- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
death.man #2692 üzenetére
Arra gondolsz, hogy húzgálja a betűkön az ujját? Az S2-esemben gyári opció, valami kegyetlen jó és gyors így írni, jobb mint a T9 pedig azt is szerettem, teljesen leszoktam már a nyomkorászásról
Swype a neve itt az S2-n. Hogy hol lehet beállítani azt nem tudom, majd kipróbálom a tabon.
-
törölt tag
válasz
death.man #2656 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a módszer attól is függ, hogy milyen launchert (ablakkezelőt) használsz. Mappát is lehet kirakni. Ha abba rakod a példaként említett pdf -et, akkor két kattal eléred. Nem tudom, a gyári launcher mit enged, de custom launcherek több beállítási lehetőséget adnak. Pl. egyedi ikont is rendelhetsz a mappához.
-
:AMF:
senior tag
válasz
death.man #2618 üzenetére
Az N101 I-es verzióhoz készült firmware-ek használhatóak a 1016-hoz.
Az általad linkelthez még nem lehet hozzáférni, csak a vondroidos tesztereknek. ("You do not have permission to view this page or perform this action."). Elvileg ma jelenik meg és onnantól szabad a pálya.A Vondroid-féle rom-ok eddig mindig 1 db img fájlból álltak, így igen, lehetett frissíteni a "gyári" programmal (RKBatch Tool 1.5).
-
Hobbbyt
őstag
válasz
death.man #2562 üzenetére
Én az első 1016-omat szétszedtem. Hiba volt. Kellő szerszámok hiányában durva fizikai nyomai maradtak a beavatkozásnak.. mindazok mellett, hogy a szalagkábelt picit megmozgatva sikerült az amúgy harmatgyenge forrasztást leszednem a nyákról. Igaz a hangszóróját megtudtam csinálni, de a képem eltűnt
Nem volt jó üzlet..
A hangszóró bajt az okozza hogy gyárilag egészen barkács megoldással van összerakva... Konkrétan a membrán és a tekercs teljesen független a fix mágnestől. (ezalatt azt értem, hogy semmi nem tartja őket egybe.. ) kicsit feszül a kábel, vagy a hátlap megnyomja és a membrán máris nem ül a tükéletesen peremében.. szóval egy nagyobb mozgásnál a mágnes beleérhet a nem párhuzamosan vele mozgó tekercsbe, ezzel zárlatot okoz, megszűnik a kellő elektromágneses tér, és a membrán vissza ugrik a helyére.. de ahogy vissza ugrott, a mágnestől eltávolodva megszűnik a zárlat, megint lesz kelló elektromágnese tér, ami behúzza a tekercshez a membránt.. zárlat.. és így tovább..
Na de a lényeg.. ha van célszerszámod, (műanyag szerelőkészlet..) és megfelelő kézügyességed, megtudod oldani a problémát.. Viszont annyira kínai a cucc, hogy nincs garancia arra, hogy nem romlik el az ami eddig működött..
Nem tudok olyan MyAudiosról akinek a bármiféle hibával rendelkező cuccát ne cserélték volna. javítani ők se szokták.. 2-3 héten belül küldik a cserekészüléket.. ami vagy jobb, vagy nem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest