Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Ebben sincs semmi hiba.
A fallout 3-nál azért látod a goty-t, mert abból nincs másik verzió a store-ban.
Mondhatnánk a borderlands-et is, ahol az egyhez szintén oda van írva a goty, a többihez meg nincs, ugyanezen ok miatt.Steam szempontjából pont az lenne a hiba, hogyha minden elition megjelenne külön is a store-ban, mert akkor minden játékból lenne 8 a könyvtáramban, azt az 500 játékos könyvtár rúgna mondjuk 4000 játékra.
Az és/ha logikai művelet pedig csak túlbonyolítaná a rendszert.
Mármint, ha megvan mondjuk a fallout 4 goty, akkor a sima ne jelenjen meg, ha nincs meg csak az alap, akkor az jelenjen meg. Aztán egy olyan játéknál, ahol 3 féle verzió van, ott már 3 ilyen eldöntendő ha logikai művelet lenne, ami az egész adatbázisra kivetítve komplett halál, de legalább értelmetlen.Jelenleg jól van:
Ott van a játékod, a játékprofilban pedig látod, milyen dlc van meg. A legtöbb esetben amúgy sem engedi megvenni a goty-t, ha neked megvan belőle az összes dlc.
Amerikai szintre pedig nem kéne lesüllyedni, ahol rá kell írni a mikróra, hogy "ne tedd be a macskát száradni". Jobb esetben tudod mit vettél meg, ha elfelejtetted, látod mi van meg, és azt is látod, hogy mi-mit ad hozzá.
Szóval ha valaki ezek alapján megveszi pl. a grid ultimate upgrade-et úgy, hogy neki megvan az ultimate verzió, az meg is érdemli.

De amúgy lehet tanulmányozni a steamdb-t is, ha valakinek kételyei támadnának.
-
Ferke[HUN]
tag
A Fanatical Reaper 3 Bundleból ezek maradtak, ha érdekel valakit:
- Book of Demons
- Atari Vault
- Mediaval Kingdom Wars
- System Shocks – Enchanced Edition
-
Crytek
nagyúr
Szerintem itt a hogyan mutatja a steam-es dologgal kapcsolatban mindenkinek ez a baja ,hogy nem ott jelzi, hogy megvan pl a GOTY vagy az ultimate verzió ahol az illető szeretné és észszerű/ logikus lenne
Két példa hogyan volna észszerű és teljes jogon elvárható a steam részéről a megjelenítés:
Ha már pl a Fallout 3-nál tudták jelezni külön akkor miért nem lehet itt a menüben is a Fallout 4 GOTY-ot annak nevezni?
2.eset
Ha már ki tudja írni hogy a Fallout 4 a könyvtáramban van valami hasonló zöld csikozással a GOTY-on is igazán jelezhetné, hogy nekem már az is megvan
Grid Ultimatenél ugyanez a helyzet
Steam a store page-en valamiért ezt nem szereti jelölgetni mert egy gamenél sincs ott egyébként.
-
pingtest
tag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Nekem is így mutatja ahogyan nektek. Nekem nem bundleból van meg.
-
-
FunPro
őstag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
A rendszerben továbbra sincs semmi hiba.

De legyen:
Teszem azt, van egy gép, ami limonádét készít.
Kérhetsz tőle limonádét vagy kérhetsz tőle külön vizet/citromot/cukrot.Logikus gondolkodással meg tudod mondani, hogy víz+citrom+cukor (grid+dlc-k)=limonádé (grid ultimate), de ha ezt a gépnek nem mondod meg, akkor ő azt fogja kiírni, hogy te kértél egy vizet+citromot+cukrot (grid+dlc-k).
Ha kérnél mondjuk vizet+citromot (nem lenne meg minden dlc az ultimate-ból) és utána kiválasztanád a limonádé opciót (ultimate upgrade), akkor ő hozzárakná az elegyhez a cukrot, és kiírná, hogy te limonádét szeretnél venni (upgradelni szeretnéd a játékot ultimate-re).
Neked jelenleg az nem tetszik, hogy kaptál vizet+citromot+cukrot (grid+dlc=ultimate), de továbbra is tudsz limonádét venni (ultimate upgrade), holott neked már van vized+citromod+cukrod (grid+dlc=ultimate).
A gépnek pedig még minidig nem mondta meg senki, hogy víz+citrom+cukor=limonádé.És hogy miért nem mondta meg neki senki?
Én arra tippelnék, hogy még a fejlesztők sem gondoltak arra, hogy valaki megpróbálja megvenni az upgrade pakkot úgy, hogy megvan neki az a változat, amire upgradelni akar.Egyébként a legtisztább valóban az lenne, ha grid ultimate=grid+ultimate upgrade lenne (ezzel elkerülve a jelenlegi helyzetet), nem pedig grid+dlc1+dlc2..., de valamiért így lett megcsinálva.
Amint tegnap is írtam, a rendszerben nincs hiba, max. nem érted hogy működik a rendszer.
U.I.:
Ezt azért nem írtam le tegnap, mert amúgy nem akartam ennyit offolni fölöslegesen.
-
Crytek
nagyúr
válasz
eszlenyek
üzenetére
És akkor? Mégis mindenkinek az kell és viszik is lazán 3.5-4 eurokért ,nem értem minek a sírás. Nem érdekel ,nem veszed meg ennyire egyszerű
Engem pl csak a Grid érdekelt mivel ha az alap játékot is akár ingyen szerzed be kb sose fogod ultimate-re upgradelni 2 euróért mint amennyiért most hozzá lehet jutni az Ultimate-hez.. Szóval csak a Grid miatt megérte ez a havi csomag.
-
Crytek
nagyúr
MXGP - The Official Motocross Videogame - 1.5€
Grid 2019 (sima verzió) - 1.21€Ebből az 5-ös pakkból 3 választható:
Felix The Reaper - 0.75€
Remnants of Naezith 0.5€
Overload - 0.5€
The Stillness of the Wind - 0.5€
The Kings Bird 0.5€Chasm 0.25€
Fluffy Horde 0.2€
Regular Human Basketball 0.25€
Sword Legacy Omen 0.25€
Evergarden 0.25€ -
bepken
veterán
még 3 db választható:
- The Messenger
- Felix The Reaper
- Men of War
- Stygian
- Remnants of Naezith
- The King's Birdaz előzőből pedig 7 db választható:
- XCOM® 2 + 2 DLC
- NICHE
- WARHAMMER 40,000: GLADIUS - RELICS OF WAR
- THE SWORDS OF DITTO: MORMO'S CURSE
- WARSAW
- HEAVE HO
- MO:ASTRAY
- NEOVERSE
- CHESS ULTRA
- HORACE -
Crytek
nagyúr
Fanaticalos sima GRID 2019 -em felszabadult.Akit érdekel privátban jelezze.
-
fatal`
titán
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Nekem Ultimatet adott, amikor aktiváltam a kulcsot és a DLC-nél is látszanak a kiegészítők.
(#14678) SzabóTamàs90: Bug. Magamnak is engedi újra megvenni, ami hülyeség, mert megvan. Valószínűleg a "bundle" az oka. A szezonokat (amik az ultimateben vannak) mutatja, hogy megvannak.
-
bepken
veterán
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
megveheted pl egy haverodnak gift-ként, ezért mutatja így. nekem van olyan cím, amit már 3x megvásároltam. (egyszer ugye magamnak, plusz 2 másik embernek)
tényleg nincs ebben semmilyen átverés vagy hiba
-
FunPro
őstag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Én nem személyeskedtem, de azért, mert nem érted a rendszer működését, még nem lesz rossz a rendszer.

Röviden, neked nem ad hozzá semmit. Hosszan pedig csak akkor írom le, ha a köz megkívánja. Vagy neked privátban.
-
FunPro
őstag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Zavar max. nálad van, nem a rendszerben.
Hülyeség lenne minden verziónak külön fület csinálni a könyvtárban.
Az upgrade dlc pedig...egy upgrade, ami hozzáadja a három szezont az alaphoz, ha nincsenek meg.
-
Beniii06
addikt
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Akkor úgy látszik megvan a fullos kiadásod, nem kell aggódni semmin se, csak játszani kell.
-
Crytek
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Steamen jobb felső sarokban menj a nevedre, fiók részletei, majd azon belül a Licencek és termékkulcs-aktiválások megnézése
Ott ezt kéne írnia: 2020. jún. 5. GRID Ultimate Edition Retail
(A Fallout 4 GOTY-nál is egyébkén full ugyanez van. Ezt igazán javíthatnák mert valóban elég para)
-
Beniii06
addikt
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
A könyvtáradba kellene megkeresni és ott megnézni, hogy írja-e a dlc-ket listaszerűen és pipával kell ott lennie ami fel van telepítve, ahol nincs pipa az nincs felrakva, de neveknek listában ott kell lenniük.
-
Crytek
nagyúr
Valaki más nem aktiválta még Grid Ultimate-et még? Már érdekelne mi van vele...
Mondjuk most néztem steamemen egy GOTY verziót pl a Fallout 4 GOTY és ott se írja hogy megvan nekem. Ugyanazt jelzi mint fent a Grides képnél viszont a Fallout 4 oldalon a játékomaim között ha rámegyek ott van a dlc-k kezelése jobb oldalon és ott van minden ami a GOTYBAn van .... elég barom szar fos megoldás
Nézd meg ott SzabóTamàs90
-
FunPro
őstag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Én a kép alapján nem tudok leszűrni semmit.
Ugyanúgy mutatja a sima gridet is vételre, föl meg nem lesz kiírva az ultimate edition név, mert steamen grid néven van fenn.
Nézd meg, hogy van-e dlc.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Jó pár módon meg lehet nézni mid van:
Liszenszeknél mit ír, mit aktivált?
Libraryben mit ír, milyen dlc-id vannak?
Ha az ultimate-et kosárba teszed, meg tudod venni magadnak, vagy csak giftként? -
echterion
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Majd javítják. Fura is volt nekem, hogy nem alapverziót adnak.
-
croli
aktív tag
Ha van még olyan akit esetleg érdekel a Hellblade: Senua's Sacrifice az írjon ajánlatot privátban.
-
bepken
veterán
The Messenger
Felix The Reaper
Men of War
Stygian
Remnants of Naezith
Overload
The King's Birdezek közül még 4 választható
-
maross
nagyúr
egy supralandot (~2eur) es egy stillnesst keresek (~0.5eur), avagy csere.
-
Crytek
nagyúr
Amúgy vicces ,de valóban az mivel megint 1 játékos
Ami a Grid Ultimate. A Hellblade-et csak az nem tolta les a 300-as game passba akit nem érdekel. Ott letoltam 2x és ki is maxoltam. Többet nem akarom. Így eladtam.A 5-ből 3 választható még
Felix The Reaper - 0.75€
Remnants of Naezith 0.5€
Overload - 0.5€
The Stillness of the Wind - 0.75€
The Kings Bird 0.5€ -
echterion
nagyúr
Grid-en kívül vihető tőlem is bármi, jöhetnek a kinek mit ér meg ajánlatok.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek
üzenetére
A 6-ből 4 választható még
Felix The Reaper - 1€
Remnants of Naezith 0.5€
Overload - 0.5€
The Stillness of the Wind - 1€
Supraland - 0.5€
The Kings Bird 0.5€(Ha rám írsz akkor kérlek fejezd is be a beszélgetést, ha közbe jön valami írd meg hogy tegyem félre mert KELL neked mindenképpen)
-
Akit érdekel a Hellblade: Senua's Sacrifice, írjon ajánlatot, az enyém gazdára vár.
-
sto1911
veterán
Senuan kívül érdekel valakit a többi? Privátban írjon egy árat és ha megegyeztünk megveszem.
-
bepken
veterán
Hellblade kivételével tőlem is vihető minden. érdeklődni privátban

szerk.: csak mert nem tudom, hogy alapból járni szokott e: a Hellblade alapverzió mellett aktiváláskor egy "VR Edition" is a könyvtáramba került
-
fatal`
titán
Ha valaki megválna a Grid Ultimatetől (humble choice), vevő lennék rá.
-
FunPro
őstag
SUPRALAND, Hellblade: Senua's Sacrifice és a THE MESSENGER-en kívül tőlem is vihető a csomag.
Egyben 7 euróra gondoltam.
-
Beniii06
addikt
-
safranyek
tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A bónusz játék mindenkinek jár, aki megveszi a havit.
-
Beniii06
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A "Learn More" pedig ide mutat: [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nekem ez a júniusi mostani choice bejön. meg kapok egy bónusz gammát is, ha unpause-olok... ez az opció megvan mindenkinek, akik aktívak vagy csak azok kapják vajon, akik pause-on vannak?

-
Crytek
nagyúr
Humble Choice Június
Supraland
GRID™ - Ultimate Edition
Nesze neked szottyos fanatical cska mondani kell
Hellblade: Senua's Sacrifice
The Messenger
Barotrauma
Felix The Reaper
Men of War: Assault Squad 2 - Warchest Edition
Stygian: Reign of the Old Ones
Remnants of Naezith
Overload
The Stillness of the Wind
The King's BirdNem mellesleg minden vihető akit érdekel bármi keressen privátba!
-
Crytek
nagyúr
Fanatical Reaper Bundle 3
Mondtam én hogy darabokra van verve a csojszV-Rally 4
Valakinek kell más akkor lehetne jóárazni? -
törölt tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Nálam is így volt. Furcsa módon felülről eltűnt a "Your subscription is paused" piros sáv, a narancssárga "Manage your subscription" gombra kattintva a "Your subscription" fülön azt írta, hogy "Paused", viszont ott a kék "Manage your subscription" fülre kattintva az előugró ablakon már azt írta, hogy "Subscriber Perks - ACTIVE". Szép.

-
reelc
veterán
válasz
üzenetére
Én is úgy érzem, ha most nem veszem meg, akkor soha.
Úgy láttam 2 nincs benne, az új és a Parklife a 14,99 EURosok közül.
Az utóbbi nemrég volt ingyen, ha rendelkeztél az alapjátékkal és feliratkoztál a Paradoxhoz. Én akkor vettem meg akciósan az alapjátékot, és meglett a Parklife. -
Beniii06
addikt
Figyeljetek oda a humble előfizetésre, most megint sunyi módon unpause-olta magát az előfizetés a májusi bundle-ra!
Mindenki nézzen rá sajátjára, nehogy rásózzák a felesleget!

-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek
üzenetére
#regenmindenjobbvot
Jajaja, ha emlékeim nem csalnak, akkor az első BYOB-öknél a feltüntetett akciós árra pakolták a mennyiségi akciót. Na azok voltak a jó dealek. A BYOB - k a legjobb bundlik közé tartoztak. Ezek a mostaniak (főleg a régiekkel összehasonlítva) harmat gyengék. Csúnya IGN. -
phenomHUN
senior tag
Humble 2K Build your own bundle:
https://www.humblebundle.com/store/promo/2k-byob/Valaki társulna? 5 játék vagy több esetén 85% off a teljes árból.
Engem CIV 4 és az NBA érdekelne (de főképp az előbbi). -
ZsZso
Közösségépítő
Ki kap kupont dologhoz annyit tennék hozzá, hogy nekem is van egy alt fiókom (dunsztom sincs miért). Ott mindig instant pause -t tolok és asszem össze-vissza egyszer vettem vele monthly -t (semmilyen más bundle-t nem vettem, csak ingyen cuccokat rántottam be). Minden hónapban szépen megkapom rá a $3 kedvezményt, csak jöjjek vissza. Egyszer se használtam fel még.
Szóval én azt mondanám, hogy azt instant pause megér egy próbát.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Ok, köszi.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
A Cities Skylines bundlit megveszem még lejárat előtt, majd szüneteltetem a Choicet.
-
Ferke[HUN]
tag
Ha nem szüneteltetsz, akkor nem is fogják ajánlgatni a kupont.
Én úgy látom, hogy ha inkább veszed a Choice-okat, mint nem, akkor nincs kupon. Ha veszed a bundlikat, de nincs Choice előfizud, akkor akár 9(?) Euró / hóért is behúznának. Nekem sokáig volt pause, küldött mindenféle ajánlatokat csak legyek havi. Aztán januárban megvettem a Choice-ot, februárban szüneteltetni akartam, akkor kaptam 2 dollár/euró kedvezményt. Megvettem a havit, azóta mindig rápróbálok a pause-ra, de nem adja. -
Crytek
nagyúr
válasz
üzenetére
Nincs éves, havik vannak mind a két fiókon.
"Ha tudják, hogy mindenképpen megveszed" Amik mostanában vannak gyatrák elég 1 fiókkal "szenvedni" a másik rendre pause-on van. Bezzeg a haver fiókjára a múltkor jött egy kupon (őt csak azért regeltettem hogy meglegyen a 7 euros wallet mert vásároltam vele
) hogy 18 euro helyett csak 9-ért megveheti a havit na akkor ott le is csaptam rá ,pedig az a fiók kb 1 éve "halott" volt.. -
törölt tag
"Sosem kaptam kupont, igaz pausem sem volt."
Hasonló kérdés merül fel, mint Cryteknél: Ha tudják, hogy mindenképpen megveszed, miért adnának kupont?
Hónap második felében szokott jönni. Mindig instant nyomom a pause-t, van hogy már ott felajánlanak $2-t, később meg jön az e-mail a $3 offról. -
törölt tag
válasz
Crytek
üzenetére
Neked éves előfizetésed van, ha jól tudom, amivel már eleve olcsóbban jön ki egy-egy hónap, mint $12. Miért adnának kupont, ha már előre fizettél?
Én gyakorlatilag majdnem minden hónapban kapok, most is van (így sem kell) és az előző 2 hónapban is volt. De szerintem kb. az utolsó 10 bundle-ből, amit megvettem, 8-at kuponnal. -
Ferke[HUN]
tag
Fanaticalos Kingslayer Bundle 2-ből ezek maradtak:
- Party Hard 2 és a Party Hard 2 DLC: Alien Butt Form
- GUILTY GEAR Xrd - REVELATOR -
Crytek
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt nem jelenteném ki mert nekem kb 1 éve nem volt semiféle kuponom. Tehát nem konstans. És már az se megy mint korábban hogy nelengeted a pause-t majd egyből kiirja jó legyen 2$-al olcsóbb ha mégse pauseolod..
(Továbbra se fogom fel, hogy a bundle topikban a bundlekról való beszélgetést minek rakjátok folyton offba
) -
Spet
addikt
Grid-en kívül, minden más vihető.
Ajánlatok jöhetnek PÜ-ben.
-
FunPro
őstag
Amúgy a choice önmagában nem lenne hulladék, csak nincs tematikája.
Éves szintre nézve nem is rossz a kínálat, csak havi szintre lebontva ótvar az egész. Ha jó lenne a tematika, akkor itt minden hónapban veszekednénk, hogy márpedig ez ezért vagy azért jó ajánlat, nem pedig kéz a kézben köpködnénk a bundlit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- DJI Osmo Pocket 3
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)