- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
snooze #75890 üzenetére
Ott már jelentettem a múltkor. De, úgy tűnik, hogy a probléma orvoslására nem vettek fel senkit, aki kontrollálná a műsort. Ha én folyton jelentgetném, akkor a Telenor ingyen úszná meg ezt a feladatot. Ez nem a helyes út. Remélem, hogy ezt a fórumot a Telenornál is olvassák!
-
snooze
veterán
válasz
Somatom #75889 üzenetére
ja,és irtam itt is,vagyis kérdeztem,hogy a spiler1-en csuszik a hang honapok ota cc-n,irtam 3emailt a supportnak,azota is ba..tak válaszolni..pedig fizetös szolgáltatás..
és semmi változás..
szoval ennyire érdekli öket az ilyen..megy azt kész,de hogy hogyan,az más kérdés.. -
Somatom
veterán
Tényleg senki sem szokta a MyTV -nél időnként átpörgetni a TV műsort, hogy nem-e akadt meg valahol a tű? A Viasat History -n tegnap óta ugyanaz az öt perces jelenet megy.
-
Landsmann
addikt
Még mindig rossz a hálózat. Nem kapkodják el. Mondjuk nekem mindegy, mert tudok hívni. Csak a saját telefonomról intézem a munkahelyi ügyeket, meg az én telefonomról telefonált a főnökasszony is.
Mondjuk belefér a havi előfizetési keretbe.
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #75864 üzenetére
Közben nálam a telefon. A függetlenítés része pipa, mert kezeli a Telekomos fizikai SIM-et is.
A beállításokban is ott van az eSIM hozzáadásának lehetősége. Egyelőre tesztelni nem tudom, mert még nincs meg az eSIM-em, de amint meglesz írok majd ide is, hogy rendben megy-e, de ezek alapján szerintem nem lesz gond.(#75865) Viktor0610: Igen, emiatt is gondolkoztam, hogy jó lesz-e. Attól tartottam, hogy ebben az esetben meg sem fog jelenni a hozzáadás lehetősége.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A perccsomagok működése változott?
Ebben a hónapban kb 3x rendeltem a 5 Ft-os hálón belüli csomagot. Eddig 7 napig volt érvényes, most csak 5 napig. Viszont már azt írta, hogy újbóli megrendelés esetén hozzáadódik. Múlt héten még azt írta, hogy elveszik a fel nem használt perc. -
törölt tag
válasz
Apa+Fia #75878 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Elindítottam, futott a háttérben, de nem vont összeget. Mindent dokumentáltam.
Maradok az easy ridernél (voda), azzal soha nem volt gondom.
Hívd fel a 1220-at: kíváncsi vagyok neked mit mondanak.UI: az én esetem januári, azóta nem javították a hibát? gratulálok....
-
törölt tag
válasz
Apa+Fia #75876 üzenetére
Megpróbálhatod sms-ben leállítani.
Csak nehogy úgy járj mint én: futott az appban a parkolás, amikor leállítottam hibát írt ki, majd felhívtam a 1220-at, ahol meghazudtoltak, hogy nem indítottam parkolást (nem is vontak le az egyenlegből). Persze amikor azt mondtam hogy az elinditásról, a futó parkolásról, a leállításról van képernyőmentésem, máris dadogni kezdtek, majd közölték, hogy nem a telenor a felelős, hívjam a walletet a 0621-es számon. Mikor rákérdeztem, hogy ugyan mi közöm nekem a telenor "alvállalkozójához" ugyanis nekem semmilyen szerződésem nincs a wallettel, hanem kizárólag a telenorral, jött a válasz: az eddig elmondottakat tudjuk megerősíteni.
-
Apa+Fia
aktív tag
Telenor Wallet indított parkolás, leállításnál álltalános hibát ír. Mi a teendő?
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #75873 üzenetére
Az ország egyik felén a telekom adja a tornyokat telenornak másik felén fordítva. De csak B20 LTE. Egyébként én is találkoztam már vele hogy Telekom sim telenor halón roamingolt. Kint volt szépen R betű, és megkérdezte teló hogy roaming helyzetben vagyok, engedélyezem e az adatforgalmat. De ez nem tartott sokáig, max 10perc azt visszaállt minden.
-
adam1400
tag
kár hogy nem csináltam képet iq-s vagyok és Tata és győr között átváltott a telefon a másik t-re és azt írta ki hogy csak adat lehetséges. van belföldi roaming?
-
viktorhu
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Feltöltőkártyásként lehet egyszerre többféle perccsomagom? Pédául az 5 Ft hálózaton belül és a 9 Ft bármely hálózatba. És ilyen párosítás esetén intelligensen vonja a perceket?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #75867 üzenetére
Igen igen, ezt írtam én is, hogy elviekben nem lehet vele gond.
-
válasz
szabonagyur #75866 üzenetére
Mondjuk, abból a szempontból mindegy, hogy ha lekéri a Telenor a függetlenítést egy IMEI-re, akkor gondolom, mindegy, hogy a hozzá tartozó SIM-hely fizikai vagy eSIM.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #75865 üzenetére
De írta is fentebb, hogy Telenor fizika és Telekom eSIM, az biztos, hogy függő iphone-ban nem megy a Telekom eSIM....
-
válasz
szabonagyur #75864 üzenetére
A Telenornál nincs eSIM, szóval nem tudom, hogy az eSIM-résszel mizu (függőség/függetlenítés területen).
-
4Grider
nagyúr
válasz
Trebron09 #75859 üzenetére
A ca képes össze tud fogni több 4G frekvenciát is, ha a szolgáltató az adott cellán több frekin szolgálja ki a 4G-t. A nem ca képes tehát logikusan egyszerre csak egy frekvenciát tud használni. Utóbbi azzal jár, hogy csak az adott frekvencián szabad sebességet tudja az eszközeid felé közvetíteni, míg a ca-képes eszköz esetében ezek a szabad sávszélességek összeadódnak. Jellemzően egyébként a szolgáltatók elsősorban nagyvárosokban és üdülőkörzetekben használnak ca-t (ezt a telefonodon az LTE/4G vagy a 4 ikon mellett egy "+" jelzi), nagyon vidéken pedig jellemzően egyszerre csak egy 4G frekvenciát nyomnak...
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy használt iPhone XS vásárlását tervezem, amit két SIM-mel szeretnék majd használni. (fizikai Telenor + céges Telekom e-SIM).
A kinézett telefon egy eredetileg Telenor függő, de függetlenített készülék. Ebben az esetben működni fog a dual SIM a fenti módon, van esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
(Azt tudom, hogy eredetileg Simlockos, de erre vonatkozóan nem találtam infót, hogy függetlenítés után megy-e így.) -
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Én még Hello Data felhasználó vagyok (remélhetőleg még sokáig) láttam, hogy létezik adatmegosztó SIM a szolgáltatónál. Igénybe lehet venni még ehhez az előfizetéshez is?
Válaszotok előre is köszönöm! -
Trebron09
őstag
Leadtam a Huawei B525-ös routert szervízbe mert nem volt jó rajta a sebesség, sanszos hogy hozzá sem nyúltak holnap mehetek érte, azt mondták van lehetőségem az új routert ( ami gondolom a Huawei B535) elvinni (vagy adnak egy új sim kártyát de mivel mondtam hogy az másik routerben tökéletes így nem kértem), ha kérem a routert meghosszabbodik a 2 év hűség megint? Jobban járnék a B535-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest