- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Fantasztikusan Odabaszó Szuper csomag
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble City Interactive Bundle
és hivatalosan is megérkeztünk az IndieGala szintjére. Ezaz srácok!
-
safranyek
tag
válasz
Anonymusxx #12590 üzenetére
18 dollár a 12 játék.
-
Anonymusxx
senior tag
....
-
AllTheBest
őstag
Humble monthly-ból valakit érdekelne a The escapists 2 és a conan exiles? Én csak A hat in time miatt venném meg
Privátban lehet jelentkezni, ha megvan mind 2-re a jelentkező, akkor veszem is -
Niczo
senior tag
én a groupees-on lepődtem meg, vettem tőlik 2 build a bundlet is, pedig több mint 2 éve nem vettem tőlük semmit.
vip bab: egy rakat régi klasszikust vettem meg összesen 10 dolcsiért (bár engem pont a star trek címek nem érdekelnek)
daedalic bab: itt is tudtam válogatni, pl.: skyhill, candle ami érdekelt innen, meg erre a leaves-re is ránézek, eddig nem is hallottam róla -
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #12585 üzenetére
Twitteren írták ez hamarosan változik aztán hogy mivé mire majd meglátjuk... De már a havi bundlek is lassan becsúsznak indiegala szintre...mondjuk 3 hónapja az indiegala is lassan már go go színvonal.
-
Anonymusxx
senior tag
Már megszűnt a heti humble budle ahol játékok voltak? Most jutott eszembe hogy már milyen régen vásároltam, illetve láttam egyáltalán normális bundlet, most is csak könyvek vannak majd két hétig...
-
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #12579 üzenetére
& (#12580) ZsZso: Akkor pontosítok: valószínűleg meg sem néztem a kulcsot, miután a fiókomra került és letelt az x nap, ment a számláló, csak figyelmetlen voltam. Csak jóval később léptem be a fiókomba aktiválni és már nem lehetett.
Nem legenda, mert nem tudtam mit kezdeni vele, a Dungeons II volt konkrétan.Akkor ezek szerint a kulcs megnézésre ketyeg a számláló, nem az aktiválásra?
Ezt nem tudtam. -
ProEvoFan
nagyúr
Grim Dawn steam kulcs anno nem maradt valakinek bundleból?
Akinek van és nem kell az írjon rám PÜt, köszi. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
SenorGrande #12579 üzenetére
Jaja, úgyhogy a kikért kulcs érvényes marad, ahogy sejtettük.
-
SenorGrande
senior tag
Nemrég regisztráltam be egy, a Humble által bő 1 évvel azelőtt ingyen adott, "lejárós" kulcsot. Gond nélkül ment. Szvsz ez városi legenda.
A Steam el is hajtaná a frászba a Humble-t, ha minden osztogatás után több ezres/tízezres számban vonatnának vissza kulcsokat.Ozrych:
Az ingyenes osztásból volt? -
default.
őstag
Ez úton is köszönöm Ozrych kollégának az Outlast ajándék kulcsot!
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #12569 üzenetére
Kb egy hete vettem egy ragnarök dlc-t magamnak, amint kijott a monthly, ket napja pedig steamtol ez jott:
g2a ftw
. Pedig biztos voltam benne, hogy azok szorjak ki olcson, akiknek megvan/nem kell, de persze tevedtem, akadnak ugyeskedok is. irtam a kedves eladonak, sehol semmi valasz, remelem majd jovairjak. Vagy nem persze
. Ugyanakkor vettem ket this strange realm of mine-t is...remelem az nem tunik el. Csak azert emlitem meg, mert ajanlott cucc
.
-
reelc
veterán
válasz
genndy #12570 üzenetére
Hiába spájzoltak be belőle, mert a free Humble kulcsok lejárósak.
Mondjuk volt 3 napod a beszerzésére, és 2 heted az aktiválásra. Ha 2 hét alatt nem aktiváltad, érvényét vesztette. Másik játékkal jártam így, nem egyből aktiváltam, elfelejtettem és lejárt.Esélyesebbnek tartom, hogy akkor vásároltak be egyesek belőle, amikor $1-os tierben volt a Humblén. De azóta vígan eladhatták, mert több, mint 2 éve volt, a free osztogatás meg 9 hónapja.
Talán a cserebere topikban lenne érdemes bepróbálni.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
default. #12571 üzenetére
A legolcsóbb eladónak van 120K+(120.000) biznisze, és 99,99%ban pozitív...tuti a te másfél euroddal akar a kajmán szigetekre lógni
Viccet félretéve...ebben gyakorlatilag zero kockázat van...pont annyit tudsz a kulcs forrásáról mintha itt vennéd meg a HW aprón valakitől..
-
Crytek
nagyúr
válasz
default. #12571 üzenetére
"hogy nem akarok mindenféle szedett-vedett, lopott, összehupákolt kulcsokat venni."
Sosem értettem ezt az analógiát. Megveszed...Ha ne adj isten gebasz van és visszavonja a steam a kodot egy idő után ,mert teszem azt kiderült lopott bankkártyával lett véve (csak mondtam valamit) írsz a supportnak és lesz új kulcsod... Nem értem mire számítasz mit tudnál elbukni.. de mindegy te tudod.
-
genndy
addikt
válasz
default. #12567 üzenetére
Ingyenesen szórták asszem HB-n, arról lemaradtál. Viszont tuti hogy ekkor minden csencser bespájzolt belőle, úgyhogy sokat nem kockáztatsz szürkeoldalon sem, szinte biztos hogy akkorról van a kód és működik.
Tuti legális megoldás, csak ki kell várni: sokadszorra is isthereanydeal, ez csak megbízható áruházakat listáz. -
default.
őstag
válasz
Sirandrish #12565 üzenetére
Sirandrish, Crytek
Köszönöm, de általában azt hallom, hogy ezek elég megbízhatatlan forrásból származnak.
Olyasmire gondoltam, mint pl. hogy itt Hardveraprón is hirdetnek a srácok ilyen megmaradt kulcsokat vagy ilyesmi.. Erre nincs valami opció esetleg? -
Crytek
nagyúr
-
default.
őstag
Szervusztok!
Szeretném megvenni az Outlast c. játékot, a Steam-en € 20-t kérnek érte, amit kicsit sokallok érte.
Esetleg hol lenne érdemes körülnéznem, ahol olcsóbban beszerezhetném? (Itt aprón már néztem, csak a 2. részt találtam.) Van esetleg valami másik hasonló "piactér" eredeti (pl. bundliból visszamaradt) játékkulcsok adás-vételére?Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
De4d
őstag
Valaki tudja mi az oka annak, hogy miért nem jön Humble a "heti" játék bundlek?
Ezer éve semmi, csak könyvek... -
reelc
veterán
Daedalic Entertainment BAB
Alternatíva lehet a júliusi PC Guru helyett a Shadow Tactics: Blades of the Shogun miatt!
kb. 2,5 napig fut még! -
reelc
veterán
VIP Build a Bundle a Groupeestől. Tartalmazza az előzőt is, csak most build a bundle.
Ha valaki nagyon akarja a Star Trekeket, most $10-ért behúzható a 4 rész. Barátibb, mint a múltkori $30-as tier, igaz akkor az felső tier volt.
Limitált. -
eami
Topikgazda
és készül belőle groupbuy is
-
reelc
veterán
Turn-based definitive bundle az Indiegalától. Magasabb árazású mint a szokásosak, viszont úgy látom a játékok értékelései is jobbak mint általában.
-
T0rnad0
addikt
Másnak nem maradt TQ? Kulcsmondat: "Jó áron vinném!"
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tupacamaru #12551 üzenetére
Szerintem 100%, hogy igen.
-
reelc
veterán
válasz
tupacamaru #12546 üzenetére
Fogalmam sincs mennyiért megy.
Most volt bundliban, max. $1,5 körül adnék érte.
De valószínűleg nem lesz belőle semmi.
6,65 EUR volt eddig a legolcsóbban vásár alatt (nem bundlis), és ennél csak olcsóbb lesz később saleben. Jó lesz az jövő nyáron is.
Nekem nem sürgős, csak kíváncsi voltam, mit alkotott egy új gárda. A sztori és a környezet érdekelt elsősorban. -
Crytek
nagyúr
A Hat in Time, The Escapists 2 és Conan Exiles-től is megválnék.Nem érdekel egyik sem. Ha olyan ajánlatot kapok ami visszautasíthatatlan az illető viheti.
-
De4d
őstag
Engem is Érdekelne a TQ+Ragnarök dlc, illetve egy Conan Exile-s ha valakinek van feleslegbe.
Biztosan megtudunk egyezni. -
TheProb
veterán
Van valaki, aki a mostani HB monthly-ból megvállna a Forts-tól?
-
Az új Humble Monthly Early Unlock tartalma: A Hat in Time, The Escapists 2 és Conan Exiles
-
bepken
veterán
válasz
shaddy1027 #12531 üzenetére
bakker... flash deal? tele van meglepetéssel ez a mostani sale
-
eami
Topikgazda
válasz
shaddy1027 #12533 üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
shaddy1027 #12533 üzenetére
Kár, mert azt a Crash Wheels-t még lehet ki is próbáltam volna.
-
lemusz
addikt
válasz
shaddy1027 #12529 üzenetére
Nah ez egy nagyon jó quantity ajánlat volt, thanks. Amúgy is akartam venni már valamit sale-n nehogy sírni kezdjen, hogy már régen vásároltam tőle és ezért megvonja a marketjogom. A másik 12 játékost viszont hiába rakom chart-ba, nem történik semmi. Lehet az a baj, hogy kettő meg van belőle? De akkor is bekéne tennie, hogy giftként megtudjam venni... nem értem.
-
Lehet, hogy vótmá', de ez is egy eléggé bestbuy Bundle: [Indie Legends 8 - Fanatical]
Ennyit önmagában megér a Fahrenheit (háromszor ennyiért vettem, azt is megérte), és még az Among the Sleep is ott van mellette (meg pár játék még, köztük a Broken Sword első három része).
-
shaddy1027
tag
Nekyau Completed part 1 aka 19 játékocska 0,81 [link]
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #12527 üzenetére
Talán annyi még, hogy a pause idejére nem férsz hozzá a Humble Trove-hoz. Ha újra aktiválódik az előfizetés, akkor elvileg megint van 10% kedvezmény, Trove stb. Még soha nem fizettem elő egy évre, általában 2-3 havonta, ha érdekel az Early Unlock, akkor megveszem, így nincs tapasztalatom benne. Viszont azt írják, hogy több egymás utáni hónapot is kihagyhatsz, annyi, hogy minden hónapban manuálisan kell pause-olni, mert a kihagyott hónap után automatikusan aktiválódik az előfizetésed:
Humble Monthly Pause -
chris0000
őstag
FREE! 2 napig Shadowrun Returns Deluxe
-
törölt tag
válasz
SenorGrande #12524 üzenetére
Steam Summer Sale előtt/alatt így van. A következő 3 hétben sem nagyon lesz semmi valószínűleg.
-
SenorGrande
senior tag
Reménykedtem, hogy lesz ma valami jó kis játékos Humble Bundle, de nem lett.
-
drtimot
aktív tag
válasz
FunPro #12519 üzenetére
Köszi. Miért is nem gondoltam erre, hogy a 4 részből csak az első 3 van a "Complete" csomagban
(Vagy valami kerek egész történet az első 3, és a Doomsday csak valami mellékvágány?)
(Ozrych neked is köszi, bár a linked nem működik, és a Bundle oldalán a leírásban nem találom ennek említését, de akkor biztos így van. - Steames leírásban tényleg ott van!)
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
drtimot #12518 üzenetére
Leírásban: Deponia: The Complete Journey does not include the new sequel Deponia Doomsday!
A Doomsday két évvel később jött ki, mint a Complete Journey, így van egy kis kavarodás a névvel valóban. De az a lényeg, hogy a Doomsday nincs benne.
-
drtimot
aktív tag
Valaki tudja, hogy a Humble Daedalic Bundle-ban levő "Deponia: The Complete Journey"-ben pontosan mi van?
Ha jól értem, 4 játékból áll a széria (Deponia, Chaos, Goodbye, Doomsday), és a név meg a leírás ("Experience Deponia's story in full length ") alapján azt gondolnám, hogy a Complete Journey-ben mind benne van, de akkor meg miért lenne a Doomsday ott a Tier 2-ben? Ha meg csak egy játék, akkor miért hívják Complete Journey-nek?
-
[Prolixus]
addikt
Egy group buy-ban is lehetne gondolkozni akkor, nekem meg a Shadow Tactics kellene.
-
Golden9
veterán
válasz
Novver #12514 üzenetére
Itt még nem próbáltad: Steam Trade (csak csere!)
-
Novver
senior tag
Szervusztok!
Szintén a mostani [Humble Deadalic Bundle-ből] szeretném megvenni vagy cserélni valamire a Long Journey Home c. játékot.
Ha gáz hogy itt érdeklődök, töröljétek nyugodtan, köszönöm
(aprón és más totyiban nem találtam sajna)
-
default.
őstag
Sziasztok!
A mostani Humble Daedalic Bundle-ből szívesen megvenném a Bounty Train c. játékot, ha valakinek nem kell.
Köszönöm,
Üdv! -
-
válasz
lemusz #12506 üzenetére
A magyar TOPlistára hogy lehet bekerülni? Bőven beleférnék a középmezőnybe
-
lemusz
addikt
Jah nem tudom, hirtelen ötlettől vezérelve csináltam, a célok még nagyon képlékenyek, ugyanakkor szigorúan titkosak is. Csak egy kis szösszenet a 400 oldalas aktából: $$06/21/2018: Store bojkott - Opskins melletti részvétnyilvánítás. Troll publiserekkel való kapcsolatfelvétel - csoportunk tagjai kaphassák meg első kézből az 1 dolcsis halálra ítélt trágyahalmokat! Magyaroknak is orosz store árakat! További célok megvitatása éves közgyűlésünkön, melyet a felhőben tartunk. Muszáj hoznod magaddal egy VR napszemüveget és 3 kaparós CD kulcsot!
-
lemusz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged