- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nekem most már kezd nagyon nagyon elegem lenni a Yettelből!

Végre megoldottam melyik sávokra csatlakozzon a Router pl 20+3+1. Letiltottam a B8, B28-at.
Sebesség 160-230 / 40 Mbit lett. 1 hétig jó volt, aztán csak úgy 1 hét után minden nap egyszer megcserélte a sorrendet, ami azért érdekes, mert a B20-nak a legerősebb a jelerőssége folyamatosan, ő mindig fix és soha korábban nem volt a B3 elsődleges a B8 mellett sem. B8, B20, vagy B28 mindig elsődleges, a jelerősségük is stabilan a legjobb -89 - 93 dBm. Ezek együtt nem is tudnának csatlakozni. (kivéve, amikor a 20 mellé felcsatlakozik a 28, de net olyankor nincs.). B3 hozzájuk képest gyengébb -100 -105 dBm így eleve magától nem is kapcsolódna arra elsőnek.
Jó oké, kapott időzítést és elég volt naponta egyszer egy Router újraindítás és visszaállt a sorrend 20+3+1-re.
Napokig ez is jó volt, aztán most már így sem marad meg, már napi 3-szor állítja vissza és persze én is...
Nem tudom mi lehet, de most már egyre használhatatlanabb, mert amikor megcseréli egyáltalán nem adja össze a sebességeket! Hiába írja a Router, hogy 3+20, valójában mintha a B20 nem is lenne olyankor, mert a sebesség csak B3-on megy, 80-100 / fel 2-3 Mbit.
Szerintetek ezt valaki figyelgeti, mert ha automata lenne, akkor miért nem érdekelte 1 hétig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest