- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Pont erről van szó.
The Incredible Adventures of Van Helsing vs indiegala is jól tükrözi a "piaci" helyzetet. Ha nagyon ,de nagyon kell a zseton betolhatnak oda bármit is még úgy is hogy az userek több mint a fele HH-ba vásárol.
Nem vagyok IG üzemeltető így nem tudom hogy egy rendes áras (pl 3.49$-os nyitóáras) mondjuk 12 db játékot magába foglaló pakkból ki mennyi részt kap, de ha ótvar ha nem GARANTÁLTAN MEGÉRI nekik.
Sok game amikor idekerül steam-es áron meg kb sehol máshol nem veszi már senki. IG eladnak belőle átlag 10k-t ezekből. Ha nagyon minimális kiadónkénti 0.1$ üti csak a markukat az eladások után akkor is majd 300k forint. Amin ugye hogy jobb mint a 0 eladás? Hiszen ezért nekik csak meg kell nyomni a generate key gombot..
Van a másik véglet amit fent említettem azt abszólut nem értem. Csinálsz valamit. Kirakod 15 euroért mert annyira tartod erre MÁSNAP már a fos galába rakatod... Nem ám humbleba mondjuk az átlag ras közé hogy ahonnan még pénz is jönne, nem az indiegalába ahol semmit nem ér a játéka.
Ezért is írtam ,hogy eme galás játékok többsége 500$-os előállítási költséggel bírnak az pedig a 2 suttyó kajáját teszi i akik összegányolják a legtöbbjüket.Sok a 15-30 perces ótvar bughalmaz.
Mondjuk van a másik véglet is amikor csak nézek ki a fejmből, hogy milyen "minőségi" munka és 11 másik game-el karöltve csak 0.9x$.
A lényeg a bundle dolog nekünk vásárlóknak jó. A kis cégegnek is ,mert akármilyen ótvar a szarod és a kutyának se kell 1-2 game mindig lesz mellette amiért megveszik és ha a szarodat nem is aktiválják fizetnek érte....Abban 10000%-ig biztos vagyok ha tanultam volna és értenek a game készítéshez évente ömlesztenék 4-5 db akármilyen szart......

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest