- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Nincs itt olyan MyAudio tulaj akinek nem foglalkoztak a problémájával. Bármilyen hibával vittük vissza, lényegében cserélték.
Aki nyomon követte az én esetemet, ezt láthatta is. Szétszedtem a tabot, és sajnos úgy sikerült hogy látszódott is.. sőt, még 3 csavarja most is itt figyel az asztalomon.
És 3 hét után cserélték. Szó nélkül.. Pedig ha akartak volna, szólhattak volna, hogy héhó, ez így nem korrekt. És igazuk is lett volna..2 legrosszabb esetben 3 hiba. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez nem Rengeteg. A rengeteg az nem itt kezdődik.
A Sípolás az rom hiba, nem készülék hiba. De senki sincs rákényszerítve hogy úgy használja.. van sokkal jobb rom.
A gyors merülés meg SD dobálás 1 gombnyomással megoldható. Használat után, kikapcsolod. Ennyi!
(mióta a Wifi úgy van beálllítva, hogy készenlét alatt se lépjen le róla, ez is megszűnt)A Hangszóró az valós lehet.. de sosem zavaró.
(#2205) ung.mario Nálam vondroid 3.2.1-el szó nélkül megy a NFS MW Szóval nálad más lehet a baj. (megvetted a játékot?) Mert ha nem, akkor lehet hogy az apk-dban van a hiba.
-
törölt tag
Én a 9.7 IPS plus -ra gondoltam, de most látom, hogy már kifutott és az általad említett lép a helyébe. Igen, a support az érdekes a dologban. Ugyanis náluk nem csupán kereskedelemről van szó. Ők fejlesztik a szoftvert itt, Magyarországon! Mielőtt bárki félreértené, nem vagyok a Concorde reklámembere, csak van CNS termékem, ismerem a hozzáállást.
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem egyeltalán nem megbízhatatlan a cucc.
Von droid rom és ha nem használod, ki kell kapcsolni. Ezzel a 2 dologgal lényegében ki küszöbölöd a 2 hibát.
Engem a JB nem vonz. Tehát sipolásom sincs.Mind ezek mellett, gyors a tab, a kijelzője igaz nem csúcskategóriás ips, de akkor is ips.. ami meg is látszik.
Ilyen Árban most még nem kapni ennél jobbat.. És hozzá kell tenni, hogy alapvetően nagyon minőségi érzés kézben tartani.Persze én is várom a Nexus 10-et de a Német 400€ árból ki indulva mire ide ér bőven 130-140Ft lesz. Ami kicsi sok.. Persze sokkal jobb is, de lehet hogy nem +70 ezerrel...
-
Hobbbyt
őstag
Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)
Az összes többi hiba készülék hiba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest