Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakipeet
csendes tag
Affene, elég későn találtam rá, a Suzuki márkakereskedésekben nyílt napokat tartanak, már volt több helyen.. június 16-ig még van néhány hétvége, itt a program A robogóktól a nagy gépekig minden kipróbálható..
-
Varoz
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Panel?
-
TayRol
nagyúr
nekem is az első volt a bandit és még megvagyok. igaz, motorozni még mindig nem tudok.

-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
2 hónapra terveztem, 8 hónap lett a vége. szintén nulláról

egy kis autóppppálya
-
Daywalker
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Hát igen, főleg ha nulláról kell kezdeni, mármint még lejjebbről, mert bontani is kellett. 0-ról villany, fűtés, kémény, konyha stb, gondolom nem kell mondani, ezek milyen összegekbe kerülnek. Meghoztuk azt a döntést az asszonnyal, hogy most bizony koplalunk, de ezt meg kell csinálni. Ebbe pedig a pálya sem fér bele
Max az autópálya, de azért is fizetni kell
-
vendingo
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Én meg a V2-től paráztam mert az minden fordulaton megy mint egy barom, ráadásul az enyémbe itt-ott beletúrt az előző tulaj. Nagy fúvókák, K&N, leovince. Állítása szerint így sokkal nyomatékosabb. Sajna nem tom milyen lehetett gyárilag, és hogy tényleg ennyit számítanak ezek a dolgok.
-
Daywalker
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a speed gépek többsége is csak egy bizonyos fordulat felett vadul meg. Ha nem pörgeted, van békés 40-50 lovad és nagyon fika nyomatékod. Én is ezzel kezdtem, nem bántam meg. Igaz, van 250-es sor 4 is a közelemben, hogy jobban ráérezzek majd a pályás döntögetésre, kanyarodásra, mégse a nagyot verjem oda, de nincs rá keret, hogy működőképes állapotba rakjam.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Ha számít valamit, én is támogatom ezt a "fejben dől el" dolgot. Ugyan abszolút láma vagyok, motorom sincs, egyedül a tanulómotorral van tapasztalatom, de bizony az a motor csak akkor gyorsult, ha én akartam.
A jogsi előtt én is aránylag sokat foglalkoztam ezzel a fejben dől el vs 125-össel kell kezdeni témával és nem tudtam kinek higgyek. Csak kizárólag azután jöttem rá mit is jelent a fejben dől el dolog, miután jobban megismertem a nagy motort.
A jogsi előtt nagyon meg voltam szeppenve, hogy mihez fogok kezdeni a "hatalmas erővel" a tanulómotorban, de mint kiderült: kezesbárány volt a gép, pedig nekem csak robogós tapasztalatom volt.
Szóval véleményem szerint valóban fejben dől el a dolog. Aki hülye, az a 125-össel is meg fog halni, akinek van esze, annak szinte bármilyen motor lehet akár első gép is. Erre a dologra véleményem szerint mindenkinek saját magának kell rájönnie tapasztalatból, fórumok olvasgatásával nem fog menni. Legalábbis én így gondolom.

-
runner 125
nagyúr
-
Daywalker
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Nekem meg a ZX-9R az első, még én is élek a 143 ló ellenére. Fejben dől el...ezzel is el lehet motorozni finoman. Szóval mindenki azt vesz, amit akar...aki hülye, robogóval is képes meghalni, pedig arra még jogsi sem kell

Egyébként nem tudom miért gondolják egyesek, hogy pályára elég a szar gép mert úgyis a sóderágyban köt ki a paraszt. Igen, vannak idióták, de a többség, aki először kerül pályára, az be van fosva és óvatosabban megy. Ha pedig élvezni akarja, akkor muszáj jó állapot.
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Holnap megnézem pontosan milyen szám van rajtuk!
emre: oké!

-
runner 125
nagyúr
Persze, a gyógyszer mindenkinél el tud gurulni, nálam is.
De, vicc nélkül, én a Nexus-szal is simán volt, h beálltam 90-re, és 3,2 literből elmentünk 100km-t volt barátnőmmel. Hozzáteszem nem a fillérkedés volt a cél, szimplán így volt kényelmes.
Ennek is megvan a feelingje, a 60-nal tempózókat meg meg lehet előzni 90-nel is, nem kell hozzá nyélgáz.
doc
Hjah, Malossi varióval 7 körül ez is 100-on volt 0-ról, jó kis gép volt.
Igen, egy másik barátomnak van, igaz még nem próbáltam és nem is itt lakik, de élőben láttam már, ültem rajta, imádja.
-
doc
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hidd el, nekem sikerulne (marmint esni)

azt is eleg nehez volt megtanulni (es nagyon meredek helyzetben lehet hogy nem is menne, hanem bepanikolnek) hogy ha kicsit gyorsabban erek a kanyarba mint akartam, akkor nem behuzni kell a feket, hanem elengedni
es palyan az ember csak batrabban megy mint orszaguton, egy hasonloan elnezett kanyarban siman repulhet a vas, azt meg nagyon sajnalnam (vez.technikai treningre is szajat huzva megyek sajat motorral, nem akarom megfektetni (egyszer hajszal hijan sikerult), mig az iskola becsovezett GS500-aval rohogve nyomom a feladatokat)vendingo:
persze, en sem 100 lovassal akartam kezdeni
de olvass kicsit vissza, az a bizonyos VFR meg meredekebb valasztas lenne elso motornak mint az enyem (persze azota kiderult hogy runner 125-tol nem kell felteni) -
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
ah, igy mar ok, azt hittem csak kisebb motorral van tapasztalatod, az 500-as robogo utan siman johet egy Vtec Viffer
amugy arra gondoltam hogy egyreszt alapbol eleg eros a gep, raadasul a VTEC szelepvezerles miatt kiszamithatatlanabb mint egy 'sima', emelle a megtankolva, ABS-szel kozel 300 kilos tomeg sem konnyiti meg az ember dolgat
de az teny, hogy veszett jo vas

-
válasz
runner 125
üzenetére
én is ezt szoktam mondani

aztán a 4. 60al tötymörgős birka után elgurul a gyógyszerem általában... -
doc
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nah ezt kéne kiverni az emberek fejéből, hogy pályára elég a rossz gép. Oda jobb állapotú kell, mint utcára.
persze, Neked, meg annak aki TUD palyazni, igen
de annak, aki a masodik korben eldobja a gepet mert nem tud kanyarodni, tokeletes
inkabb egy ilyen repuljon a salakagyba mint a csilivili szivemszottya kedvenc... egy abszolut kezdo tudasanal meg a szar futomu meg szetcsiszolt henger is tobbet tud -
runner 125
nagyúr
Minden fejben dől el.
Előtte csak egy 500-as robogóm volt, az is ment 180-at, de pl. egyik barátom YZ-250F-jét sokat használtam. Ha, már mentél ilyennel, akkor tudod milyen érzés. Nah ettől rendesen bedurranik az alkarod, iszonyú a gyorsulása.
Ettől függetlenül abszolút túrázós, ésszel haladós ember vagyok. Hajlamos lennék azzal is beállni 90-100-ra és irány a 'végtelen'.
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
hat, az 5-6 eves VFR pont az a motor, amit szerintem tilos elso nagymotorkent megvenni...

jo esely van ra hogy nekem az lesz a kovetkezo, de meg a mostani, 750-es VFR is eleg huzos volt kezdesnek, a VTEC meg sokkal alattomosabb tud lenniegy ilyen szemmel lathatoan szetutott gepet en siman megvennek 200-ert, megtanulni palyazni meg neha vadulni pont jo lenne (amire a VRF-t sajnalnam), aztan ha egy evvel kesobb eladom fillerekert, akkor sem buktam rajta szinte semmit

Kasza08: nem csak hogy nem bohockodott, nagyon nem is torodott vele, utotte-vagta, ez latszik elsore
ha hosszu tavra tervezel vele, akkor nem biztos hogy jo valasztas volt...
szerintem inkabb tanulj meg rajta rendesen motorozni, arra tokeletes, aztan 1-2 ev mulva csereld le
-
Kasza08
őstag
Occsoé. Ez egy 3 éves projekt lesz. Idén megvettem a mocit, jövőre papírmunkák, a 3. évben visszaalakítom. Számolgattam, és még így is 1-2OOk-val beljebb vagyok, mintha egyből olyat vennék, mint amilyen ez lesz a 3. évben. Ráadásul így végigmotorozhatok 3 szezont, nem csak a 3.-ban kezdhetem el. Egyébként műszakilag rendben van a gép, nem sokat bohóckodott vele a srác. Idén nem tervezek vele semmi komolyabb utat, csak itt a környéken. Mindenki nyugodt lehet, én sem szeretném odaadni a sünöknek, vigyázni fogok

-
válasz
runner 125
üzenetére
Ha occsóé' vette, akkor még akár jó bolt is lehetett.
Persze itt a nagyon olcsóra kell gondolni.más:
ezt meg kell osszam veletek
[link] -
runner 125
nagyúr
válasz
Kasza08
üzenetére
Nem akarok nagyon geczi lenni, de te egy ilyen stunt motorért pénzt adtál?
Az életük 80%-át egy keréken töltik, ahol a motornak gyakorlatilag nulla kenése van. Nem beszélve arról, h szarrá forgatják őket és iszonyú terhelésnek teszik ki a futóművet, vázat.
Noh és még jogsid sincs rá..., egyebet nem fűzök hozzá.
-
Topiccsendőr
addikt
Ne viccelj már, ha a dugattyúátmérő más, akkor persze, hogy másképp fog működni. Ne a főfékhengert nézd meg szemre mekkora, hanem milyen szám van beleütve. Ez általában inch szokott lenni japánoknál, míg az európaiak mm ben adják meg. Mivel brembo sztm mm lesz. Annak nem kéne eltérnie, mert más lesz az "áttétele".
-
vendingo
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nem találtam motorhoz akkut.
Most YUASA YT12A-BS-t használok, de padlót fogtam az árától (30-40K).
Milyet lenne érdemes venni helyette? Varta, banner...? -
Prof01
veterán
Köszönöm szépen, holnap még megpróbálom a másik főfékhengerrel még egyszer, aztán ha nem jön össze, akkor élnék az ajánlattal!

Egyébként azt nem említettem, hogy egy picit eltér a 2 főfékhenger, mert az újban kisebb dugattyú van (valószínűleg egy régebbi R6, vagy R1-esé volt). Az is probléma lehet, hogy nem képes annyi erőt kifejteni, hogy ezzel a féknyereggel megfelelően működjön? Vagy ez nem lehet befolyásoló tényező?
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem tuti nem jó, meló után pattanok motorra és irány badacsony, 3 napos ivászat..

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pénteken meló
Azt hittem hétvégén mentek, múltkor tök üres volt. -
boogie84
veterán
Műszaki vizsgához érvényes EÜ csomag kell?

-
vendingo
veterán
Akkut illetve gyertyákat honnan érdemes rendelni?
-
TayRol
nagyúr
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mikor? Ki jön még?
olajat kell cserélnem
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azt hittem már a dugattyú karmantyúkról beszéltek, de nem. Eltévedtem

Vegyen kompletten egy egész hátsó bontott fékrendszert és meg van oldva
-
kéthengeres??? miva'?

-
Daywalker
addikt
Mindig öröm rálocsolni pár Mátyást a karmantyúkra. Én már csak tudom, 12 darab kellett belőle plusz ugyanennyi porvédő
A hátsó még easy ehhez képest, max egy v kettő kell. -
ALI_G
veterán
kicsi Rossi [link], kár hogy ilyen fos a minőség.
Persu, kamerát fixáltad? -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
még nem cserélt 400rr-ben gyertyát

-
vendingo
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Fekete 650-em van. Tegnap voltam 84-85-86 kombón. Nekem is üvölt rendesen a gép, de nem nagyon eresztettem neki, csak néha előzéskor.
-
vendingo
veterán
Nagyon megszívtam a hétvégén...
Lecseréltük az olajat, megolajoztuk a láncot.
Felülök, hogy indulnék haza, önindító teker, motor nem indul.
Benzincsöveket átnéztük, nem volt azzal semmi gond, akkura rábikáztunk, mert a végére eléggé legyengült a sok próbálkozástól, meg már amúgy is csere érett. A poén az akkunál az volt, hogy az ülés rögzítőcsavarjának a fejét az előző tulaj lenyalta. Szoptunk, amíg kitekertük.
Másik lehetőség a gyertya. Az ülés alattival nem is volt gond, szépen kijött, de a másik gyertyára meg jóformán rá van építve a hűtő. A burkolatot és a hűtőt leszereltük, vizet elfolyattuk belőle, gyertya kicserél, hűtő+víz vissza.
Ezek után a motor bikázást követően indult.
Akkora szopás az SV-t szerelni, hogy hihetetlen.A poén az, hogy ismerős régi használt gyertyáit tettük bele, a napokba játszhatom végig a gyertyacserét az új gyertyákkal is.
-
Topiccsendőr
addikt
az karmantyú baj. ereszt. ott fel tud levegősödni. ez az izzadásos dolog, amit korábban említettem.
le kéne szedni a dugattyúról a karmantyút és alóla lekaparni az oxidot, meg megnézni a furatot, hogy mi a helyzet vele.de valszeg karmantyút kéne újat venni bele. főfékhenger felújító szett, bár a brembo az egy rohadék, én is alig találok hozzá dolgokat.
-
Djuree
félisten
MZ-s idők:
[link]
én vagyok a kékkel
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Bekarikáztam: [link]
A főfékhenger aljából, ahol a dugattyún lévő 2. gumigyűrűnek zárnia kellene. Ja és ez műanyag dugattyús. Dzsuva nincs benne, szép tiszta. Mindkettő.
Tudom, hogy nem kell bivalynak lennie, de ez attól nagyon-nagyon távol áll....Tüzi: Köszi, majd lehet ott is közbenézek, de jó lenne, ha megoldódna +pénzköltés nélkül...
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
erre jó a 270 pozitív visszajelzés
kevés dolog van amit nem tudok kisírni (ha máshogy nem megy) 
fél vfr-t angolból raktam össze. -
Topiccsendőr
addikt
az aljából? mit jelent az, hogy az aljából? fékcsőnél? hol?
karmantyú alatt tuti van aluoxid. azt is ki kell kapargászni.
főfékhengert ugyanúgy darabokra, lehet hogy polírozni kell a belsejét az aludugattyú oxidos lesz akkor szétkarcolja a furatot és ereszt a karmantyú.
ha nem tudod feltölteni, az televan dzsuvával. igazi jó bontós darab.a régivel normálisan le kéne légteleníteni. értsd: kinyitod a légtelenítőcsavart, ráraksz egy csövet, (a sorrend fordított) azt egy edénybe, nem pumpálsz semmit az égvilágon, csak hagyod folyni. ha el akar fogyni a fékolajtartályból, akkor azonnal utánatöltöd, mert kezdheted elölről.
a hátsó fék egyébként sosem szokott bivaly lenni sportmotoron. direkt. -
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hát egyszer folyt az aljából a fékfolyadék, áteresztette, és emiatt gondoltam, hogy nem nyom akkorát, hogy rendesen megszorítsa a tárcsát ezért volt a csere. De aztán amikor kicseréltem a főfékhengert, már az gyanús volt, hogy légtelenítés előtt nem tudtam feltölteni folyadékkal a rendszert. Hiába pumpáltam, amikor felengedtem a kart, akkor visszaszívta a folyadékot! Szóval csak a légtelenítőt ki-elzárva, nyomás alatt sikerült, de nagyon apró buborékok mindig voltak. Ekkor esett be a pedál(=0 fékhatás).
Aztán ezután visszaraktam a régit (most épp nem eresztett), ez ugyanúgy fogott, mint régen (szarul, de fog), és a feltöltés is simán ment. A kis buborékok viszont itt is voltak. Ezután szedtem szét a féknyerget, karmantyúk szép állapotban, semmi kosz, vagy eresztés, össze is raktam. Szóval itt tartok most.
Nincs alacsonyan sztem...Varoz: Odanyomja, de nem elég erősen.
-
Varoz
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ha valahol ki is tud menni az a levegő. Illetve ha annyira so ka levegő benne akkor igen.
Mivel bontott a cucc, korántsem biztos, hogy jó is.De lehet az is amit te írsz. Nem tudom ezeket hol lehet légteleníteni. Bár elvileg oylan helyen kelle legyen ahol ki is légtelenít.
-
Topiccsendőr
addikt
be tud esni levegőnél is.
ha karmantyú baja van és onnan szív levegőt, akkor az izzadni is szokott a főfékhengernél, szerintem könnyű csekkolni a főfékhengert.
mivel nagyon bután van elvezetve a hátsó fékcső általában, akkor szokott az lenni, hogy a cső magasabban van a munkahengernél, és nagyon nehéz légteleníteni. inkább erre gondolnék.
vákuumos légtelenítővel kéne nekilátni, vagy leszerelni a munkahengert és azt felemelni, hogy a legmagasabban legyen. -
Varoz
addikt
De a munkahenger odanyomja a betétet a tárcsára?
Rendesen lelégtelenítettem pedig,
Nem ott van a gond. Ha levegős akkor rugózik a pedál, de itt beesik, tehát az olaj folyik el vagy nincs is benne elegendő.
NEm tudom pontosan hogy néz ki belülről csak gondolom a felépítését. Lhet a gumigyűrű átereszt. Így hiába nyomod oda az olajat a munkahengert nem viszi magával. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
A múltkor írtam, hogy hátsó fékfőhenger cserére szorul a mocim. Tegnap meg is jött a bontóból, kicseréltem, de sz@rabb, mint volt... beesett a fékpedál. Akkor szétszedtem a féknyerget is, hátha ott van a gond, de semmi... Rendesen lelégtelenítettem pedig, kijöttek a nagy buborékok, majd utána nem jött, csak nagyon apró, pár tized mm-es buborékok néha. Lehet az miatt van gond? De az mégis miért/honnan jön? Fél liter fékfolyadékot átnyomtam már rajta...
Próbáltam, hogy kipucoltam és visszaraktam a régit, de az se jobb... Nem tudom, hol lehet a gond...
Szétb@sz az ideg már....Ha valaki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
-
doc
nagyúr
remeltem hogy abbahagyjatok, de most mar muszaj lesz szolnom... szoval
legyetek szivesek az OFF temat, kulonos tekintettel a politikara abbahagyni
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az ország jelenlegi állapotaihoz nem tudsz alkalmazkodni. Hosszútávra legalábbis.
Mindegy, tényleg nem kell belemenni, remélem, hogy sose fogsz azokkal a dolgokkal szembesülni, amikkel nekem muszáj naponta. -
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szóval, lesz Kecsó?
-
alvaro
senior tag
Ja, az első még mindig 3.1mm-es mintamélységgel vigyorog rám, miután túlélt két hátsót (10250 és 11700km után cserélve). Egy kicsit kiegyensúlyozatlanul kopik nálam a K73

Úgy látszik, a stílusom is épp elég arra, hogy sokkal jobban terhelje a hátsót, nem is kell hozzá mozdony. A Metzeler Z6-ot valószínűleg jobban fölkészítették a hátsó hangsúlyosabb terhelésére, az nekem éppen párban kopott. Utódnak a Michelin Pilot Road épp aktuális inkarnációjával szemezek, CS-esek közül többen használják nagy megelégedéssel.
-
shiNIN
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
De, a világ elég hülye, de én tuti nem fogok itt belemenni... Én speciel építgetem a magam kis apró világát, ami nem struccpolitika, csak egy hedonista lényem megóvása, szerintem természetes. Vannak biztonsági elemek is, úgyhogy egyes külső dolgok elcsesződhetnek anélkül, hogy a saját világom szétessen, amúgy pedig majd meglátjuk, siránkozni nem fogok. Persze ki hogy reagálja le a dolgokat, nem mindenkinek ugyanaz a jó vagy lehetséges.
Ez lehet, hogy kissé homályos lett, nem baj, akkor maradjunk a motorozásnál. Amit én napok óta nem csináltam, elég volt kiheverni azt az 5 intenzív napot
Gumimélységeket mértünk, elégedett vagyok vele (a hátsó szemtelenül jól áll így több, mint 7 ezer után, éveket fog bírni), a fékbetét is kibírja a következő 10 ezret, a láncnak sincs baja. Remélhetőleg a szezonban nem lesz semmi gond, benzinre és egyszem olajcserére kívánom költeni a motorozásra jutó pénzt...
Teresa megkapta a harmadik Heidenau hátsót is ugyanahhoz az elsőhöz, szerintem Alvaro már várja, hogy búcsút inthessen neki, annyira nem jött be, csak télen hasznos, mert kicsit jobban tapad, de sokkal jobban kopik. -
Topiccsendőr
addikt
kedves tüskéshátú barátom, akkor egyenesítsd ki a kaszádat, aztán lehet menni tüntetni, vagy mittomén, valamelyik népcsoportot ki lehet emelni aztán vadászni rá, de szájkaratéból elég, mert én ezt napi 10 órában hallgatom egy nagyon kedves kollégámtól, aztán nekem nagyon tele a tököm, ezzel oké? Az is ezen pörög, hogy ki nyomja éppen el, de egész életét ugyanúgy, meg ugyanott tölti. Változtass, vagy valamit csinálj, legalább itt ne építsünk mindenféle gyanústitkos netes infókra dolgokat. meg itt ne találkozzak már ilyenekkel. szar a világ egyértelmű. főleg ha te vagy a f*sz rossz oldalán. de ha nem tudsz alkalmazkodni az a te kudarcod, nem a világ a hülye, meg mint fentebb említettem, még egy ember nyomorát had ne hallgassam. köszönöm. ennyi. többet nem rántom fel magam ezen.
-
Djuree
félisten
na mentem egy 140km-es karikát, volt benne kompozás is, király volt
kompostól kérdem mennyit kell fizetni? azt mondja jövök visszafelé is igaz, majd akkor. mondom nem biztos, csak össze-vissza motorozok, spontán megyek most amerre kedvem van. akkor hagyjam azt mondja, tök rendes volt, az a 150ft
a fura hogy már megint kecskeméten lyukadtam ki majdnem, akármerre megyek mindig oda lyukadok ki lol 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- LEGO klub
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képregény topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Max az autópálya, de azért is fizetni kell

"