- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
éltem a choice kuponommal és előfizettem rá, viszont valami böki a szemem, egy éves az előfizu, de mégis a következő lefonási időpontot 27. írja, ez normális?
-
Garsza
veterán
Narcos: Rise of the Cartels
IEAZX-LW966-VHQTV
Ha valakit érdekel viheti. -
Garsza
veterán
Helló! Előfizettem Humble Choice Premiumra, meg is kaptam a 12 játékot, Viszont ír olyat hogy, premium mellé jár 20% kedvezmény a store -ban. Viszont ezt a kedvezményt nem tudom 10% magasabra állítani COD Modern Warfare 2019 -nél. Tudja valaki mi lehet a gond?
Esetleg tudja valaki hol tudnám a legolcsóbban megvenni a COD MW 2019 -et?
Még egy kérdés ha már az ehavi játékokat regeltem steamen akkor azt már nem tudom eladni, jól gondolom.
-
FunPro
őstag
Hát a fene se tudja. Igazából ennyiért a legtöbb esetben tovább tudod adni az adott hónapot, így bukni nem biztos, hogy buksz. Sőt, még akár anyagi profitot is termelhetsz.
Ha viszont nem ódszkodsz a splitektől, nem biztos hogy nyersz vele, ha a konkrétan a játékok érdekelnek. Ha zavar a dlc mentesség, akkor végképp bukó a dolog.
Legalább is szerintem.
-
Źşë'
addikt
Nekem 12 hónapra ajánlotta fel ezt: "Subscribe and pay only $99 USD for Humble Choice Premium!" hátkérdőjeles, igaz zsákbamacska de ez annyira talán nem rossz ajánlat nem?
-
FunPro
őstag
Ha így osztogatják az előfizukat, biztos egy kalap sz. lesz a kövi 3 hónap.
Ez a hónap biztos túl jól sikerült...
-
adrian360
őstag
válasz
nkaresz1976 #15585 üzenetére
Nekem 9 dollár / hat hónap akciót adott, és nem kell egyben kifizetni, havonta vonja. És elvileg meg is szüntetheted, csak akkor nyilván utána már nem él a kedvezmény a következőre.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
nkaresz1976 #15587 üzenetére
gondolom igen, vonná a normál árat a 4. hónaptól.
és igen, ha nem vagy rest split-tel szórakozni, akkor mindent is el lehet adni/trade-elni steam-en/egyéb weboldalakon... -
nkaresz1976
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #15586 üzenetére
És gondolom ha lejárt ez a kedvezményes 3 hónapom érdemes lemondani ,mert vonná a 18 (nem tudom miért 19-re emlékeztem) eurokat?
Maximum ha gyenge a hónap továbbadok rajtuk. Láthatóan mindig minden elkel a többeiknél is. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
nkaresz1976 #15585 üzenetére
igen, 27ért megkapod a következő 3 hónapot. annyi benne a "lutri", hogy ez fix, ergó se lemondani se pause-olni nemtudod... mondjuk a mostani csomag jó, talán a karácsonyi is jó lesz, szóval annyira nem rossz szvsz
szerk.: ref.linkes dolog meg, ha jól tudom, ilyenkor nem működik (legalábbis én próbáltam használni a ref.linkem, amikor regeltem egy másik fiókot a kedvező ajánlat miatt, de nem kaptam lóvét wallet-re a main-en... persze az is lehet, hogy én bal****kodtam el valamit
-
nkaresz1976
csendes tag
válasz
warcat #15584 üzenetére
Én még nem voltam ennek az előfizetője,de a steames /trades ilyen olyan csoportokból csemegézem a játékokat ami érdekel. Sajnos elég hamar lecsapnak rájuk,mert nagyon jók az árak.
Humble storeba szoktam vásárolgatni és most néztem nekem is dobott egy ilyet:
"$9 USD a month to subscribe to Humble Classic for 3 months"
Ez most mit jelent? Ha elfogadom akkor 9x3 tehát 27$-ot levonnak most ,de akkor megkapom majd a következő 3 hónap játékait ha elérhetőek lesznek? Mert ennyiért lehet beuganék. Bár érdekesnek tartom hogy soha nem volt havi csomagom mégis a 19 euros (1 havi) csomagot ennyiért adnák. Bár nem tudom mennyit nyom a latba hogy reflinket használtunk munkatársammal a felkinált pénzt miattő pedig állandó előfizető.
-
warcat
veterán
Humble próbálkozik. "Alvó" fiókokra különböző ajánlatokat küldözgetnek csalogatásként.
Kaptam 10 dollár/hó 3 hónapra kihagyás/lemondás nélkül illetve 8 dollár/hó 3 hónapra ajánlatot is.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #15578 üzenetére
Ja, nagyon durván érdektelen, főleg akit hidegen hagy a kocsikázás...
-
eami
Topikgazda
Fall VR bontás érdekelne valakit?
-
TheNewDawn
addikt
Akinek még nincs meg, azoknak ez egy NAGYON DURVA bundle....
Csak összehasonlításként, a GRID nemrég Humble Monthy húzócím volt...
Most pedig
GRID ULTIMATE EDITION +DIRT RALLY 2.0 DELUXE EDITION+ MÉG EGY JÁTÉK (köztük Grip , Call of Juarezek, Insomia stb) 10€ ért....
FANATICAL PLATINUM COLLECTION BUNDLEHogy miért voltam olyan hülye, hogy a Dirt Rally 2 alapjátékot behúztam 5 ért anno, meg a Grid miatt a humble havit is... most mindkettőnek a teljes verziója összesen 10
-
FunPro
őstag
Így beesett a dollár?
Pár hónapja vagy 600 forintal többe volt ez a 12 dodó.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok :)
Van esetleg valaki, akinek a Killer Bundle 14-bol nem kell a Peaky Blinders játék, viszont a 25th anniversary bundlebol igényt tartana két játékra? Magamnak a Dirt4/Guns Gore/Flashback triot néztem ki, a maradék két választható játékot szívesen elcserelnem a Peaky-re. Ha érdekel az ajánlat PÜ
-
vidaila
senior tag
Cannoil engem érdekelne valaki ha még hozzá csapja beszállok
-
De4d
őstag
[link]
Ebből a Bundleból érdekelne valakit valami a Gangsters és a Guns Gore Cannonon, valamint a Port Royal 3-on kívül? -
Frod
addikt
Novemberi Choice-ból nagyon szeretném a DARKWOOD-ot.
Ha valakinek megvan, egyeztessünk pm-ben! -
Urguru
aktív tag
Régen láttam hasonló bundlit
végre...
-
Ferke[HUN]
tag
Ami maradt a novemberi choiceból:
- IMPERATOR: ROME DELUXE EDITION
- CRYING SUNS
- SMILE FOR ME
Ha esetleg valakit érdekel, akkor árajánlattal keressen privátban. Köszönöm.
-
törölt tag
A Yakuza 0 az egyik legnagyobb kedvencem, a Kiwami is nagyon jó volt, ez meg állítólag közel a Zero szintjén van (csak új engine, jobb grafika). A Zerót 4-5€-ért vesztegetik, nekem kb. 70 óra volt a végigjátszás, minden percét élveztem.
Ha még nem próbáltad a szériát, maximálisan ajánlom, tényleg olyan, amit meg kell tapasztalni, ha már játszik az ember. -
FunPro
őstag
Nincs véletlenül valaki, akinek adott kupont, de amúgy nem érdekli a bundli?
-
reelc
veterán
Igen, egyrészt kinek mi, másrészt akit nem vesztegettek meg, hogy maradjon, annak nem annyi.
Az a véleményem, hogy ha a Darksiders 3 a húzónév, akkor átlagon aluli a bundle.
Nem mindenki szereti az ilyen típusú játékot sem, bármekkora név is.
De legyen, nem általánosítok, én nem szeretem.3 bundli szökevény.
+ több indie.
1 Early Access a mérleg kb. a DS3 mellé. -
Spet
addikt
válasz
TheNewDawn #15554 üzenetére
Kinek mi
-
K1LLMy53Lf
senior tag
omg, mennyire megéreztem, h ds3 benne lesz...
habár megvettem epic-en, de direkt úgy, h két héten belül jöjjön a monthy és vissza tudjam mondani, ha úgy alakul
-
TheNewDawn
addikt
Ééééés végre egy tisztességes humble choice, főleg 8$ ért, nocsak.
-
maross
nagyúr
fanatical killer bundle 14-bol keresek close to the sunt, csere/paypay
-
reelc
veterán
Talán nem is ez a legrosszabb.
Hanem az, hogy nincs alternatíva.
A Fanatical néha villant valamit, önmagához képest.Az Indiegala meg kb. akkor sikeres (itt a fórumon) amikor Artifex Mundi bundle van. Úgy rémlik az mindig összegyűlt HH-ban, pedig van benne vagy 3 új cím általában. De még úgyis jó annyiért.
Talán évente még 2db tűrhető mellé.Groupeesról meg régóta nem beszélünk.
Természetesen mindez egyéni preferencia függő. Ki mit szeret, és főleg mi van már meg neki.
Mert ugye a "jó" bundli is "rossz" egyeseknek, mert már megvan neki belőle ami kell. -
K1LLMy53Lf
senior tag
hát most sincs semmi új... no mind1..
habár nem bundli, de azért bedobom, hátha érdekes lehet pár embernek... Naraka CBT éjféltől indul... de valamit elszúrtak a fejlesztők és gugli kiköpött egy direkt linket, ahol egy totál random mail-címért azonnal adnak kulcsot egy popup-ban... ha valakit érdekelne, a direkt link[link]
-
maross
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #15547 üzenetére
esely van ra, de tegnap jott mail, hogy indult a legeslegujabb bundli, learn animation from pros , mastering animation.
-
Sirpi
senior tag
Kedd, 20:00. Szokás szerint felmentem a Humble Bundle oldalára, hogy megnézzem, van-e új csomag. Jelenleg 10 fut összesen, 4 book, 2 comic, 2 software, 1 audio és van a choice. El vagyunk árasztva játékokkal
-
Spet
addikt
Kingdom Classic beszerezhető ingyenesen a Humble-n (nov 9-ig ki kell kérni a kulcsot különben örökre elveszik).
-
TheProb
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #14121 üzenetére
Hali!
EXAPUNKS van esetleg elfekvőben valakinél?
-
szürke
tag
Ha valakinek van még régebbről elfekvőben My Time at Portia kérem írjon egy privátot árral együtt!
Köszönöm! -
Źşë'
addikt
Witcher 3 GOTY-t nem láttam hogy írta volna valaki, míg aktív a kupon addig ~2200 Huf epicről kuponnal
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #15535 üzenetére
Kozben valamit elcsesztem/elcseszodott, vegul csak meg tudtam venni a snowrunner season passt is kuponnal. Mindig azt irta, hogy az egyik kupon mar az alapjatekhoz van applikalva, gondoltam akkor b+, hogy pont azt applikalta alapjatekra a ketto kuponom kozul, ami jo lett volna season passra is, nyomtam egy cancelt, visszakaptam a kupont, es megvettem vele a season passt. Erre mint kiderult, nem az alapjatek vasarlast cancel-ozte a rendszer, csak ugy latta a rendszer az egeszet, mintha még egyszer meg szeretnem venni az alapjatekot, es csak a vasarlasi szandekot canceloztem...fura ez az egesz. Na mindegy, boldogsag van, 2x3000 kuponnal vegul csak tudtam ertelmeset venni, 5k-bol megvan a snowrunner + season pass, gyerek boldog, en is jol eljatszogatok vele, sokkal pofasabb es jobb a questrendszere miatt, mint a mudrunner.
-
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Humble Bundle-n szeretnék venni egy játékot haveromnak. Ha bepipálom, hogy Gift, akkor kéri az email címet. Ez mindegy milyen, vagy a Steam-es email kell, vagy neki is kell legyen HB fiók és annak a címe? Vagy tökmindegy és ő a kódot kapja meg levélben, amit csak kimásol és Steamen bevált?
-
eboostr
aktív tag
"Detention"-t keresek és "DARQ"-t a HUMBLE THRILLS & CHILLS BUNDLE-ból
-
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #15526 üzenetére
itt snowrunner lett a kuponbol, par napja még 9k volt akciosan, most 6500, erre még rajon a kupon, szoval egesz normalis ara lesz. season passre sajna nem mukodik, kulonben azt is behuznam.
-
De4d
őstag
válasz
l.skywalker #15527 üzenetére
Nekem még megvan a kuponom is, azzal 1412ft lenne
-
eszlenyek
tag
Sziasztok,
A fanatical Safe in Our World 1st Anniversary Charity Bundle -ből érdekli valakit a Gris, Rime és az Avicii játék?
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #15526 üzenetére
Én behúztam a Darksiders 3-at és mellé a 2 DLC-t. Ez kijött ~3ezerből.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
warcat #15525 üzenetére
Nekem a Control Ultimate Editionre fáj a fogam 5000 Ft ért kuponnal
Ez ugye nagyjából 14 euró.
De ahogy nézem, akad még pár HL ajánlat, bármennyire is rühellem a boltjukat, de valamit begyűjtök szerintem, vagy ezt, vagy a Snow Runnert.Amúgy jövő héten ingyen adják a Blair Witchet, 1 végigjátszást tán az is megér , bár nem dicsérték annyira. De emlékszem a filmet anno premierbe láttam, na az nagyon megfogott.
-
warcat
veterán
Hades 2800 Ft-ért (akinek van kuponja) nem tűnik rossz ajánlatnak.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #15523 üzenetére
Ja ebben a percben néztem én is
[link] -
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #15522 üzenetére
Megérkezett a Halloween Sale
-
TheNewDawn
addikt
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #15516 üzenetére
Jó ez az Epic, kizárólag arra használom, hogy az ingyenes címeket begyűjtöm. Semmi másra.
-
TheNewDawn
addikt
Ja arról amúgy senki se feledkezzen el a bundli kapcsán , hogy a Layers of Fear 2 az ingyenes lesz ugye holnap Epicen
-
sto1911
veterán
Ha ebbol valakinek nem kell a Dust, keressen meg.
https://www.humblebundle.com/games/thrills-chills -
alcsa
senior tag
Valakinek nincs egy Shadows: Awakening amitől megválna? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged