Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
kenikolo1 #70364 üzenetére
Ez inkább előfizetői hálózat menedzsment bugfix. VoLTE-n nem tud lassabban menni a net ha van térerő mivel aktív VoLTE hívásnál nagyobb erőforrást kapsz a cellán azaz gyorsabb lesz a net is. Ha a menedzsment bugos na akkor nem kapsz erőforrást. De egy melletted álló Telenoros akinél nem bugos tökéletes a sebesség.
-
tomp
félisten
válasz
kenikolo1 #69804 üzenetére
Akkor a Xiaomi is PS regisztrációt(mintha egy mobilstick/modem lenne) hajt végre a hálózaton LTE Only módban. Ott pedig sajnos nincs VoLTE. Pedig a másik 2 nagynál van...
Nálam ami esetleg problémás lehetne, hogy ha LTE Only módban elmegy a VoLTE valami miatt akkor nem jön vissza mivel ugye ebben a módban a hálózat nem adja ki a VoLTE ip-t. Viszont a meglévőt nem dobja el. Igaz ehhez kell a Snapdragon 855-ös SoC és a benne lévő 4G modem. -
tomp
félisten
válasz
kenikolo1 #69784 üzenetére
Ha a Xiaomi PS+CS regisztrációt futtat le LTE Only módban is akkor ez a mód a legjobb. Itt a telefon nem nézi a 3G-t.
A OnePlus LTE Only módban sajnos csak PS regisztrációt végez(modemként regisztrál) de ott nincs VoLTE.(csak a telenornál nincs) Így én először LTE/WCDMA módot szoktam használni amíg meg nem jelenik a VoLTE jelzés. Ha megtörtént akkor kapcsolok LTE Only-ra. Szerencsére a 7-es modell szériánál nem dobja el a hálózatot ha LTE Only-ra kapcsolok.
-
somé
őstag
válasz
kenikolo1 #67304 üzenetére
A kép alapján, amit beszúrtál, az sms és az aktiválás között 2 perc telt el.
Én is tegnap aktiváltattam (első szóra megtették), aztán kerestem rá erre a topikra. Nekem még most sem aktív, viszont a my.telenor oldalon az előfizetésemhez (Hello Data Start) tartozó szolgáltatások módosításánál, eltűnt a VoLTE kapcsolási lehetőség, ami ugye alapból inaktív volt.
Jelenleg a Telefonszámhoz tartozó aktív szolgáltatások között sem szerepel, hogy a VoLTE be lenne kapcsolva.Elvileg 72 órán beül kapcsolják, de kétségeim vannak. A készülék nekem is Redmi 5 Plus, a tárcsázóba írt erre vonatkozó direkt kód alapján a VoLTE be van kapcsolva a készülékemen, azóta többször újra is indítottam.
Este még a készülék beállítást is lekértem sms-ben, de arra sem történ semmi eddig a percig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Eladó egy IBM XT Floppy Disk Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy Western Digital Wd1002s-wx2 ISA 8 Bit MFM Hard Drive Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Szürke Switch Lite - Atmosphere 1.8.0 / Nintendo FW 19.0.1)+ 256Gb SD kártya + töltő + tok
- Iphone 16 128GB/független vennék
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest