- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Szegeden mint írtam, nem lesz gondod a xiaomival. Egész addig, amíg az 1800 MHz-es cellák hatósugarában maradsz. A földrajzi LTE lefedettség 60-70%-át viszont 800 MHz-en oldja meg két nagyobbik szolgáltató, a harmadik meg közel 100%-ban. Ha ezt elfogadod és nem mozdulsz ki a nagyvárosok környékéről, nem lesz gondod a készülékkel elérhető 4G hálózattal. Nekem csak az a gondom a 800 MHz-et nem kezelő készülékekkel, hogy nem kétajtós szekrények, amiket csak nagyvárosokban kell használni. Mert csak ott lehet őket, és túl könnyűek ahhoz, hogy ne üljön fel velük az ember egy vonatra vagy autóba.
-
törölt tag
Azt Te csak hiszed. MTK telókkal meg lehet állapítani az adott helyen levő frekvenciát. Ilyen térképet ugyanis nem publikálnak a szolgáltatók. Bodrik11 fórumtársunk viszont felvállalta az adatbázis kezelését. Én meg jópár infót küldtem már neki. Ha többen lennénk, akkor pikk-pakk összeállna egy frekvenciabontásos lefedettségi térkép.
-
törölt tag
Ott van az aláírásomban. Sajnos, ezt a verziót már nem forgalmazza a Zopo (sztem azért szűntette meg, mert a kutya nem vette volna az újabb modelljét). Csak netet veszek a Telenortól. Fuvarosként, otthon, bejártam vele az országot. Októberben nemzetközire váltottam. Ezt a hsz. -t a sinsheimi autohof -ból küldöm, Telenor roaming hetijeggyel, Telekom D, 4G hálózatról.
-
4Grider
félisten
Szegeden, Kisteleken, Kiskunfélegyházán, Kecskeméten, majd csak Budapesten van 1800 MHz-es LTE-jük az M5 mellett. Ez azt jelenti, hogy a városok határától számított 1-5 km után már csak a 800 MHz-es LTE-t látni. Magyarul ha a kínai vackoddal nem nagyon léped át a város határait, akkor nem fogod hiányolni az LTE-t. Ha viszont kimozdulsz, akkor megtapasztalhatod a Telenor 3 vagy 2G-t...
-
asdf_
veterán
Kb. 20 forint hivast fogadni/perc es sms-t kuldeni, 75 Ft hivast inditani (csak haza!) es ugy 70-80 Ft egy megabyte internet. Rendkivul meglepo modon a http://www.telenor.hu/roaming/ oldalon vannak a reszletek (es ha valaki a kulfoldi tartozkodasat azzal kivanja tolteni, hogy szarratelefonalja magat, akkor a koltsegcsokkento ajanlatok is ugyanitt talalhatoak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged