- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A Grim Dawnra kaptam fel a fejem, hogy egy hónapja volt először bundlizva, és most megint. Ráadásul ugyanattól a cégtől (Humble).
Természetesen nem arra gondoltam, hogy ami volt bundliban, az már soha többet nem lehet. Nem is arra gondolok, hogy ezek többnyire a Humblen debütáltak bundliban és most újráznak és ez baj lenne - elvégre nem ígértek olyat, hogy nem lesz ilyen.
Hanem arra, hogy ezzel valószínűleg maguk alatt vágják a fát. Biztos vagyok benne, hogy most jópáran elgondolkodtak, hogy van-e értelme a zsákbamacskának, ha egyszer "simán" is lehet bundliban?Volume - 2016 februári monthlyban volt
TIS-100 - 2016 július
Legend of Grimrock II - 2015 november
Infinifactory - 2016 május
The Secret World - ez új - nem volt Humble bundliban
Dungeons 2 - ez új
Grim Dawn - 2016 októberTermészetesen tudom, hogy a fejlesztőcsapatoknak is kell a pénz, de a havi előfizetés újfajta modell volt, és ezzel alávághatnak maguknak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest