Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Humble Nacon Publisher Bundle
BTA-t megvettem akit érdekelnek ezek jelezze:
Aarklash: Legacy 0.3€
2Dark 0.3€Styx: Master of Shadows 0.5€
V-Rally 4 0.5 €
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter 0.5€ -
vidaila
senior tag
Valaki nem társulnak be, nme dobnánk össze a pénzt és érdekelné 2 játék a csomagból a deus exen kívü [link] l?
-
Space Hack
YWYA9-I3VFR-KWMID(indiegala-n kaptam giftként, de sose lenne rá időm/kedvem)
-
croli
aktív tag
Könyvtár pucolás után maradt pár valamire való játékhoz kulcsom ha bárkit érdekel bármelyik írjon privátban ajánlatot.
Just Cause 3 XXL Edition
Sniper Elite 3
Zombie Army Trilogy
GRID 2
Operation Flashpoint: Red River
Stronghold Crusader 2
Tomb Raider 2013
Dirt Rally -
Crytek
nagyúr
Mindenkinek el lett küldve minden. A maradék pénz a legnagyobb összegű "adományozónak" marossnak visszaküldve.
Ezek maradtak:
Kingdom: Classic
Newt One
StarCrossed
EarthNight
Regular Human Basketball
Vertiginous GolfMi legyen a sorsuk?
-
icyshadow
csendes tag
Júniusi Humble Choice
illetve
Humble Fight for Racial Justice Bundle
maradék kulcsai (, ami nincs áthúzva):lista
Árajánlat privátban. -
Crytek
nagyúr
Ej kiégtem sehol nem látom a tag keresőt

Realpolitiks 0,5 €
wzol kolléga kérlek jelentkezz!
-
Crytek
nagyúr
Dolgozom fel az adatokat és küldöm szét az üziket. Paypal küldésnél figyeljetek a FEE-re most nem fogom benyelni ahogy eddig. Kegyetlenül visszamegy ha hibásan van elküldve.
-
eami
veterán
érdekes hogy kb 2-3 éve letoltam vagy 8 ilyet és nem volt ilyen probléma :|
-
raskolnikoff
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ja, támogatom én is

-
-
Ferke[HUN]
tag
Kettőt megtartottam, a többit visszavettem. Eskü azt gondoltam, hogy jót csinálok... Na, mindegy, várom a 6 órát.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Akkor kezd el törölgetni őket ,lassan 30 euro felett vagyunk... nem kell a "szánalom" cent
De tényleg. Inkább akkor ne legyen gazdája és megy fel jateknapló oldalra ahol olyan kapja akit érdekel is vagy bármi más.. De ilyen hogy nem is kell,de az is növeli az összeget megse hallottam 
-
reelc
veterán
-
Crytek
nagyúr
Sajnos egy közel 40 perccel korábbi volt meg ,nézze át mindenki
-
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna nyomni egy restore-t? (sajnos én nem értek hozzá) és valakinek elgurult a gyógyszere
-
drtimot
aktív tag
Na megint széttrollkodták... Ha valaki rendberakja, pár euróért én is licitálnék.
-
eboostr
aktív tag
Elnézést kérek mindenkitől, jobb ajánlatot kaptam. Töröltem a 4€-t Bioshockért.
-
Crytek
nagyúr
A Bundlet megvettem már elhagytuk a 25 eurot szerintem. Ahogy nézem nem akartok agyalni hogy legyen a maradékkal inkább viszitek őket

Így viszont több pénz jön be.Jó nem lesz sok,de akkor ez el lesz téve egy esetleges későbbi hasonló csomagra amit bárki szervez abba betoljuk amolyan visszaforgatásnak...vagy szimplán maross árait annyival csökkentem (ő viszi toronymagasan a prímet ami miatt ez az egész létrejöhetett) hogy 25 eurora visszaessen a csomag ára ami a legelején is írtam
A 18:00át már kivárom és elkezdem privátba küldeni a paypal infokat és a cd kulcsokat.
(A 18:00-ás állapotot elmentem és az alapján küldöm majd. Kérem ezután ne írjon bele senki már úgysem lesz értelme)A magam részéről köszönöm nektek ,legyen ilyen csomag máskor is

-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
ooooobi
üzenetére
Már x perce próbálom helyrehozni és látom is, hogy 11:33 -as verziót kellene visszahozni, de nincs restore gomb. Bocs, de feladom.
Az a baj ezzel, hogy legkevésbé Crytek mókáját rontja el vele. X másik emberrel is kiszúr, most per pill az én időmet cseszte el az a valaki, pedig nem túl valószínű, hogy én ártottam volna neki.Megértem, hogy van aki nem szereti Cryteket, de akkor se így tudassa a világgal ha kérhetem. Köszi.

Szerk: megoldottam workarounddal.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
10 perce még jó volt, igazi dedós aki erre élvezkedik.
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki megint elkúrta alistát, engem érdekelne egy Darkest Dungeon: The Shieldbreaker 0.1 -ért
-
Crytek
nagyúr
Most van egy kis dolgom.
Akkor legyen így:Este 18:00-ig ha nem változik semmi és aki felírta magát nem csak trollkodás/átverés gyanánt és minden ok mehet a dolog, akkor megveszem a pakkot.
(SG-n írták ,hogy szépen meg lett amúgy torpedozta ez a táblázat valaki által..de rendberakták. Éjjeles voltam így nem láttam mi történt vele ,de ha mondják biztos így volt)Szóval este 6 a zárás, addig még kb 25 játékra lehet lecsapni szó szerint bármi áron..
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Annak úgy volna értelme ,ha valaki akinek nincs még előfizetése ő venné..
Amit nyernénk vele 9 euro (ennyiért simán elviszik a 10 játékot) vagy 10 game ingyen...
De ugyanott vagyunk kik kapják, hogy sorsoljuk ki érdeke-e egyáltalán valakiket ez a "sok" maradék? A havi címek nyilván igen ott van pár elég jó ...Ez direkt ilyen közösségi célzatú dolog...én nem vagyok semmi jó elrontja.Bárkinek bármi ötlete van mi legyen a dologgal ,ne tartsa magában
FunPro: Az csak akkor jár ha előfizet akit meghivtál és mivel eleve kap ingyenes hónapot az nem előfizetés szerintem mivel nem fizetett érte az illető így nem járna a reflinkes 7 euro.. de akkor megint az volna mi legyen a 7 euroval azt is be kéne dobni a közösbe...érted... valakinek mindig jó lenne, de itt az a lényeg mindenkinek az legyen ne csak 1 embernek...
Közben Humble törölte a régi Observer kulcsot és adott újat, szóval akinek gázos volt és jelezte nézzen rá!
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az ingyenes choiceal nem lehet behúzni a 7 eurót reflinkel?
Mert akkor már nagyon jók lennétek.

-
-
Crytek
nagyúr
23.8 euronál járunk... Eddig mindenkinek ok akkor?
Van még pár "nagyobb" ami ha nem igen lesz több jelentkező semmire feldobom group buysra hogy kijöjjön a 25 és akkor megveszem.
A többivel kéne kitalálni mi legyen. Feldobjuk a bluegift steamgist csoportba és legyenek kisorsolva úgy? Bár ha így nyitottan nem kell ez a sok maradék senkinek még 0.1euroért sem (mert ugye bármilyen árat lehet adni írni, ha nem lesz más úgyis ennyiért bárkié lehet) akkor ingyen miért lenne jelentkező? Bár az ingyenességnek mindig van egy bizonyos hatalma
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Kiszálltam 1 juróval. Maradt egy szerény feles ajánlatom.
-
Crytek
nagyúr
Lassan de csak dolgoznak vele...
"NOTE: THIS IS A MASS REPLY MESSAGE.
Hello customers of the Humble Fight for Racial Justice Bundle.
We are aware of an issue with the Steam keys for >observer_. Our team is looking into resolving this problem however we do not have a current ETA on the fix. For now we will be keeping your support ticket open while we look into the solution. Your patience is most appreciated while we work on this." -
icyshadow
csendes tag
-
eboostr
aktív tag
BIOSHOCK Remaster érdekelne a jelenlegi bundliból.
-
-
Crytek
nagyúr
-
pingtest
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Eladni soha nem szoktam, maximum ajándékozni.
Igazad van, lehet megveszem, azt többit elajándékozom.
-
válasz
pingtest
üzenetére
Ezzel a listával meggondolandó lenne megvenni a bundlit és eladni inkább a maradékot, főleg mert hogy ha jól értem, akkor új maillel regisztrálva kapsz egy hónap choice-ot is, amit szintén pénzé lehet tenni, alsó hangon €15-ért.
Így a listád €13-ba lenne, mínusz amit kiárulsz. -
echterion
nagyúr
Lyézus, tökre lemaradtam és lányos zavaromban nem is találom fentebb: melyik bundliban van a FM2020?

Mod: meglett, hát ha valakinek nem kell, egy FM2020 engem is érdekelne abból a bundliból. Az egészet csak nem venném meg miatta.
-
pingtest
tag
Engem ezek érdekelnének.
Baba Is You
The Jackbox Party Pack 4
Football Manager 2020
NBA 2K20
Newt One
All You Can Eat
Knights of Pen & Paper 2
StarCrossed
EarthNight
Plunge
Pesterquest
Realpolitiks
Elite Dangerous
Gunscape Standard Edition
Neo CabSzóval ha valakinek marad valami, írjon. Köszi. Jó játékot!
-
Crytek
nagyúr
Régen talán eami csinált ilyet ilyen "nagy csomaggal"
25 euro ha összejön a játékokból akkor megvenném a csomagot. Engem csak az NBA 2k 20 és az Elite Dangerous érdekel. Ha úgy jön össze a pénz hogy még maradnak játékok azt kisorsolom vagy megbeszéljük ahogy korábban is volt már hasonló bundle. Most kivételesen nem célom a pénzkeresés :)
Csináltam egy szösszenetet remélem érthető. Kérem ne trollkodjuk szét mindenki érdeke.[Radical Fight For Justice Bundle játékokra foglalás jelentkezés]
Remélem nem rontottam el semmit , ha igen jelezzétek ,hogy mit kéne változtatni akármi..
-
maross
nagyúr
fm2020-ra en is vevo lennek 10 euroig ha valaki tervez csomagot venni.
-
ZsZso
Közösségépítő
Hupsz, egy kis kiegészítés. A bundliból ami érdekel az elsősorban a
FRAMED Collection, Planet of the Eyes és talán a My Memory of Us.A Regular Human Basketball -t csak akkor vinném ha az a bontónak nem kellene és ennyivel is előrébb lenne a bontással.De tulajdonképpen bármelyik nélkül megvagyok, úgyhogy tényleg akkor vinném őket, ha éppen ez lendítené előre a bontást Elnézést, hogy ezt nem írtam bele az eredeti posztba, siettem. Legközelebb odafigyelek.Szerk:
Hát srácok, nagyszerűek vagytok. Tényleg. Regular Human Basketball -ra azóta, hogy elkezdtem írni a hozzászólást, érkezett egy nagyon baráti ajánlat és két ajándék példány is, amiből Maross -éban kulcs is volt, így visszautasíthatatlan volt
. Köszönöm szépen a felajánlást FunPronak is és köszi a korrekt ajánlatot PhenomHUN Neked is. 
-
vidaila
senior tag
Ha vannak érdeklődők én megveszem a csomagot bontásra (observer, elite, Spelunky, Kerbal space megtartom)
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha valaki bontani szeretne és van még az alábbiakból, akkor vevő lennék rájuk (vagy csere)
- My Memory of Us
- Regular Human Basketball
- FRAMED Collection
- Planet of the Eyes
-
FunPro
őstag
válasz
maross
üzenetére
Observerről tudok.
Legalább is, az embernek (akitől szereztem) azt írta vissza a humbli, hogy az observer kulcsaikkal van hiba, de egyelőre nem tudják mi.
Egyébként ő is splitelte az egész bundlit kb, de csak nálam volt bibi. Szóval 99% hogy csak az observerekkel van gond.
Hogy aztán új kulcsot adnak majd, vagy aktiválhatóvá teszik a rosszakat, majd kiderül.
-
Crytek
nagyúr
Steamen már van is egy split. Brutális hl árak Observerre rá is startoltam 1 euroért
-
vidaila
senior tag
Engem is érdekelne a
Spelunky
Kerbal space
Elite -
sto1911
veterán
A Racial Injustice Humble Bundleből érdekelhetnek az alábbiak, árral várok ajánlatokat, privátban:
- Spelunky
- Titan Quest
- Darkest Dungeon
- Sonic
- Elite Dangerous -
raskolnikoff
őstag
Aktuális lista, több keresett címmel is a HA hirdetésemben
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Osztva hárommal.
-
-
Crytek
nagyúr
Fanaticalnak néha rohadt jó csomagjai vannak, néha pedig mintha valami debil rakná össze a dolgokat:
[Platinum Collection - Build your own Bundle]
Annyira jó játékok vannak benne 3.51 euroért hogy csak na csak kár hogy ezek többsége 0.4 euroért se kell senkinek

-
SidCorky
őstag
Hello guys!
Ha valaki esetleg behúzta a Codemasters bundle-t, de nem rallyzik és megválna a Dirt Rally 2.0-tól, mert csak a helyet foglalja, akkor írjon privátot egy árral, megegyezhetünk.

-
pehaa
tag
Üdv!
Dirt Rally 2 érdekelne valakit ?
-
reelc
veterán
-
-
ooooobi
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
Nincs kulcs egyikhez sem: "Please note: No Steam (or other external keys) will be given for bundle purchases. Only direct downloads will be available on the itch.io page."
Ettöl függetlenül aki szereti a kis indie címeket annak elég jó.#14787 Beniii06: 3 címet próbáltam, mind3 egy zipet töltött le amiböl kicsomagolva azonnal indítható volt a játék
-
Golden9
veterán
Itch FAITH IN HUMANITY RESTORED Bundle, ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Diablo IV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Condemned: Criminal Origins
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan címek is vannak benne amiket simán veszel 0.3 euoért vagy annyiért se kellenek az embereknek...

másrészt így biztosabb lenne magának a bundlinak a megvétele.
Szerintem maross árát kellene csökkenteni. Egyszerűbb lenne így mindenkinek.