- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
micsoda humbli innovaciok, plague inc board game reklam inside
egyebkent ajanlott jatek, mi szeretjuk -
ZsZso
Közösségépítő
és a Jumbo 10 bónuszok? Na az 100% meh.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #11596 üzenetére
Skyline ára zuhan. Valószínűleg készítik elő a GOTY verziónak a helyet és még söprik kifelé. A Plague pedig már monthly -ban volt. Így én is a "meh" mellett tenném le a voksom.
Szerk: Viszont a Plague Inc. valóban egy kincs és akinek nincs még meg, annak megérheti a BTA.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus] #11595 üzenetére
Most viccelsz, ugye? a Plague Inc. önmagában megéri a BTA-t.
A 10 dolláros csomag pedig a Cities Skylines-szal együtt szerintem kimondottan jó.
-
maross
nagyúr
Humbli 8-kor fog valtani?
-
bandon
tag
Akit érdekel
https://www.ubisoft.com/en-gb/event/watchdogs-giveaway-2017/ -
Vesa
veterán
Nem tudom mi értelme volt ennek, mert a többi része maradt a régi. A fejlécet sikerült elszarni, az ömlesztett képekből nem derül ki, melyik játék és melyik könyv.
Ez bizonyára megint valami hülye marketing fogás. Azt gondolják, hogy ha ki van írva konkrétan, hogy "Book bundles", akkor akit az nem érdekel, rá se kattint, így viszont rá fog mert nem tudja, melyik könyv és melyik játék. Az elv pedig gondolom az, hogy látva a csomagot, talán mégis ráfanyalodik a vásárlásra pár olyan látogató is, aki normál esetben rá sem nézett volna. -
ZsZso
Közösségépítő
Mit szóltok az új Humble oldalhoz? Szerintem sokkal jobb volt amikor a bundlik kategóriaként voltak csoportosítva. Megszűnhetnek a könyvek és a mobil csomagok? Vagy csak utánozni kellet az IG-t?
-
warcat
veterán
November 12-ig humbliék 20$ wallet creditet adnak az éves monthly előfizetés mellé.
A 132 dollárt azonnal ki kell fizetni,elvileg lehet passzolni havit ha nem tetszik az aktuális unlock,csak gondolom folyamatosan nem.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Kareszovics #11572 üzenetére
Nem tudom milyen szintről indulsz, de két dolog miatt is szorítok Neked:
1. Hogy ennyi infó elég legyen ahhoz, hogy az általad vázolt feltétel ne teljesülhessen.
2. Hogy a mérlegelés minél később történjen meg.Itt találod a válaszom. Rajtam most már igazán nem múlik
.
-
Kareszovics
addikt
Crytek mivel rúgta el a lasztit? Régen voltam fent bocsi.
Csak hogy ne hülyén haljak meg.
-
Redneck
nagyúr
Az ügy lezárva, elcseréltem a kettőt egy Steam kulcsra.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #11569 üzenetére
Lehet félreérthető voltam, de nem erre gondoltam. Pl. eladja 1k -ért a Shadowt mert rendes és viszontlátja 2,5k -ért.
Szerk: Shadow árait néztem csak meg, mobilról az is elég nagy kihívás volt. Gondolom a Silence is a többi ajánlat alapján lett belőve. Ott egy 500 -ért adja és 1500 -ért viszontlátja példát tudnék felhozni, így remélem már tisztább mit akartam az előbb
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #11567 üzenetére
Ahogy néztem más is ennyiért adja ott. Kereslet - kínálat, nincs vele baj, hardverapró sose a közösségről szólt - nem is az a dolga. (Ha olcsóbban adnád félek még az is elképzelhető lenne, hogy megveszi valaki és dragábban felteszi...)
Az rendes tőled ha az itteniek némi alku belefér. Nem pálcát akartam tördelni a buksid felett, csak másoknak időt spórolni!
-
Redneck
nagyúr
Megnéztem, megkaptam én is a kulcsokat a novemberi Quakes pakkhoz. Gondoltam elboltolom valakivel hogy enyhítsek a feleslegesen megvett pakk fájdalmán de már többen írták hogy meglett mástól. A vicces az hogy valaki már fel is dobta apróra.
Én is csináltam egy hirdetést a Shadow Tactics játékra, ha valakit érdekel megegyezünk. PayPalom nincs.
Egyébként valóban nem rossz játék, haverom végigjátszotta, de nagyon meglepődtem hogy akciósan megy 27€-ért Steamen.
-
pigster
senior tag
Shadow Tactics: Blades of the Shogun érdekelne, fizetés PayPallal.
-
MrTwister
őstag
Full Throttle Remasteredet vennék. Priviben kérnék ajánlatot.
-
Hauptmann
veterán
Egy H1Z1 érdekelne.
-
MrTwister
őstag
Shadow Tactics + Silence engem is érdekelne!
Kérek privit.
-
ZsZso
Közösségépítő
Shadow Tactics + Silence érdekelne, $5 -om lenne rájuk (összesen) vagy csere itt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Crytek #11547 üzenetére
Én virtuális MasterCarddal fizettem, így a ma hozzácsapott pár címet meg sem kapom? No nem mintha túl izgalmas pakk lenne... Holnapig nem tudok a fiókomba bejelentkezni, ezért kérdezem. Pár DRM Free cím kicsit vigasztal kicsit, de összességében elég elcseszett vásárlás volt.
-
maross
nagyúr
decemberi h1z1 most akkor melyik...king of the kill, vagy king of the kill + just survive, vagy valami harmadiK?
-
Crytek
nagyúr
Humble Novemberi csomag
Paypal Only
Quake Champions
Instant Game Access
50 Shards
100 Platinum
2000 Favor
Ranger Champion
BJ ChampionThe Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
750 Crowns
15 Days of ESO PlusThe Elder Scrolls: Legends
2 Card Pack (Skyrim)
1 Event Ticket
100 Gold
100 Soul GemsShadow Tactics
Resident Evil 5 Gold
Silence
Dead Rising 2
World to the WestShadow Tactics kivételével vihető a fenébe
-
-
drtimot
aktív tag
válasz
bepken #11544 üzenetére
Nem temetem őket én sem, csak marketing szempontból nem értem, hogy ha ilyen nagy hírverést csináltak a dolognak (illetve egyáltalán belementek abba, hogy a jól kiépített márkanevet maguk mögött hagyják), akkor miért nem durrantanak most nagyobbat, hiszen bizonyították már, hogy képesek néha durrantani.
-
Crytek
nagyúr
Nem is értem mit várt mindenki.... Ez egy fél fokkal másabb csak mint az IGN @ Humble.....Ott se történt semmi sem. Itt is csak a elérhetőség változott semmi más. Aki mást várt valamit benézett
-
drtimot
aktív tag
válasz
maross #11540 üzenetére
Egy ekkora rebranding lépéshez igazán összedobhattak volna valami ütősebb kínálatot... Főleg, hogy BundleStars azért sok tényleg jó bundlit és star deal-t tudott hozni. Megvárhatták volna a következő néhánnyal a fanatical indulást. szerk: Pontosabban az indulással várhatták volna meg a bundlikat és dealeket
-
maross
nagyúr
Megujult bundlestars, LAUNCH SALE!!! biggest steam sales, lowest prices!!!!, tessek csak tessek, project cars 2 sima/deluxe -5% kedvezmennyel most csak 56.99/85.49eur, evil within 2, wolfenstein 2 szintén, ha valakinek kimaradtak volna most tapsolhat es potolhatja akcios aron. Shadow War gold most csak 89.99. De talalhatunk itt mast is, gyakorlatilag az ubishop kurrens ajanlatai is itt vannak centre pontosan, csak ubishopban még 20% kupon is letezik.
-
De4d
őstag
Látom hogy a Wasteland 2 mellé jár az 1 classic. Az ilyenkor két kulcsos(külön az 1 classic) vagy egyel aktiválja mindkettőt?
-
drtimot
aktív tag
Új Humble Bundle nagyon erős lett: Humble Jumbo Bundle 10
Ha egy Monthly előfizető tier 2-nél megállna, én szívesen átvennék egy Wasteland 2-t 4 euróért, a 2 dollár humble wallet kreditet pedig megtarthatná haszonként
-
-
kemotox
addikt
válasz
Redneck #11518 üzenetére
Sőt, én valami olyasmit olvastam, hogy ezzel a verzioval nem tudod kesobb steamen megvenni a champikat wallet pénzből, hanem csak bethesdaektol. Ja es elvileg játszhatatlan jelenleg a játék a netkódja miatt. Ja és eléggé kő-papír-olló játék állítólag. De jó, hogy én tájékozódtam vásárlás előtt.
-
Redneck
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
Redneck #11525 üzenetére
Persze, megkapod, hisz kifizetted. Csaltakozhatsz deathmatch-hez es team dm-hez, lehet lazan quakezni. Azzal amit vettél csak "sajat szervert" nem tudsz inditani. De emberkét azert kell valasztani, mindenkinek sajat maxhp/maxarmor, es sajat passziv/aktiv tulajdonsag. Szerintem teljesen eletkepes a koncepcio, es nem is artott mar valami ujdonsag, hogy ne ragadjunk a 15 evvel ezelotti érában.
-
Redneck
nagyúr
válasz
maross #11524 üzenetére
Megkapom a plusz játékokat attól függetlenül?
Egyébként ráb*sztam, Quakeben csak Quick Gamet lehet indítani. Custom Gamet nem tolhatok ez a hősös baromság pedig nem érdekel. Csak lazán Quakezni akartam, nem Overwatchozni vagy ahhoz hasonló FPS nézetes hősös marhasággal időzni.
Az én hibám, figyelmetlen voltam.
sto1911:
Akkor végkép elkottáztam, úgy tudtam van klasszikus mód is. -
Redneck
nagyúr
válasz
Crytek #11522 üzenetére
Ezért is fizettem inkább csak egy hónapot. Mivel már sikerült bevinnem magam a hülyeségbe, reménykedek...
. Mikor kell lemondjam hogy az említett játékokat megkapjam, de következő hónapra már ne fizessek? 4-én elég lemondani?
Azért a Rise of the Tomb Raider, Killing Floor 2, NBA 2k17 hármas nem rossz az elmúlt 3 hónapból, feltéve ha eddig nem volt meg. Plusz volt pár indie cím amivel el lehet mókázni.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
sto1911 #11520 üzenetére
Végülis annyira nem gáz, Quakezni akarok nem ezt az új módot tolni.
Azt írja az oldal hogy november 3-án még további hat játékot hozzácsapnak. Ha egy-két cím jó, megnyugszik a lelkem a 11$ elköltése miatt. Ettől függetlenül lemondom a havi csapást, legközelebb is csak akkor aktiválom ha kell valami.
A mostaninál körültekintőbben... -
Redneck
nagyúr
válasz
maross #11517 üzenetére
Na nemár, akkor ez most egy nagy humbug? Hogy tudom visszakérni a 11 dollárom?
Ezt jól benéztem...
maross:
Tehát egy ingyenes játékért fizettem, és pár szutyok ingame itemért, Steamen pedig valami DLC kerül 30-ba? Esküszöm legközelebb jobban figyelek, ezek a modern üzleti modellek nekem újak.
Ezzel a verzióval amúgy lesz valami korlátozásom? Tehát csak 20-ból 5 pályán játszhatok, 30-ból 4 karaktert választhatok?Ha megjelenik a játék továbbra is tudok játszani, vagy csak amég Early Access/Beta test fázisban van?
-
maross
nagyúr
válasz
Redneck #11516 üzenetére
Steames, de ez nem a teljes verzio, ez gyakorlatilag a free2play jatek free2play resze, annyi elonyod szarmazik belole az abszolut minimalis ingame cuccokon kivul, hogy mar most jatszhatsz vele. Gyakorlatilag egy beta invite key
. Az igazi cucc az a champions pack dlc néven fut.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Ez a Humble Monthly dolog hogy van? Befizetem a havidíjat és örökre megkapom az adott játékokat? Vagy csak akkor játszhatok velük ha az adott hónapban befizettem a havidíjat?
Quake Champions miatt kérdezem, 12$-ért érdekel, különben sosem leszek világbajnok...
Szerk:
Ja igen, most olvastam bármikor lemondható, és örökre az enyém. Már csak azt kéne tudnom Steames e az adott verzió. Máskor igen, most nem látom a Steam jelölést. -
Crytek
nagyúr
Nincs valakinek elfekvőben véletlenül dig store pontja?
Red Number: Prologue érdekelne ami 0.2$ paypalba fizetném vagy indiegala bundleval....(5$ feltöltés a minimum és van papyal fee szóval nekem nem érné meg csak ezért feltölteni oda pénzt)
-
Golden9
veterán
Két napig ingyenes: Guns of Icarus Online
-
bepken
veterán
válasz
[Prolixus] #11512 üzenetére
há pedig asztat írják, hogy megmaradnak a közkedvelt dolgok, beleértve a Star Deals és a bundlik.
de én is úgy értelmezem, hogy szeretnének kilépni a kulcsboltos szerepkörből és valami tartalmasabbat letenni az asztalra, mindezt a blog részleg előtérbe helyezésével (hírek, tesztek, stb.) - eddig is volt blog, de ahogy néztem, csak a nyereményjátékoknak biztosított linkelhető felületet - én egyébként támogatom a dolgot, és drukkolok is nekik.
-
bepken
veterán
válasz
[Prolixus] #11510 üzenetére
reméljük, lesz valami jó kis welcome bundle
szerk.: mondjuk valami Humble Monthly-féle okosságnak tudnék örülni nagyon. jó volna, ha abban lenne konkurencia. (nem, nem a G2A lesz az...
)
-
[Prolixus]
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
Ahha, tegnap szerintem nem volt a zárójeles rész ott és azóta felé se néztem. Köszönöm, hogy a fejemben a bundlival kapcsolatban rendet tettél.
Nem tudom más témákban is ennyire hatékony vagy -e, mert ha igen, akkor írok még pár dologról, ami hasonló viharokat kavar és sehogy se sikerült őket megoldanom.Amúgy azt senki se felejtse el, hogy ha a bundle végéig elérhető lesz ez a Walletos akció, akkor az a következő Monthly előfizujával is ellőheti magának azt a $2 -t (sokan lemondták most az online játékok miatt - azoknak ez megnyugtató lehet), mivel a bundle csak 18 nap múlva jár le.
-
eami
Topikgazda
"NOTE: Humble Wallet credit must be redeemed to your Humble Bundle account within 90 days after this bundle has been purchased (once redeemed, it can be spent after 90 days)."
szerintem elég világosan le van írva, de azért fordítom a lényeget
90 napon belül rá kell tenyerelni egy gombra, ami hozzáad $2 a humble walletedhez. $2 ~ €1.68. és a zárójelben a lényeg: miután hozzáadtad, 90 napon túl is el lehet költeni.
-
ZsZso
Közösségépítő
Igen. Meg van valami 90 napos lejárati ideje is, amit nem teljesen értek hogyan működik. Ez egy kupon, amit aktiválni kell 90 nap alatt, hogy a wallethoz hozzáadódjon az a $2? Mi van, ha EUR Walletod van? Mennyi kerül hozzá? Ha egyből bekerül a Walletba, ahol már van pénz, akkor az első $2 vásárlás abból a 90 nap alatt lejárós részből megy, vagy az utolsó Walletban maradt $2 lesz az a rész, amit 90 nap után elvesznek?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések cikáznak a fejemben. Kegyetlen dolog ebben a káoszban élni, elhihetitek
-
eami
Topikgazda
eredetileg ide akartam:
amúgy azt néztétek hogy ha van monthly előfizetés akkor $2 visszajön walletbe a $9 tierből?
-
Mr.Csizmás
titán
mostani bundle-ből Full Throttle-t keresek.
-
maross
nagyúr
imadom ezt az indiegala helpert, barmi is legyen...mar harom kulcsom ment oda egy kattintassal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest