Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Milyen okostelefont vegyek?

- 

Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

reelc
veterán
válasz

[Prolixus]

üzenetére
						Köszönöm a korrekciót, valóban tartalmazza.
Már késő volt, nem kerestem ki konkrétan a tartalmakat, és nem hasonlítgattam össze. Valószínűleg az zavart meg, hogy egy rakás DLCt nem tartalmaz sem a GOTY, sem a SP, és minél komplettebbet szeretett volna venni.(#9470) Vertigo18: Nincs semmi vita, én is 2x12-őt írtam: "a mostani egyszeri 24 helyett, amiben minden benne lenne és 2 példány."
Valóban egyszerűbb lett volna, ha nem írok semmit, vagy ajánlom, hogy használja a keresőt a topicban.
De az eredeti véleményemet fenntartom: a Macgamesore-ossal lehet a legjobb vételt csinálni.
 - 

Vertigo18
addikt
válasz

[Prolixus]

üzenetére
						Köszönöm a kioktatást
 ! Azt hittem ez egy fórum, ahol az esetleg okosabbak válaszolnak a kevésbé tájékozottak kérdéseire. Van, aki ugyanígy gondolta és segített. 
Látom, te nem!

A témát befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! Azt hittem ez egy fórum, ahol az esetleg okosabbak válaszolnak a kevésbé tájékozottak kérdéseire. Van, aki ugyanígy gondolta és segített.