- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
Szerintetek mennyi kedvezmény lesz kártyás sim kártyával yettelnél, a 14 pro max 128 gb-ra? jelenleg -31.000ft kinálnak a 13 pro max-ra.
-
sztivo
őstag
Sziasztok! Szerintetek megéri most váltani Telekomról Yettelre? Igazából az új csomagok árai miatt váltanék, de nem tudom megérné-e (mi van ha később a Yeti is emel majd erre a szintre). Yetinél 11990 a korlátlan adat és hívás, Telekomnál ugyanez 16990 lenne... Vodafone nálam kilőve. Magentam nincs, nem is érdekel.
Ahogy elnézem, azért is drágultak, mert alapértelmezettként adnak olyan szolgáltatást (okosóra és tablet sim), ami eddig külön fizetős opció volt, ergo akinek nem kell, minek a többlet? Meg a Magentaval akarnak árakat faragni.. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Harbinger85 #92230 üzenetére
...És működött, kellett 24 óra, mert szerintem a rendszer zárolta a kártyát. És az egyszerűség kedvéért SMS-t kértem az azonosításhoz az appos megoldás helyett.
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider #92244 üzenetére
Barionos OTP-s fizetésnél sms-ben küld egy 6 jegyű kódot, ami be kell írni, plusz a telekódot. De megy másodpercek alatt a fizetés. A sima basnkkártyás nekem ment ugyan, de sosem jegyzett meg semmit, mindig mindent be kellett írni. Azóta a Barion használom, az korrekt, gyorsan megy.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #92243 üzenetére
Ami nekem feltűnt a yetteles barionos fizetéseknél, hogy több százezres számlákat úgy fizetek vele, hogy nincs erős ügyfélazonosítás, vagy ha úgy tetszik, 3D. Ezt így engedi a bankom (Erste), de simán el tudom képzelni, hogy az OTP pedig nem, mert esetleg hiányzik neki egy addinfo paraméter, amit a Yetitől/Bariontól nem kap meg az SCA megkerüléséhez.
-
válasz
Harbinger85 #92230 üzenetére
"A bankkal semmi gond"
Az lehet (bár az OTP-ről van szó, szóval), ezért is írtam, hogy a Barionnal is egyeztethetsz.
Ami lényeges, ha be-/átléptél a Barion oldalára, az már 99%, nem Yettel kompetencia, amennyiben valami probléma merül fel. -
-
tomp
félisten
Én mindig ütöm a szolgáltatókat ahol érem így én nem szoktam fényezni senkit.
Jelenleg zajlik a hálózat modernizáció így ha 90%-ban budapesten használod akkor szerintem nem lesz gondod. Ahol már megtörtént a modernizáció ott hatalmas fejlődés van.
Megfelelő telefonnal nem fogsz csalódni. -
nomic
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok rövidebb véleményt mondani a szolgáltatóról? Beszéltem ismerősökkel, mondtak jót-rosszat, itt is olvastam hideget, meleget. Korlátlan netet szeretnék, itt Prime Yessel (mivel 18-26 között vagyok) ezt 8 ezerért kapnám meg, Telekomnál a legolcsóbban is 13 ezer.
90%-ban budapesti használatra.
-
törölt tag
sziasztok!
van itt olyan, aki 6 hónapon belül (amíg ingyenes) adta vissza az otthoni netet, mennyire akadékoskodnak és próbálnak győzködni?
nekem 4 hónapig kifogástalan volt, azonban kb 1 hete annyira lassú, hogy szinte használhatatlan, a digis mobilnet gyorsabb nála. -
Az én nevemen lévő feltöltő kártyás számot, bárkire átírathatom? Van ennek költsége?
-
Joci??
senior tag
Sziasztok!
Pontosan hol érdemes utána kérdezni hogy van e túlfizetésem? A ügyfélszolgálat elhajtott hogy ők nem látnak bele ebbe.
Köszönöm
-
p2pp
őstag
Vhogy semmi sem akart normálisan menni a telómon.
Yt sem. Bekapcsoltam az 5G kapcsolót.
Annak ellenére, h nincs 5G.
Simán 4CA lett és megy minden is.
Csatolom.. [kép]
Érdekes, mert többen azt mondták, amíg nincsen, addig ne kapcsoljuk be a telón, mert állandóan keresei majd és sokkal jobban merül majd tőle.. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Viktor0610 #92223 üzenetére
A bankkal semmi gond, 5 perce előtte 2 számlát (mobil és TV) fizettem ki a Vodánál. Vagy elgépeltem valamit és utána már azért dob, mert túl sokszor próbálom így a bank blokkolja a fizetést. Holnap délután megpróbálom.
-
Littoral
aktív tag
Számla/fizetés-ügyek: hosszú évek óta két előfizetés számláját fizetem egyben, csoportos beszedési megbízással, mindenféle fennakadás nélkül, még a Pannon-időszaktól kezdve, azonos számlazárási dátummal. Tegnap egy olyan értesítés érkezett email-ben és sms-ben, hogy tájékoztatnak a számlám esedékességéről, >>> az egyik számla esedékességéről. Majd biztosan levonják, de nem értem, hogy mi van a másikkal? Semmilyen változás nem állt be a körülményekben az előfizetéseket illetően egyelőre. Nem értem a dolgot, majd nyilván felhívom az ügyfélszolgálatot a kérdés tisztázására.
Valahogy megrendült a bizalmam a világban (OK, nem most, ez csak rásegített), mert a még élő vodafonos előfizetésemre is olyan értesítés érkezett, hogy a mobiltelefon szolgáltatás számla ellenértékének kiegyenlítése meghiúsult. Nincs mobiltelefonos szolgáltatásom a Vodafone-nál. Az üzletben azt kérdezték, hogy milyen van, mondom otthoni, akkor ez az - válaszolták, mi más lehetne. Legyek nyugodtan, majd leemelik. Hát, nem vagyok nyugodt.
Lehet, hogy a Yettel is volt vodafonos felfogással dolgoztat, vagy mi van már? -
válasz
Harbinger85 #92215 üzenetére
Elsősorban a bankoddal, de ha csak a Barion oldalán van gondod, akkor a Barionnal is egyeztethetsz.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Yettelnél csak 1 év gari van iPhoneokra? Szerdán vettem egy iPhone 13 pro-t és ezt írja a telefonon belül [kép] . Én itt az iPhone fórumokon azt olvastam, hogy Magyarországon 3 év garanciával adják.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Viktor0610 #92213 üzenetére
Elvileg minden adatot beírok kártya és név, aztán mégis azt írja sikertelen befizetés. Gondolom ha többször próbálom a rendszer zárolja - volt ilyen pl. Netflixnél - és utána valószínűleg azért. Egyébként OTP-s vagyok és Visa kártyám van, app hitelesítéssel, de próbáltam hogy SMS-t küldjön. Ez a hiba rendre elő jön. De már hónapok óta, nem tudom azóta-e hogy Yettel lett vagy független. Próbáltam a telós appon, ugyanaz a hiba.
Más számlával vagy szolgáltatóval nincs ilyen bajom - Vodafone, MVM."Nem az erős ügyfélhitelesítéssel van gondod?"
Ha arra gondolsz hogy az OTP-s app jóváhagyást kér lehet, próbáltam azt is hogy SMS-t küldjön. De általában 3-5 neki futásra sikerül. Fura hogy más oldalon nincs ilyen gondom. -
4Grider
nagyúr
válasz
Harbinger85 #92211 üzenetére
A weblapon a Yettel fiókban fizetek havonta 3 db számlát Erste betéti kártyával és nem volt mostanában gondom a fizetés során. Nekem sincs sehol sem mentve a bankkártya, minden egyes alakalommal megadom az adatokat. Csak a nevet nem szoktam pontosan megadni (családnévre rövidítek), a többi adatnak pontosnak kell lennie. Nem az erős ügyfélhitelesítéssel van gondod?
-
válasz
Minden hónapban két számlát fizetek be.
Egyet MKB (volt Budapest Bank), egyet Raiffeisen kártyával.
Egyikkel sincs sosem baj.Fontos tisztázni, hogy hol futsz hibába? Ha már a Barion oldalán, akkor ahhoz a Yettelnek nincs köze.
-
Gloob
addikt
válasz
Ma fizettem be. Yettel appon keresztül. Nekem sincs mentett kártyám, nincs fiókom. Én is mindig beírom a kártya adatait. Eddig mindig elsőre sikerült.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Másnak van gondja a számlabefizetéssel? Hónapok óta folyton hibát ír. Kártyával fizetek honlapon keresztül, nincs mentett kártyám vagy Barion fiókom. De rendre 4-5x alkalommal sikerül csak kifizetnem. Gondolom az is a baj ha a többször próbálom, akkor a rendszer biztos kizár. Lehet csekkre váltani?
Valamint hogy tudok az ügyfélszolgálatot hívva élő emberrel is beszélni? -
zzola
titán
"Az előrendelési időszak 2022. szeptember 9. 14:00 órától szeptember 15. 23:59-ig, az iPhone 14 Plus esetében 2022. október 6-ig tart. A készülékek előrendelését a Yettel weboldalán, a visszahíváskérés űrlap kitöltésével lehet kezdeményezni. Az értékesítés függ a rendelkezésre álló korlátozott készlettől, illetve az ügyfél elérhetőségétől. Amennyiben a visszahívási igényt rögzítő nem elérhető többszöri próbálkozásra sem, a Yettel az előrendelési igényt törölheti.Az iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro és iPhone 14 termékek hivatalosan 2022. szeptember 16-tól érhetőek el. Az iPhone 14 Plus model hivatalosan 2022. október 7-től kapható. A kép illusztráció. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.A szolgáltató forgalmi előleget kérhet."
Én tavaly kértem visszahívást, azóta is hívnak...
-
nmartin
csendes tag
HD minőségű hanghívásokat tudsz bonyolítani 4G-n
-
törölt tag
-
nmartin
csendes tag
Köszönöm szépen! Lényegében a probléma megoldódott, bekapcsolták! most már hívásoknál nem vált hálózatot, de fontos infó volt, hogy ne keresse kapcsolót
-
djpety
tag
Lehet volt már, lesz a Yettelnél iPhone 14 (Pro) előrendelés?
-
4Grider
nagyúr
válasz
pitiless #92201 üzenetére
Hivatkozni kell a https://www.yettel.hu/volte oldalra, amikor az ügyfélszolgálatot hívod:
iPhone 5SE, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, SE,
iPhone, 12 mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, iPhone SE (2022), iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 13 Mini
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest