- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
To_Pet
tag
válasz
Hobbbyt #2191 üzenetére
"Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)"Szerintem ez elég sok!
Különösen ahhoz képest, hogy a 1016dcc drágább mint a Novum, a 916dcc pedig ugyanannyi. És erre még rájön a Myaudio supportjának a hozzáállása. Igaz arra van aki jót mond, van aki azt mondja, hogy még a telefont sem veszik fel, szemben a concorde supporttal akik a felhasználói vélemények alapján fejlesztik a tabot! Ráadásul ahogy olvasgattam hiba esetén nem sokat vacakolnak javítással, hanem elég könnyen cserélik a tabot.
Ne essék félreértés, nincs közöm a concorde-hoz, de mivel ez egy fórum, ahol valaki fel tett egy kérdést úgy gondolom, hogy elmondhatom a véleményemet és a javaslatomat. Nem azt mondtam, hogy ne ezt vegye, hanem hogy jól gondolja meg. -
To_Pet
tag
válasz
zorall11 #2184 üzenetére
Hali!
Szerintem várj még egy kicsit a Concorde Novum-ra, hogy arról miket mondanak majd és annak tükrében dönts. Én is arra várok. 65000 lesz az edigtal-nál elvileg nov. 23-tól lehet kapni. Akinek ilyen Myaudio van az valószínűleg elfogult egy kicsit. A novum a concorde tab 9.7 ips plus-nak a ráncfelvarrt verziója és arra sem nagyon van panasz. Van, de közel sem ennyi. Itt rengeteg kompromisszumot kell kötnöd. -
-
To_Pet
tag
válasz
Hobbbyt #2080 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Ez eléggé kiábrándító. Mondjuk az SD kártya dobálás nem nagyon zavarna, mert nekem a 16 Gb beépített több mint elég. Azért 70 e forint nem kevés pénz, ahhoz hogy az ember egy ilyen megbízhatatlan cuccot vegyen. Így valószínűleg nem ez lesz a kiválasztott. Inkább gyűjtök egy kicsit és rámegyek a Nexus 10-re.
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen tab vásárlását, de eléggé elbizonytalanodtam. Sajnos nincs időm végigolvasni a topicot, de bele-bele olvastam és sajnálattal tapasztalom, hogy nagyon sok gond van a cuccal. Valaki esetleg leírná egy összegzésben, hogy mik azok a hibák amik gyakoriak és egyértelműen a gép sajátosságai? Akinél hibás azok mikori vásárlások? Lehetséges, hogy csak az első szériákból valók ilyen rosszak? Az edigitalnál venném, ha venném. Róluk milyen tapasztalatotok van egy garanciális ügyintézés kapcsán?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest