Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Megvan valakinek elfekvőben az Anomaly Dollar Bundle Fanaticalról?
Abból is az Anomaly 2 érdekelne -
törölt tag
válasz
Crytek
üzenetére
Akkor az nem fog lejárni. Semmilyen wallet pénz nem jár le, amit május 31. előtt szereztél. A június 1. után megszerzettekre vonatkozik ez.
maross: Akkor az lesz a magyarázat. És igen, bármilyen wallet activity újraindítja a fél évet, veszel valamit, még kapsz promo creditet stb.
-
maross
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
"(like promotional credit) may expire after 6 months of inactivity" Nekem ilyen van. Mert ismerőst hívtam meg havi előrefizetésre ami után járt a 8 $.. De itt mi számít neki inaktivitásnak be se lépek fél évig a humble oldalára. Éves előfizető vagyok így nem igen leszek inaktív...
-
törölt tag
válasz
Crytek
üzenetére
A régiek elvileg nem járnak le.
Humble Wallet
Itt van róla minden. És tényleg a lejárót kellene először nulláznia. -
maross
nagyúr
Most vettem észre, hogy volt kb 3-4 euronyi humbli walletem, ami ki tudja miért lejár, és pár euronyi amit ki tudja miért nem sorol oda...hát jó, vettem valamit a shopban, erre mi van? Nem ám a lejárót költi el, hanem arányosan vesz le mindkettőből...jó fej. Így még mindig maradt 0.59 eurom...
-
pigster
senior tag
Humble Daedalicból vennék:
Shadow Tactics: Blades of the Shogun -
Vesa
veterán
Xenonauts ingyenes a GOG-on...még egy darabig.
-
MrTwister
őstag
Egy Styx engem is érdekelne a mostani bundliból!

-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Ha veszek 35eur mennyiségű wallet pénzt humble-ra és abból veszek meg valamit akkor kapok vissza belőle? Vagy hogy működik ez? Vagy miért éri ez meg nekik? Hogy legközelebb is ott vásároljak? -
Hunbeast87
senior tag
Ismerősöm későn kapott észbe, így Destiny 2-t keresnék neki, ha maradt valakinél elfekvőben és nem aranyáron akar megszabadulni tőle.

-
De4d
őstag
A most lezárt bundle montlyból ha valakinek nem kell a Styx arra "beneveznék"!

-
drtimot
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
Nem emlékszem már, mi volt a cím, egy bundle egyik játéka volt, és vásárlás után csak hónapokkal kértem volna ki - ekkor írta, hogy most épp nincs kulcs, és néhány napra rá lett. Valahogy egy bundles játéknál megértőbb vagyok evvel szemben, mintha a store-ból lett volna valami egymagában.
-
bepken
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
simán lehet, hogy a fejlesztő nem adott nekik elég kulcsot, pl nem számoltak a sok kamureg fiókkal...sajnos ezt szűrni nem igazán lehet, tehát valószínűleg adni fognak még kulcsot, csak várni kell. bár így még valóban nem jártam humblival, legkésőbb másnapra mindig megvolt a kulcs.
-
Golden9
veterán
Kapott valaki Fortified-et, bélyeg gyűjtésért a Humble Bundle-tól? Nekem már három napja, elfogottat ír.
"Keys are temporarily exhausted for this product
As soon as we receive more keys, we will add them to this page and send you an email."Meghalt a Steam-nél a kód generátor?

-
Crytek
nagyúr
Humble Arma Bundle
Rohadt drága az Apex... tiszta GTA 5 ezek is ebből akarnak élni még 75 évig
-
Anonymus23
veterán
Nem csúszik, minden hónap első Péntekén fedik fel az előző hónap összes címét. Mint ahogy előttem írták szerintem neked a pénz levétele (ami előtte 1 héttel szokott kb megtörténni, de mintha 26-a környékén) rémlik.
Az, hogy néha még felfednek pár játékot a csomagból a pénz levétele előtt, az sem általános. -
2thletme2day
őstag
A maradékok egy része:
Cook, Serve, Delicious! 2!!
Ken Follett's The Pillars of the EarthEgyébként hónap első péntekén fedik fel mik lesznek a további játékok és ugyanekkor indul az új hónap új húzócímmel/címekkel.
-
De4d
őstag
Ha jól emlékszem, a havi montly "maradékok" mindig a hónap utolsó péntekén kerülnek felfedésre, valaki megírná mik lettek? Most péntek már 1-je.
-
De4d
őstag
Ha valakinek maradt egy feles Zenith-je ebből XI Killer fanatical bundleból szóljon.

-
reelc
veterán
válasz
MrTwister
üzenetére
De eleve jó áron van!
30 EURos játék 6,34-ért volt eddig a legolcsóbb.
Mos 5,09-ért a tiéd ez + 8 játék, amik között lehet van még valami érdekes.Ránézésre az lehet a bundli húzóneve.
Lehet meg is veszem majd.
Így képek alapján talán még a ICY: Frostbite Edition, UNLOVED, The Signal From Tölva kipróbálásra érdemesre tűnik.De persze te tudod, mit ér neked az a játék.

-
chris0000
őstag
válasz
MrTwister
üzenetére
és még magyar felirat is van hozzá,Teomus jóvoltából!

The technomancer -
MrTwister
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne!

-
Golden9
veterán
Ingyenes játék a Fanatical-on. (DISTRAINT: Deluxe Edition)
-
Anonymusxx
senior tag
Valakinek lenne egy felesleges The Technomancer?
-
ZsZso
Közösségépítő
Fanatical - Killer Bundle XI - $4.99 / £4.49 / €5.09
10 játék:
- The Technomancer
- The Signal From Tölva
- Forward to the Sky
- PewDiePie: Legend of the Brofist
- The Swindle
- UNLOVED
- Zenith
- Think of the Children
- ICY: Frostbite Edition -
chris0000
őstag
hi.
vki nézzen már rá a humble bundles kulcsaira,mert nekem "nothing found" van!!
másnál?thx.üdv. -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
A Humble Bundle-n most a GALACTIC CIVILIZATIONS II: ULTIMATE EDITION-t osztogatják.
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
jo lenne ha még villantananak valamit, par darabbal beragadtam

-
SenorGrande
senior tag
Én szép lassan előttem a coinokat bundle-kre, erre az utolsót. Ha bezár az oldal, akkor is mennének a levesbe. Márpedig az elmúlt közel 2 évben nem igazán tudtak semmit durrantani.
Annyira jó lenne már, ha a Steam Store oldalakon két dátum lenne. Egy a játék megjelenése, egy pedig a Store-ba való felkerülés...
-
S1M0N
senior tag
Humble Hooked on Multiplayer 2018 Bundle
Szerintem önmagában a Rocket League is bőven megéri a $14/€11.68 árat.
-
reelc
veterán
Ok, hogy a Groupees iszonyat gyenge dolgokat produkál egy ideje.
De ebbe most megakadt a szemem:
Interplay 35th Anniversary Limited VIP Bundle - 11 játék, nyilván ősrégiek.
Ha nem lesz drága, jó is lehet azoknak, akik fogékonyak régi játékokra.
A Star Trek™: Starfleet Academy van kiemelve.
Starts Soon. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
2016 decemberében volt monthlyban, összes 3 alkalommal került eddig bundle csomagba.
-
Golden9
veterán
-
van bőven elég játékom, nem érek rá felfedezősdit játszani
a store érdeke volna, hogy releváns "reklámmal" méééégtöbbet adjon el nekem és ha esetleg az nem egy ilyen bundlifos, akkor win-win mindkettőnknek .... de amíg odalent ezek az ótvarsz*rok szerepelnek, nem vásárlok, mert esetleg nem is tudok a jó/jobb címekről... -
válasz
KaiotEch
üzenetére
... amikor adott játék (steam)oldalán a "még hasonló címek" szekció ilyen töltelékszeméttel van tele és a releváns, jó (jobb) játékok ezek miatt kiszorulnak az ajánlókból, egyáltalán a figyelemből ... amikor a teljes indie szcéna bukik, mert ezekkel veszik őket egy kalap alá ...
mindannyian veszítünk, közvetve vagy közvetlenül

-
Out
addikt
Csihi-puhi

-
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
igen, es a 25$ eloszor konvertalodik kb 21 eurora, es azt koltheted, es csak a storeban, bundlira nem.
-
Új Humble monthly előfizetőként, ha 12 hónaposra fizetnék elő, akkor jól értem, hogy 11 hónapot kell kifizetnem ($132), 1 hónapot ingyen adnak, és pluszban jóváírnak $25-t a humble számlámon, amit elkölthetek az áruházukban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

üdv
thx

Most már tényleg csak egy jó ajánlat kellene, jó áron!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)