- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #15649 üzenetére
Hasonlóan kiszórnék pár kulcsot, aminek a "játékszabályai" abban a hozzászólásban vannak, amire most válaszolok:
Children of Morta
One Step from Eden
Indivisible
Zwei: The Arges Adventure
Zwei: The Ilvard Insurrection
Frog Detective
Frog Detective 2
Still There
Struggling
Shining Resonance Refrain
Path of GiantsAnnyi, hogy nem tudom melyik használt és melyik van még meg. Én hülye a Humblen unlockoltam és ilyenkor ugye megjelenik a kulcs, és abból már nem tudom megállapítani, hogy odaadtam-e valakinek vagy sem... szóval "izgalmas".
Szerintem egyébként az összes kulcs működni fog.
-
bepken
veterán
akkor hát ismét szabad zaklatni
[link]
-
FunPro
őstag
next billing on February 23rd, and March’s Choice titles on March 2nd.
Magyarul a következő számlára február 23-án a márciusi címekre március 2-án számíthatsz.
Magyarabbul:
A következő számlázás február 23-án esedékes, míg a márcusi choice címek március 2-án várhatók. Csak nem szedték külön mondatba.Az egy jó kérdés, hogy az and elé kell-e vessző. Ezzel magyarban én is sokszor bajban vagyok, mert az és elé én is mindig odatenném, pedig nem mindig kell. Valami olyan szabálya van, hogyha összefügg a mondat, akkor nem kell vessző.
Talán így?
Lementem a boltba, vettem kenyeret és tejet.
Lementem a boltba, és vettem kenyeret meg tejet.
De lehet itt sem kell vessző. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #15891 üzenetére
Nem a következő haviért fizetsz egy héttel előtte kedden, hanem az adott hónapért. Tehát ez úgy néz ki, hogy van a mostani hónap Outwarddal, Trine-nal stb. Ha nem pause-olsz most, akkor ezt automatikusan számlázni fogja február 23-án. Azokat a játékokat, amiket március 2-án fednek fel, majd március 30-án fogja számlázni, ha addig nem pause-olsz. Tehát ugyanúgy, mint ahogy eddig volt, csak a hónap utolsó péntekjéből (a számlázásra) utolsó keddje lesz, míg a hónap első péntekjéből a játékok felfedésére a hónap első keddje lesz.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #15893 üzenetére
Jaja!
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem dátumot használnak, mint minden normális szolgáltatás?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
FollowTheORI #15891 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy minden marad ugyan úgy, csupán a péntekeből kedd lesz.
-
Ha jól értem a számlázási változtatást, akkor mostantól megint előre kell fizetni az adott havi csomagért, nem a hónap végén vonja le, ha nem aktiválod/szünetelteted előbb.
Eddig ugye úgy volt, hogy hónap elején megtudtad mik a játékok, és hónap végéig dönthettél. Ha nem pauseoltad és nem is aktiváltad előbb, akkor hónap végén vonták le és aktiválták automatikusan. Ahogy lentebbi levélben is amit kaptam látható, hogy a számlázás februárban még a hónap vége (addig lehetett gondolkodni kvázi).
No most ha márciusban már másodikán levonják a lóvét, és csak utána fedik fel a játékokat, az kvázi azt jelenti, hogy előre fizetsz mostantól.
Esetleg még azt tudom elképzelni hogy előre fizetned kell, és ha pause-olsz, akkor a következő havinál nem vonják le előre megint.
No majd meglátjuk, de ez érdekes lesz így pause szempontból is.Starting in March, you’ll now receive your Humble Choice monthly titles on the first Tuesday of each month, instead of the first Friday.
As this change takes place, you’ll also notice your billing shift to the Tuesday before the games become available, keeping everything organized and easy to remember.
For current Choice members, that means you can expect your next billing on February 23rd, and March’s Choice titles on March 2nd.
-
default.
őstag
válasz
Garsza #15889 üzenetére
This War of Mine-t amúgy tudom ajánlani mindenkinek, aki szereti a háborús/túlélős/craftolós játékokat, elég erős (és egész jól kidolgozott) atmoszférája van...
/Opus Magnum közben tárgytalan lett, mert néhány egyébb cuccal együtt megvettem a fanatical-on.. (Excel oktató csomag, Cybersecurity és Linux csomag + a játék... azt hiszem a hónapra kiköltekeztem magam szoftverileg
/
Jó hétvégét kollegák! -
Garsza
veterán
This War of Mine
Lucius III
Peaky Blinders: Mastermind
Snail Bob 2: Tiny Troubles
Road to BallhallaEzekből érdekel valakit valami?
-
default.
őstag
Szervusztok!
Sajnos pont lemaradtam a Steam akciójáról, mert két napja nem nyitottam meg az emailem, és most, hogy lekéstem róla, még inkább szeretném megvenni, mert idegesít... Szóval, ha valakinek maradt eladó példánya az Opus Magnum-ból, szívesen átvenném korrekt áron.
Ha lenne ilyen kolléga, kérem írjon egy privát üzit!
Köszönöm,
Üdv -
vidaila
senior tag
Bontásból egy trine 4 és endless space 2 - re vevő vagyok ha valakinek nem kell
-
FunPro
őstag
Hát most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
6$-ért szerintem tűrhető pack, de megint 2 survivalszutyk meg vagy 3 olyan cím, ami csak annak nincs meg, akit nem érdekel.
De 6$ az 6$.
-
eami
Topikgazda
válasz
TheNewDawn #15882 üzenetére
>>>>>>> ez nem a haladás iránya? xD
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #15881 üzenetére
De akkor miért nem ezt veszed meg ?
[link]
Több mint 20 játék, kevesebb mint 3 euróért. Persze tudom sokan úgy vannak a Steam könyvtárukkal, mint fiatalabb korukban a bélyeggel, hogy hú de jó hogy van benne 4000 játék.
( Félreértés ne essék te is és mindenki más is azt vesz amit akar )Viszont én PC játékokkal is úgy vagyok mint a nőkkel,könyvekkel, filmekkel, , stb.
MINŐSÉG >>>>>>>>> MENNYISÉG
Mi a jó frász értelme van ENNYI játéknak? Lassan havi 15 van a monthlyban, és szerintem ember nincs, aki ezekből 2-3 nál többel játszik rendszeresen.Akkor meg miért? Főleg úgy hogy 95% ban olyan címekről van szó, amiknél nagyságrendekkel jobbakat ad az EPIC.
INGYEN. És ott is, lassan 200 címnél tartunk. Van ember aki ezekből 50 nél többel játszott? Én játszottam ezekből kb 15 el, és van még másik 15 ami érdekel és jó lenne,csak mikor...De szerintem még így is bennevagyok a top 10% ban, a maradék 90% még ennyivel se, ahogy a STeam könyvtárában is a hatalmas többségnek a játékok 90% örökre ott porosodik.
Szóval akkor meg? minek?Mármint mi értelme fizetni a semmiért illetve olyan dolgokért, amit aztán nem használunk ?
-
bepken
veterán
válasz
FunPro #15880 üzenetére
most emiatt lusta vagyok visszapörgetni, de én valahogy úgy emélékszem, hogy először csak 1-1 hónapban rukkoltak elő ezzel...majd szerintem ők is érezték meg úgy gyanítom visszajelzés és eladási számok alapján látták is, hogy már nem 12-13 db játékból történő választási lehetőséget ajánlanak, hanem inkább viheted mindet....csak vigyed már lécccci.
aztán elkezdték nyomni ezt az olcsósított 5-6 hónap kedvezményt és szerintem onnantól már minden hónapban vihető volt az összes cím. beszéltük is párszor már itt, hogy innentől ez a név választás is elég furán veszi ki magát
minden esetre én tartom a korábbi véleményem, hogy ilyen aprópénzért ennyi játék simán megéri. várom is a pénteki csomagot
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #15879 üzenetére
Én arra nem emlékszem, hogy mikortól jött be ez a "vissza nem térő lehetőség", miszerint "csak most megkapod az összes címet a bundliban".
Mert ha elméletileg választanod kellett 10 címet, akkor talán megbocsájtható a duplázás.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #15877 üzenetére
Meg szerintem akkor még a choice choice volt, nem?
Mármint, ezek a duplázások még abban az időben voltak, amikor választani kellett, hogy mit is szeretnél.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #15876 üzenetére
Mondjuk a Hellblade nálam az a kategória volt pont, hogy pár éve kimaradt, és utána sem vettem meg, ellenben tavaly behúztam pont azt a havit, és iszonyatosan örültem neki, hogy bennevolt, mert maga a játék eszméletlenül tetszett, ha tudom hogy ennyire jó, akkor már jóval előbb megvettem volna
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #15874 üzenetére
Jé!
Valóban. Lehet csak összefolyt már, hogy mi volt a monthly meg mi volt a choice.
Biztos túlságosan fel voltam háborodva és ignoráltam a létezésüket.
-
FunPro
őstag
Nekem mindig az a régebbi mém jut eszembe, az apokalipszis négy lovasáról: Korai hozzáférés, túlélő, nyílt világú, kraftolós. +1 a zombik.
És ezzel az a bajom, hogy mindig van egy trend:
Megjelent a wow, mindenki nekiállt mmo-t gyártani. Jött a dota, mindenki mobát csinált. Jött a pubg, mindenki battleroyalt. Jött a dayz, vele jöttek a lovasok.Ezzel még nem is lenne baj, csak elég nehéz egyes műfajokon belül egyedi és jó játékot csinálni. Régen ott volt a quake a cod a battlefield és a cs. Mindegyik más volt. Most minden játék egy kaptafa.
És én úgy vettem észre, hogy mostanába a rogue játékok lettek felkapva, amiből véleményem szerint elég nehéz jót csinálni. És ezekkel van teli a bundle. A másik a hack and slash/dungeon játékok, amik megint csak elég rétegcuccok, mégis népszerűek. A legrosszabb ezeknek az ötvözete.
Nekem az a bajom a havi bundlival, hogy túl populáris akar lenni. Ennek hála bekerül mondjuk 2-3 rouge cím, 2-3 pixelart indie, 1-2 dungeon/hack and slash, 1-2 játék ami nem ez és nekem tetszik, 1-2 japán cucc, mert japán menő, meg a maradék nagyon indie nagyon pixel nagyon töltelék játék. És az 1-2 játék ami engem érdekel olcsóbbra jön ki külön-külön megvéve, mintha beruháznék a bundlira.
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #15872 üzenetére
Haviban még nem dupláztak.
Olyan volt párszor, hogy valami bekerült a havi csomagba, mindenki rárepült, azt rá nemsokkal bekerült valami sima bundliba pár euróért.
Sima bundliból nem tudom, hogy ment-e már valami is haviba, de ez sem elképzelhetetlen és szerintem a későbbiekben lesz is rá példa.
-
FunPro
őstag
válasz
Corleone33 #15869 üzenetére
Pedig elég lehetetlent kérsz.
A ruiner már volt haviban, a basement szintén. Gang beast streets of rogue simában.
Az az igazság, hogy ilyeneket is figyelembe kell venniük.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Anonymusxx #15866 üzenetére
Slime Ranchert, urambocsá, Vampire The Masquerade Bloodlines-t is inkább elfogadtam volna egy harmatgyenge VN spinoff helyett.
vagy pl:
Reign/ Gang Beasts/ Gutts and Glory/ Streets of Rogue/ RUINER/ Basement/ The Park/ Descenders
Figyeld meg hogy ezek közül egyik sem triple A-s hanem indie játék, szerintem ezekkel még nem is kérnék nagyon lehetetlent.
Bár tudom hogy nap végén úgyis azon múlik hogy mit kapnak a fejlesztőktől.
-
válasz
minimum a teljes trilógiát!
FunPro: húúú, a roguelike nálam böngészölap bezáró szó
-
FunPro
őstag
válasz
Én bármit, ami nem roguelike vagy tower defense vagy mmo utánzat. Vagy ami még rosszabb, ezek kombinációja.
Magyarul nem olyan címeket, amik dominálni szoktak.
-
Anonymusxx
senior tag
A legutóbbi bundle (is ) jó volt, nem tudom mit vártok tőle amúgy, Resident evil 3-at?
-
safranyek
tag
válasz
SenorGrande #15863 üzenetére
Már nem zsákbamacska, mind a 12 játékot felfedik.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Corleone33 #15862 üzenetére
Ebben mi az agyrém? Egy zsákbamacska vásárláskor mit vársz/vártok?
Mi az hogy szar? Nem létezik a jó/rossz bundle fogalma, ezt is meg kéne már érteni.
Én szeretem a tökfőzeléket, más nem eszi meg. Ettől nem lesz a tökfőzelék sem jó, sem rossz. A tökfőzelék, az tökfőzelék, ennyit tud, se többet, se kevesebbet.Én nem fizetek zsákbamacskáért, akkor sem, ha olcsó. Szeretem tudni, mit kapok a pénzemért. Aki viszont fizet érte, az a saját döntése, és vállalnia a kell az ezzel járó kellemetlenségeket, következményeket.
Azért sírni rendszeresen, mert nem az van a zsákbamacskában, amit szeretne a user, az nonszensz.
-
Corleone33
senior tag
A pénteki humble choice-t megvárom, ha ez is szar lesz akkor nagyon el fogok gondolkozni azon hogy tényleg akarom-e az előfizumat folytatni vagy inkább lemondom a francba az egészet.
Egyedül az vigasztal, hogy eddig sikeresen meg tudtam szabadulni az engemet nem érdeklő címektől, de agyrém hogy 10-12 játékból jó ha van 3 ami érdekel is.
És még nem is arról van szó hogy tripla A-s címeket várnék, de legalább egy PICIVEL jobb felhozatalt mint ezt.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
ThorsHUN #15847 üzenetére
Elado (Frissítve):
Shenmue I & II
Evergarden
11-11 Memories RetoldBatman Arkham Origins
Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY (ebben nem vagyok biztos)
Scribblenauts Unlimited
AI War: Fleet Command
12 is Better Than 6Ebbol 2:
MIDDLE-EARTH™: SHADOW OF WAR™
BAD NORTH: JOTUNN EDITION
WHISPERS OF A MACHINE
MAGES OF MYSTRALIAebbol 5:
PATHFINDER: KINGMAKER EXPLORER EDITION
BOOK OF DEMONS
CRYOFALL
SHENZHEN I/O
THE HEX
UNDERHERO
NIGHT CALLes a teljes mostani bundle akar egyben is:
PC BUILDING SIMULATORANCESTORS: THE HUMANKIND ODYSSEY
PATHOLOGIC 2
WARHAMMER: CHAOSBANE
TOTAL TANK SIMULATOR
SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
NOT TONIGHT
VAMPIRE: THE MASQUERADE - SHADOWS OF NEW YORK
TALES OF THE NEON SEA
MINORIA
DELEVELED
THE AMBASSADOR: FRACTURED TIMELINES -
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #15854 üzenetére
Érdekes téma, mik vezethettek idáig, hogy így állnak a bundlik.
Most így belegondoltam kicsit.Indie részről: azt gondolom szerepet játszhatott az Early Access megjelenése, elterjedése. Azon felül, hogy nem egyszer kap egy összeget: amíg fut a bundle. Utána a kulcsboltozásból, stb. nincs bevétele.
Hanem egy folyamatosabb bevét forrás, ami jó sokáig elhúzódhat, ráadásul kapnak egy halom alfa- és béta tesztelőt. Ha minőségi a játék, megismerik a nevüket, siteok cikkeznek róla, stb.
A nagyon kis indie játékok sokszor kérdéses minőséggel: ha kész akkor kifizeti a Steamre a díjat, meg ott az Indiegala, és majd veszik a bundlit a kártyák miatt.AAA részről: lehet rájöttek, hogy hosszabb távon nem jó nekik így elszórni a játékaikat, közben ugye saját boltot is nyitottak (persze nem mind), amiből több a haszon példányonként, ha ott veszik meg. Jótékonykodni meg másképp is lehet.
Mindkét részről a salek: egész sok akció van egy évben, ha nem is vesznek mindben részt, nyilván jó hatással van az adott negyedév bevételeire, megint nem az egyszer kap egy összeget bundle révén.
Persze gondolom lehettek volna dealek, a bundli mehetett volna úgy, mint 5 éve, de valószínűleg több pénzt akartak, de ugye a bundlis cégnek is mérlegelnie kell, neki is meg kell érnie.
-
SenorGrande
senior tag
Én meg azokra, amik segítségével bitangjó indie játékokat ismerhettem meg. Ez volt mögötte a motiváció, ezért indították 2010-ben a Wolfire Games-es srácok, nem azért, hogy AAA játékhoz jusson az ember pár fakavicsért. De valószínű szép lassan felzabálta a pénz az agyukat sajnos.
-
-
reelc
veterán
virágkorát éli akart lenni.
-
reelc
veterán
Dehogy, a virágkorát éri.
Ha lehet hinni az Epicbundles számlálójának, akkor 49 aktív bundle van ebben a pillanatban.
195db játékkal.A Fanatical vezet, talán neki van a legtöbb jó bundlija egy adott időintervallum alatt. Náluk is kisebbségben van a játékos bundle. Szerintem amit fel lehet róni nekik, az a sok mystery bundle.
A Humble a Choiceon kívül 1 játékos bundlival van, a többi 10(!) nem játékos.
Az Indiegala... maradjunk annyiban, hogy szerintem évente 2-3 alkalommal van jobbfajta. Ebben már a Artifex Mundi csomag is benne van.
A Groupeest régóta nem említjük, ami nem is baj. 11 bundle, 2 játékossal (japán korhatáros. ill. egy online játékhoz tartozó csomag).Szóval átfogalmaznám amit írtál.
A játékos bundle haldoklik egy jó ideje. -
warcat
veterán
Na most untam meg ezt a csikicsukizást, szokás szerint 12 dollár lemarva mert úgy maradt a choice, refund request leadva (ez az első, el kellene fogadniuk) aztán megy a levesbe az előfizetés.
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Elado:
Shenmue I & II
Evergarden
11-11 Memories Retold
Batman Arkham Origins
Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY (ebben nem vagyok biztos)
Scribblenauts Unlimited
AI War: Fleet Command
12 is Better Than 6Ebbol 2:
MIDDLE-EARTH™: SHADOW OF WAR™
BAD NORTH: JOTUNN EDITION
WHISPERS OF A MACHINE
MAGES OF MYSTRALIAebbol 5:
PATHFINDER: KINGMAKER EXPLORER EDITION
BOOK OF DEMONS
CRYOFALL
SHENZHEN I/O
THE HEX
UNDERHERO
NIGHT CALLes a teljes mostani bundle akar egyben is:
PC BUILDING SIMULATOR
ANCESTORS: THE HUMANKIND ODYSSEY
PATHOLOGIC 2
WARHAMMER: CHAOSBANE
TOTAL TANK SIMULATOR
SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
NOT TONIGHT
VAMPIRE: THE MASQUERADE - SHADOWS OF NEW YORK
TALES OF THE NEON SEA
MINORIA
DELEVELED
THE AMBASSADOR: FRACTURED TIMELINES -
reelc
veterán
-
joe-ker
senior tag
válasz
Executioner #15839 üzenetére
Tudom. Ismerősnek kell.
-
reelc
veterán
Build Your Own Hidden Object Bundle a Fanaticalon.
Akik veszegették rendszeresen az Artifex Mundi bundlikat azoknak nem igen lesz újdonság benne. -
SenorGrande
senior tag
válasz
Executioner #15839 üzenetére
Ráadásul a WWZ alapjátékot tavaly adták ingyen Epicen, amire nem is emlékeztem. Valószínű azért, mert nagyon ígéretes játéknak tűnt/tűnik.
-
joe-ker
senior tag
WWZ-t keresek a mostani bundle-l.
Cserealapom: [link] -
eami
Topikgazda
válasz
l.skywalker #15829 üzenetére
bocsi, de töröltem a hozzászólást mert reflinkes volt.
itt van ref nélkül:
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #15834 üzenetére
bakker és tényleg! most nézem, hogy nekem már meg is van ez a játék! csak megtévesztett, hogy ha a store-ban nézem, akkor nem mutatja, hogy megvan....ugyanúgy felajánlja a vásárlást
-
válasz
Úúú, ez jó lesz! WWZ miatt kimaxolom, az tuti!
Ja várjál... Epic Store? Neee...
-
Beniii06
addikt
válasz
Hirtelen már azt olvastam, hogy a humble a saját túléléséért (pénzügyileg) készített bundlet.
Mondjuk, amiket adnak mostanában choice-hoz(1-2 kivétellel) nem is csodálkoznék rajta, régen legalább a pakk fele olyan volt ami érdekelt, de most 1 cím miatt nem éri meg nekem, még 8 dollár is sok érte kuponnal.
Írjunk petíciót, hogy legyen "pause a year" gomb a "pause a month" helyett.
-
Corleone33
senior tag
Void Bastards-et normális áron vennék régebbi HB bundle-ből ha vkinek van feleslegben.
PÜ-z rám ha igen
-
Fatanitaclon Fanatical Favorites Build your own Bundle
Minden játék volt már, nem is 1 dolláros, de aki új a témában, elég jó címek is akadnak benne (TR részek, Just Cause 3 XXL, Metro LL Redux, Deus EX MD, Sleeping Dogs pl.).
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
shaddy1027 #15822 üzenetére
Ezt sikerült elcsípni! Nagyon szépen köszönöm!
-
shaddy1027
tag
**FRZ-MRT**-FLMWJ Deponia
** Electronic Arts
-
eboostr
aktív tag
Shadwen érdekelne Fanatical New Year Bundliból
-
gejala
őstag
Fanatical soha nem adja fel ezt a Mystery Bundle dolgot.
Már egy Build your own Bundle-be is beletettek egy mystery game lehetőséget a sok rebundle mellé. -
bepken
veterán
frissült a lista
- [link]
-
gyantaszuz
aktív tag
Ha valakinek van elfekvoben egy Ancestors, ne tartsa magaban. Koszi!
Ja es minosegi bundlikban gazdag evet mindenkinek!
-
Redneck
nagyúr
A PC Building Simulator engem is érdekelne, ha van még valakinek.
-
s7evcsenko
addikt
Még mindig keresem:
Song of Horror: Complete EditionCserébe lennének:
FANTASY BLACKSMITH
THE UNCERTAIN: LAST QUIET DAY
Automachef
A Case of Distrust
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
The Coma 2: Vicious Sisters -
ForRedGlory
félisten
PC Building Simulator kerestetik. A decemberi choice-ból az Overcooked 2-n kívül bármit oda tudok adni cserébe (több játékot is igény szerint). A januáriból a TOTAL TANK SIMULATOR, NOT TONIGHT, TALES OF THE NEON SEA, MINORIA, DELEVELED, THE AMBASSADOR: FRACTURED TIMELINES is cserealap lehet.
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #15795 üzenetére
Annyit adnék is érte.
Az előzőhöz képest elég tetszetős. -
De4d
őstag
Chaosbanet és Ancestorst én is keresek még
-
Frod
addikt
Nyilván megint későn szereztem tudomást az új csomagról, de ha valakinél lapul még Chaosbane akkor írjon PM-et, és megbeszéljük
-
MrTwister
őstag
Fanatical Sci-Fi Bundle-ból még szabad ez a 3 játék, akit esetleg érdekel:
The Uncertain: Last Quiet Day: 0.06€
Starward Rogue: 0.51€
Redirection: 0.23€Egyben vihető: 0.7€-ért!
-
Beniii06
addikt
Total Tank Simulator kerestetik az ehavi choice-ból, akinek van ajánlata, írjon PM-et!
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #15806 üzenetére
Igazából randomra dobálgatnak minden féle kedvezményeket.
Én úgy vagyok a dologgal, hogy a 12$-t nem feltétlenül fizetném ki, mert annyiból akár megveszek egy olyan játékot, ami tényleg érdekel, szemben a 10+-al, amiből egy sem.
Viszont ezzel a 6$-os biznisszel igazából bármekkora retket iderakhatnak, nem tudnak olyat mutatni, amire azt mondom, hogy nem ér 6$-t.
A mostani bundliban sem volt egy olyan cím sem, ami úgy kifejezetten érdekelne, ugyanakkor "csemegézni" most is tudok a kínálatból. Áron felül elpasszolni nem szeretem a dolgokat, árban pedig nincs kedvem vele cseszekedni. Úgyhogy most sok minden rám fog rohadni.
-
l.skywalker
titán
válasz
K1LLMy53Lf #15805 üzenetére
Én eddig 1x pauzáltam és semmit nem adott, habár én hörcsög vagyok, nem feltétlen a minőség, hanem a "mi nincs még meg" motivál gyakran
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #15804 üzenetére
nem tudom más hogysmint kap. nekem alapvetően, ha vásároltam 1-2-hónapot, a köv pouse-nál $4-t adott eddig, ha megvettem vele az adott hónapot, akkor a köv hónapnál márcsak $2-t, ha nem vettem meg, akk ismét $4et ajánlott fel. ha a $2-t is kihasználtam, akkor köv hónapnál már semmi ajánlatot nem kaptam pause-nál. én a decemberi hónapot megvettem, utána próbáltam pause-álni, amikor kitolta minden pause-osnak a hb a 6hó $6 kuponakciót, de semmit nem kaptam. ez a hónap is instant pause, de semmit nem ajánlott fel, pedig előzőt teljes áron vettem meg.
szóval próbálkozni lehet, sőt, én amondó vagyok, hogy mindenképpen érdemes is, akár érdekel a csomag, akár nem, legalább azért, hogy lásd mit ajánl fel -
l.skywalker
titán
eami: És ha én lemondom most az előfizetésemet, akkor vajon felajánlja ennyiért ugyanarra a fiókra?
-
gyimger
őstag
Pathologic 2-t és Ancestors: Humankind Odyssey-t vennék vagy cserélnék.
Cserék, akár többet is lehet vinni:Automachef
Through the Darkest of Times
The Coma 2: Vicious Sisters
Stick Fight: The Game
Divekick
Nidhogg
RWBY: Grimm Eclipse -
Corleone33
senior tag
A következő játékok még mindig gazdára várnak:
PC Building Simulator
Not Tonight
Tales of the Neon Sea
Deleveled
Vampires: Shadows of New York
Minoria
Tabletop Playground
Path of Giants
The Struggle
Still There
Shining Reasonance: Refrain
The Ambassador: Fractured Timelines
250 forint per darabja áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged