- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Engem pedig Hotshot Racing érdekel.
-
ETOM
addikt
Control érdekelne engem. Paypal stb. mehet.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Corleone33 #15997 üzenetére
illetve még PESTERQUEST, Peaky Blinders: Mastermind
-
Corleone33
senior tag
Pester Quest, Boreal Blade mostani havi HB-ból gazdát keres
-
törölt tag
Mától már van külön Control alapváltozat meg Season Pass Steamen is, szóval a kérdés megoldódott, szinte biztos, hogy az alap lesz a holnapi Choice-ban.
-
FunPro
őstag
Hát nem sok olyan film van, amit nem tudtam felfogni, de a mulholland drive köztük van. Azt vagy 3x kéne megnézni, hogy mi a tosz van. Csak olyan "művészi" a film, hogy már elsőre is lezsibbasztott. Persze, miután elolvastam, hogy mit is láttam, már "összeállt" valamennyire a dolog, de magamtól csak egy lsd trippet fogtam fel néhány érthetetlen vágással, meg egy adag leszbizéssel. A másik ilyen film az 1986-os matador almadóvartól. Az az ember sem normális annyi biztos.
Egyébként nálam a primer című film vezeti a miapöcsvoltez ranglistát, mert azt még úgy sem fogtam fel, hogy elolvastam miről szól.
-
válasz
gejala #15990 üzenetére
a mulholland drive és a blue velvet után felhagytam a "mester" "tripjeinek" követésével...
borzalom egysíkú és tényleg semmi értelme. dávidnak betépve nyilván volt ott és akkor... de neked ezt józan logikával nehéz felfogni (a mindenféle értelmezésnek meg nem látom értelmét)
-
Redneck
nagyúr
válasz
gejala #15990 üzenetére
Hála a Game Passnek, most tolom, nagyon hangulatos. Elég egyedi, és vannak jó játékelemek, de hogy a legjobb lenne, azzal vitatkoznék.
David Lynchnek azért vannak fura agymenései, néha nettó baromság amit vászonra visz. Most néztem végig a Twin Peakset, így friss az élmény. Többször igencsak fészkelődtem, annyira gagyi volt, és nem azért mert régi. Az vitathatatlan hogy hangulatos, és hogy sok egyéb művet inspirált.s7evcsenko:
Köszi az infót, olcsón rámegyek majd, az eddigi Remedy címeket is behúztam. -
gejala
őstag
Control simán 2019 legjobb játéka. Olyan, mintha Lynch rendezett volna egy ultra nagy költségvetésű X-Akták évadot.
A hangulat és a világ teljesen egyedi és úgy beszippant, hogy a játék vége után is nagyon sokáig ezen fog járni az agyad. Emellett a látvány és fizika is olyan szintű, amitől kb. minden más játék eláshatja magát.
A sztori is jó, de nagy hibája, hogy túl gyorsan vége lesz és marad egy kis "na ne már, hogy ennyi volt" a végén. Remedy sajnos nem tudja befejezni a sztorijait. -
đe$|re
senior tag
Ahoj!
Decemberi, januári, februári humble bundlik megvannak még.
Akit érdekel valami pm. -
echterion
nagyúr
Elvont sztori, dobálás, repülés, lövöldözés 4-5 féle fegyóval, puzzle-ök. Kb. ennyi a játék röviden, szerintem az élvezethez hozzátartozik a video-k, papírok megnézése, elolvasása, végigrohanni rajta nincs sok értelme. Szerintem pont kellően változatos, nem egy év játéka meg nem ér sztem 10ezret, de aprópénzért ez egy nagyon jó vétel.
-
bepken
veterán
nekem videók alapján az jött le, hogy a kellőképpen elvont sztori, valamint a szokásostól eltérő játékmenet mellé jár némi "puzzle" is. mindamellett tehát hogy tényleg semmit nem tudok a játékról ezen felül (direkt nem spoiler-eztem le magamnak) részemről úgy tűnik, minden adott egy pár kellemesen, játékkal töltött órához
-
Vesa
veterán
válasz
#25237004 #15979 üzenetére
FPS-ekkel sem élek, pont emiatt!
Kinőttem már abból, hogy csak megyek aztán nyomom a tüzelés -jelen esetben dobálás??- gombot. Ha legalább néha meg kell oldani valami feladatot, vagy vannak RPG elemek, netán ha van egy vállalható sztori, akkor még belefér, ezért érdeklődtem.
-
törölt tag
A Remedy játékoknak ütős szokott lenni a sztorija, az eléggé megosztó Quantum Breaknek is nagyon jó volt szerintem. Remélem a Control esetén is hasonló a helyzet.
Ez meg, hogy arcade faék egyszerű... A képességekből adódóan már ránézésre több lehetőség van benne, mint a shooterek 90%-ában, ahol összesen annyit tehetsz, hogy felváltva lőhetsz pisztollyal, puskával és gépfegyverrel. -
Vesa
veterán
Ez a Control ez mi? Van valami sztori, vagy csak menni kell agyatlanul aztán dobálni a tárgyakat össze-vissza az ellenségre? Nagyon dícsérik, de az a pár video amit néztem, nem igazán győzütt meg, olyan arcade faék egyszerűnek tűnik az egész.
-
törölt tag
válasz
Corleone33 #15972 üzenetére
Tény, hogy ez a gyakoribb, de volt már példa az ellenkezőjére is, pl. Grid Ultimate Edition, Just Cause XXL edition. Deluxe is van sokszor, és olyan is van, hogy 1-2 DLC-t csapnak hozzá az alapváltozathoz, pl. az Outward vagy az Overcooked 2 esetén a közelmúltból.
-
Corleone33
senior tag
válasz
FunPro #15973 üzenetére
abból amit olvastam, steamdb-n történtek a háttérben módosítások/updatek, szóval nincs kizárva, hogy Steamre felkerül a Control sztenderd változata, amihez külön kell megvenni a DLC tartalmakat.
De legalább van hivatalos megerősítésünk a kulcs típusát illetően, az más kérdés hogy sztenderd lesz-e vagy Ultimate (senki se tartsa vissza a lélegzetét, nagy eséllyel sztenderd lesz)
-
FunPro
őstag
válasz
Corleone33 #15972 üzenetére
Számomra nem ez a fura.
A tweet-ben azt írja az ipse:
"You will be able to choose either a Steam key or an Epic key."Én tudom, hogy a choice egy kivételes eset, de ha jobban megnézem a humble store-t, egyik control változatnál sincsen választási opció. Az alap verziónál egyedül az epic plecsni virít, az ultinál pedig a steam.
Ez persze nem jelent semmit, de referenciának fel tudom hozni a tales from the borderlands-et, ahol ott van mind a két plecsni és választani is lehet.
Ezt csak az tudná megmondani, aki humble store-ban vette a játékot. Igaz, a choice-ban még akár el is térhetnek a store-tól, de ez azért gyanús.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #15968 üzenetére
Oh, érdekes fejlemény:
HB Support Ninja válasz
Bár valahol hibázik a Humble mindenképpen, mert eddig sehol nem jelezték, hogy Ultimate Edition, a kép is az alapváltozaté... Bár hibáztak már többször hasonló módon, hogy nem jó változatot/félrevezető képet tüntettek fel itt-ott. Remélem a ninjájuk jól tudja. -
törölt tag
Jaja, fordítva lehetséges csak, Steamen nincs sima. Most ránéztem a Humble Store-ra, náluk is van Epic sima, meg DLC-k külön, nekem úgy tűnik, azt szeretnék, ha ott venné az ember a DLC-ket majd... Kellemes meglepetés lenne egy Steam Ultimate példány, de nem sok esélyt adok neki.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #15964 üzenetére
Nem fordítva?
A Humble nem írta, hogy Ultimate.
A Steam csak azt hoz fel, az Epic simát és Ultimatet. -
T0rnad0
addikt
válasz
Corleone33 #15962 üzenetére
Köszi, pü ment
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #15958 üzenetére
Nálam a Yakuza Kiwami 2, Darksiders 3 stb. bundle-t nem üti, de tényleg erős, főleg így $6-ért. A Controlnak mondjuk nagyon Epic alapváltozat szaga van, ami kicsit zavarna, mert be akartam szerezni az Ultimate-et Steamre, Epicen Season Pass-t meg tuti nem veszek. Meglátjuk, hátha...
-
FunPro
őstag
Én már látom előre a slusszpoént:
Az összes Epic store kulcs lesz! -
sto1911
veterán
válasz
Corleone33 #15954 üzenetére
Hát az epic lenne
-
TheNewDawn
addikt
Természetesen MINDEN IS megvan.... Akinek nincs, azok számára utóbbi évek messze messze legjobb és legdurvább bundleja szerintem, nem semmi
-
De4d
őstag
-
bepken
veterán
válasz
Corleone33 #15954 üzenetére
6 dollárért ilyen "melléktermékkel" nekem úgy is jöhet
-
sto1911
veterán
https://blog.humblebundle.com/2021/02/23/own-control-forever-when-it-comes-to-choice-on-march-2nd/
Here’s the full list of games:
Control
XCOM: Chimera Squad
ELEX
Kingdom Two Crowns
WWE 2K Battlegrounds
Hotshot Racing
Peaky Blinders: Mastermind
Cyber Hook
Pesterquest
Wildfire
Boreal Blade
AgelessEgy Hotshot Racingre majd igényt is tartanék, ha valakinek nem kellene.
-
Rendo84
senior tag
Már csak a Neurooider marad a Plug in-ből.
Illetve volna néhány Humble Bundle-s kulcsom:
7th Guest + 11th Hour Pack
Ace Combat Assault Horizon
Enhanced Edition
American Truck Simulator
Batman Arkham Origins
Bionic Commando: Rearmed
Borderlands: Game of the Year Edition
Chivalry: Medieval Warfare
Chroma Squad
Crusader Kings II (Ez már ingyenes, de csak az alapjáték)
Crusader Kings II - African Unit Pack
Crusader Kings II - Norse Unit Pack
Crusader Kings II - Russian Unit Pack
Dead Rising 2
Desperados 2: Cooper's Revenge
Desperados: Wanted Dead or Alive
Fallen Enchantress
Galak-Z
Gotham City Impostors Free to Play: Professional Impostor Kit
H1Z1 Trickster Crate
Human: Fall Flat
IL-2 Sturmovik: 1946
Jurassic Park: The Game
Killing Floor
Life Is Strange™ - Episode 1
Marooners
Men of War: Assault Squad GOTY
Neurovoider
Nosgoth Veteran Pack
Odallus: The Dark Call
Oddworld: New 'n' Tasty
OlliOlli
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Red River
Overlord
Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force
Pinball FX2 Zen Studios F.C.
Pix the Cat
Poker Night 2
Poker Night at the Inventory
Puzzle Agent
Puzzle Agent 2
Rayman® Origins
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm
Regions of Ruin
Resident Evil 6
RisenRock of Ages 2 – Classic Pack
Saints Row 2
Sam & Max: Devil's Playhouse
Scribblenauts Unlimited
Shadow Complex Remastered
Sid Meier's Civilization V
STRIDER™
SUPERHOT
Tales from the Borderlands
The Bard's Tale
The Bureau: XCOM Declassified
The Darkness II
The Flame in the Flood
The Journey Down 1 + 2 Bundle
The Mean Greens - Plastic Warfare
The Vanishing of Ethan Carter
The Walking Dead: 400 Days
The Walking Dead: Season 1
TIS-100
Titan Quest: Anniversary Edition + Titan Quest: Rag
Tomb Raider (2013)
Tomb Raider I
Tomb Raider II
Tomb Raider III
Tyranny - Portrait Pack
Verdun
Wurm Unlimited
Zombie Army Trilogy -
Rendo84
senior tag
Humble Plug In (And Play!) Digital Bundle-ből nekem az alábbiak maradtak meg:
- Epistory - Typing Chronicles
- Neurovoider
- Sundered: Eldritch Edition -
twollah1976
őstag
Akinek nem kell a februari (2021 02.) Humble Bundle Monthly-bol a Trine 4 az ne tartsa magaban!
-
fatal`
titán
Humble PLUG IN (AND PLAY) bundleből jelképes összegért vihető minden, a WRC-t és a Tennis World Tourt kivéve.
-
maross
nagyúr
válasz
FunPro #15944 üzenetére
Nohat, nalam is van
. En ilyeneket latok, es a legalso a mostani, nem dob at semmi bundlira, csak sajat magara.
Tales from the Borderlands - Humble Telltale Bundle 2017
Tales from the Borderlands - Humble Telltale Bundle
Tales from the Borderlands - Tales from the Borderlands -
FunPro
őstag
válasz
maross #15943 üzenetére
Hát most kiválasztottam, hogy steam kulcsot kérek, de nem lettem okosabb.
Mármint ennyire hülye nem lehetek!
Ott van 5 vásárlás 2015. augusztus 31-i dátummal:
The Wolf Among Us - €3.74
Tales from the Borderlands - €3.74 <- ehhez van most a kulcs
Poker Night 2 - €0.74
Game of Thrones: A Telltale Games Series - €4.19
Back to the Future: The Game - €3.44A steam aktiválásaimnál:
2015. aug. 31. - Poker Night 2
2015. szept. 5. - Tales from the Borderlands
2015. szept. 1. - Back to the Future: The Game Comp
2015. szept. 21. - The Wolf Among Us
2015. szept. 21. - Game of Thrones - A Telltale Games SeriesAmi az érdekes, hogy a humble eurós árai arra engednek következtetni, hogy ezek a kulcsok store-ban lettek vásárolva, mert a körülöttük levő bundlik dollárban vannak.
Továbbá az is érdekes, hogy most vadászom az internetet, de egy fia-borja telltale bundle-t nem találok 2015. augusztus körül. Pedig az is biztos, hogy nem vettem a store-ban 16 euró = durván 5000 forint értékben telltale játékot.
De még ha vettem is, miért vettem volna egy olyan játékot, ami már megvan? Vagy ha nem volt meg, mit aktiváltam be? -
FunPro
őstag
Észrevettem egy furcsaságot humble-n.
Nézegettem milyen kulcsokat nem oldottam még fel, erre látok egy ilyet:
"TALES FROM THE BORDERLANDS
You have 1 choice remaining."Ha rámegyek, tudok választani epic vagy steam kulcsot.
Visszanéztem a vásárlási előzményeket, ez még valami 2015-ös dolog leszt. Aztán feltűnt, hogy még akadnak más telltale játékok is, amik ugyan már fel vannak oldva, de külön tételként szerepelnek. Én soha nem vettem humble-n így külön telltale játékot!
Egyszer vettem egy telltale bundle-t, valószínűleg 2015-ben. Viszont ott beaktiváltam mindent, beleértve a tales from the borderlands-et is, ami azóta is ott virít a profilomon.
-
Louro
őstag
Még egy nap van Asmodee bundliból. Valakinek nem kellene abból valami? (Én a Marsra csapnék csak le.)
-
De4d
őstag
válasz
Ferke[HUN] #15936 üzenetére
Igen, de első sorban cserélnék, hátha akad nálam olyan ami másnak kell, addig nem venném meg.
-
De4d
őstag
válasz
Ferke[HUN] #15931 üzenetére
Ebből a Plug in bundleból "vevő" lennék egy Dead In Vinland-ra, Epistory - Typing Chronicles és a Sunderedre is akár.
-
Ferke[HUN]
tag
Ha nemcsak rallyzni szeretsz, hanem szívesen játszol más játékokkal is, akkor nálam apróért ezekből tudsz mazsolázni:
- Hover
- Epistory - Typing Chronicles
- Chroma Squad
- Sigma Theory: Global Cold Warfrom Humble Bundle Plug in... Bundle.
-
fatal`
titán
WRC8-at én is vinnék egyet.
-
reelc
veterán
Csak OFFban jegyzem meg, ha valóban olyan jó a DiRT Rally 2.0, akkor lehet jobb ha megveszitek a bundlet.
Egyrészt már előttetek is beírta pár ember, hogy azt keresi. Az tűnik a húzó címnek.
Másrészt volt már olyan a Fanaticalnál, hogy kifogyott egy kulcs, és redux néven folytatódott az adott cím nélkül. A Killer Bundle 12 volt az. -
Redneck
nagyúr
Dirt Rally 2 és Trine 4 engem is érdekelne, ha van valakinek eladó.
-
vidaila
senior tag
Tudom nem nagyon lesz ilyen, de hátha:
Vevő lennék a következőkre bundli bontásból:
Dirt rallly 2.0 goty
Endless space 2
Trine 4 -
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #15921 üzenetére
Ha ő ferengi, akkor igen.
Szent Vagyongyűjtési Szabályzat
6. Sohase engedd, hogy a család a lehetőség útjába álljon. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
twollah1976 #15920 üzenetére
Inkább egy idegen, mint az öcséd?
-
T0rnad0
addikt
Dirt Rally 2.0 érdekelne, ha valakinek nem kell
-
Ferke[HUN]
tag
Ha valakit érdekel olcsóért egy Dirt Rally 2.0, akkor írjon rám.
-
reelc
veterán
-
MrTwister
őstag
Outward-ot jó áron vennék mostani Humbliból! Kérlek írjatok rám ha van, köszi!
-
Golden9
veterán
válasz
ForRedGlory #15900 üzenetére
A Zwei: The Arges Adventure-t szeretném. Köszönöm!
-
FunPro
őstag
válasz
phenomHUN #15910 üzenetére
+ Ha tippelnem kéne, ők is már kifogytak a red hot chilli pappers-ből, így az első dishonored-ben nem lesz magyar felirat. Tudom, kevés embernek nincs meg a dishonored, még kevesebb pedig az olyan ember, akit kifejezetten izgat a magyar felirat, de ha még is lenne ilyen, az beszophatja ezzel a pack-al.
-
bepken
veterán
nálam most nem aktuális, de ez amúgy nem tűnik rossz ajánlatnak: Arkane Anniversary Collection
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
One Step From Eden érdekelne.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Zwei: The Ilvard Insurrection-t szeretném. Köszönöm
-
shaddy1027
tag
válasz
Indivisible érdekelne és köszi ismét a lehetőséget!
-
Redneck
nagyúr
válasz
A Path of Giants-et vinném ha megvan még.
-
vidaila
senior tag
Struggling érdekelne
-
Chronos85
tag
válasz
A Children of Morta-t szeretném.
Köszönöm a lehetőséget! -
SenorGrande
senior tag
válasz
A Still There nagyon érdekelne!
Köszönöm a lehetőséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest