Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
siebener
üzenetére
Azt hiszem különösebb megkötés nincs. AZ aláírásával vállal felelősséget azért, hogy fizeted a számlát. magyarán őt veszik elő, ha nem fizetsz. Ez korábban így volt, de most, hogy 2-3 hetente piszkálják az ÁSZF-et, nem tudom, hogy változott-e. Keress rá, hogy mik kellenek a számlás előfizetéshez. Én had ne tegyem meg, mert olyna jól össze van rakva a Twelenor oldala, hogy a böngészőm gyomra egyből görcsbe rándul és nem győz elnézést kérni, hogy bezárja az ablakot. Ez is egy jó pont a Telenornak. Még azt is elbasszák, ami jól működik. nagyon kellett ez a hipernetes webdesign.
-
siebener
aktív tag
Üdvözlet, gyors kérdés: van megoldás arra, hogy valaki úgy vegyen előfizus telefont a Telenornál, hogy csak egy fényképes igazolványa van?
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Persze, hogy azért volt.
Örülök, hogy leléptem tőlük.
Igaz én is buktam 200ft ot a tré mobilnál.. de hát még talán így elfogadható.
A többihez képest... -
M3oH
addikt
válasz
jooker82
üzenetére
Ez a szerzodesmodositas eleg gaz, sztem eleg sokan elgondolkodnak, hogy maradjanak-e.Az smsben ertesitettunk dolog meg vicc. Sztem az lenne minimum, hogy kipostaza az ujat, kiemelve a valtozast, nem pedig odaroffent, hogy itt eltudod olvasni. Kivancsi vagyok, hogy kiolvasta el

Allami mobilszolgaltato meg nem lesz mostanaban. Kedves kormanyunk jol elcseszte ezt is, nagyabol az elejetol. Arrol nem is beszelve, hogy kemeny penzek kellenek a beinditasahoz. Persze, majd az is meglesz az adofizetok penzebol, kitalalnak egy ujabb tundermeset... Inkabb adtak volna el a savot vmi kulfoldi multinak, es az befektett volna a fejlesztesbe, stb.. NAgyabol csak termelte volna penzt. De nekunk kell allami mobilceg....
-
alba-regia
aktív tag
Beigazolódott a korábbi elméletünk, miszerint a Telenyomor szándékosan egy hónapos késésekkel küldte a számlákat. Ma megkaptuk a 6-i számlazárás elszámolását. Ezek szerint az ÁSZF változások után két hónappal "megjavult" a rendszerük.
Az előzőleg kiállított számlák alapján már az előfizetők tudomásul vették a díjcsomagokban megosztott perceket és a kapcsolási díjakat...
-
Landsmann
addikt
válasz
khorvat
üzenetére
Azért ezzel az állami szolgáltatóval várjunk egty kicsit. Több sebből vérzik az egész történet, véleményem szerint nem lesz belőle semmi. Tulajdonképpen ezzel az összetétellel nem is indulhatott volna a pályázaton. Sorozatos hibák, maga a pályázat is tartalmazott törvénysértő elemeket. Szóval tiszta gáz ez az egész. Nem véletlenül bukott el a bíróságon.
-
Prien
addikt
válasz
khorvat
üzenetére
"ezeknek már 2
évük sincs hátra szerintem"Sajnos van. Szerintem csak tesztelik a tűrőképességünket,hogy meddig mehetnek el pofátlanság téren. Simán tudnának jól és olcsóbban, korrekten szolgáltatni---ha akarnának.
Vagy olyan vezér került az élre, aki szerint mindent szabad, amit törvény nem tilt...Amúgy most elgondolkoztam: ha megemelnék mondjuk 500 forintra a percdíjat, de vettél telefont a hűségedhez, felmondhatnád kötbér nélkül? Tuti nem...

-
khorvat
senior tag
válasz
jooker82
üzenetére
Ez jól példázza helyzetet, a végén a kiscsaj annyira sík volt hogy csak az írásban jelezze és benne van az ASZF-ben dumát tudta tolni, miközben a holnaptól lehet 6000Ft/perc a beszélgetés? -> nyílván lehet, szolgáltató egyoldalúan változtathat erre is de az előfizetőnek vannak napjai pontosan nem tudom de 8 vagy 15 nap hogyha ez számára hátrányos felmondja hűségét!
Szal itt annyi történt küldtek SMS-t ASZF modosulásról ezt ha jól rémlik visszaszívták mondván bocsi téves majd újra kiküldtek egy SMS-t ezt kb. sokan már nem is vették komolyan gondolván újabb SPAM, majd a hab a tortán a havi számlák globálisan csúsztak augusztusban, hogy a "parasztoknak" ne legyen már ideje ugrálni a miért magas a számlám témakörben, hiszen a hátrányos változás miatti reppelési időből már bőven kicsúsztak!
Ez emberek gusztusztalanul , de nagyon kivolt tervelve jah és mind ezt nyár közepén, hogy nyaraláson érjék a népet akár külföldön és ne tudjanak azonnal lépni!Kvázi én se voltam eléggé résen nem tudtam szólni senkinek hogy mi fog változni meg ugye nyáron időm se volt rá, egyetlen mákom ahogy elnézem hogy az én zárt flottás díj csomagomat ez a 60%-40% felosztás szerencsére nem érintette! De több ismerős benyalta rendesen, érdemes lenne perközösséget alkotni a károsultaknak vhol hátha lehetne fogást, kibúvót találni!
Egy dolog biztos azonban ahogy jön az állami telekom cég a Telenyomor úgy fog eltünni vagy felvásárolódni, szal kitartás ezeknek már 2 évük sincs hátra szerintem
)) -
jooker82
nagyúr
-
siebener
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek.
Valaki segítsen, please: adott egy Telenoros expressz SIM kártya, amit beaktiváltam neten. Ma megjött a levél, az érvényesítő kóddal, de bármit teszek, nem tudom elküldeni az SMS-t. Azt írja, hogy küldés sikertelen, ellenőrizzem a részleteket... Valaki tud segíteni?
-
tomp
félisten
Hűha!
Holnap lejár a 30napos válaszadási határidő!
Lesz válasz vagy nem? Ha nem, akkor megszegték a törvényt! -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Független 3G-s modemmel szeretnék telenoros mobilnetet használni.
Melyik csomagot ajánlanátok? Feltöltőkártyás hangalapú szolgáltatást is tartalmazó is megfelel a célnak, vagy esetleg kifejezetten mobilnetre kitaláltat vegyek?
Ami fontos, hogy nem szeretnék hűséget vállalni, és jó lenne, ha feltöltőkártyás konstrukció lenne. Havonta kb. 2 GB elég.
-
El Tebe
tag
válasz
csernak75
üzenetére
Ebben nincs más csak a mobilnet+wifi?
Vagy van benne pl pl PPPoE adsl-hez + switch is?Valami olyasmi megoldást keresek mint egy "szimpla" router, csak 3G hálózathoz is.
Olyat már láttam hgoy egy router usb csatiján keresztül lehet kapcsolni ilyen eszközt, de "egyben" még nem láttam.
-
-
-
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy van barátnőmnek egy djuice extra előfizuja és van egy családi csomagja is, benne még 2 djuice kártyás. Nekem szintén djuice extra van, és a kérdésem az lenne, hogy én tudok e vajon csatlakozni az ő csomagjába? A 2 előfizetés 2 néven van.
A másik kérdésem pedig az, hogy ha csatlakozok a csomagjába akkor vajon lehet e, hogy én a családi csomag MINI-t használjam mivel nekem elég lenne az is, hiszen neki úgyis ott van az 1000 perc. -
polonic
félisten
Megtaláltam a kötbért. Vagy 20 ezer vagy 45.
Ha volt készülékkedvezmény is, akkor azt is ki kell pengetni?
-
davenport
senior tag
Gyakorlatban:
pénteken intéztünk számhordozást.
- Annál a szolgáltatónál kell intézned, ahová mennél. (ez most a barátnőmnél a Telenor).
- Adtak egy "időablakot" ez ebben az esetben kedd 20-24 óriáig volt megadva. Ekkor valósul meg állítólag a számhordozás.
- adtak egy sim kártyát, egy másik - ideiglenes számot - és kellett választani egy tarifát, melynek első havi díját be is kellett fizetni. Ha jól értettem, akkor erre azért volt szükség, ha a számhordozást elutasítanák, vagy vmi közbejönne. Ha rendben átvitted a számod, akkor beszámolják, jóváírják.
- ott is felhívták a figyelmünket arra, hogy csak a 30 napon túl lejárt tartozás lehet ok, (na meg még az is, ha a személyazonosító adatok valamiért nem stimmelnek). -
club1
veterán
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Ezek szerint beszereztek végre egy korlátozó rendszerkomponenst. Vagy valami okos ezt is tök jól kitalálta (mint az okostarifákat, meg a hipernyeteket), aztán megint évekig fognak rajta dolgozni, mire lassítani tudják. Kíváncsi vagyok melyik tippem jön be, ha jól sejtem, lesznek itt még problémák...
Mindenesetre az jól látszik, hogy a drága percdíjak csökkentését lehetővé tevő voip alkalmazások használatát igyekeznek minél hamarabb korlátozni a gyorsan fogyó adatkerettel (ha már nem tudták megoldani azok teljes kiszűrését). -
asdf_
veterán
Az oktobertol, az oktobertol

a masodik az az, hogy a 30 napon tuli lejart szamlan kivul semmi akadalya, hogy atmehess az uj szolgaltatohoz. Nincs olyan baromsag, hogy addig huztak a papirolast, mig epp kijott egy ujabb szamlad, es mivel mar fennallo tartozasod van, igy mar visszadobnak. Ellenben siman athordozodik a szamod akkor is, hogy ha papiron meg husegben vagy. Jon a kotberes szamla a regi szolgaltatotol es csokolom (ebbol mondjuk szerintem lesznek meg problemak). Tehat nem eloszor fizesd ki a kotbert, es utana mehetsz, hanem horozhatod a szamot feltetelek nelkul (aztan a tudatlan ugyfel meg majd kurvanagyot lepodik, ha jon az 50 ropis kotber, hogy en azt hittem, hogy mar lejart a husegem meg hasonlok).
A harmadik meg egyreszt magaert beszel, masreszt ha az eloirt hataridot nem sikerul osszehozniuk, akkor kotber jar, ennyi. -
dedi
csendes tag
Nekem is betelt, amúgy 14 éve vagyok hűséges Pannon (Telenor) előfizető, most már csak a 2 hónap múlva lejáró "hűségem" tart itt. Vége ,ennyi elég volt. Gusztustalannak tartom amit az ügyfeleik kárára művelnek az utóbbi 1-2 évben, különösen idén június óta, ezért úgy döntöttem váltok, számhordozással ( ennyi év után szeretném megtartani a számomat).
Érdekelne Ti mit tudtok erről az új törvényről, ma olvastam róla, de konkrét dátumot nem találtam még, na meg semmi bővebb leírást a második és harmadik bekezdéssel kapcsolatosan:
" Októbertől a korábban előírt nyolc nap helyett két nap alatt lehet számhordozással telefonszolgáltatót váltani - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletéből, amely a Magyar Közlönyben jelent meg. ....... "
" Az elutasítás szabályai úgy változnak: az átadó szolgáltató csak akkor tagadhatja meg a számhordozást, ha 30 napnál régebbi lejárt számlatartozása van az kezdeményezőnek. Ez azt jelenti, hogy a hűségidővel kapcsolatos kötelezettségek teljesítése nem lehet a hordozás feltétele - tájékoztatott az NMHH."
" Új elem a szabályozásban az is, hogy a számhordozás késleltetése és indokolatlan elutasítása esetén az előfizetőt 5 ezer forint kötbér illeti meg." -
Prien
addikt
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
A Facebook is beleszámít a keretbe, csak miután a keret elfogyott, a Facebookot nem lassítják és nem kerül plusz költségbe. Én így értelmezem...
-
szabonagyur
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy nem tudok vele mit csinálni
A telefon egy Galaxy Mini készülék és szerintük Bónusz programban lett megvéve. Na mindegy hanyagolom akkor.Még oylat megtudtok mondani nekem, hogy klasszik1 csomagra váltani is tudok vagy csak új előfizetés esetén használható? Sajna kétes infóim vannak, mivel szórólapukon csak új előfizu lehet, de ismimnek azt mondták simán lehet arra váltani is.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Keresd elő a szerződést, abban benne van. Készülék értékétől is függ, ill. az akciótól, amiben vásároltad. Kb. annyira fog kijönni, hogy ne érje meg felmondani a szerződést.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Keresem egy ideje az infót de sehol sem találom: Van egy Djuice előfizum ami 1 év múlva jár le, de fel szeretném mondani. Mennyibe kerülhet nekem ha felmondom? Valamint hivatkozhatok e arra, hogy ők megszegték a szerződést amikor behozták a 60-40% havidíj megosztást?
-
club1
veterán
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Tök mindegy, a forrás ugyanaz. A szolgáltató pedig csak ezt nézi.
-
club1
veterán
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Vacakul van megfogalmazva, a lényeg az, hogy a faszkönyvet nem számolják bele az 50 MB havi keretbe.
-
///Krisz\\\
senior tag
Hali!
Gondolkodom ezen a Smarttarifa 1-en és nem értek valamit. Azt írja, hogy korlátlan facebook viszont a havidíjban foglalt adatforgalmi kerethez meg oda van írva, hogy az fogy facebook-ozás esetén, akkor ez most hogy korlátlan? Annyira keveset zabálna a facebook app, hogy ez az 50MB nem fogy el még masszív használat mellet sem egy hónapban?
-
dashed
senior tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Hugomnak mondtam le az alap net csomagjat online.. Meg nem mondom mi volt a neve. Egy feltoltokartyas szam volt.
De az biztos soha nem volt internet csomag rendelve arra a szamra meg is volt valamilyen alap net csomag, ami a penzt vonta.Persze lehet, hogy tevedek es azota mar nem mondhato le? Ez kb 3-4 honapja volt mar.
-
polonic
félisten
Meg tudja valaki mondani, hogy hűség felbontása esetén meghatározott kötbér összegét hol találom az ászf-ben?
-
válasz
dashed
üzenetére
Mobil Online Start nem mondható le online, csak telefonon vagy személyesen. Annó lemondtam, később Klikket megrendeltem, lemondtam és újra lett Mobil Online Startom.
Klikket 1 hónapja mondtam le, de megint meg tudnám rendelni 0 forintért. Ez lehetséges, vagy csak a Telenor Online tájékoztat félre? Csak 1x lehet 3 hónapig ingyen megrendelni.
-
dashed
senior tag
online.telenor.hu es torlod az alap netet.
-
asdf_
veterán
válasz
Diamond500
üzenetére
Ha nincs net elofizud es mobile online startot is lemondtad, akkor elvileg nincs neted. Egeszen addig, amig csomagot nem valtasz, ala nem irsz ujabb huseget, mert akkor hogy-hogy nem, azt a kocsog lehuzos net startot szinte tuti, hogy visszakapcsoljak. Szoval az ongondoskodas a tuti.
-
asdf_
veterán
válasz
Diamond500
üzenetére
Hibás apn-t írsz be, amivel tuti nem jön a bit.
-
Diamond500
senior tag
Helló!
telenornál lehet kérni a net kikapcsolását? Semmilyen NET csomagom nincs megrendelve, és még véletlenül sem szeretném, hogy bármilyen adatforgalom generálódjon..
Telefonon ki van kapcsolva ez az opció, de biztos ami biztos
-
Prien
addikt
válasz
Heimdallr75
üzenetére
A modem ugyanaz mind a 3 csomagnál.

-
Prien
addikt
válasz
randras
üzenetére
Huaewi E587 hordozható wifi router:
Hipernet Heavy 6990 Ft M
38 939 Ft
bolti ár: 40 989 Ft
Hipernet Medium 4 990 Ft S
9 491 Ft
bolti ár: 9 990 Ft
Hipernet Active 3990 Ft XS
14 241 Ft
bolti ár: 14 990 FtEz csak nekem tűnik hülyeségnek???

Minél kisebb a havidíj, annál olcsóbb a router?
-
Prien
addikt
Most nézem, hogy a ZTE MF 60 modem eltűnt a kínálatból. Még nincs 1 éves az enyém. Mi lesz,ha új akku kell bele? E-bay?

-
randras
veterán
Helló!
Jelenlegi Telenor Hipernet modemem kiváltására most jóárasítva megrendeltem a webshopból a Nokia 21M-02-t.
Hipernet Praktikum feltöltőssel, SIM-mel 6791 forint volt a végső ár.
Ugye fogom ezt tudni használni a mostani Hipernet-es SIM-mel?

-
chungee
addikt
Hellótok!
Erre a csomagra szeretnék áttérni. A honalp szerint ez feltöltős kártyás csomag. Viszont a honlap végén ezt találtam.
Praktikum +Net tarifacsomaggal Előfizetői szerződést kötni, arra váltani, illetve áttérni, kizárólag személyesen a Telenor Értékesítési Pontjain vagy írásban van lehetőség.
Az Előfizetői szerződés határozott időre jön létre. Praktikum +Net tarifacsomag készülék nélküli, valamint Praktikum +Net tarifacsomag készülékes előfizetés vásárlása esetén a szerződés érvényességi ideje 90 nap.Akkor ez előfizetésnek mondják vagy kártyás feltöltésnek
Nekem nem kell, hogy havonta küldjék a csekket. -
bopeti98
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
Az Okostarifa 180-ból én kb olyan 60-70 percet használok el havonta. Nem vagyok az a telefonálós típus. Hosszabb beszélgetésekre ott a Skype. Én csak azért vagyok előfizetéses mert így olcsóbbak a telefonok
Meg ugye van benne alapból internet. Én is gondolkozok hogy jobb lenne feltöltősre váltani de nem ennél a szolgáltatónál. Ezeknek a hűség lejárata után egy fillért nem fizetek. -
hamyka
senior tag
Értem

Akkor jól emlékszem hogy 200 giga volt estére, há de szemtelenek

Ja és még valami:
Akinek sikerült meg szabadulnia a hipergagyi nettől annak ellenére hogy hűséget vállalt rá hogy csinálta??
Tudtommal nem lehet felmondani míg hűség van

Legalábbis én így tudom, bár elengedhetnek csak baromi nehezen

Engem az optanet nem engedett el míg hűség volt rajta

Lassan eltanakodom azon hogy míre is jó a net, mondjuk főzni netről tanultam meg, bár elég nehezen, szerintem ezen is látszik hogy értelmi fogyatékos vagyok.........
ui: Most eljöhetnék az optanettől ha akarnék, és kapnék asszem 9 ezer vagy 9900 ft-ot, mert ennyi volt annó a modem díja, 1x volt cserélve nem kértek érte pénzt

Ja és az optanetesek kérni akartak pénzt amiért be állították a sep top boxot, le akartak húzzni 500 ft-al, mondtam nincs, ez milyen dolog má?? persze azóta megtanultam használni, bár kicsit régóta nem tévéztem

Magamba elküldtem őket a fenébe

Mondhattam volna nekik:
Baze mit képzeltek hogy lehúztok 500 ft-al?? fizetem azt a nyavalyás havidíjat érjétek be azzal

-
Landsmann
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Van, hogy hetekig sem pofázok egy percet sem. Így nekem luxus lett volna továbbra is majd havi 3000 Ft-ot fizetni. Csak azért pofázzak, mert kifizetem? Azt már nem. Főleg az nem, hogy nem akartam a strigulákat húzgálni, hogy mennyi a hálón belüli és mennyi a hálón kívüli hívás. Ezzel telt be a poharacska.
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy öcsém Djuice-os, és vett egy Telenor Expressz kártyát, és be is aktiválta a nevére. A kérdésem az lenne, hogy így is működik a Családi csomag majd a két kártya közt? Mert a Djuice számláson aktív a Családi csomag, viszont sehogy sem lehet új tagot felvenni. Csak megtekinteni lehet. Mitől van ez? Vagy azért mert az Expressz 20perce lett aktiválva és nem ment végig a rendszeren az aktiválás? Állítólag küldenek egy levelet is a Telenortól, és abba lesz valami végleges aktiválási kód.
Köszi.
-
csab2
veterán
A sok negatívum után azért azt el kell ismerni, hogy a Deezer egy jó szolgáltatás szerintem. Azt hiszem, január elseje után is megmarad.
-
Landsmann
addikt
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Aha, "és más gazdasági tényezők változatlanok maradnak," De nem maradnak azok. Mindig minden változik. Még elhiszi vajon valaki, hogy visszaállnak a korábbi percdíjakra, eltörlik a kapcsolási díjat és megszüntetik a hívásirány korláűtozásokat? Ugyan már! Ezekből óriási haszna vana szolgáltatónak. Majd szépen kimagyarázzák, hogy miért nem állnak vissza. Majd tudjuk be annak, hogy az infláció miatt nem emelnek árakat. Hú, milyen jól járunk ugyebár! Meg majd én is visszaállhatok a Pannon 50-re, meg a 690 Ft-os 5 perc után 0 Ft-ra. Mese habbal. Mert éppen a kapcsolási díj és a hívásirány megosztás miatt váltottam kártyásra és mondtam fel az 5 perc után 0 Ft-ot, pedig az első perctől meg volt rendelve.
-
ottoyes
senior tag
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Ámen!
-
Heimdallr75
őstag
válasz
ottoyes
üzenetére
"Ha az adót a jelenlegi tervezet formájában vezetik be, akkor 2012 második felében Magyarországon egyszerre két távközlési különadó lesz érvényben, amely a Telenor Magyarországnak mintegy havi egymilliárd forint plusz adóterhet jelentene - közölte Kutas István, a Telenor Magyarország kommunikációs igazgatója.
"Ez már az a nagyságrend, amit nem tudunk lenyelni, így az új különadó hatálybalépésétől a perc alapú adót érvényesítenünk kell az árainkban. Amint a két különadó közül az egyiket kivezetik, és más gazdasági tényezők változatlanok maradnak, az árainkat visszaállítjuk a régi szintre" - áll az írásos válaszban. "
Ha lehet hinni Kutas Istvánnak akkor január 1. -től minden visszaáll a régire, magyarul nem lesz megosztva a lebeszélhetőség...bla bla.
Nos ezzel a nyilatkozattal kell szembesíteni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A vodafone,ilyet még nem csinált,de ott meg a készülékkinálattal nem vagyok megelégedve.. 

))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)