Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Publikus csomaggal milyen lehetőségeim lennének? Telenoros előfizetésem van egyébként tizensok éve már, nem tudom ez számít-e bármit is.
(#81499) 4Grider: Ez még érthető is, gondolom egyszeri összeg. Viszont a kártya havi díja az érdekesebb kérdés számomra.
-
válasz
The DJ
üzenetére
Csak a flották között van ilyen opció.
Magasabb áron persze van publikus csomaggal is, de erre inkább valami flottát néznék/ajánlanék.
Mobil flották -
The DJ
addikt
Sziasztok!
Ideiglenesen kellene nekem korlátlan internet hozzáférés + valami hozzá való modem/router, ami elosztja ezt a lakásban az eszközök között. A kábeles rendes bekötés most nem opció. Hűség nélküli megoldást keresek, minél kedvezőbb áron (értelemszerűen). Sajnos vagy szerencsére sosem volt eddig erre szükség és teljesen el vagyok veszve a lehetőségek és szolgáltatások között.
Ami tehát lényeg lenne: Korlátlan adatforgalom, járjon hozzá eszköz, ami routerként funkcionál és hűségidő nélkül is igénybe lehessen venni ezt a szolgáltatást. Nem tudom meddig kellene, lehet 1-2 hónap, lehet fél év, lehet tovább, menet közben derül ki, ezért pedig nem szeretnék 1-2 évre hűségidőt vállalni.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni vagy irányba állítani személyes tapasztalatok által

-
4Grider
félisten
válasz
eddie17
üzenetére
Annyira ez nem fura. Ha a trehányságukat már nagyon magamra vettem volna, rég kihullott volna az összes hajam a Telenoros flottánk kezelése során. De természetesen már rég tönkrementek volna, ha nem lenne közöttük az igényes munkavégzésre figyelni képes dolgozó is, csak sajnos innen kívülről az látszik, hogy nem ők vannak többségben.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nos....Sikerült megtalálni az ÁSZF-ben, ahogy Viktor0610 is írta: 2021.06.29 után a telenortól való elhordozás esetén a feltöltőkártya egyenlege visszaigényelhető.
-
madmike
őstag
Hú, hát ezeknek is megkérik az árát. Azt hiszem, ki fogom bírni, hogy csak este, a szállásról veszem fel a kapcsolatot a családdal

-
4Grider
félisten
válasz
madmike
üzenetére
Ezek sem olcsók, de legalább nem kerül 2100 Ft-ba 1 MB adatforgalom velük:
https://www.telenor.hu/roaming/vilag-net-hetijegy
https://www.telenor.hu/roaming/vilag-net-hetijegy-plusz -
válasz
madmike
üzenetére
EU-n kívül igénybe vehető roaming szolgáltatások:
Világ Net Hetijegy
Világ Net Hetijegy Plusz
Világ Net Napijegy -
madmike
őstag
Sziasztok!
Telenornál létezik olyan roaming adatcsomag ami EU-n kívül elérhető áron biztosít adatkapcsolatot?
Megyek egy Balkán túrára és picit sokallom a 237Ft/0,1MB adatforgalmi díjat...
-
bzolika10
aktív tag
Tehát ha jól értem, akkor 5G 700mhz-en az elméleti maximum egy 20 mhz széles blokkon ugyanúgy 150/75, mint a B20 esetében?
Azt jól láttam, hogy a Telenor csak egy 5 mhz széles blokkot szerzett 700mhz-en? Hogyhogy nem jött össze nekik a 10mhz? Hogyhogy nem 3*10es blokkok voltak?
-
-
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én nem a piálásra meg a rántott húsra gondoltam. De lehet strandra menni, látnivalókat megnézni, túrázni. De mindenki úgy pihen és nyaral, ahogy neki jólesik.

-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vodafone 700as dss hálózaton a belvárosban tapasztaltam anno olyat, hogy földbe állt az 5G hálózatuk. Amúgy dss miatt van lassulás Telekom/Telenor is, csak mondjuk itt 400-ról 120-ra esik be a sebesség, ami még így is bőven jó bármihez.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
És azért mész nyaralni, hogy a mobilt nyomkodd ott is?

-
szabonagyur
félisten
válasz
Leslie1966
üzenetére
Meglepne, a másik T sem adja csak előfizuhoz.
-
Diák66
őstag
A Bakonyszentkirályi Telekom/Telenor/Vodafone adótornyot megvágta a villám, vagy betett neki a 10 perces áramszünet. Beltéri lefedettség 0 volt vagy 20 percen keresztül. Szakadó esőbe meg nem játszik villámhárítósdit az ember az erkélyen. Aztán Telekom és Vodafone visszanyerte az energiáját. Telenor szokás szerint megint OFF, mert fél perces áramszünet is megakasztja a hálózatot órákra. Ha visszajön az áram, miért nem tud visszakapcsolni a Telenor magától, ha már nincsen nekik akkumulátor? (mondjuk Vodafone/Telekom áramszünetben nem szokott elhasalni).

-
4Grider
félisten
válasz
Leslie1966
üzenetére
Nyáron-ősszel jön. Pontos dátum még nincs, de lesz.
-
Leslie1966
senior tag
Az eSIM bevezetéséről a Telenor-nál lehet tudni valami közelebbit ?
-
törölt tag
Te úgy tudod, hogy a Lellei strand külön sugárzót kapott? És oda elég a 480p? Mert én úgy látom, hogy a Fortuna utcától a partig terjedő területet ugyanaz a sugárzó szolgálja ki. Ergó: aki itt tartózkodik (akár beltéren, épületben), az miért ne használhatna 50"-es kijelzőt?
Értem én, hogy neked a 480p megfelel, de ha a lakosság túlnyomó részének ez nem felel meg, hadd legyen igénye egy 720p-re....Mert nagyon is látszik a különbség, még "egérmozin" is a két felbontás között.
-
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Évek óta szar Lelle
Digi kiröhögi sajnos. -
tibor23
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"Talán olyan 5-10mbit/sec már elég neki."
És ha a strand tele van, és mindenki ezt akarja?
-
aprokaroka87
nagyúr
Mert egy telefont elvileg közelebbről nézel, mint egy monitort.
Másfelől az hogy el vagy vele, nem biztos hogy azt jelenti, hogy nincs jobb. :)
Másfelől pl egy 1080p YouTube sem igényel már óriási sávszélt a 2021-es viszonyokhoz képest.
Talán olyan 5-10mbit/sec már elég neki.
-
tibor23
senior tag
Ilyen helyeken FHD streameket jobb lenne automatikusan csak kisebb felbontással engedélyezni és mindenki jól járna, persze ha ezt a rendszer meg tudja csinálni. Mondjuk én az egész hálózatra ezt alkalmaznám, és nem lenne sehol ennyi probléma, dugulás. Más kérdés, hogy akkor nem lehetne villogni sok értelmetlen dologgal.
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt én is kétlem. De írtam, hogy 4G volt csak, elvileg iPhone nem tud felcstlakozni a Telenor 5G hálózatára...
-
-
Somatom
veterán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Mekkora kamu!
"a versenytárs problémájáról"
Hogy lenne versenytárs? Ahhoz verseny is kéne. -
zzola
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azt nem tudom, hogy 5G lehetett-e mert iPhone-nal ugye nem működik...
-
zzola
titán
Tegnap voltam Balatonlellén. Strandon 4G volt, FHD videó elakadt yt-on. Nem túl acélos ott a net …
-
joey04
titán
Hali!
van egy iphone xs és egy xiaomi mi 10 pro telefonom. Van egy bizonyos hely, ahol a mi 10 pron dadog, elmegy a net az iphone-on viszont nem. Idegesített a dolog, és arra jöttem rá, hogy ha a közelebbi b3 toronyra megy át a mi 10 pro b20-ról, akkor következik be ez a dadogás, kimaradás. Ha az iphone-ban van a kártya, akkor nincs ez a dadogás akkor sem, ha az átmegy a b3-ra. Másik b3 toronynál nincs ilyen gond a xiaomin. Mi lehet az oka?
-
tomp
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Anno a UPC csinálta ezt a fajta bejegyzéseket a fb-on mikor leállt valamilyük.
Leállást tapasztaltok ebben és ebben de Márk és a csapata már dolgozik a hiba elhárításon.
Na ez kb ilyen volt.
Amilyen laza mostanában a Telenor ez még simán belefér.
INGJOKE
A voda az egy külön állatfaj. Amióta megvette a upc-t meg főleg... Nálunk a körfolyosón leszakadt a koax doboz. A kábelek tartják. Hiába szóltunk be többen is, semmi hatása. Ott lóg... -
tomp
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most komolyan írtam a MyTelenor appról őszintén panaszt? Nem! Viccelődtem vele.
Szerintem a legjobb app a 3 szolgáltató közül! Hoppá!
Próbáltam mind3-at.Attól mert általában panaszkodom, még vannak jó dolgok a Telenornál.
pl MyTelenor app, MyTV app, ULCA szolgáltatás, VoLTE hangminőség.Anno a Voda is viccelt a Telekommal mikor leállt az egész országban. Vodások oda írták a fb-ra, hogy "csörögjetek majd ránk". Na ott is inkább cirkuszba menjenek? Nyilván nem, viccnek szánták.
-
szabonagyur
félisten
Most komolyan azt hiszed vicces? Telekom app legalább ennyiszer nem jó. Rendszeresen nem lehet számlát befizetni vagy kártyás egyenleget feltölteni, mégsem megy ez a másik témában állandóan.
De komolyan miért nem váltasz másikra?
Csak ez nem humor, ez szánalmas. Szánalmas, hogy ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni vagy épp otthagyni ezt a szolgáltatót, ha ennyire nem felel meg.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na mi van nem tetszik a negatív humor?

Nagyon be van feszülve... -
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze! Az év legfontosabb és legnagyobb fejlesztése volt a teleNóri-tól.
jujjj most adtam egy ötletet mire írják át
INGJOKE
Akkor a komplett MyTelenort dobhatnánk a kukába vaaagy túlórába írhatnátok újra az egész adatbázist.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akár az is lehet. Csak azért írtam, mert direkt megnéztem azután, hogy olvastam most itt. Ráadásul kiderül, hogy akár azonos embernél is lehet hiba két különböző számról.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valami gyagyája biztos van. Egyik telefonról, egyik számról simán beenged, a másikról, másik számmal sem sms kóddal, sem mytelenor fiók azonosítással nem. Az elsőnél pedig küld utána egy emailt, hogy sikeres ügyfélszintü hozzáadás, trallala trallala, pedig kb ezer éve van ügyfélszintű azonosításom és a my telenor alkalmazást sem tegnap kezdtem használni. Szóval valami bug van a rendszerben. Ismét.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Engem kb 2 perce már be engedett :)
-
Nálam sem jó.
De ha valamit elintéznétek, a my.telenor.hu oldal működik. -
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A nagy riában sajnos Béla lerántotta az asztalról a MyTelenort kezelő pc-t és most a kattogó HDD-ről próbálja József lementeni az adatbázist de csak egy bizonyos szögben tartva működik a meghajtó.

-
zzola
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
iOS-en sem működik !
-
snooze
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
szintén..
-
aprokaroka87
nagyúr
A legfrissebb Android-os My Telenor app, csak nekem halt le?
Annyit ír.
Kérjük próbálkozz később.
App adat törlés, újratelepités megvolt.
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ha My Telenorban új előfizetést szeretnék hozzáadni, de nem tudom a telefonszámhoz rendelt jelszavam, mi a teendő? Csak az hogy bemegyek egy üzletbe és megkérdezem?
-
Márton
nagyúr
Korlátlan net 1 napra 990Ft a "másiknál".
Vajon miért nincs hasonló a Telenornál? Jó lenne élő adásra
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Idős rokonnak próbálnék segíteni, ehhez lenne szükségem néhány információra
Tervben van hogy a hónap végén hordozná a számát a Telenorhoz, viszont előtte jó lenne letesztelni, mit tud a hálózat nála (a családban régóta nincs Telenoros).
Itthon találtam egy feltöltőkártyás SIM kártyát (valószínűleg készülék mellé kaptam, de nem kellett), még márciusig aktiválható.Létezik még az az "akció", hogy aktiválás napján és másnap ingyenes a korlátlan internet?
Hétfő délelőtt tudom neki odaadni, ez esetben mennyivel előtte kellene indítani az aktiválást, hogy addigra biztosan működjön? Online vagy telefonon lenne célszerűbb ezt megtenni? (Az egyszerűség kedvéért a saját nevemre aktiválnám.)Előre is köszönöm a segítséget!
-
novinyul
veterán
Pedig kényelmesen lehet kérni az ügyfél megtartó csoportot. Én 2 évente nyomok egy 2 hetes harcot, de mindig sikerül kiharcolni egy normális ajánlatot tőlük. Amúgy érdekes mert a pirosaktól meg ők hívtak fel ajánlattal(BKV előfizuim vannak) De a lényeg hogy nem kell hagyni magadat.
-
erzol
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már nem forgalmazott blue L van jelenleg.
Másik szolgáltató igen kedvezót mondott otthoni előfizetéshez.
Maradnék én, ha egy kis törődés képbe kerülhetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Digi kiröhögi sajnos.