- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feme
csendes tag
Humble Monthly március:
DARK SOULS™ III + Ashes of Ariandel™ DLC
[link] -
FehérHolló
veterán
válasz
s7evcsenko #11987 üzenetére
kulccsal másnál működik, öcsémmel így seftelünk
gift linknek nem sok értelme van, ha megbíztok egymásban
-
leikomessi
aktív tag
Bully érdekelne engem is
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #11989 üzenetére
A gift linkkel garantálhatod a másik fél számára, hogy Te nem láttad a kulcsot (hiszen ha láttad volna, akkor gift linket nem tudnál küldeni) + így nincs benne az a minimális rizikó sem, hogy aktiváltad (vagy aktiválni fogod valamikor a trade után). Ha tréderrel cserélsz akkor Ő ezt fogja preferálni, hogy hónapok múlván amikor továbbadja a játékot, akkor se legyen abból galiba, hogy a kulcs tán már aktiválva van.
-
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #11987 üzenetére
Én mindig a kódokat küldöm el privátban, eddig nem panaszkodott senki.
-
s7evcsenko
addikt
A bundle kulcsoknál, ha kimásolom a steam kódot, akkor azt bárki tudja aktiválni, vagy mail címhez van kötve?
Ha tovább akarom adni, akkor így is tovább tudom, vagy gift linket kell nyomnom?
-
T0rnad0
addikt
Az 5 db GTA engem is érdekel 6 dollárért.
-
Robaj
addikt
Akinek kell GTA jelentkezhet rá:
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Rockstar bundliból érdekelne ha valaki bont csomagot:
- Bully
- Max Payne 2
- Max Payne 3 -
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Engem az LA Noire érdekelne, ha valakinek nincs szüksége rá, írjon egy privit, én vevő lennék rá!
-
fcbarca
őstag
sziasztok,engem a L.A Noire érdekelne,paypal-on fizetek érte
-
ruti
Közösségépítő
nyitottam egy R* [Bundle Split]-et Groupbuys-on, elég sok cuccra nincs szükségem, ha valakit érdekel, jelentkezzen fel ott
-
LilProphet90
senior tag
Engem a következők érdekelnének, ha valakinek már megvan:
-Max Payne 3
-Episodes from Liberty CityKöszi előre is!
-
s7evcsenko
addikt
Engen érdekelne:
- Manhunt
- Bully: Scholarship Edition
- Max Payne
- Max Payne 2: The Fall of Max Payne
- Max Payne 3 -
lemusz
addikt
Engem csak a sima Max Payne érdekelne.
-
khmmmm
tag
Érdekel valakit 6 USD-ért (PP, F&F) a mostani Rockstar bundle-ból az 5 darab GTA (Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City)? Első körben egyben próbálom elsózni.
-
croli
aktív tag
Ha valakinek nem kell a Max Payne és Max Payne 2: The Fall of Max Payne azt megszabadítanám tőle. Csakis együtt érdekel.
-
MoVieFaN
aktív tag
Egy Bully-ra vevő lennék.
-
reelc
veterán
Ha valakinek nem kell az L.A. Noire és az L.A. Noire: DLC Bundle írjon privátot. Köszi.
-
ZsZso
Közösségépítő
ÁÁÁ, visszaszívtam, amit a Rockstarról mondtam:
"Rockstar Games is donating their share of the proceeds from this bundle to Rainforest Alliance. Please visit rainforest-alliance.org to learn more about how you can support this charitable organization."
Ez így gáláns!
@eami: bánthatsz vele, de anélkül is tudom, hogy f0stalicska tréder vagyok és kb. semmi érzékem az üzlethez.
(bocs, trágya hangulatom van)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #11959 üzenetére
Fordítok rajta: szerintem azért nem nagy cucc, mert ezek a játékok már voltak ennyiért. A nagy királyság az lett volna a Rockstar részéről, ha egy 4. tierbe beleteszik a GTA V -t, mondjuk $25-$30 -ért. (Online rész mikrotranzakciós feature miatt még érthető is lett volna kb.)
Ettől függetlenül persze igazat adok Neked is, mert való igaz, hogy jó áron van a pakk. Bullyt sajnálom, hogy nem $1 -ba tették
.
-
-
reelc
veterán
Nem biztos hogy mindenki itt volt, amikor évekkel ezelőtt xy áron volt ez-az.
Amúgy most jöttem rá, hogy az L.A. Noire nincs meg nekem. Valamiért azt hittem, hogy már megvan.
-
-
bepken
veterán
válasz
maross #11953 üzenetére
azért én is kb ennyit adnék most, de ebben benne van pluszban a Max Payne trilógia és egy L.A. Noire is
reggel félve írtam be ide a kérdésem, mert nevetségesnek tartottam a gondolatát is, hogy egy fullos GTA pack mellé még akármilyen értékelhetőt betesznek. (tippem a Bully és a Manhunt volt egyébként, illetve a GTA játékok 3 tierbe szétpakolva) - de hogy teljesen lefedje a kívánságlistámat....
(#11956) ZsZso! akkor lehet, hogy csak nálam van a bőség zavara
-
maross
nagyúr
válasz
bepken #11951 üzenetére
hát, pedig elég semmi
. regi szep idok, mikor még a grand theft auto collection (!!) 5.99euro volt steamen...orosz felezos-harmadolos "kuponrol" nem is beszelve.
-
bepken
veterán
aztaku.... ez azért nem semmi!
$1 (ABOUT €0.81)
Manhunt
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto III
Max PayneBTA $7.64 (ABOUT €6.17)
Bully: Scholarship Edition
Grand Theft Auto: San Andreas
L.A. Noire
Max Payne 2: The Fall of Max PaynePAY $15 (ABOUT €12.12)
L.A. Noire: DLC Bundle
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Max Payne 3 -
bepken
veterán
a holnapi Rockstar Bundle-ról van esetleg újabb infója, tippje valakinek? én legjobban egy GTA pakknak örülnék (legfelsőbb tierben lehetne mondjuk GTA IV) - de jöhetne egy L.A Noire is
-
warcat
veterán
válasz
gyimger #11943 üzenetére
Nem tudod lemondani, mert egyben ki kell fizetni a 132 dollárt.
Viszont havonta el lehet passzolni "most nem kérem,kihagyom a hónapot" jelleggel,akár egymást követően is ha nnem tetszik az early unlock, épp ezért fontolgatom a dolgot egyáltalán, csak a januári kapcsán már nem akartam még1x megvásárolni. -
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #11942 üzenetére
És ha utána lemondja a delikvens, akkor...?
-
warcat
veterán
Megint él a 20 dolláros humble wallet kredit egész éves előfizetés esetén!
-
echterion
nagyúr
Kaptam egy 10%-os kupon a Civ VI-os bundlira, ennél nagyobb engedményt nem lehet szerezni hozzá, ugye?
-
lemusz
addikt
50-es csoportban simán megér 80 centet ez a 25 játékból álló csomag. Ráadásul ahogy látom 10% megy a WWF-nek, ami külön öröm.
-
reelc
veterán
válasz
Delávégá #11932 üzenetére
Szerintem kb. esélytelen.
2016 novemberében volt, ráadásul húzónév. Azóta ha valakinek nem kellett régen továbbadhatta.
Ezekben a bundlikban volt.
De sok sikert, csak ne nagyon számíts rá bundli áron. -
Delávégá
tag
Valakinek van elfekvőben Stardew Valley Humbli monthly-ból? Ha jól emlékszem egyszer volt.
-
De4d
őstag
Nemesis 5 Bundleból keresem:
The Fall of the Dungeon Guardians - Enhanced Edition-t
-
reelc
veterán
-
lm83
őstag
Meglátom Paradox bundle, már kezdtem örülni..
Nagyon szeretem a Cities:Skyline és Warlock játékokat.
Hát ezek pont kimaradtak... -
maross
nagyúr
Ha esetleg valaki aktivalt a mostanibol egy pillars of eternityt, meg tudná nézni, hogy van-e benne deadfire pack dlc (esetleg mas?). Koszi.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
EmptyParadox #11918 üzenetére
Jónak jó, csak összeollózott, 100% vótmá csomag.
-
EmptyParadox
senior tag
Hát ez jó lenne, ha nem lenne meg szinte minden.
CK2, HoI3 nagyon ott vannak. Pillars of Eternity is.
EU3 maga idejében nagyon jó volt. Helyette inkább EU4-et berakhattak volna. Kezdő grand strategy-nek teljesen megfelel.Stellaris nincs meg, de egyelőre nem is érdekel annyira.
-
ZsZso
Közösségépítő
Valaki megmagyarázhatná ezt a Humble Paradox Bundle -t.
Maradt még nekik régről pár kulcs + monthlykból? Érthetetlen. Mindegy, legalább nem kell rá költeni
.
-
lm83
őstag
Hogy nekem nem tűnt fel, hogy Kings Bounty is van a bundle-ban
Hát most már ez a $7+ ár biztos jóval több mint ami az elején volt... -
reelc
veterán
A Groupees Be Mine 32 tartalma:
$1.50
System Shock 2
Riskers
Exo Echo$4.00
Starship Titanic
Toonstruck
SCALPERS: Turtle & the Moonshine Gang
Stereo Aereo
Aeternum+3 bonus, ha elegen veszik meg.
Az első a Riskers OST.Végülis $2-ért nem volt rossz: a Starship Titanic és a Toonstruck ami igen elmebetegnek tűnik.
A System Shock 2 már megvolt, jó lesz ismerősnek.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Groupees Be Mine 32 igen hosszú Starts Soon után (több, mint 1 hét) 4 óra múlva elindul, addig preorder van. Csak bátraknak!
Úgy látom egy tipp van mi lesz benne, a Starship Titanic a pincéres rajz alapján. A könyvet olvastam nagyon régen, tetszett,Fanatical Chronicle Bundle ezúttal 4 tieres, gondolom az alap megéri az 1 EURt.
-
maross
nagyúr
Aki indiegalas point& click definitive-re bejelentkezett nalam, kerem dobjon egy emailt priviben vagy steamen, koszi.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Indiegala-n a Galagold mire jó?
-
ZsZso
Közösségépítő
Fanatical Spotlight Bundle 4 - 2,49 €. -
reelc
veterán
Nézegettem az IG-t, nem tudom vajon mennyire érdemes feliratkozni állandóra, Group buyra?
Úgy látom nagyon gyorsan megtelnek a csoportok, az alkalmi feliratkozás sokszor nem jön össze, még úgy sem, ha gép előtt ülök. Sokadik várólistának meg nincs sok értelme.Most összeszámoltam: novemberben és decemberben is 12-12 bundlit kezdtek futtatni, idén már 6-nál járnak.
A jóféle játék kicsit relative, de szerintem kb. mindenkinél ugyanazt jelenti, ami igen kevés, leszámítva 1-2 nívósabb bundlit.Figyelembe véve, hogy mennyi jönne vissza kártyából (ha jól rémlik már itthoni áfa van rajta), hogy jöhet ki belőle az ember?
Próbáltam kiszámolni, a 12 bundle havonta HH-ban $15-16 körül jöhet ki. Ez a befektetés része.
Mennyi kb. a nyereség? Figyelembe véve, hogy több bundli is lemehet úgy, hogy nincs benne érdekes játék.Mielőtt valaki arra gondolna, nem fillérb@szásról van szó, csak érdekel, hogy is van ez. Engem elsősorban az olyan játék érdekelne ami jó is, számomra a többi szemét. Amiket valószínűleg senki nem indít el, ha nem kártyás.
-
reelc
veterán
Én nem bánom, hogy az IG-ben sok az ismétlés. Sok Artifex bundlit kihagytam, így nekem 5 új volt a mostaniban, amit felesben megvettem ismerőssel, neki mind új volt. Szerintem így is megérte, $2 fejenként 5 játék, amik valószínűleg jók is.
A korábbi duplikátumokból (amik már nekem is többször összejöttek) meg osztogatok ismerősöknek.Igen, de később azért írtam, hogy aki rendszeresen IG-zik, az 2 játék híján már 1 bundliban megkapta majdnem ugyanazt. Sőt lehet a fennmaradó kettő volt már más csomagban, annyira nem érdekelt, hogy utánanézzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged