- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
morvaigaben #5036 üzenetére
Ide is kiírom, lotr bundleből erdekelne a hobbit dlc pack, akár hostolnék is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Hány kulcsod ad azt nem tudod véletlen?
Mert a fele megvan, csak a LEGO címek hiányoznak. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Jöhetne már egy igazi Lego bundle...
-
Dapro
senior tag
válasz
morvaigaben #4802 üzenetére
Igen, nagyon megéri így a HB weekly, 4 játék is kivánságlistámon volt a bundliból.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
morvaigaben #4325 üzenetére
Én köszönöm, pontosan ugyanabban a cipőben járok ugyanis, mint eredetileg te (nekem is csak az első kettő volt meg bundliból). Már azóta is vártam egy jó ajánlatra, úgyhogy ez most jól jön, főleg hogy tényleg rendben van a dolog, mint ahogy írtad is.
Már egy ideje keresek valamit, ami a Still Life első részéhez hasonlatos jó kis cucc, és ez tűnik a legnagyobb reménynek.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
morvaigaben #4315 üzenetére
Hát ez elég wtf...
A játék fórumában volt egy olyan kérdés, hogy hol lehet megnézni, hány epizódja van meg az embernek. Ott egy fejlesztő azt mondta, hogy a játék indításánál a hiányzó epizódok nem választhatóak, ezt próbáld megnézni (bár már lehet megtetted).
Nem is értettem, miért nem a DLC fül megnézését javasolta, lehet ezért, mert hülyeséget mutat...
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
morvaigaben #4317 üzenetére
Nekem nem volt meg egy rész sem. Megvettem a GOTY-t, és csak a Soundtrack Vol. 1 látszik a DLC fülön. Gondolom GOTY esetén nem látszanak külön az epizódok. Letöltési méret: 7994MB.
-
reelc
veterán
válasz
morvaigaben #4315 üzenetére
Ez olyan, mintha be sem regisztráltad volna amit vettél, csak a régi Ep. 1-2 az első soundtrackkel lenne. A DLC fülre értem.
Ne érts félre biztos jól csináltad, csak ez látszik.
Passzolom. -
reelc
veterán
válasz
morvaigaben #4313 üzenetére
A DLC fülön nézd meg, ott van 4 DLC formájában a 4 epizód? Legalábbis nekem így van.
De én másképp vettem, ahogy írtam.
7994MB lenne a telepítési méretem. 4 epizód, 1 soundtrack. -
morvaigaben
tag
válasz
morvaigaben #4311 üzenetére
Na szuper... megvettem, beaktiváltam, és nem adta hozzá a maradék 2 epizódot...
Account előzményekben nem is írnja hogy GoTY.
Cognition: An Erica Reed Thriller Retail -
fuwiradis
aktív tag
válasz
morvaigaben #4303 üzenetére
Nekem is megvan az első két epizód, de szerintem még így is megéri 3,74€-ért a GOTY. Ha most durván a fentebb említett extráknak 1€-t számolok, akkor 1,37-re jön ki a hiányzó két rész darabja, ami szerintem egyáltalán nem rossz.
Bundlikban sem feltétlenül kapni meg sokkal jobb darabáron ezt az utolsó két részt (feltéve, hogy a hozzácsapott egyéb címekből semelyik másik nem érdekel, csak ezért veszed).
Szerintem így is megéri, ilyen darabáron már steam store-ból is rég megvettem volna.
-
reelc
veterán
válasz
morvaigaben #4303 üzenetére
Régebbi Groupees bundliból megvolt az 1-2, és nemrég meglett a 3-4 egy kb. 2 hónapos Indie Royale bundliból. Ez a 4 epizód a teljes Season One.
Most regisztráltam a 4 epizódot, és ezt aktiválta. Ez csak a játék.Nekem az Episode 3-4 2,53 Euro volt, de volt még mellette pár játék.
Szóval ha nem sürgős, akkor még felbukkanhat valamikor bundliban, vagy kereshetsz valakit, aki nem aktiválta, nem kell neki a 3-4.Most látom, hogy a Vol. 1. Soundtrackot tartalmazta valamelyik kulcsom, mert ott van az adatlapon a DLC-k között.
-
törölt tag
válasz
morvaigaben #3898 üzenetére
Én mostanában játszom PS3-on, szerintem egész jó. Mondjuk a lehúzós tesztek után már nem vártam tőle annyit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
morvaigaben #3893 üzenetére
Sokan pipák lesznek az The Bureau: XCOM Declassified vásrálói közül, hogy ilyen hamar 1 dollárosra csökkent a cucc.
A 20 dolláros csomag viszont kissé drága ennyiért.
-
maross
nagyúr
válasz
morvaigaben #3582 üzenetére
Nekem is az kell belole, bar nem kapott tul jo ertekeleseket. Egyelore orlodok rajta hogy megvegyem vagy majd happy hour.
-
Niczo
senior tag
válasz
úgy érted be lesz húzva, happy hour alatt, Crytektől
71-et? 1-et vett Crytek, 1-et a group buy csoport, de ki vette a többi 69-et?
-
morvaigaben
tag
válasz
MAINTENANCE MODE
Sale will reopen in few minutesezt se sűrűn látom, mondom miért csak 71 eladott példány?
-
maross
nagyúr
válasz
yohoho, vegre valami
-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben #3577 üzenetére
Mellé lőttél... Ők kezdték el..
Valaki nem cserél ilyen full packot tf2 kulcsra? vagy valami gamera gmg-ről?
-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben #3577 üzenetére
-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben #3573 üzenetére
Jópofa, Inquisitor miatt gondolkozom rajta.
Kerestem a választ, de nem találtam meg: ez külön kódokat ad? -
Rendo84
senior tag
válasz
morvaigaben #3573 üzenetére
Nagyon megéri az árát ez a bundle, totálisan best buy kategória!
-
gszp
tag
válasz
morvaigaben #2784 üzenetére
Köszi az infót, kár, hogy nem kártyás.
Ha az lesz, biztos akkor fogom észrevenni, amikor már 0.05-öt fognak érni a kártyák.
-
La Magra
tag
válasz
morvaigaben #1898 üzenetére
Remélem, eddig valahogy mindig sikerült lemaradnom róla...
-
raggg
senior tag
válasz
morvaigaben #1524 üzenetére
Ez a "Mac" kifejezés azt jelenti, hogy csak OSX-en Steam alól megy, vagy esetleg iOS-en is?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Azért az Anomaly 2 nem rossz, lehet be is húzom miatta.
-
szami777
addikt
válasz
így kell pénzt spórolni.
-
Vesa
veterán
válasz
morvaigaben #1066 üzenetére
Kedvencem, amikor fóliás kártyának úgy megörül a delikvens, hogy azonnal 15-20Euro-ért teszi fel....Aztán csodálkozik, amikor megnézi a piaci árát.
-
szami777
addikt
válasz
morvaigaben #952 üzenetére
azt hittem tegnap este, h már ma délutánra meglesz, de ez elég lassan megy felfele
-
Arkennys
addikt
válasz
morvaigaben #952 üzenetére
helyes, egyet csak ezért vettem, már megvan, de bőven megérdemel egy vásárlást a csomag csak emiatt is. További bónuszoktól függően lehet lesz mégegy
Nagyon jó a maga nemében a legend és az armored princess, gyanítom, ezt is szeretni fogom, mikor elkezdem.
-
WayneGace
őstag
válasz
morvaigaben #104 üzenetére
Jó kis ebook bundle. Vagy men of war.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest