- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bornie127 #57369 üzenetére
Amennyiben a flottakezelő beadja az igényt, akkor is 8 nap kb a felmondási idő?
Nincs felmondás, azonnal megtörténik az átírás vagy számlazárással a váltás (ha marad a neveden, csak a csomag lesz céges).Hello data-t időarányosan számlázzák majd nekem, vagy egész hónapot kell fizetni?
Időarányosan kerül számlázásra emlékeim szerint.Még nem telt le a három 3 hónap, a befizetett első havi díjat milyen formában írják jóvá?
Ha átírásra kerül a számod, a lezáró számlában kerül jóváírásra, ha csomagot váltasz csak, akkor nincs miről beszélni, mert marad a szám. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
-
válasz
Bornie127 #47336 üzenetére
A szerződés kötésének napjától teljesen függetlenül van egy cikluszárási nap. Ezt megrendelés előtt derítsd ki (személyesen, telefonon vagy talán a neten van erre lehetőség).
A szolgáltatás díját egyszer levonja a Telenor, majd a második, harmadik hónapban megkapod az egy gigát, ingyen.
-
-
azbest
félisten
válasz
Bornie127 #47046 üzenetére
Semmi extra, automatikusan vonja megint a következő alkalommal a díjat. Legalábbis nekem a kártyás fizetésnél így volt, nem csináltam kifejezetten külön fiókot a barion fizetőrendszerben, de akkor is tudott tranzakciót indítani következő esedékességkor.
Lemondáskor pedig van kb egy hét felmondási idő, mielőtt megszűnik az elérhetőség (valahol biztos le van ez írva ászf környékén is). De a csomagváltás az rögtön megtörténik. Mielőtt telenoros számom lett én is csak simán neten regisztráltam, onnan van két havi tapasztalatom
-
asdf_
veterán
válasz
Bornie127 #46864 üzenetére
Rendelsz egyet ingyen, utana ratoltesz 1500 Ft-ot. Megnezed a kartyas fordulonapot az online feluleten(!!!!!!), majd ezutan a megfelelo napon rendelsz 1GB netet 1390 Ft-ert. Ha speedtestet mersz, akkor mindig manualisan valasztod ki a tesztszervert a telenorosra, es kizarolag utana nyomsz a sebessegmeres gombra (igy nem fogy az adatkeret).
-
jozsi968
tag
-
4Grider
félisten
válasz
Bornie127 #46849 üzenetére
Ha kártyát akarsz áttenni előfizetésesbe akkor Telenoros vagy. Ha számot akarsz hordozni a Telenorhoz előfizetésbe, akkor nem vagy az. Ha kártyás Telenoros vagy, akkor aktiváld a klikket.
Az első 1-2 hónapban ingyenes.Ha nem Telenoros kártyás vagy, akkor vegyél minél olcsóbban egy Telenor kártyás előfizetést, és fizess elő a Klikk-re.
Ja, most látom, hogy a Klikk már nem így működik. Akkor az adatcsomagok:
https://www.telenor.hu/mobil/adat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Whisky topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged