- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Landsmann
addikt
válasz Márton #100445 üzenetére
Ezért lenne jobb a végtelent mutatni, mert a korlátlanból ha levonunk 1 gigát, akkor is korlátlan marad. De amúgy nem ez az egyetlen anomália. Nekem az app azt írja, hogy hálózaton belül felhasználható perc, korlátlan. Ide tényleg tudtak tenni egy fektetett 8-ast. A nökkenő az, hogy a tarifám alapján nem korlátlan a hálózaton belüli hívás, minden egyes perc a lebeszélhető perceket csökkenti. A nevemen lévő másik 2 előfizetést hívva korlátlan, azok nem apasztják a lebeszélhető perceket. Még egy furcsaság van, nem tudom megnézni mennyi a lebeszélhető percek száma, mert alapból jár hozzá egy 60 perces kiegészítő. Mindig csak ezt a 60 percet mutatja, hogy ennyit tudok lebeszélni, mindaddig, míg az alap percekből van. Ha az elfogy, utána fogyatkozik a 60 perc. Végülis támpontnak ez is jó, mert tudom, hogy még több mint 60 perc van, vagy ha lkevesebb, akkor azt meg már mutatja. Ez így van mindhárom előfizetésnél. Ezekből az egyik több beszédpercet tartalmaz, de a szisztéma ugyanaz.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Márton #94249 üzenetére
Az EU megtiltotta az adatforgalom kivételezését. Új előfizetések esetében már hónapok óta nem működik, meglévőknél maximum 2023 márciusáig mehetnek.
Ezek szerint már csak egy hazai szolgáltató maradt, ahol ha lemondod az előfizetett csomagot, akkor nem azonnal kapcsolják le, hanem fordulónappal. Viszont sehol sem jár vissza ilyenkor pénz, hiszen a csomagra előfizettél.
Mondjuk ha mindezek előtt kérdeztél volna, nem javasolta volna itt senki, hogy kapcsold be (majd ki) a gigás netet a meccsekhez. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Márton #88183 üzenetére
Nyilvánvalóan ugyanaz az ok, miért a Telekom is ad bizonyos helyeken 30% kedvezményt, meg amiért a Voda is településenként másképpen áraz.
Mobil esetén olyan helyen nem célszerű sávszélességet eladni, ahol abból alig áll rendelkezésre (nincs optika a toronyig, csak mikró). És olyan helyen is vigyázni kell vele, ahol nincs normális vezetékes konkurencia, mert az esetleg tömegesen jelentkező előfizetők rendesen ledögleszthetik a meglévő kapacitást. Szóval mobilnál a helyfüggő árazásnak fontos szerepe van, itt a szabad sávszélesség hasznosítása lenne a cél, nem pedig az, hogy adott helyen 10 milliókért fejleszteni kelljen 100 db 4000 Ft-os előfizetés miatt... -
MODERÁTOR
-
-
veterán
válasz Márton #88059 üzenetére
Miért nem frissítesz 7re? Nagyobb az esély. 6 már nagyon elavult.
S6 széria hivatalosan 7.1.1 ig frissült (nekem is volt s6 edge).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
-
-
totopad
senior tag
válasz Márton #59457 üzenetére
Én mobilnettel is simán használom -persze olyan díjcsomag is kell hozzá-, de alapból hülyeség, amit az ügyfélszolga mond, nincs olyan egy streaming szolgáltatás esetén, hogy csak wifi-n tudod használni.
Bárhol lehet, bármilyen netszolgáltatással használni európán belül.
-
4Grider
nagyúr
-
totopad
senior tag
válasz Márton #59425 üzenetére
Megy külföldön a mytv a netflix-es eu-s szabály miatt. Konkrétan a jogszabály azt mondja ki, hogy, ha otthon előfizetsz egy szolgáltatásra, akkor az únió területén azt bárhol tudnod kell használni! Viszont az adatkeretbe már beleszámít, mivel az csak otthon ingyenes, mármint forgalmilag.
Én használom/am a mytv-t Németországban, Írországban, Lengyelországban, Csehországban, minden gond nélkül. -
Ksix
tag
válasz Márton #59425 üzenetére
„Külföldön használhatom-e?
A MyTV jelenleg csak belföldön használható.
A Telenor a MyTV szolgáltatást továbbra is kizárólag belföldön nyújtja, azonban ha az Előfizető ideiglenesen az Európai Unió valamely tagállamában tartózkodik, az adott tarifacsomagban foglalt, 1. roaming díjzónában felhasználható adatkerete, illetve külön megvásárolt adatjegye terhére igénybe veheti a szolgáltatást.” -
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Márton #58070 üzenetére
Azt jelenti, hogy ha megnézed az ÁSZF-et, akkor láthatod, hogy 400 Ft a csomag ára. Jó ideje viszont akció van rá az akciós mellékletben. Az akciós mellékletet viszont bármikor vissza lehet vonni. Én pedig nem szeretnék olyan csomagra regisztrálni, amit figyelni kell...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Márton
nagyúr
válasz Márton #58025 üzenetére
Na most már megy a 2.6-os is.
Tegnap megreklamáltam, ígérték, hogy kivizsgálják, ma csörgött a teló, hogy nézzem meg, és most okEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
MODERÁTOR
-
kislaci
senior tag
-
tomp
félisten
Nekem Online M csomagom van. Szerepel ott olyan, hogy A forgalom mérésének egysége 1 kB, számlázása megkezdett 0,01 MB-os egységekben történik. Azaz amikor túllépem a 100megát, az után szinte forintonként vonják le a díjat. pl az egyenleg megnézése a wapon a keret után 12ft-ba kerül. Ha elérem az 1megát, akkor lesz levonva össz 32Ft. Azaz apránként megy a tranzakció.
De kérdezd meg a Telenort is.
-
tomp
félisten
...kizárólag belföldön, a Telenor Magyarország hálózatán belül használható fel.
Külföldi használati díjak.
Ausztria: 59 Ft/ 0,1 MB[ Szerkesztve ]
-
miaoumaoi
tag
sztem, félreérted.... 10kb-os egységekben számolják az adatmennyiséget, de csak 1Mb-os egység elérése után számláznak! Ok? Tehát pl. checkolsz emailt, legyen 7kb, akkor 1 egységet számláz, mivel 10kb-os, ha pl. 11kb a checkk, akkor 2 egység, tehát 20kb-nál fogsz tartani forgalomban, de amíg nem éred el az 1Mb-ot addig nem számlázzák ki(ami 32Ft/Mb a mini csomagnál), de ez csak 20Mb fölött érdekes. De az adatforgalom mérése 10kb-os mindig 20Mb-ig is és utána is.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Márton:
Sejtetem, hogy erről van szó...Ez csak azért gond, mert elvileg mindenhol egy hónap a kedvezményes időszak hossza, amiből rengeteg ügyfélpanasz lesz várható...
Olcsi:
Igen, csak akkor érvényes, ha újabb két évet aláírsz. Fontos még, hogy amennyiben igénybeveszed ezt a lehetőséget, elesel a készülékvásárlás lehetőségétől, tehát legkorábban a kedvezmény igénybevételétől számított 22 hónap után vehetsz előfizetésedhez Bónusz Program keretében készüléket.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Márton
nagyúr
na megkérdeztem,
a sim kártya aktiválásától számítják mindig az új hónapot,
így az ingyenes első hónap számomra 24-étől 7-ig tartott csupán.
Már ezt is tudom.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
közben megtaláltam a teló menüjében a forgalmi adat számlálót, eddig 3megát használtam. Sejtettem. Tehát 5+3, 8-nál járok a 20-ból.
Akkor mit is hosszabbítanak meg?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
MODERÁTOR
magnusheron és Márton:
Az adatforgalmat a PannOnline oldalán történő regisztrációt követően lehet ellenőrizni.Márton:
Azzal kapcsolatban, hogy miért hosszabbították meg épp' most a csomagod, a 1220 segít. Biztosan nem azért, mert elérted keretet, mert arról SMS-értesítést küld a szolgáltató.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest