- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Nincs itt olyan MyAudio tulaj akinek nem foglalkoztak a problémájával. Bármilyen hibával vittük vissza, lényegében cserélték.
Aki nyomon követte az én esetemet, ezt láthatta is. Szétszedtem a tabot, és sajnos úgy sikerült hogy látszódott is.. sőt, még 3 csavarja most is itt figyel az asztalomon.
És 3 hét után cserélték. Szó nélkül.. Pedig ha akartak volna, szólhattak volna, hogy héhó, ez így nem korrekt. És igazuk is lett volna..2 legrosszabb esetben 3 hiba. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez nem Rengeteg. A rengeteg az nem itt kezdődik.
A Sípolás az rom hiba, nem készülék hiba. De senki sincs rákényszerítve hogy úgy használja.. van sokkal jobb rom.
A gyors merülés meg SD dobálás 1 gombnyomással megoldható. Használat után, kikapcsolod. Ennyi!
(mióta a Wifi úgy van beálllítva, hogy készenlét alatt se lépjen le róla, ez is megszűnt)A Hangszóró az valós lehet.. de sosem zavaró.
(#2205) ung.mario Nálam vondroid 3.2.1-el szó nélkül megy a NFS MW Szóval nálad más lehet a baj. (megvetted a játékot?) Mert ha nem, akkor lehet hogy az apk-dban van a hiba.
-
törölt tag
Én a 9.7 IPS plus -ra gondoltam, de most látom, hogy már kifutott és az általad említett lép a helyébe. Igen, a support az érdekes a dologban. Ugyanis náluk nem csupán kereskedelemről van szó. Ők fejlesztik a szoftvert itt, Magyarországon! Mielőtt bárki félreértené, nem vagyok a Concorde reklámembere, csak van CNS termékem, ismerem a hozzáállást.
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem egyeltalán nem megbízhatatlan a cucc.
Von droid rom és ha nem használod, ki kell kapcsolni. Ezzel a 2 dologgal lényegében ki küszöbölöd a 2 hibát.
Engem a JB nem vonz. Tehát sipolásom sincs.Mind ezek mellett, gyors a tab, a kijelzője igaz nem csúcskategóriás ips, de akkor is ips.. ami meg is látszik.
Ilyen Árban most még nem kapni ennél jobbat.. És hozzá kell tenni, hogy alapvetően nagyon minőségi érzés kézben tartani.Persze én is várom a Nexus 10-et de a Német 400€ árból ki indulva mire ide ér bőven 130-140Ft lesz. Ami kicsi sok.. Persze sokkal jobb is, de lehet hogy nem +70 ezerrel...
-
Hobbbyt
őstag
Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)
Az összes többi hiba készülék hiba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- eFootball
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Rövid videón a Titan Quest II
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest