- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nyilván kiadják hátha oda veszi is majd valaki.... ez így szokott lenni.
Outlastnál is milyen jó volt az ingyenes 2 nap... + 1.5 milla tulaj lett hirtelen több ember megismerje hátha veszik valamelyik a 2. részt egy dekával nem adtak el a 2ből azóta kb....
Owners: 209,556
-
lemusz
addikt
Ez is ingyenes:
http://store.steampowered.com/app/308040/Back_to_Bed/ -
reelc
veterán
Mától szeptember 18-ig "Bundlefest - A legendary bundle launched every day:"
-
Mr.Csizmás
titán
hogy lehet itt keresni?
erre lenne szükségem..
-
Crytek
nagyúr
Ha Hidden Object tudom ajánlani szeretettel: Farmington Tales
-
croli
aktív tag
Első amit találtam
Téma címe: Do not buy the loot boxes!!!
Indító cikk: "Its a scam I bought the $20 one and the games i got are all old with bad reviews worth $1.05 and below...
do not buy I'm warning you! You will not get a triple A game or a giftcard worth more than $2"Biztató
-
Urguru
aktív tag
Szinte ingyen , most is maradt kártyapénz csak idő nincs játszani ezért csak olyan játékokat veszek meg ami érdekel is. Következő téli vásár addig kitolom ami bejön. ( Bundle játékok TG ről , TG pont TF - ből vagy ha van hangulat és idő CrowdFlower TG-n ,egyik termeli a másikat
gyakorlatilag minimális napi idő ráfordítás ( 3 acc csak). Az össz befektetés 5 euro / acc amit Tg-n vettem meg gyakorlatilag csak idő volt , pénzbe nem került. (Free gamek kártyáit sem vetem meg sok kicsi ... ) (Ja persze villanyköltség stb mielőtt valaki az ingyébe kötne bele de a meló miatt úgyis menne a gép
-
drtimot
aktív tag
Hadd írjam le azért még egyértelműbb szavakkal, hogy ez mit jelent: nem Steam-es kulcsokat árulnak, hanem a saját GOG.com rendszerükbe regisztrálható játék-kulcsokat. (A játékok pedig weboldalról vagy GOG kliensből tölthetőek le.)
Tudom, hogy te is pont erről beszéltél, de jobb ezt szájbarágni, ha valaki nem ismeri a rendszert
-
bepken
veterán
és akkor most nincs semmi kezdési időpont meg ilyesmi?
IS Defense kevésbé érdekel, de a Furi nagyon tetszik (a rajzon valóban mintha a főhős karakter szerepelne), azt szívesen bezsákolnám végre
szerk.: közben látom, hogy az említett rajzon sokkal inkább erre a képre utalnak
-
reelc
veterán
Már válaszoltak is.
Küldtek egy kulcsot.
Beregisztráltam, Teslagrad lett belőle.Nem baj, gyorsak voltak, és ugyebár zsákbamacska volt a bundle, jár nekik a piros pont.
Majd ha lesz saleben, behúzok egy Oddworld The Oddboxx-ot legyen meg digitálisan (pár éve volt a PC Guruban, lemezen megvan).
-
Crytek
nagyúr
Stat a gameről Nem is tudom ,hogy bírják ezt a terhelést a szerverek és a kiadó, hogy nem bundleztatta még sehol.. Ezt jobban várom mint a Rambot anno.
-
-
Agyzuzo
addikt
Anno az volt a mondás a monthly-ra, hogy ha többször is lesz bundle-ben egy játék, az a monthly-ban jelenik meg először. Jelen esetben ez a Grim Dawn-ra is igaz - oda jött először, ráadásul olcsóbban. Én nem látok itt semmi problémát. 14$-ért már nem olyan jó deal hogy az ember gondolkodás nélkül behúzza, főleg nem a BTA árához képest - túl széles a gap. Úgyhogy szerintem nincs ezzel gond, a BTA nekem pont jó volt így.
-
[Prolixus]
addikt
Szóval ami monthly-ba már volt egyszer, soha nem kerülhet be másik bundliba? Ebben én nem látok sok logikát. Mellesleg nem mindenki tudta megvenni akkor. Most itt egy újabb lehetőség, ez sem rosszabb csomag, mint az akkori monthly volt.
Akkor lenne igazad (szerintem), ha tendenciaszerűen csinálnák ezt. Akkor persze, minek monthly-t venni, ha nemsokára lesz újabb bundle. Mondjuk ha a másik bundliba meg mindig drágább lenne, az pont a monthly malmára hajtaná a vizet.
-
drtimot
aktív tag
Köszi a tippet, sajnos Tier 3 már nem érdekelne, így nem igazán érné meg nekem.
Nekem igazából csak az Oxenfree és a Grim Fandango Remastered kellene az egészből, ha valakinek van fölös, vagy bontaná a csomagot (még 2 óráig megy a bundle - ha jól tudom, ha Steam-en veszi az ember, azt nem lehet bontani), keressen meg PÜ-ben!
-
gabee jr
tag
A lifehacker-software-bundle sokkal izgalmasabb.
Igaz a 8 motyónak a fele 1 éves előfizetés, de még így is bőven megéri annak, aki nem a enkor áruházból vásárol. -
Crytek
nagyúr
Pont erről van szó.
The Incredible Adventures of Van Helsing vs indiegala is jól tükrözi a "piaci" helyzetet. Ha nagyon ,de nagyon kell a zseton betolhatnak oda bármit is még úgy is hogy az userek több mint a fele HH-ba vásárol.
Nem vagyok IG üzemeltető így nem tudom hogy egy rendes áras (pl 3.49$-os nyitóáras) mondjuk 12 db játékot magába foglaló pakkból ki mennyi részt kap, de ha ótvar ha nem GARANTÁLTAN MEGÉRI nekik.
Sok game amikor idekerül steam-es áron meg kb sehol máshol nem veszi már senki. IG eladnak belőle átlag 10k-t ezekből. Ha nagyon minimális kiadónkénti 0.1$ üti csak a markukat az eladások után akkor is majd 300k forint. Amin ugye hogy jobb mint a 0 eladás? Hiszen ezért nekik csak meg kell nyomni a generate key gombot..
Van a másik véglet amit fent említettem azt abszólut nem értem. Csinálsz valamit. Kirakod 15 euroért mert annyira tartod erre MÁSNAP már a fos galába rakatod... Nem ám humbleba mondjuk az átlag ras közé hogy ahonnan még pénz is jönne, nem az indiegalába ahol semmit nem ér a játéka.
Ezért is írtam ,hogy eme galás játékok többsége 500$-os előállítási költséggel bírnak az pedig a 2 suttyó kajáját teszi i akik összegányolják a legtöbbjüket.Sok a 15-30 perces ótvar bughalmaz.
Mondjuk van a másik véglet is amikor csak nézek ki a fejmből, hogy milyen "minőségi" munka és 11 másik game-el karöltve csak 0.9x$.
A lényeg a bundle dolog nekünk vásárlóknak jó. A kis cégegnek is ,mert akármilyen ótvar a szarod és a kutyának se kell 1-2 game mindig lesz mellette amiért megveszik és ha a szarodat nem is aktiválják fizetnek érte....Abban 10000%-ig biztos vagyok ha tanultam volna és értenek a game készítéshez évente ömlesztenék 4-5 db akármilyen szart......
-
Vertigo18
addikt
Félreértetted, nem az volt a lényege a mondandómnak, hogy szerintem te nem 2x12-t írtál, hanem az, hogy Te €-t írtál, és valójában olcsóbb, mert nálam pl. (12) $-nak mutatja!
De tényleg köszönöm a segítségedet, igazán értékes volt! Szerintem sokkal meggyőzőbb a segítségnyújtás, mint ha minden kérdésre majd bepötyögjük ezentúl, hogy "Google-zd ki, barátom!"
-
[Prolixus]
addikt
Ne informáld már félre, ha már láthatóan a kisujját sem mozdítja, hogy maga nézzen utána a dolognak. BL2 GOTY mellé nem kell semmiféle season pass, GOTY kiadásban benne van a season pass tartalma.
Ezt már leírtam egyszer, de akkor újra: BL2 GOTY amit nem tartalmaz az kozmetikai DLC-k, tehát semmi tartalmat nem adnak, meg 5 ultrarövid HeadHunter pack DLC, enniy. Minden más benne van a GOTY kiadásban, gyakorlatilag minden ami számít, benne van a GOTY kiadásban.
szerk: Ja igen, UVMH2 nincs benne a GOTY kiadásban, itt hibáztam. De ez a Season pass-ban sincs benne ugyanúgy.
-
Vertigo18
addikt
Köszi, hogy foglalkozol velem!
A Goty változatnál átfogóbb nem volt soha steamen? Tudom, hogy a korábban MacGames-en linkelt egy "sajátos" kiadás, de valami ehhez hasonló nem volt? Köszönöm egyébként, IsThereAnyDeal-t szoktam használni, ott már megnéztem ezt.
Azért nem mindegy, hogy valami 24 dollár (ennyi lenne a kettő a MacGamesen), vagy ingyen van...
-
Vertigo18
addikt
Vajon ez meddig lesz még? Mert ennyiért már eléggé best buy, viszont kettőt venni belőle már nem kevés zseton...
Van egyáltalán ilyen Steamen, hogy Complete Edition? Várható a "szelek" idején ekkora leárazás? Mert ott viszont van zsetonom, ha ennyi lesz ott is kb. akkor inkább ott venném.
-
Agyzuzo
addikt
Azért nem egészen trilogy, mert nem a még meg sem jelent Ghost Warrior 3 van benne (ami kemény lenne
), hanem ez a rosszpcjátékok díjas alkotás: Sniper Art of Victory
-
reelc
veterán
Az Artfiex Mundi Gamebundle 2 csomag nem is olyan rossz, vannak benne olyanok, amik eddig csak 1-2 alkalommal voltak bundliban.
-
-
Vesa
veterán
A nagyokat egészen biztosan a reklám ösztönzi erre az egészre. Ez mar csak abból is látszik, hogy a kisebb bundle oldalakon szinte nincsenek jelen, nyilván, mivel a HB a legsikeresebb, tehát reklám szempontból ez a legértékesebb felület. Ha a jótékonyság lenne a cél, akkor az összes többi oldalon is jelen lehetnének.
-
enterember
csendes tag
Szia,
Igen, EU-s oldal, tavaly is megvettem, most is kaptam levelet, és az abban lévő linket nyitom, Euró a pénznem is.
Nekem a következő hibával száll el mindegyik böngészőnél egyébként:For security reasons, we are unable to process your payment with the PayPal account you have chosen. Please try again using an alternative payment method or contact the SQUARE ENIX Store Support using the online contact form for more information.
Nem igazán értem, mert PayPal-l legalább heti rendszerességgel használok, szóval nem hinném, hogy azzal az accounttal lenne gond...
-
Crytek
nagyúr
Kaland, játék, kockázat könyvet a The Forest of Doomot nagy sunggal nekiültem a magyar nyelvű könyvvel,hogy majd átírom magyarra hogy én is tudjam a játékot csinálni.
De egy idő után nem tudom lehet méret miatt hirtelen összeömlik az egész és már nem lesz magyar vagy el sem indul a game
Szoptam vele elég sokat nem jöttem rá mi a gond. Majd ha lehíggadok még adok neki egy lehetőséget. -
pigster
senior tag
Ez a weboldal:
https://support.humblebundle.com/hc/en-us/requests/new
Request type: Refund
Adatok sztem egyértelműek.
Subject: Refund Humble Monthly November (vagy vmi ilyesmi)Transaction ID: a vásárláskor kaptál egyet. Benne kell lennie a vásárlás visszaigazoló emailjében vagy a PayPal visszaigazolásban.
Message és refund reasonnál nem gondolkodtam, az interneten találtam egy szöveget, egy az egyben bemásoltam:
I feel that the Monthly Bundle was highly deceptive and would like to request a full refund. The bundle was prominently marketed as "highly curated, and new to Humble". Some of the games have already been bundled including Saint's Row IV. To add insult to injury, you placed Saint's Row on a deep discount this weekend. As a long-time customer of Humble, this feels like a slap in the face. I have already unsubscribed for next month and do not forsee signing up again.
I have not revealed any of the keys in my account so there should not be an issue with any refunds. I appreciate your cooperation with this issue. Thank you.Product names: Humble Monthly November vagy felsorolod (már nem tudom, mit írtam ide)
Submit és kb egy hét múlva visszaküldték a pénzt PayPalra.
ÉS!
https://www.humblebundle.com/user/settings -> lemondani a Subscriptiont
ÉS!
PayPal -> My Account -> Profile -> My Money itt jobboldalt: My preapproved payments Update: lemondani (deaktiválni) az előfizetést. -
lm83
őstag
De van: Saints Row IV Game of the Century Upgrade Pack
@NyMRooD: Game of Century Upgrade-ben benne van a Season pass
-
lm83
őstag
A Street Fighter IV Arcade Edition megvan, régebben megvettem. De az a furcsa, hogy a Steam Ultra Street Fighter IV-nek írja, a DLC fül üres. A vásárlást igazoló mailben Arcade van, és sosem upgradeltem.
Az arcade-ból lett ultra, arcade elvileg nincs már. Én is azt szereztem be régebben, aztán mikor aktiváltam, láttam, hogy az ultra amit aktiválok. Nem kell vele törödni, csak örülni neki -
eami
Topikgazda
BM22 tippelések, nem tűnik rossznak.
-
Arkennys
addikt
"Úgy gondolom, hogy futtatni fogjátok az Origint, Uplayt, bármit, ha egyszer azon a platformon jön ki amivel játszani szeretnétek. Ha emiatt mégsem veszitek meg/játszotok vele, mert miért nem xy alatt van, akkor nem is kellett igazán a játék."
Annyira igazából egy játék sem kell szerintem, mármint nemigen szoktam azt érezni, hogy úristen, ha ezt nem veszem meg/nem játszhatom, a világom fog összeomlani. Szerintem sokan vagyunk olyanok is, akiket ha érdekel is egy cím és lenne nem drágán, de uplay/origin, inkább skippeljük. Nem is achievmentek miegymás miatt jobb szerintem a steam, egyszerűen nekem jobban használhatónak érződik. Persze elfogult vagyok tudom, és igaz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest