- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbazsika
tag
válasz
krisztian112 #2096 üzenetére
A legnagyobb probléma (nálam) az képernyő érzékenységének drasztikus változása, a supportnak jeleztem, ma beszélek velük újra.
Az USB csati mini USB, elvileg megy az OTG, töltőn kívül mást nem adnak a géphez. -
Mbazsika
tag
Volt már vki, akinek sikerült a MyHelp-es számot felhívnia?
(Telefonon: +36-46-322-134)
Egész nap probáltam, vagy kicsörög és nem veszik fel, vagy foglalt -
Mbazsika
tag
válasz
Hobbbyt #2043 üzenetére
Eredeti gyári ROM. (Milyen romok vannak még?) Ma majd újra próbálom, hogy produkálható-e a hiba, vagy időszakos.
Az érintőképernyő érzékenysége változó és nem is nagyon tudom területhez kötni. Ha jól látom, akkor nincs ilyen állítási lehetőség a stock romban?
Egyébként még mindig úgy gondolom, hogy a szlovák áron jó vétel, a magyaron sem rossz, ha vki ragaszkodik a 10"-hoz és az elvárásai nem túlzók. -
Mbazsika
tag
válasz
krisztian112 #2029 üzenetére
Ahogy olvastam valahol, megy az USB host, még nem próbáltam. A HDMI mini. Tartozék egy darab töltő, oszt kalap kabát (5v 2A). A kijelző nem rossz szvsz, TN-film (a Galaxy Tab után sem vészes), szerintem kicsit érzéketlen, az asszony szerint kicsit túlérzékeny, statisztikailag tökéletes. Smooth feeling a böngészőben nem nagyon van, de egyébként nem vészesen lassú. A fogása tetszik, nekem szimpatikus, hogy a hátulja nem csúszós.
M5 kivezető Tescoban vettem, reggel 8, volt még 3 darab... nagyszabású akció, azért megemlítettem a Komarnoi árat. -
Mbazsika
tag
válasz
papamaci791 #2018 üzenetére
Megvan, azasszony már nyúzza. Eddig egyszer verte magát hanyatt fényképezéskor, egyébként szódával elmegy.
-
Mbazsika
tag
válasz
papamaci791 #2013 üzenetére
Köszi!
Ezek szerint Mo-n még nem kapható sehol?
-
Mbazsika
tag
Melyik Tescoban lehet bp.-n kapni a Myaudio 1008b-t?
(Tényleg van Metróban is? Ott mennyi?) -
Mbazsika
tag
válasz
papamaci791 #1999 üzenetére
Hol vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest