Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy 3 hete vittem vissza a telefont garancia miatt.
Az lenne a kérdés hogy van-e valami határ ami után cserélik a telefont vagy a javítás bár meddig elhúzódhat ?
Papíron az áll 14 nap maximum 30 de ezt mennyire tartják be ? és hétvége ünnep nap bele számít-e ha igen akkor még csak kb 14-15 napja van bent igaz már egy sms-et kaptam múlt hét hétfőn (húsvét) hogy még nincs kész a készülék.
Ja és a készülék amit vettem most már 8-9000 forinttal drágább mint mikor én vettem ha esetleg ki is cserélik rá kell fizetnem ?
1-szer már éltem a 3 napos csere garival ( aksi hiba miatt ) ha ez számít valamit.
Előre is köszönöm. -
club1
veterán
válasz
V8Dávid #24643 üzenetére
Nekünk flottánk van náluk, sajnos legutoljára 3 évet írattak velünk alá. Jövő nyáron jár le, de már most vágjuk a centit... Technikai és menedzsment problémáink is vannak, az embernek így 13 év után az az érzése ezzel a céggel kapcsolatban, mintha már csak marketingesek és kereskedők dolgoznának a cégnél. Ha részletek is érdekelnek, csak vissza kell olvasnod itt a topicban.
-
TODI1111
veterán
-
V8Dávid
csendes tag
Sziasztok
13 nap múlva lejár az előfizum a Tré mobilnál, és azon gondolkoztam hogy a Telenorra váltok mert itt olcsóbb a telefon amit kinéztem és be tudom állítani a telefon törlesztőjét+ a futam időt, szerintetek érdemes váltani?
Meg vagytok a szolgáltatóval elégedve? pl a hálózattal? a mobil nettel? -
Vangelis
félisten
Azért a telenor tényleg nem semmi
Vettem egy készüléket részletre tőlük.
elfelejtettem, hogy számot vittem volna, de ráhordozni nem lehet.
Akkor szerződés visszatörlés. OK! Az előleg meg is jelent muinuszba. Majd levonják. Mert fizettem be 2790ft előleget.OK.
My telenorban ott figylet a készülék részlet.... FB... megkeresem őket. rendben van minden nem lesz kiszámlázva. Rendszerhiba.
1220 is megnyugtatott, hogy majd frissül.
Fel is hívtak, hogy az úgy van rendben.... OK.Erre ma reggel kiszámlázták a fennmaradó részleteket (22 havi) egyben + ahavi számla .. majd 34ezer forint.
....
29990ft a havi számlám 3800ft.
pedig direkt felhívtam a figyelmüket, hogy biztos nem törölték vissza rendesen azt a szerződést.
Hangfelvétel biztos megvan nekik
Jah meg az FB chat-en is leíarták.
Hogy lehet ez....Mondjuk én tudtam, hogy ez lesz. Azért is figyeltem a számlát reggel egyből.
Ha így menne a tippmix is!? -
timea1991
tag
1eft ért vettem
-
club1
veterán
válasz
timea1991 #24631 üzenetére
Elképzelhető. Az előfizetéssel kihozottakat érdemesebb eladni, ha nagyobb árrést akar elérni az az eladó aki eleve nem akarja eladás után az előfizetést tovább fizetni. És természetesen azt hazudják, hogy feltöltős modemként lett vásárolva, tehát nem fogják a szolgáltatók letiltani. Azért ki kellene próbálni egy másik (akár csak hanghívásos) kártyával is...
-
timea1991
tag
Vaterán vettem feltöltős mobilsticket januárban most nem akar kapcsolodni. Elképzelhető h előfizetéses volt és azért?
-
válasz
szlovibuki #24628 üzenetére
Benzinkúton én még nem kerestem, mintha a Mol-t vagy Omv-t írták volna korábban. Nagyobb Tescokban a műszaki pultnál érdeklődj, a pult alatti üveg mögött szokott lenni, ott a pultnál kell kifizetni, Tesco pénztárosnak megmutatni a sim-et és a blokkot. Kb 4 helyen vásároltam már, ha éppen nincs, akkor kérdezd meg mikorra várható. Gyártás ideje hátul található, 15 hónapig aktiválható, érdemes többet venni egyszerre, világos kék színű, kb 10x10 cm-es tasakban van.
-
Vangelis
félisten
válasz
szlovibuki #24628 üzenetére
Vagy SPÁR-ban
-
szlovibuki
tag
válasz
vgyuri #24627 üzenetére
Wow, köszi, ez még jobb, mint ha 1500-ért venném. Ez országosan bármelyik tescoban, benzinkúton megvehető?
Spar az nálunk nincs, tesco az van, de ott én sehol nem láttam még ilyen ajánlatot. Vodás simet lehet venni a pénztárnál van kitéve 500 Ft, de az nem kell. Mely benzinkutakon lehet venni? Pl. Mol?
-
válasz
szlovibuki #24624 üzenetére
Tesco-ban és benzinkutakon is van 300 forintért "Telenor Praktikum +Net Mini Expressz" sim kártya, Klikk megrendelhető rá, a 300 forintot hálózaton belül le lehet beszélni. Gyorsboltban is kapható.
-
Vangelis
félisten
válasz
Én SPAR-ban szoktam venni. Ott 300Ft és 300Ft al fel is van töltve.
-
zseko
veterán
válasz
Valóban már ide jutottunk, ennyire nehéz beírni a böngészőbe azt hogy www.telenor.hu?
"A csak SIM-kártyát tartalmazó, készülék nélküli kezdőcsomag ára: 1590 Ft, mely 400 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz, melyből 200 Ft hálózaton belül használható fel.
A készülékes csomag 900 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz, melyből 450 Ft hálózaton belül használható fel.""Internet: rendeld meg a Telenor Klikket vagy válassz előfizetésed mellé egy havidíjas Mobil Online csomagot (599 Ft-tól), hogy a beszélgetés mellett a netre is tudj csatlakozni."
Nem basztatásként, de na...
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
A telenornál mennyibe kerül egy feltöltőkártyás SIM kártya? És mennyi kezdőegyenleg van rajta?
Ha csak egy SIM kártyát veszek, azzal igénybe tudom venni a KLIKK mobilnetcsomagot, ami most 3 hónapig ingyenes?
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
ma vettem észre, hogy a Skype nem kapcsolódik a telefonomon. 2-3 napja még biztosan működött.
Lehetséges, hogy a Telenor valamit belepiszkált kedvezményes dolgozói flottába a Vodafone-ra való váltások miatt? Tud erről valaki valamit?Milyen Telenor csomag esetében nincs tiltva a Skype?
Köszi
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, egy LG G2 a kiszemelt készülék. Nyílván Telenornál vásárolnám előfizetéssel a Smarttarifa 3 díjcsomaggal, új belépőként. A Telenor weboldalán már új előfizetőként is 0ft-os kezdőrészlet van feltüntetve, a futamidő szabadon választható 6-22 hónap között, ugye ennek függvényében változik a havi törlesztőrészlet is.
Nos, a kérdés ebből fakad....a mai napon bementem személyesen a Telenor helyi üzletébe, ahol szerencsémre éppen megbénult a számítógépes rendszerük, így nem tudtak 100%-os felvilágosítást nyújtani a vásárlással kapcsolatban, de mikor felvázoltam a fentiekben leírtakat a hölgynek, annyit mondott h véleménye szerint biztosan van kezdőrészlet egy ilyen kategóriás készüléknél, olyan 10e ft körüli összeget mondana.Ez tényleg így lehet, azaz valóban nem hozható el 0ft-ért? Akkor a weboldal miért úgy írja? Vagy az csak online rendelés esetén érvényes?
Várom mielőbbi segítségeteket! Köszönöm előre is
-
club1
veterán
válasz
Balázs1986 #24618 üzenetére
A KLIK adott flottája NEM a szolgáltató miatt szűnik meg, ebből a szempontból tehát köze nincs a hozzászólásomhoz.
-
Balázs1986
őstag
Azért ez így erős túlzás. Állami kézben levő flották is változnak, szűnnek meg. Egyik tanár ismerősöm pl. most azért nem tudja, hogy mi lesz, mert a KLIK megszűnteti a tankerületi flottát (pár ezer tag), viszont ő nemrég vett benne hűségidő vállalással telefont.
Más: Volt / van egy Telenor próba 500 csomagom, ami rejtelmesen eltűnt a meglevő szolgáltatásaim közül, de pl. 4G-ről nem dobtak le. És újra is tudtam rendelni, mához egy hónapig megint aktív. Érdekes.
-
Ádám16
addikt
válasz
Vangelis #24612 üzenetére
A fő problémát nem írtam. A kezdőrészlet csak 0 ft lehet, online nem tudom megváltoztatni.
Szerk.: Szóval nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, hogy a kezdőrészlet 10k legyen, és ehhez felhasználjam a kedvezményemet, vagy havi bontásba a 10k-t elosztani. (Így lenne havonta 2200->1700)
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Le fog járni a hűségem 1 hónap múlva, és hívott egy ügyintéző srác, hogy van 10.000HUF kedvezményem új telefon vásárlására. (A MyTelenor alkalmazásomban is jelezve van ez).
A lényeg, hogy egy L925-öst szeretnék elhozni Smarttarifa3-mal, viszont egyben nem tudom/akarom kifizetni, hanem részletre (22 hónapra 2200/hó), viszont a Kezdőrészletet a Telenor rendelési oldalán nem lehet megváltoztatni.
Így hogyan tudnám felhasználni a kedvezményemet? Arra gondoltam, hogy a törlesztési összegemből havi lebontásba nem lehet elosztani ezt a 10k-t? Így havi kb. 1700-at kéne fizetnem, és sokat jelentene.A Telenornál beszéltem már egy ügyintéző hölggyel, aki nem tudott érdemi választ adni (már meg sem lepődök), így ha valamelyik 'szaki' közületek tudna segíteni, ...
-
club1
veterán
válasz
csernak75 #24605 üzenetére
Kis- és középvállalati flottáknál ezt már tavaly megjátszották. Jellemzően ott már 4e Ft felett van a havidíj, aminek csak a 2/3-a beszélhető le 50-50% irányban és nincs benne net. A vállalatoknak még a viszonylag alacsony percdíj (publikus díjcsomagokhoz képest) miatt érdemes a flottákat fenntartani, meg az egymás közti "ingyen" havi 500 perc miatt.
-
zoli62
addikt
Mi fog történni akkor, ha a flottások száma eléria kritikus tömeget? Szinte nem marad lakossági előfizető?
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #24602 üzenetére
sehol!
Sajnos....
De könnyű bejutni flottába... akár hűség nélkül is! -
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Létezik lakossági másodperc alapú számlázás? vagy ez csak a flottások kiváltsága ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest