- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
#72445440 #73040 üzenetére
Ne haragudj, most megzavarodtam: milyen hölgy?
Előttünk két út volt:
1. kifizetjük az átírás díját, és átírják a havidíjas kártyát az exem nevére,
2. Átmegyek vele ingyen kártyásra, és ingyen átírják az exem nevére.
Persze a 3000 feltöltést meg kellett csinálni, de ez egyébként is megtörtént volna. -
mad823
őstag
Sziasztok! RCS-ről még semmi hír? Illetve VoLTE globális bekapcsolás várható valamikor? Kösz!
-
zseko
veterán
válasz
#72445440 #73024 üzenetére
"Ha nálad van a kártya és tudod a PIN-kódját, díjmentesen átírható a nevedre."
Pedig ez annak hangzik.Nem releváns, mert már legalább tíz éve volt, az én nevemen voltak a kártyák, át akartuk tenni az exem nevére a sajátját (számlásak voltunk), ~4e lett volna. A pultos kiscsaj azonban megsúgta, ha először áttesszük kártyásra, majd utána indítjuk az átírást, már ingyenes lesz. Nem számított, hogy a kettő között öt másodperc telt el, az számított, hogy kártyásra váltás előtt, vagy után íratjuk át. Megspórolt nekünk 4e forintot
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #73034 üzenetére
Köszönöm!
-
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #73032 üzenetére
O2 kuka, Telekom kuka, Vodafone kuka.
Sms-t lehet küldeni, hívást indítani nem.
Valami nagy gebasz lehet mert a vodánál a komplett roaming leállt. -
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #73029 üzenetére
Köszi!
____
Van valami hiba a német roamingnál? Egyik helyi hálózatról sem lehet hívást indítani! A hívott szám nem kapcsolható! De hívást fogadni lehet! -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #73029 üzenetére
Szia,
Ebbe tudnál nekem segíteni? Köszi
-
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #73027 üzenetére
Eddig én is eljutottam de ugye nem a Telenornál vettem hanem a MM-tól. Az egy dolog, hogy Telenoros készlet volt. De ugye ki tudja mit ír erről a törvény.
Akkor vihetem be a számlával+gari papírral és ingyen megvan? -
Ejj-ejj.
-
tomp
félisten
Media Marktban vásárolt kártyás telefon függetlenítése hogyan zajlik és mi a díja?
Az Alcatel 1-et függetleníteném ki ha megéri. -
Gebriel
veterán
Halihó,
Van egy Telenoros előfizetésem, ezt szeretném céges feltöltőkártyába rakni.
Kérdésem az lenne, hogy elég egy meghatalmazást írnom a cégnek tulajdonjog átruházása miatt vagy jelen kell nekem is lennem az átírásnál? Ha elég a meghatalmazás erre van formanyomtatvány?Köszönöm előre is!
-
nyisziati
veterán
válasz
szaboi6512 #73018 üzenetére
Köszi.
-
cocka
veterán
Havernak Praktikumja van, arra leszek kíváncsi, hogy azzal mi lesz, mert ő is kapott smst, de a szöveg nem az, hogy "az általad használt Telenor Kártyás tarifa", hanem az, hogy "az általad használt kártyás tarifa".
A díjszabásban viszont csak a Telenor Kártyásról Hello Kártyásra átállásról van információ.
-
törölt tag
Hadd kapcsolódjak be a
tarifaemeléstarifa egyszerűsítés témakörbe.
A fórumtárs által linkelt oldalon ez áll:
"Miért vezeti ki a Telenor Kártyás csomagot a Telenor?A piaci igényekre reagálva egyszerűsítjük és átláthatóbbá tesszük tarifa- és szolgáltatásportfóliónkat."
Akkor a darvinya mychat csomagját is kivezetik? Vagy az maradhat a maga 40Ft-os percdíjával, azt nem kell "átláthatóbbá tenni"
-
peugeotmate
őstag
válasz
simpley #73012 üzenetére
Én kaptam egy SMS-t plusz MyTelenorban írtak, hogy "az általad használt Telenoros Kártyás tarifát 2020.04.08-tól kezdődően kivezetjük."
De most újra megnéztem és lehet úgy kell érteni, hogy a Hello Kártyás tarifát tolják alám, amivel továbbra is igénybe vehető a 2in1 szolgáltatás? Tehát lehet a 'Telenoros Kártyás' az egy termék tulajdonneve lenne... [link] -
nyisziati
veterán
válasz
szaboi6512 #73002 üzenetére
Magyar csatorna nincs is a Spíler extrában? Vagy magyar nyelvű kommentár?
-
válasz
peugeotmate #73010 üzenetére
Igen, a korábban írt módon.
-
simpley
őstag
a 2in1 csomagokat ki fogják vezetni?
-
simpley
őstag
válasz
peugeotmate #73005 üzenetére
Én úgy tudom, ingyenes az átírás..
-
peugeotmate
őstag
válasz
Viktor0610 #73008 üzenetére
Köszönöm!
Személyesen is díjmentes akkor? -
szaboi6512
őstag
válasz
Viktor0610 #73006 üzenetére
Sorry, félre értettem.
-
válasz
peugeotmate #73007 üzenetére
A MyTelenorban nem, de az ADATEGYEZTETÉS
FELTÖLTŐKÁRTYÁSOKNAK oldalon igen. Ha már benne vagy az adategyeztetés fél évében.
Ha nem, akkor csak személyesen megy. -
peugeotmate
őstag
válasz
Viktor0610 #73006 üzenetére
Online is át tudom írni a MyTelenorban úgy, hogy nem kell személyesen vagy telefonon egyeztetnem?
-
válasz
peugeotmate #73005 üzenetére
Ha nálad van a kártya és tudod a PIN-kódját, díjmentesen átírható a nevedre.
Feltöltőkártyásoknál nemigen láttam ügyfélmegtartó kesvezményeket.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
A Telenornál a feltöltőkártyás SIM kártya esetében is 4790 forint a névátírás (tulajdonosváltás)? Mert pl. a Vodafone-nál a feltöltőkárytásoknak csak 2600 forint feltöltőkártyásnak az átírás.
Egyébként elhagynám a Telenort, minekután a 2in1 L csomagot kivonják áprilistól...(Btw ez okés, hogy 1 hónappal előtte szólnak csak??) Ezen túl magánszemélyként értelmezhető díjcsomagot nem találok. Vagy szerintetek telefonos ügyfélszolgáalton lehet próbálkozni kedvezőbbb díjcsomag reményében?
-
snooze
veterán
válasz
szaboi6512 #73000 üzenetére
csak ehhez elég nagy eröforrás,meg net kell..cc ultrán megy csak,ha nagyba akarod nézni..telenorosoknak adatkeretet fogyasztja mobilnetröl?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest