- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet. A leadott használt telefonra kapott kódot tényleg csak személyes vásárlásnál lehet felhasználni? Online rendelésnél nincs mód beírni a kódot, bár láttam neten olyan oldalt, ami szerint igen.
-
-
bopeti98
őstag
válasz
magellaner #83044 üzenetére
Csak ilyenkor felmerül, hogy miért értékesít a Telenor olyan routert, ami nem is működik normálisan a saját hálózatával? De tudom, nem ez az első ilyen eset náluk.
-
4Grider
nagyúr
válasz
magellaner #83042 üzenetére
Pont az a CA értelme a Cat4-esnél jobb eszközöknél.
-
bopeti98
őstag
válasz
magellaner #83038 üzenetére
De akkor ezek szerint tudja a B3+B20-at csak magától nem vonja össze, hanem egy külön programmal kell ezt ráerőszakolni? Azért egy ilyen routertől többet várna az ember.
-
bopeti98
őstag
válasz
juliabrilke #83034 üzenetére
Úgy néz ki tényleg a Huawei asztali routerei nem tudják a CA-t kezelni, mert szereztem próbára egy Archer MR600-at (Cat6-os), és este simán mértem vele 50-60 Mbitet, a Huawei B628-265 meg 30-nál többet nem tudott, de inkább 15-20 Mbit körül ingadozott
-
juliabrilke
veterán
válasz
Viktor0610 #83032 üzenetére
Igen, lemondtam még most online, 16k/30 összeget levonnak majd belőle, a többit visszatérítik számlazárás után (október 10, a régi mobilinternet előfizetésem)
2 év hűséggel és modemmel lehetett volna kérni, de ugyanott lennék, mint 2 napja.
B818 routerrel nem mértem többet 25Mbitnél mielőtt visszavittem. -
válasz
juliabrilke #83028 üzenetére
Nem kellett helyben fizetni 16000 forintot? 🤔
Felmondáskor időarányosan vonják le a befizetett havidíjat, a fennmaradó rész visszautalással kérhető.
-
pdr755
aktív tag
Ha online végeztem tarifacsomag váltást, arra is vonatkozik a 14 napos elállási lehetőség, vagy csak ha valamit vettem volna?
Ha igen, hogy lehet intézni? Telefonon? -
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke #83028 üzenetére
-
juliabrilke
veterán
Régi Telenor OtthonNet low csomagunkat B818 routerrel lemondtuk (2 év hűséggel) 1 nap után, mivel a sebessége gyenge volt.
Helyette kötöttönk Telenor OtthonNet csomagot eszköz és hűség nélkül, , viszont a szerződés ott maradt a boltban. Itthon letöltöttük pdf formátumban és a havi díjra 16.000Ft-ot ír.
Ez valami elírás vagy valamit nagyon elcsesztek a boltban?
A 2 csomag neve eltér, Telenor OtthonNet low és Telenor OtthonNet. -
embe
nagyúr
válasz
szabonagyur #83017 üzenetére
Nekem nincs kontaktom már. Van egy olyan igazolványom amivel tudom igazolni a flottához való tartozásom, jogosultságom.
De ügyfél vagyok már 3 előfizetéssel, így nem értem miért nem lehet telón intézni.... -
rin33
senior tag
-
Sify
senior tag
Mivel a részlet 22 hónapra szól igy a hűségem meg csak november 27-én jár le. Akkor elviekben addig nem is kérhetem?
-
Sify
senior tag
Sziasztok! Ha van egy részletre vásárolt Iphone 11 Pro Max telefonom, amelyre mai napon kifizettem az utolsó részletett. A szolgáltató zár feloldása automatikusan történik vagy nekem kell külön jeleznem a telenor felé?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Flottába számhordozást csak személyesen lehet intézni?
Tavasszal 2 előfizetést hoztam át a Telekomtól egy Telenoros flottába, és ezt telón, illetve emailben rendeztük.
Most egy Dominó kártyát szeretnék áthozni, de akivel korábban rendeztem a dolgot, nem érem el telón, illetve emailre sem reagál.
Telefonos ügyfélszolgálat azt mondta, hogy csak személyesen lehet intézni.
Valóban csak így lehet? -
juliabrilke
veterán
válasz
4Grider #83009 üzenetére
Tegnap este óta ezzel szórakozok kevés sikerrel, nem is fog menni majd rendesen.
Mivel 30 napig visszavihető az elpfizetés/modem ezt meg is teszem az első nap után.
Viszont mivel a régi mobilinternet előfizetést is lemondtam azért a korlátlan net csomag kelleni fog majd. Azt berakom a régi modembe és band3-ra korlátozom kb. -
4Grider
nagyúr
válasz
juliabrilke #83007 üzenetére
Rád is vonatkozhatnak a #83008-ban leírtak.
Nyilván az egyik routeren a B3, a másikon a B20 vagy B28 a gyakrabban használt. Ha nem működik nálad a tornyon a CA, akkor célszerű ezeket a B3-ra állítani, mert a másik két frekvencia könnyen túlterhelhető, ergo lassabb lesz rajta a net. -
4Grider
nagyúr
válasz
bopeti98 #83006 üzenetére
A legvalószínűbb ok az lehet, ha Telenoros vagy és a Dunától keletre laksz, vagy Telekomos vagy és a Dunától nyugatra. Ti. a két szolgáltató közösen használja a B20-at, de a Dunától keletre a Telekom cellái szolgálják ki, a Dunától nyugatra meg a Telenoréi. Ez viszont azzal jár együtt, hogy nem tudják összefogni a B20-at a másik B3-as (B1-es, B7-es) celláival, csak a sajátokkal műkszik a CA.
-
juliabrilke
veterán
válasz
4Grider #83002 üzenetére
Pont ez a gondom vele, mert 50-60Mbitnél többre nem képes a modem és külön beállítást én se találtam rá.
Band 3, 20 és 28 amikre tud csatlakozni, de gyengébb sebességet hoz, mint egy CAT4 E5577/E5372. Emiatt úgy néz ki, hogy a Huawei B818-263 egyáltalán nem használ egyszerre több bandet. -
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #82987 üzenetére
Hát azért az csak fontosabb, hogy a jobban megfelelő rendszert használd... btw én pont a xiaomi miatt váltottam majdnem szolgáltatót, mert a telenorral nem ment jól...
-
4Grider
nagyúr
válasz
juliabrilke #82997 üzenetére
Egy ilyen routeren nem kell állítani a CA-t, magától tudja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest