- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz bwin.party #99615 üzenetére
Dober dan. XiiaLive Pro megy a telefonomon a különböző autókkal való kompatibilitás miatt. Abba csak 96 kbps-os az Ultra Split AAC streamje. Külön nem kerestem rá, mert nem az elsődleges rádióállomásom.
-
MODERÁTOR
válasz bwin.party #74293 üzenetére
Miről volna szó?
A lehetőségekhez mérten tudok segíteni -vagy leírni, hova fordulj az adott problémával.Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz bwin.party #74293 üzenetére
Persze hogy van. De csak abban segíthetnek, ami amúgy is publikus vagy hozzád, mint előfizetőjükhöz köthető.
-
tomp
félisten
válasz bwin.party #70739 üzenetére
Tárcsázó: *129#
Ha ZMSS2 akkor Törökbálint, Telenor Ház. Ha ZMSS1 akkor Budafoki út 64.
VoLTE-s kártyát ZMSS2-re rakja a hálózat. -
DrBubo77
veterán
válasz bwin.party #69074 üzenetére
Esetleg nézz szét a Mobil flották topikba. Ott találhatsz "publikusan" elérhető flottákat. Lehet, hogy nem lesz olyan alacsony áron, mint a korábbi csomagod, de a lakossági áraknál olcsóbbat találsz.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Corsa02
őstag
válasz bwin.party #69071 üzenetére
A gyári belépőkártyát kérik, múlt héten intéztem pont dolgokat, azzal kezdődik a dolog, hogy kártya elő....
The Truth Is Out There --->
-
trec12
addikt
válasz bwin.party #69071 üzenetére
Szerintem van rá esély így, hogy hosszabítasz. A gyári belépőt kérik amúgy.
-
Somatom
veterán
válasz bwin.party #60629 üzenetére
Ez nem Telenor téma. Nekem egy NAS van a router (Archer MR200) mögött és bárhonnan elérem (FTP, Web, WebDAV, SSH). Ugyanúgy kell konfigolni, mint bármilyen más, dinamikus IP -vel rendelkező netkapcsolat esetén.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
válasz bwin.party #55962 üzenetére
Fél év után, illetve egészen pontosan 7 befizetett számla után. Emlékeim szerint az első, törthavi számla is beleszámít a hét darabba.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
trec12
addikt
válasz bwin.party #49349 üzenetére
Én simán tudom hívni a 1220 -at az adatkártyámmal ill. sms küldés is megy.
-
azbest
félisten
válasz bwin.party #49349 üzenetére
nem csak talanoros hálózatból hívhatóak, legfeljebb több azonosításra van szükség, ha nem saját kártyáról hívod őket, meg lehet nem teljesen ingyenes
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz bwin.party #33635 üzenetére
Pár napja kb 7-8 hívásom volt, általában 10-15 perc után kinyomtam...de ma kíváncsi voltam és...
... 40 perc után lett elegem, de jobb is, hogy nem vették fel, mert ha ide leírnám, hogy hogy kezdtem volna, akkor a PH-en kizárnának úgy ezer évre!
Persze, pár óra után mindig kapom a ki..szott tetves q...va SMS-t, hogy fontos a véleményem. "ágyin" mindegyik, mi más lenne bal...sz rabló banda!
Hétfőn bemegyek hozzájuk...
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz bwin.party #33646 üzenetére
Naluk egy gep rogziti automatikusan, es a hozzaferes modja is rendkivul korlatozott velhetoen, no meg persze dokumentalt. Te felveszed es azt csinalsz vele, amit akarsz. Az ugyfelszolgalatosnak jogaban all eldontenie, hogy hozzajarul-e ahhoz, hogy a vele folytatott beszelgetest, az o hangjat rogzitsd-e, munkaltatoja pedig ertelemszeruen nem kotelezheti ilyennek elfogadasara, tehat az o sajat dontese, hogy engedi-e vagy sem.
-
Sayuar
senior tag
válasz bwin.party #33643 üzenetére
Te is rögzítheted a hívást, de előtte közölnöd kell az ügyintézővel, és neki ezt el kell fogadnia.
-
tomp
félisten
válasz bwin.party #33635 üzenetére
Gondolom nem hívtak be több embert az ügy miatt. Azaz a szokásos szombati létszámmal kell megoldaniuk a mostani helyzetet.
Budapesten az Astoria üzletnél minden 2. ember rángatja az ajtót, hogy be akar menni de már zárva van.
Aréna Plázában lévő üzlet tele. Az ajtóban is állnak emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest