- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz
FunPro #20787 üzenetére
Bundlikkal az a baj manapság, hogy 95%-ban patientgamerkedéshez való. Ha valaki tényleg akar játszani egy új játékkal, az nem fog x évet várni, hogy hátha bekerül egy bundliba, hanem megveszi 50-60% akcióban fél év után.
Pl. nekem nincs is már 2024 előtti játék a wishlistemen, már mindent megvettem korábbról, ami érdekelt.Ritka kivétel az olyan, amikor megjelenés után 2-3 hónappal bundlizva lesz valami. Pl. tavaly így vettem meg Snow Plowing Simet töredék áron, de ez tényleg ritkaság.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #20210 üzenetére
High on Life meg Evil West nagyon megéri $12-ért, de a Doom Eternal, Hotel Renovator meg Session: Skate Sim is jó dealek.
Ez a bundli teljesen jó, csak szokás szerint minden megvan belőle, ami érdekel. -
gejala
őstag
válasz
Anonymusxx #20197 üzenetére
Nekem sincs most kuponom és nem is nagyon kaptam az elmúlt hónapokban.
Mondjuk én tavaly cancelt nyomtam, mert rájöttem, hogy úgyse tudnak olyat mutatni, ami érdekel és még nincs meg. -
gejala
őstag
válasz
Ferke[HUN] #20138 üzenetére
Ubihoz már régóta nincsenek kulcsok, csak közvetlen aktiválás.
-
gejala
őstag
Fanatical bundliknál még mindig él OMEN10 kupon 10% kedvezményhez, csak ezt nem reklámozzák.
-
gejala
őstag
válasz
gyimger #19742 üzenetére
Én tavasszal nyomtam le Gotham Knightsot. Egy random open-world játék, amiben van pár jó mission. Nem túl szép, nem túl jó button masher harccal, de 20-25 órát el lehet lenni vele, ha épp valami gyors open-worldre vágyik az ember. De instant felejthető az egész dolog, ahogy végig érsz a sztori részen.
-
gejala
őstag
Azért jó látni, hogy Supermassive-nél van önkritika. Azt a két játékot rakták be, ami jó lett, többivel csak azt érnék el, hogy ne akarj új játékot venni tőlük.
-
gejala
őstag
válasz
csuvicsuva #19517 üzenetére
Road 96 Fanaticalon is rendszeresen bundlizva van, ha valakinek csak az kell és a többi nem érdekli.
-
-
gejala
őstag
válasz
csuvicsuva #19296 üzenetére
Érdekes módon én hónap elején se kaptam skipnél szokásos kupont (ilyenre már nem is tudom mikor volt utoljára), meg azóta se semmit. Ebben a hónapban skót volt HB.
-
gejala
őstag
válasz
l.skywalker #19144 üzenetére
Zsír, most már meglesz a JW 2 is. Majd ezzel is tudok nem játszani, mint az elsővel, ami szintén Choice-ból van meg. Patient gaming átka.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #18904 üzenetére
Én mindig skippelek egyet az ilyen kupon akciók után (ha épp kellene valami köviből, akkor csere útján intézem), így mindig kapok valami kupont. €6-nál többet nem éri meg fizetni manapság, €4-ért meg bármit megveszek, csak cserére is bőven megéri.
Ha mindent megveszel, akkor sose kapsz semmit, simán lehúznak.
Én idén 7-8 havit vettem meg, összesen max €40 ha volt így. -
gejala
őstag
válasz
s7evcsenko #18498 üzenetére
Automatikusan beszámolja fizetéskor a legnagyobb kuponodat. Rányomsz a fizetésre és a szokásos "pay now" ablakban látni fogod a levonást.
-
gejala
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #18375 üzenetére
Ráadásul 90%-ban mindig ugyanazok a játékok vannak az összes mystery bundlijukban, csak a neve változik.
-
-
gejala
őstag
-
gejala
őstag
válasz
maross #17593 üzenetére
Semmit, én is átmentem. Csak többet nem tudsz majd dollárban fizetni, de belátható időn belül úgyse fogja megérni.
Más.
Automatikusan szerintem csak az éves vásárlókat rakták át meg refundolták, ha úgy volt. Havi előfizetésnél kézzel kell átállítani a settings -> manage planben és ott lehet választani az új 10 EUR/hó vagy 110 EUR/év között. -
gejala
őstag
válasz
FunPro #17569 üzenetére
Classic előfizetőknek 12 USD volt eddig is és ezután is annyi. Csak az új planre váltásnál van regionális árazás. Szóval te nem Classicos voltál.
Egyébként meg HB jól időzítette ezt a váltást, mert most akarok visszatérni a cserebizniszbe 2 év szünet után, úgyhogy nekem idén bármit el tudnak majd adni. Nem számít, hogy engem érdekel-e, valakinek úgyis kell majd én meg benne maradok a 20%-ban.
-
gejala
őstag
Aki Classic planben volt, érdemes átmenni az új alap Monthly-ba, mert 10 EUR jobban megéri, mint 12 USD. Classicnak már semmi előnye sincs.
Pár hónapja még nem gondoltam volna, hogy HB valamivel ki tud ugrasztani a Classicból, de hát sikerült nekik. -
gejala
őstag
Írok ide egy gyors FAQ-t a februári Humble
Choicehavihoz, a sok kérdést megelőzve.Aki a mostanit (januárit) megveszi, az februárban a maxos 20% Store kedvezményről fog indulni. Ha utána pause-ol, rögtön visszaesik 10%-ra a következő befizetéskor (zsinórban 12 hónap kell, hogy újból felmenjen 20%-ra).
Aki most a $12 Classic csomagban van, annak továbbra is ez marad a fizetendő. De át lehet majd menni Standardba, ami már helyi valutában fut, nekünk ez 10 euró lesz. Bünti nem jár érte (nem szakad meg előfizetés a store kedvezményhez), de vissza nem lehet menni.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #17510 üzenetére
Vissza kellene térniük oda, hogy szinte mindig legyen AAA cím a pakkban. Sok random indie-ért nem költenek az emberek évi $132-t, max megveszik azt az egy-két hónapot, ami épp érdekli őket. Humble Store meg alapból marha drága, a -20% mellett is ritka a HL ár. Egyetlen előnye, hogy elég sok olyan játékot árulnak, ami más kulcsboltban nem kapható, csak Steam Store-ban.
-
gejala
őstag
válasz
adrian360 #17439 üzenetére
"a hónap végén úgyis fog küldeni egyet hogy azért gondold meg, vagy sima 3-4 dollárost, vagy 6 dollár / több hónap."
Én soha nem kapok ilyesmit.Nem tudom, hogy van-e hozzá köze, hogy én rögtön pause-olok, ha nem kell vagy hogy az elmúlt 3 évben kb. 5 hónapot vettem meg.
-
gejala
őstag
Hmm, Humble egyre agresszívebb. Régebben a zsinórban 3. pause mellé adtak $4 kupont. Nekem most ez a 2. (novembert vettem meg utoljára) és máris kaptam megint. Ha így haladunk, jövőre minden hónapban lesz kupon.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #17285 üzenetére
De itt nincs semmilyen verseny. Epic lefizet mindenkit, akit tud, hogy a konkurenciánál ne legyen elérhető a játék egy ideig. Vásárlók is azért vannak, mert osztogatja az ingyen játékokat meg kuponokat állandóan. Ezzel párhuzamosan a klienst sehová nem fejlesztik.
Verseny az lenne, ha kijön a játék ugyanazon a napon Steamre, Epicre, Originre, Uplayre, GOGra és mindenki megveszi oda, ahova szeretné. Az Epic meg próbálja meggyőzni az embereket, hogy jobban járnak, ha náluk vásárolnak, mert pl. jobb szolgáltatást nyújtanak, mint bárki más.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #16952 üzenetére
Én soha nem kaptam még ilyen ajánlatokat mailben és most se jött semmi. Classic plan, egy éve pause. Szerintem rólam már lemondott a HB.
De egyébként ha elfogadod, akkor kikerülsz classicból, nem? Ha lejár az akciós időtartam, akkor már más planben leszel (premium talán?).
-
gejala
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #16178 üzenetére
Nekem is csak a $4 kupont adják pause-nál, amikor már 3 hónapja nem vettem semmit.
Mondjuk én a Choice óta 3 hónapot vettem meg, úgyhogy szerintem rólam már lemondott HB. -
gejala
őstag
Control simán 2019 legjobb játéka. Olyan, mintha Lynch rendezett volna egy ultra nagy költségvetésű X-Akták évadot.
A hangulat és a világ teljesen egyedi és úgy beszippant, hogy a játék vége után is nagyon sokáig ezen fog járni az agyad. Emellett a látvány és fizika is olyan szintű, amitől kb. minden más játék eláshatja magát.
A sztori is jó, de nagy hibája, hogy túl gyorsan vége lesz és marad egy kis "na ne már, hogy ennyi volt" a végén. Remedy sajnos nem tudja befejezni a sztorijait. -
gejala
őstag
Fanatical soha nem adja fel ezt a Mystery Bundle dolgot.
Már egy Build your own Bundle-be is beletettek egy mystery game lehetőséget a sok rebundle mellé. -
gejala
őstag
Na, most már tudom, hogy nem lehet HB-n egyforma kuponokat tárolni. Van talonban egy $2 meg egy $4 kuponom és most pause esetén megint rám akarnak sózni egy $4-osat, de azt írja, hogy már van ilyenem.
Nagyon azt akarja HB, hogy egyszer végre megvegyem a vackaikat $8-ért. -
gejala
őstag
Humble nagyon nyomul azokra, akik ritkán vásárolnak. Múlt hónapban 2$ kupont kaptam, amikor pause-oltam, most meg $4-t.
Úgyhogy ha valaki meg akarja venni valamelyik havit, akkor is érdemes előtte bepróbálni egy pause-t, hátha olcsóbb lesz a dolog.
-
gejala
őstag
válasz
Ferke[HUN] #14625 üzenetére
Ez így van. Én ritkán veszek havit, mert ami érdekelne belőle, az már rég megvan.
Múlt havi volt az első idén, amit megvettem, most pause-oltam és rögtön adtak $2 kupont. Tavaly februárban megvettem legalább 1 év kihagyás után, márciusra rögtön $3 kupon. -
gejala
őstag
Humble megerősítette, hogy ez az utolsó Monthly, jövő hónaptól jön a Choice, ahol többet kell fizetni kevesebbért.
Úgyhogy, aki most nem aktív előfizető, az fizessen be erre a hónapra és úgy maradhat Classicban. Szüneteltetni lehet majd bármikor és akárhányszor, de ha cancelt nyomsz, végleg ugrott a dolog.
Akinek eddig volt aktív előfizetése, de erre a hónapra szüneteltetni akarja, az is Classicba megy át, nem fogja elveszíteni. -
gejala
őstag
Új rekord, a 2 napja megjelent One Finger Death Punch 2 máris Indiegala One Punch Bundle-ben.
-
gejala
őstag
GMG vérszemet kapott ettől a sok rebundle-től, ők is szórnak ki mindent, amit érnek.
15 bundle fut most náluk egyszerre. Nagyjából minden vótmá' kategóriás, de akinek kimaradt, most beszerezheti. -
gejala
őstag
válasz
#25237004 #13229 üzenetére
Összesítésben lehet, hogy nem látszik annyira, de sok kiadó játéka gyengén teljesített akkoriban.
Sims 3-at azért írtam példának, hogy akkoriban még ilyen sikeres játékokat is kiszórtak. Ma már ez elképzelhetetlen. EA vagy Ubisoft egyáltalán nem is bundlizik azóta, Division is csak azért volt, mert végkiárusítás a 2 előtt. -
gejala
őstag
Fanatical kezd nagyon lecsúszni.
Rebundlefest 2. napján rögtön Mystery Bundle a szokásos kacatokkal, amik az elmúlt fél évből maradtak.De legalább beletették Injustice 2-t meglepetésnek a szerencséseknek.
Tegnapi Colossus Bundle-ben is a két new-to-bundle játék csak jövő héten lesz felfedve. -
gejala
őstag
Hasznos tipp Humble Monthly-hoz.
Úgy néz ki, már 1 hónap előfizetés után is adnak $3 kupont, ha cancelezni akarod. Tehát $9-ért veheted meg a következőt. Persze ők sem estek a fejükre, a kupon a következő automatikus billing időszakig érvényes, tehát nem lehet eltenni másik hónapra. -
gejala
őstag
válasz
phenomHUN #13144 üzenetére
Yakuza 0 nagyon megéri, jó játék és jó port. A $12 majdnem historical low érte önmagában is.
Division viszont ilyen végkiárusítás kategória, pár hónapon belül felszívódik a megmaradt emberek 80%-a.>observer_ király az előzőben, éreztem, hogy januári monthly lévén lesz még valami nagyobb durranás benne. Még ha volt is már bundliban nem is olyan rég.
Extra tipp: jövő héten indul Humble Winter Sale, jól jöhet hozzá a -10%.
-
gejala
őstag
Őrületes Kingslayer Bundle Fanaticalon €5.29-ért.
Oxenfree
Styx: Shards of Darkness
STAR WARS - Knights of the Old Republic I és II
STAR WARS - The Force Unleashed
The Age of Decadence
THE KING OF FIGHTERS XIII
METAL SLUG X
SimCity 4 Deluxe
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition -
gejala
őstag
Fanaticalon egész héten Bundlefest van, minden nap új bundlikkal.
Fanatical Starter Bundle nagyon jó ajánlat €1.89-ért, már csak a Tropico 4 Collector's miatt is megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged