Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Nekem mindig az a régebbi mém jut eszembe, az apokalipszis négy lovasáról: Korai hozzáférés, túlélő, nyílt világú, kraftolós. +1 a zombik.
És ezzel az a bajom, hogy mindig van egy trend:
Megjelent a wow, mindenki nekiállt mmo-t gyártani. Jött a dota, mindenki mobát csinált. Jött a pubg, mindenki battleroyalt. Jött a dayz, vele jöttek a lovasok.Ezzel még nem is lenne baj, csak elég nehéz egyes műfajokon belül egyedi és jó játékot csinálni. Régen ott volt a quake a cod a battlefield és a cs. Mindegyik más volt. Most minden játék egy kaptafa.
És én úgy vettem észre, hogy mostanába a rogue játékok lettek felkapva, amiből véleményem szerint elég nehéz jót csinálni. És ezekkel van teli a bundle. A másik a hack and slash/dungeon játékok, amik megint csak elég rétegcuccok, mégis népszerűek. A legrosszabb ezeknek az ötvözete.
Nekem az a bajom a havi bundlival, hogy túl populáris akar lenni. Ennek hála bekerül mondjuk 2-3 rouge cím, 2-3 pixelart indie, 1-2 dungeon/hack and slash, 1-2 játék ami nem ez és nekem tetszik, 1-2 japán cucc, mert japán menő, meg a maradék nagyon indie nagyon pixel nagyon töltelék játék. És az 1-2 játék ami engem érdekel olcsóbbra jön ki külön-külön megvéve, mintha beruháznék a bundlira.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest