Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoyes
senior tag
válasz
davenport
üzenetére
Nekem DPI csomagom van,azt nem módosították.Eddig.Muternek van egy 180-as csomagja,és nehezen viseli/érti/fogadja el,hogy most miért kell számolgatnia a hívásokat irányuktól függően..ha letelik a hűség,akkor tuti szolgáltatót fog váltani...és teljesen igaza van,mert egy egyszerü párszázas emelést simán elfogadott volna,de ez az összetákolt,kusza,majd megmagyarázom ha reklamálsz rendszer full xar!
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Visszamenőleges hatály is lesz?
Megérdemelnék. De miért nem előtte hozták meg ezt a törvényt??
-
davenport
senior tag
válasz
ottoyes
üzenetére
Az eddigi 6-7.000 helyett jönnek a 8-9.000 forintos számlák.
MobilKvartett 150 a csomag.
Az általános tájékoztatóban szó sem volt erről, csak az ászf-ben.
Egy 10-15%-os emelést még elviseltem volna, a korábbi feltételekkel.
Elmentem átkötni, és mindegyikkel ugyanott vagyok kb., így maradt erre a hónapra.
Még jó, hogy egy normális telefonjuk nincsen, amire hűséget kötöttem volna. -
alba-regia
aktív tag
Jelentős pontokon módosítja az Elektronikus Hírközlési Törvényt egy a Parlament elé ma beterjesztett törvénymódosítási javaslat, mely többek közt szigorítja a szolgáltatók részéről történő egyoldalú szerződésmódosítás feltételeit, valamint számos olyan gyakorlatot törvényen kívül helyez, melyet nemrég vezettek be a távközlési cégek. [link]
-
davenport
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Jó tudni, mert 15 év után részemről is a váltáson gondolkodom. Ezzel a 60% hálózaton belül - 40% hálózaton kívül letelefonálható percekkel visszahozták a 90-es éveket.
-
pinnacle
nagyúr
Szerintem az szinte biztos, ha valamit változtatnak (már csak azért, mert akkor teljesen önkényesen lehetne módosítani a feltételeket) akkor fel lehet mondani, csak sokszor készüléket is veszünk és amiatt nem megy. Egyébként én régebben így jöttem el a Matávtól, hogy magasabb csomagra váltottam,majd lemondtam.
-
Viper26
nagyúr
Másnak is újra kiment aug. hónapra a csekk?

Emlékeztek akkor volt a csúszás a számlázási rendszer miatt, és akkor legtöbben dupla csekket kaptunk, vagyis hamarabb jöttek egymás után a csúszás miatt...namost miért kéne nekem újra kifizetnem ugyanazt???Elmennek a jóge.iqrvaannyukba mind.
-
bopeti98
őstag
-
tomp
félisten
válasz
hamyka
üzenetére
Hát ezaz. Csak 100giga van, nem 200.

Az, hogy nem 84 hanem 60 a maximális sebesség nem is baj!
Mivel Hipernet 84-el úgysem mértem 62Mbitnél többet. Így hát a mostani sebesség értékek viszonylag valósak!
Start: az 5Mbitet el lehet érni egy 7,2Mbites modemmel.(7,2-es modemet adnak)
Active: HSPA+ hálón a 10Mbit lazán megvan.
Medium: DC-HSPA+ hálón a 20Mbit általában megvan.
Heavy: 30Mbit DC-n már izzadva lehet meg,(a mostani forgalmak mellett) de LTE-n lazán megy.
Pro: Jelenleg a hálózat gyakorlati maximális sebessége 61-62Mbit. Ha sűrűn vannak az LTE cellák, akkor ez is megvan. -
pinnacle
nagyúr
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Köszi sarkanyolo2, club1!
Ha az ASZF változik, akkor nincs lehetőség a felmondásra? Nem lehet úgy szabadulni, hogy átmész egy másik tarifacsomagba, majd 30 napon belül felmondod? Ha jól emlékszem régebben volt ilyen megoldás. -
Trebron09
őstag
Most mivan ezzel:
4hónapja kötöttem velük hiper21-es szerződést (2év hűséggel) és abba benne volt az esti 100Gb extra adatforgalom is.. ugye ez nem azt jelenti, hogy azt megszüntetik
és ilyenkor a havidíjam hogy alakul? Van erről valakinek v.mi infója?Köszönöm! Üdv!
-
atike
nagyúr
Üdv!
Mivel félelmetes mennyiségű tarifacsomag létezik, ezért gondoltam így talán gyorsabb lesz megtalálni az ideális választást...
Szóval tudnátok segíteni abban, hogy melyik tarifacsomag lenne ideális, ha:
- előfizetéses tarifa kellene
- lebeszélhető legyen az előfizetési díj (természetesen az lenne a tuti, ha minden irányba)
- havi díj 3.000 Ft körül legyen (alapdíj)
- nincs szükség sem netre, sem sms-re, csak a telefonálás a lényeg
- minél kedvezőbb percdíja legyen
- lehetőleg ne percalapú legyenÉn úgy láttam, hogy a T-nél az Eco S díjcsomag nem egy rossz ajánlat a megadott paraméterekhez. Az egyperces egység mondjuk nagyon nem tetszik az tény.
Tud valaki jobbat?

Előre is köszönöm!
Érdekes, hogy nincs még egy nagy tarifa összehasonlító topic...
Most sajna ezt a hozzászólást mindhárom szolgáltatóhoz beírom... -
alba-regia
aktív tag
A "kell" konkrétan arra vonatkozott nálam, hogy megpróbáltam kifizetni a kauciót plusz az esedékes díjakat, de elhajtottak az új szolgáltatóhoz.

Reflexből azt feltételeztem, hogy ezzel is hátráltatni akarják a számhordozást. Utánaolvastam, kiderült, hogy a jogszabály módosítása kötelezi őket így is átadni, és majd utólag számláznak.
-
asdf_
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Ha valaki még nem tudná, okt. 1-től már csak az új szolgáltatónál kell elindítani a hordozást, és elvileg 2 nap alatt elintézik egymás között.
Nem mar csak ott kell, hanem csak ott lehet.
-
csab2
veterán
A Telenor Online-on a sok ismeretlen megrendelhető szolgáltatás között megjelent egy új: Pay Market néven. Mi lehet ez?
-
hamyka
senior tag
Recefice bumbum buum

Kis kérdésem lenne ha lehet:
Szóba kerültek a legújabb:
Telenyomor mobilnet csomagok, engem az érdekelne hogy van stb stb,
És még mindig nem tudnak korlátozzni, vagy már tudnak korlátozzni??
-
club1
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Szerintem nálatok okosoknál maradni fog a korlátlan adatforgalom. Ezt arra alapozom, hogy már látszik az új hipergagyi tarifákon, hogy a korlátlan böngészést igyekeznek külön opcióba tenni. A korlátlan böngészést nem tudják ui. elkülöníteni a havi adatforgalomtól, így aztán inkább nem is lassítják a csomagokat. Ha a tippem bejön, hipergagyira azért még érdemes lesz előfizetni, na persze csak a korlátlan böngészés opcióval...
-
pinnacle
nagyúr
Én is csak az Okostarifa miatt maradtam. Egyébként másnál van ilyen, hogy 2990Ft-ért korlátlan böngészés (most még az adatforgalom is korlátlan csak ki tudja meddig tart) + Google maps használat?
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Sajnos nem fognak! Valamiért nem érdekük!
-
alba-regia
aktív tag
Vettem okt. 1-jén iPhone5-öt a Vodánál Red díjcsomaggal. Mivel a régi számomat meg akarom tartani, és elegem van Telenyomorék kedvességéből, ma elindítottam a számhordozást (annak ellenére, hogy kötbért kell fizetnem).
Ha valaki még nem tudná, okt. 1-től már csak az új szolgáltatónál kell elindítani a hordozást, és elvileg 2 nap alatt elintézik egymás között. A rendszer még nem működik ilyen gyorsan, ill. ha tartozás van, akkor visszadobja a régi szolgáltató.
Azért remélem, hogy hamarosan eszükhöz térnek Telenorék, mert ha nem, megy át a többi előfizetésünk is tőlük...
-
hamyka
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ajánlani??
Há lehet érdekes lesz amit én ajánlok

Az én ajánlatom:
Ne menj egyikhez se, kölsd inkább magadra azt a lovét, gyűjsd a házadra rád ne dőljön,
Kit hívnál azon a telón, neten kível dumálnál?

Ha úgy fekszik egyik se ér semmit

Na ez az én ajánlatom

Ja és feküdj be 1 otthonba ahol pelenkáznak, etetnek itatnak végül ott meghalni, ez az élet

-
hamyka
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Na várjá!! Nem lehet hogy azé küldtek számlát mert elfelejtetted be fizetni?? én anno jártam így az internettel hogy ,,lehet,, nem fizettem be de nem voltam ügyfelük mikor jött a csekk hogy fizessem be, bár ez nem telenor volt, hanem t-home, bár akkor azonnal küldtek volna csekket
a optanetnél is volt hogy el voltam vele maradva de 1ből észrevették és szóltak hogy elmaradásom van, érdekes nem?? lehet nem is lett volna jogos a követelése a Thomnak, nah de mind1, az a levél már nincs meg
be fizettem nekik azóta se ugatnak, jó rég eljöttem tőlük
// Ráadásul behajtó levél volt a Thomtól jó mi? 
-
zserbox
őstag
Ha külföldi számról hívnak és én azt Magyarországon fogadom akkor nekem az kerül valamibe?
-
Vangelis
félisten
Hehe nagyon kemény ez a telenyomor.
Megint küldtek egy számlát.
Viccesek.
Amikor már rég megszűnt az előfizetés.
08.19től 08.27ig számláztak

Még a kiegészítő havidíjat is.. kemény.
Az előző számlát is jóváírták mert nem volt jogos erre megint küldenek egyet

Valami baj lehet ott.
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azért jó az a Nokia még mindig, szerintem.
Bármi minimális elképzelés, elvárás van?
-
Varszegig
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"mit ajánlotok?"
Másik szolgáltatót

-
Mr.Csizmás
titán
moin,
ismerős leváltaná a nokia 5800-át, droid, vagy wp a cél. előfizetésre venné,
- havi 5-6k előfizetési díj (3-as tarifa?? ilyesmit említett)
- hűségidővel ~20ezerért szeretné elhozni.mit ajánlotok? köszönöm
(céges gépen nem jön be a telenor oldal...) -
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Ebben semmit. De ha visszaolvasol, akkor meglátod, hogy mit.
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Most komolyan miért szidjátok ennyire a Telenort? Most tervezek venni egy Solát ami 23k Ft-al olcsóbb előfizusan ami a választott (smart extra 1) tarifát 8 hónapon keresztül állná. Meglenne így 500 mb netem, meg telefonálgathatnék is egy keveset. Ebbe mit éreztek olyan rossznak?
A válaszokat előre is köszönöm: sarkanyolo
-
-
M3oH
addikt
-
RAiN91
őstag
válasz
Varszegig
üzenetére
Nem, itt vettem PH-n, a csávót fel is nyomtam. De választhattam, hogy visszaadják e a telefont, vagy a csávót megkeresik. Így legalább nem buktam.
De legalább van papírom róla, hogy a magyar rendőrség szerint nem lopott.Telenort azért felhívom majd, ha nem tudtok valami jobbat mondani addig.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van egy telefonom, ami nem tud kapcsolódni a telenor hálózatra. Először azt írta ki, hogy phone not allowed mm#6. Utána a Checkmend.com-on csináltam egy tesztet, azt írta ki IMEI alapján, hogy lopott. Elvittem a rendőrségre. De ők azt mondták, nem lopott, 1 hónap után vissza adták a telefont. Csak telenor hálózaton csinálja ezt, Tmobile-on nem. Független a telefon elvileg, mert akkor NCK kódot kérne, nem hibát írna ki. Csatlakozik elvileg a telefon a hálózatra, de "emergency calls only". Mit tudok csinálni? Sajnos Vodafone-n nem tudok kipróbálni. -
BéHGT
senior tag
Azt hol lehet megtudni, hogy egy Hipernet előfizetésre, 2 év hűséggel mennyi lenne a kötbér? Tehát mennyiért lehet visszamondani? Novemberben lett véve, Hiper 7 tarifa.
-
polonic
félisten
Készüléket is vettem, az a baj.
Nekem még annyira nem is gáz az okostarifa 90 csomag.
A szüleimnek szar, akiknél, 60-40 %-ban van megosztás és csak én vagyok telenoros.
Nálam meg nem is baj ez az 50-50 % megosztottság, mert nem csak őket hívom, akik telenorosok.
Na meg akkor, amikor intéztem, nem tudtam ezt a fasz megosztásos dolgot meg azt sem, hogy olyan helyre kerülök, ahol van egy elég jó flottás ajánlat egy másik szolgáltatónál.
-
polonic
félisten
Hogy a fenébe lehet meglépni ettől a cégtől, ha még másfél év hűségem van?
Semmi lehetőség, semmi kiskapu nincsen?
-
Melack
veterán
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Emléknek nem rossz, de hogy igaz lesz e, az jó kérdés.
-
Heimdallr75
őstag
Ők voltak akik azt regélték, hogy év végén mikor a 2 párhuzamos adó (különadó, percadó) közül egyik megszűnik akkor visszaállnak a régi rendszerre? Vagy rosszul emlékszem?
-
tomp
félisten
-
solarix45
senior tag
Igényelt mostanában valaki DPI csomagot? Több mint egy hónapja küldtem el az igényt, és még nem jelentkeztek

-
Bone123
HÁZIGAZDA
Djuice-nál lesznek mostanában változások, egész pontosan várható, hogy még jobban szétcincálják a Számlás 20 előfizetést?
-
pinnacle
nagyúr
Holnaptól megszűnik az okostartifa. Nem is lesz 2990 Ft-ért korlátlan böngészés, Google Maps. Az adatforgalom számlálás még mindig nem működik?
-
bopeti98
őstag
Hát ez vicces. Külföldön Roaming-al az 1. díjzónába olcsóbban lehet SMS-t küldeni mint itthon. Vegyünk egy sima Praktikum csomagot. Pl Romániába 33Ft-ért lehet SMS küldeni vele itthon meg 46Ft-ért. Nem semmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Most már van)

és ilyenkor a havidíjam hogy alakul? Van erről valakinek v.mi infója?

(céges gépen nem jön be a telenor oldal...)