- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiwrc2022
újonc
Hagyjuk inkább, hiba volt ide jönni segítséget kérni.....
(Két faktoros azonosítás ide vagy oda, nem mindegy hogy esetemben 2x5ezer forintot bukik az ember a vadidegenben való megbízással, vagy az évek alatt kemény munkával megdolgozott pénzéhez ad hozzáférést egy online szolgáltatásnak, amit nem ismer eléggé ahhoz hogy megbízzon benne. ) -
TheNewDawn
addikt
válasz
atiwrc2022 #17893 üzenetére
Ha valakiben 100% ban megbízok online téren, akkor az a Paypal. Előző 10 évben minimum 5-6 alkalommal fordult elő, hogy vissza kellett szerezzek kisebb-nagyobb összeget 2 től egészen 80$ ig, mert vagy hibásan jött meg egy amazon rendelés, vagy rossz kódot küldött ki pl egy amúgy fehér PC gaminges oldal, és a helpdeskjük sz....t az egészre, stb.
Lényeg, hogy Paypalhoz ment az ügy, és ők minden esetben tök korrekten nekem ítéltek és visszakaptam a pénzt.
-
fatal`
titán
válasz
Szóval a PayPalban nem bízol, de vadidegenekben igen? Kétfaktoros auth rá és kész. De regisztrálhatsz egy revolutot is, az akár virtuális számlaként is működhet.
Elég megvenni az idő lejára előtt, aktiválni bármikor lehet.
-
l.skywalker
titán
válasz
Szóval te nem bízol egy pénzügyi rendszerben, de vadidegeneknek előre utalod a pénzed? Ne már! A PayPal pont ezért van, hogy ne csinálj ilyet.
-
drtimot
aktív tag
Keresek / Átvennék egy FAR: Lone Sails-t bontott ár fölött a most futó Fanatical Killer Bundle 21 Reduxból.
-
FunPro
őstag
válasz
Én a helyedben csinálnék egy revolut fiókot.
Oda nem kell hozzáadni a bankkártyát, szimplán annyit feltölteni, amennyit éppen el szeretnél költeni (minimum 4000 forintot kell feltölteni, de ami megmarad, azt bármikor visszautalhatod a számládra, díjmentesen. A hátulütő, hogy várnod kell 2 napot, amíg visszakapod. Vagy szimplán rajta hagyod). Meg ugye így már lenne egy virtuális kártyád is. Sima, eldobható...
Meg ha a tesód is regisztrál a te reflinkeddel, akkor még egy kis pénzhez is juthattok, bár most azt meg nem mondom, ennek mi a menete és a feltétele.
-
válasz
Miért nem akarod megadni a bankkártyádat a PP-nak? Bennük megbízhatsz!
Egyébként persze, szerintem bárki segít ebben!
-
atiwrc2022
újonc
Sziasztok!
Az ultimate-racing-sim-bundle-ből szeretnék két teljes csomagot, egyet magamnak egyet pedig a testvéremnek, hogy egymás ellen is tudjunk versenyezni.
Sajnos nem tudok paypal-t regisztrálni magamnak mivel a bankkártyámat nem szeretném összekötni a paypallal, nem szoktam kártyával se vásárolni a neten sehol. Sajnos a számlacsomagomhoz pedig nem lehet igényelni virtuális kártyát :(.
Valaki ki tudna abban segíteni hogy előre utalás után megvenne "ajándékként" két teljes csomagot nekem?
A Humble Bundle oldalon elég megvenni/ ajándékba kiküldeni másnak az idő lejárta előtt a csomagokat, vagy az idő lejárta előtt aktiválnom is kell a steamen keresztül a játékot? -
JoolsNOS
veterán
Ha valaki az autósról lemaradt volna, akkor az automobilista 2-n kívül elérhető mindegyik.
-
De4d
őstag
Slayer Bundle Fanaticalon
Ha valaki venné és bontaná egy BEAUTIFUL DESOLATION-re vevő lennék. -
-
chris0000
őstag
hi. olyan is van, h meghosszabítják a Bundlet? pl.: Fanatical Killer Bundle 21 Redux
most is 16 nap még... mondjuk ez csak jó az embereknek... thx. üdv. -
pingtest
tag
válasz
Kalacskepu #17882 üzenetére
Nem tartott sokáig.
-
Fanatical Stand With Ukraine Charity Bundle
PAY HUF 6,107.13 OR MORE -
válasz
Kalacskepu #17880 üzenetére
Köszi az infót, be is húztam.
-
válasz
DrTechnoid #17869 üzenetére
Jött az email, hogy újra van kulcs
-
Doom
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a Sid Meier bundle-t, de nekem már megvan belőle a Civilization 3, 5 és a Pirates, az Ace Patrol meg a Covert Action meg nem érdekel, úgyhogy felajánlanám itt. Esetleg kellenek ezek valakinek (ingyen)? Elsőbbséget élvez, aki játszana is velük, bár tudom, hogy nem mai játékok.
Üdv,
D -
eami
veterán
válasz
Kalacskepu #17873 üzenetére
nem szokott ebből gond lenni.
-
-
eami
veterán
válasz
Kalacskepu #17871 üzenetére
oda van írva, hogy hamarosan kapnak még kulcsokat.
-
válasz
DrTechnoid #17869 üzenetére
Azért remélem lesz még belőle kulcs, mert aki későn vette meg (mint pl én is), annak cumi
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
A Spyro és a PGA tour érdekelne a csomagból, ha jó áron van.
-
-
Satisfactory es back4blood ha maradna valahol, erdekelne. Tudom hogy huzocimek, nem aproert kellene.
-
nepszter1
addikt
Vagante valahol nem maradt esetleg?
-
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #17862 üzenetére
A Desperados-on gondolkodom egy ideje, lehet, engem érdekelne.
-
válasz
csuvicsuva #17862 üzenetére
ezt a vesszofutast
, gondolom mar vitték, de ha megsem, nekem johet annyiert
-
csuvicsuva
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #17860 üzenetére
Azért tartom bátorságnak, mert itt ugye nem max 10 játékról beszélünk, hanem jóval többről. Ember legyen a talpán, aki nyomon tudja követni, hogy kinek mi megy. Én már tegnap agyf***t kaptam, hogy a havi csojszomat nem vitte el senki €6.5-ért, holott láttam egy olyat, akitől megvették €5.5-ért Mass Effect, Desperados és talán Man of Medan nélkül. Öreg vagyok én már ehhez a szarhoz. A cserélgetéshez meg pláne.
-
vidaila
senior tag
Sajnos kevés érdeklődő miatt nem jön össze a dolog
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #17857 üzenetére
nálam szokott működni (bár nagyon ritkán használom...)
mondjuk nem tudom miért minősül bátorságnak ilyet "bevállalni"
persze mindenki más (mondjuk én spec upolgatni nem szeretem évekig... 2-3 up, aztán ha nem megy el, akkor így jártam...most ezt az ukrán csomagot is megvettem, mert ~20 számomra érdekesebb cucc van benne, a többi meg majd jó lesz később cserélgetni stb... most tuti nem tolnék ebből splitet)
-
csuvicsuva
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #17856 üzenetére
Voltak olyanok is, volt aki meg utólag írta be, hogy a szerkesztetteket ignorálja. Van aki meg el sem olvassa. Bátor, aki ezt így bevállalja.
Aztán meg van a spanyol csávó, aki végignézi a kommentháborút és megvesz mindent.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #17855 üzenetére
ezt a káoszos szerkesztgetünkösszevissza dolgot a legegyszerűbb úgy elkerülni, h beírod, hogy "a szerkesztett hsz-eket ignorálom, ha eszedbe jut, hogy még kellene valami, akkor azt egy újabb hsz-be írd meg kérlek"
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #17842 üzenetére
Persze. Csodálom azokat, akik be merték vállalni még egy "áttekinthető" GroupBuys csoportban is, a fél percenként átírt üzenetekkel, merénnekemmégezakettőiskellmerazutánamhozzászolórámlicitáltegyjátékkal.
Viszont ami vicces, hogy találtam most délelőtt egy bent maradt Amnesia Rebirth-öt, úgyhogy el is hoztam. Ott a srác az elején írta, hogy aki először beírja XY játékot, az kapja.
-
vidaila
senior tag
válasz
vidaila #17845 üzenetére
Kis szabály kiegészítés, hogy igazságos legyen:
Jobbára mindneki a húzó cimekért fog jelentkezni ezért kérek bundlesplit fórum átlag árat, így hamarabb össze kalapozzuk a bundle árat. A sok kis apróság ami nem kel el igazságosan elosztom azok között akikkel össze dobtuk a pénzt. -
Zolás
addikt
Ha lesz másik bontás, egy Back4Bloodra jelentkezem.
-
vidaila
senior tag
Mindenki akit érdekel valami, írjon rám privátban. Lehetőleg mindenki minél több játékkal jelentkezzen és csak paypal fizetés játszik. Estig meglátom mi gyűlik össze, természetesen aki előbb ír előnyt élvez és nagyobb prioritás olyan aki minél több játékra pályázik.
Ami tabu mert engem érdekel:
Fable anniversary
Back 4 blood -
De4d
őstag
Ha lesz bontás érdekelne jó pár cím belőle
Nex Machina
Rustler
Endless Space 2
West Dead
Fable Anniversary
Slay the Spire
Liberated -
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #17835 üzenetére
Matematikailag halott az ötlet.
Ha visszanézem, 3 ember is a Satisfactory-t vinné. Tételezzük fel tehát, hogy azt a játékot szemeli ki magának a bontó.
Aki van annyira gátlástalan, hogy lebontsa ezt a bundle-t, az lesz annyira gátlástalan, hogy akár g2a-ról megvegye a játékot 18,22 usd-ért, ami 16 és fél euró.
A bundle 36,39 euró. Magyarul, ahhoz hogy nyerjél a bontással, minimum el kell passzolnod
(36,39€ - 16,5€) / 0,45€ (játék darab ára) = 44 játékot. Ekkor vagy 0-ban! Tehát a 45. eladott játékon nyersz 0.45 eurót, ami legyen mondjuk 200 forint (nyilván kevesebb).A bundle 84 játékot tartalmaz. Több mint a felét fixen el kéne passzolnod, hogy 200 forintal olcsóbban meglegyen a játék, mintha megvennéd g2a-n.
Kilogisztikázni, mindenkire ráírni, lekérni a kulcsot, elküldeni az adatokat, szopni azzal, ha nem jó a kulcs...
Nyilván, ha valakinek 60 játék kell, már megéri bontani. Egyesével nekiállni öngyilkosság.
-
echterion
nagyúr
Egy Spyro érdekelne, ha lesz egy bontásból.
-
Samus
addikt
Crytek volt az a valaki, még én is vásároltam úgy anno
Ő volt a fillérb@xás Istene, ha valami 1 centtel drágább volt, mint a két évvel ezelőtti HL ára, nem vette meg, hiába fájt rá a foga, de vagy 15 kommentet írt addig róla. Mikor még volt Indiegala Groupbuy, meg a Fanatical is BundleStars volt...a régi szép idők...mikor még a Humble Bundle bolt nélkül működött, és 10 bunlijából 11 volt BestBuy...
-
FunPro
őstag
Ez itt az életben nem lesz elbontva.
-
TheNewDawn
addikt
Egy SATISFACTORY nagyon nagyon komolyan érdekelne.
-
Misi 007
őstag
Engem a Quantum Break érdekelne.
-
No akkor részarányosan osztjuk le, vagy hogy lenne? Mert ár tekintetében választok. 1-2 bontást már megnéztem a húzóneveket drágábban adják viszont a "töltőtömeget" 0,15 euro-ért.
#17829 csuvicsuva: Lehet úgy lesz, hogy majd amikor már mindenki megvett mindent utána 1-2 nap múlva könnyebben hozzá lehet majd jutni.
UPD: Áh itt olyan hörcsögölések vannak, hogy ihaj!
-
Samus
addikt
Én nem bontok, ami érdekel, mind megvan belőle nekem is.
-
vidaila
senior tag
Ezekre vevő lennék ha valaki bontja
Fable anniversary
Back 4 blood
The long dark
Endless space 2 -
Samus
addikt
Kezdő játékosoknak egy jópofa Bundle a Humble-tól.
A teljes ár Ukrajna megsegítésére megy.
Stand with Ukraine Bundle 36.39 euró
Többek között: Back 4 Blood, Metro Exodus, Spire Reignited Trilogy, Max Payne 3 (RSC), Quantum Break, Fable Annyversary, This War of Mine, PGA Tour 2K21, The Long Dark, Kerbal Space Program, mindhárom Amnesia (meg sok más kisebb cím, és némi könyv, pár program és apróság)
-
vidaila
senior tag
NICKELODEON ALL-STAR BRAWL 1.35 €
NEBUCHADNEZZAR 1€
EVAN'S Remains 0.2€
Ha valakit valami érdekel -
csuvicsuva
addikt
Meh, mondtam én, hogy még ezt sem fogom tudni eladni nullszaldóval. Maradt még egy Evan's Remains €0.40-ért, ha érdekel valakit.
-
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #17811 üzenetére
Ha valakinek maradt Desperados 3 2 euróért én is megvenném tőle
-
csuvicsuva
addikt
Ja, értem. Néztem is, hogy erre a pakkra bedobnak ekkora kedvezményt? Én is classicon vagyok, de más már nincs is, nem?
Közben eszembe jutott, hogy bedobom a csalit. FunPro tanácsára ráteszek egy felest a Nickre, úgy €7 lesz, aztán mellé írom, hogy az egész pakk vihető €6.5-ért.
Mass Effect is igazából csak gyűjteménybe menne, ha egyszer újra nekifeküdnék, azt úgyis Series X-en tenném.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Nem $8 -os kupon, $8 -ért vehetem meg
. Vagy hát $8 -os kupon ha úgy nézzük, de nem a kedvezmény lesz annyi, hanem a végösszeg. Szóval érted. Nekem nem ajánlott fel $4 -os kupont amikor szünteltetni szerettem volna - valószínűleg azért mert a múlt havit is behúztam. Mondjuk én még classicon vagyok, kíváncsi vagyok, hogy ha váltok prémiumra, akkor elveszik -e a kupon.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #17812 üzenetére
Igazából az a baj, hogy teljesen kiszámíthatatlan. Aki minden hónapban árul, attól hamarabb veszik, de viszik teljesen irreális ürgéktől is, akik felrakják ME, DIII és Medan nélkül és majdnem kihozzák nullszaldóra.
Én már belefáradtam, hogy minden hónapban csináljak groupbuyt, aztán két-három napokat várjak egy-egy emberre.
-
FunPro
őstag
válasz
Nem tudom, hogy változtak a piaci igények hó eleje óta.
A desperados eddig simán elment 3-ért (én a mass effectet és a deperadost tartottam meg, 5 eurót "fizettem" értük).
A nickelodeon simán mehet 1.5-re. A többire én is 0.5-öt számoltam.
-
csuvicsuva
addikt
Ja, hogy te egy darab $8-ast kaptál?
Beállt €6.35-re, csúnya lenne, ha nem menne el €6.5-ért Mass Effect nélkül.
Des III €2
Medan €1.5
Nickelodeon €1, a többi meg €0.50.Akinek van tanácsa más árelosztásra, az ne kíméljen. Talán egy €2-s Medannal még €7 is kijönne belőle.
reelc: igen, írja is, hogy másikkal nem kombinálható.
-
Tibler21
újonc
Sziasztok!
Ha valakit érdekel Mass Effect LE, Tacoma, Bloodstained, Man of Medan, akkor írjon!
Üdv! -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #17805 üzenetére
Nem hinném, de nem tudom. Én nem kaptam $4 -os kupont előtte.
-
gyimger
őstag
válasz
KaiotEch #17798 üzenetére
Már fogalmazódott meg bennem a válasz, de ezeket a játékokat konkrétan nem ismerem.
A sétaszimulátorok, amikkel én játszottam (What Remains Of Edith Finch, Gone Home, Firewatch, Vanishing of Ethan Carter, stb.) játékmechanikát tekintve egyszerűek, de nagyon erős történettel és atmoszférával bírnak. Felfedezel egy házat, vagy egy várost, egy erdőt, és dolgokat találsz, nyomozol, és belecsöppensz a történetbe. Nem annyira interaktív film, mint egy Telltale játék, mert a felfedezés a lényege, saját szemszögből. És ezek a sztorik általában teljesen magával ragadnak és elrepül 8-10 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest