- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Elmultal 60 eves?
Ha nem akkor ne boomerezd magad es add a lovat a 10-en es 20-on evesek ala akik eloszeretettel boomereznek mar egy csak 30+ eves egyent is ha szamukra nem elfogadhato es elismerhetetlen es jogos kritikat fogalmazol meg x jatek okan (ergo sok esetben egy xar jatekot ajnaroznak...) ami az eveknek es rutinnak a tapasztalatbol fakad ergo talan jobban es objektivebben latunk dolgokat.
Erre a jatekra ranezek en is majd szerintem.
-
noisia
aktív tag
Nekem, aki mai napig nyomom a C&C és Red Alert különböző verzióival (tehát boomer vagyok
) , ez egy remek játéknak tűnik. Amint végre sikerül lecserélnem az i7 2700as őskövület elitebook-om, azonnal bezsákolásra kerül ez a cucc. Naggyon ígéretes. Végre valami a Starcraft 2 óta..
(a hozzám hasonló boomereknek ajánlanám a They are billions című szintén remek rts-t, az elmúlt időszak szinte egyetlen értékelhető darabját) -
Gomez86
őstag
Szerintem kiváló játék lett!
Jön majd a 3. Frakció, meg nagyobb map-ek és megidézi a lan-party hangulatot simán.
Egy gyakorlati hiányosságot tapasztaltam, méghozzá a waypoint -ot. Azzal nagyon szépen fel lehetett rajzolni a csapat útvonalát és amíg odaértek egy flankre, vagy elterelésre addig a fő-sereggel lehetett menni kárt okozni. -
- = Zk = -
félisten
zenéjét némítva, háttérben pörgetve a régi TS zenékkel nagyon klafa
btw hozza a régi RTS "fíilinget"...
részemről egy erős +1
Új hozzászólás Aktív témák
ph A mai napig hiányolod a klasszikus RTS-eket? Mindig is a Westwood-féle design állt hozzád közel? Remek hírem van: a név ugyan más, mégis elkészült a széria méltó folytatása!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest