- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerleimarci
aktív tag
válasz
#16939776 #36749 üzenetére
A HDMI kompatibilis a DVI-al, tehát oda-vissza lehet alakítani passzív átalakítóval.(Vannak egyes spec tulajdonságai mind a kettőnek, amit a másik nem tud, de szerintem ez a te esetedben nem szerepel)
Nekem MSI B150I van, két monitorral, egyik a HDMI-n, másik a DVI-on DVI->HDMI átalakítóval. -
HookR
addikt
válasz
#16939776 #36744 üzenetére
Ahogy Patice is írta, amelyik Mini-ITX alaplapon van két azonos digitális kimenet, az jellemzően HDMI. Például:
- ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac
- ASRock FM2A78M-ITX+
- ASRock FM2A88X-ITX+
- ASRock H270M-ITX/ac
- ASRock Z97E-ITX/ac
- ASRock Z270M-ITX/ac
- Gigabyte GA-B150N-GSM
- Gigabyte GA-F2A85XN-WIFI
- Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI
- Gigabyte GA-H87N (Wi-Fi)
- Gigabyte GA-H97N-WiFi
- Gigabyte GA-H170N-WiFi
- Gigabyte GA-H270N-WIFI
- Gigabyte GA-Z87N-WiFi
- Gigabyte GA-Z97N-WiFi
- Gigabyte GA-Z170N-WiFi
- Gigabyte GA-Z270N-WIFI
- MSI Z97I Gaming AC(K)Úgyhogy vagy két átalakító kell hozzájuk, vagy marad a dVGA.
-
tomasekbobo
csendes tag
-
t72killer
titán
válasz
#16939776 #36357 üzenetére
Ja, eleve nem műanyagos az AC/DC-m
- VGA esetén a nagytesó 150W-os kéne, ahogy panelből is egy igazi panel, nem picoPSU - ezek már szumma több térfogatot zabálnak, mint egy SFX táp (a jelenlegi ACDC önmagában ~SFX méret...).
Igazából fejembe vettem, hogy a nagy ATX géptől megszabadulnék és a kis TU100 vinne mindenféle bizniszt otthon - ez azért igényelne némi kraftot:
- procicsere 4magos i7-re -> valszleg kéne vmi combosabb hűtő +kupaktalanítás is.
- 1050Ti grafika
- egy db 3.5"-os winyó(! - ennek helyet is kell faragni, pl a doboz aljára a dupla 2.5"-os helyre) -
t72killer
titán
válasz
#16939776 #36350 üzenetére
Ezt a "belerakom az izmosabb paneltápot" c. ötletet mostanában tervezem kiszuperálni: valóban, a paneltáp gond nélkül belefér a házikómba, de az AC/DC-t csak elég nyögvenyelősen sikerült belefaragni a TU100-ba, ráadásul ami benne van, csak egy minimál, 75W-os modell. Persze, ez simán elviszi a mostani i3-6300T-met, de tervbe vettem egy LP 1050ti videokarit a gépbe, amit viszont már elég macerás panellel etetni
.
Ráadásképp a fogyasztás se úgy alakult, ahogy megálmodtam, 18W alá még így, minimál i3-mal se nagyon megy a konfi, sztem ez meglenne egy SX500-LG-vel is, ráadásul egy ilyen combos táppal kész kis izomPC-vé lehetne fejleszteni a gépezetet, csak bírja az ember hűtéssel.
-
válasz
#16939776 #36278 üzenetére
Igaz, a notiramok, meg a háttértár nem eszik sokat.
Mondjuk a 4core + igp + M.2 max. terhelése egyszerre nem túl valószínű.Aki paneltápot, pico-t szeretne, annak számít a max. fogyasztás is.
(#36279) shteer
Köszi, de nálam is van egy, csak el kellene mélyülnöm a fogyimérő használatában...(#36280) cinemazealot
Igazából az IGP nélküli max. fogyasztás lenne az érdekes, 40W teljesen jó lenne.
Szerintem az újabb, Skylake procik már nem throttlingolnak egy normálisabb hűtővel.Más:
Cooler Master Elite 110A immár nálunk is kapható, teljesen korrekt áron. Mondjuk ehelyett a Satelite csak egy árnyalattal hosszabb, de szerintem jóval kényelmesebben el lehet benne férni. -
-
cinemazealot
addikt
válasz
#16939776 #36267 üzenetére
Ouch...
Igazából egy olyan csatira volna szükségem, ami a ház hátoldalának másik szélén felszerelve garantáltan nem összetéveszthető a jelenlegi 5,5/2,5 mm-es DC aljzattal, viszont hasonló méretű és alkalmas arra, hogy az akkumulátorokat tartalmazó külső dobozt (ezt később építem meg) bármikor összedughassam a házzal. A PicoUPS akksi vezetékeit (ami most az előlapnál lóg ki) szeretném ide kivezetni, ezáltal összedugva a gép szünetmentes, széthúzva már nem (viszont könnyebben hordozható).
-
cinemazealot
addikt
válasz
#16939776 #36160 üzenetére
Körkörös venti rács alatt Te is erre gondolsz, ugye? Mert én is úgy tapasztaltam, hogy bármi, ami az érintő iránytól eltérő szögű és közel van a ventilátor lapátjaihoz, az kisebb-nagyobb mértékben, de hallható zajt okoz. Nekem eddig egyedül ezek a grillek hoztak előrelépést zajmentes fizikai védelem terén. Tény azonban, hogy ez a portól nem véd. Viszont a gép állapotára nézve nem tudom, melyik a jobb: ha folyamatosan hallgatom, ahogy susog (és érezhetően kisebb a hűtés hatásfoka), vagy ha hagyom porosodni, félévente kifújom, de addig is tök kuss van?
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
#16939776 #36067 üzenetére
Külsz a mekihez a kis itx-es gépeddel
Már látom, ahogy a mekinél berreg az agregát és pöfékeli el a benyát
Szerintem ez halott ötlet, még ha arról lenne szó, hogy mondjuk az erdő közepén szeretne wot-ozni, akkor talán megérteném, de ez akár honnan nézem egy gémer laptop kategória, szvsz.
Vagy, ha játék nem kell, akkor meg egy sima.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
#16939776 #36020 üzenetére
Elfér benne egy 55mm-es is csak nem a kijelölt helyen. Venti nélkül is elmegy de nem szeretném véletlenül sem megsütni a hdd-t. Egy 4010es fixen forgo xilence-t probátam, nincs vele baj de az még jobb lenne ha egy venti csak akkor és annyit forogna amennyi szükséges.
-
HookR
addikt
válasz
#16939776 #35982 üzenetére
Az Abee nem az alacsony árairól híres. Az RS01 29e JPY, ami ~73e HUF. Szóval egyszerűbb és kevésbé variálható, de legalább drágább.
(#35984) Dißnäëß: 110mm + a 25mm vastag ventilátor + a venti és 3,5"-es HDD-t tartó keret a csavarfejekkel. Az jó esetben olyan ~140mm maximum, ha megelégszel a ház aljában elhelyezett adattárolókkal. Néhány példa:
- Be Quiet! Dark Rock TopFlow 110mm + venti.
- Be Quiet! Shadow Rock TopFlow 100mm + venti.
- Deepcool Fiend Shark 131mm ventivel.Mit akarsz hűteni, amihez ezek nem elegendőek?
(Mini-ITX-nél természetesen a hűtőt és alaplapot egymáshoz kell választani.) -
energy4ever
addikt
válasz
#16939776 #35704 üzenetére
Kabelfesu tervben van, meg lesz meg benne vizes vga is. Ledeket rakok majd az aramlas visszajellzobe, illettve a blokkba is. A Res-meg kap egy koralaku led "övet" az aljara.
Ha majd mennek bele az uvegek, azt kell meg gravirozni, es nem tudom milyen tamaju legyen, ami jol nez ki, es nem rondit bele az oszkepbe se!
Kicsit mas szogbol mar megmutattja magat a radi vastagsaga is
/86mm/
Kicsit fureszporos a gep a vagdalastol, majd letakaritom, es lovok rola ertelmes kepeket is.
-
Nirvanus
aktív tag
válasz
#16939776 #35694 üzenetére
Igen-igen, a single channel-lel a saját farkincájába harapott az AMD, no meg az x4-gyel mellette Brazos/Kabini/ fronton.
Volt C8HM70-I/HDMI lapom, GT520-szal igazi homemade ion volt és nem is volt rossz. Ott volt dualchan és x16 is. Csak ugye most egy (gyakorlatilag) műszerdobozba kell full passzívan kiviteleznem a project-et. A végén úgyis thin itx lap és t-s pentium lesz belőle, ha magamból indulok ki. Legfeljebb majd szidom az intelt a river miatt.
-
Archttila
veterán
válasz
#16939776 #35688 üzenetére
Igen, viszont a faradozas dicseretes, koszonom!
Par hettel ezelott linkeltem egy friss full vizes projectet, nos igeretet kaptam egy (nagyon jo minosegu) noise sample videora amit ha gondoljatok megosztok veletek.
Szoval ha ez elnyeri a tetszesemet akkor elkepzelheto, h jovore belevagok. (1080/7700K) -
HookR
addikt
válasz
#16939776 #35673 üzenetére
Ígérem nem firtatom tovább a kérdést
, csak idő hiányában lemaradt tegnapról:
Először azt hittem a +15 mm azért sántít, mert a méretek meghatározásánál nem azonos referenciapontok szolgáltak kiindulási alapként. De aztán feltűnt, hogy az 5,5 cm nem stimmel teljes szélességnek. Miért?
Mert egyrészt a #35663-asbeli kép (is) megtévesztő: a dVGA ventilátortartó burkolatának vége más (függőleges) síkban van (kamerától való távolság), mint a hátlapi takarólemez tetejénél lévő mérőszalag, így a perspektivikus torzítás miatt annak éle valójában 5,5 cm-nél alacsonyabb értékre mutat (amit látnánk is, ha a kamerának megfelelő szögből lenne rálátása).
Másrészt a német videóban 4,5 cm-t mond a hátlapi takarólemez hosszabbik oldalának szélétől mérve.
Következésképp a kártya teljes szélessége szerintem olyan ~49 mm. Persze nem is ez a lényeg, hanem hogyha fel is fekszik a dVGA burkolata a ház IO portjainak belső részére, szerintem 2-3 mm-nél nem jobban. Annyit meg akár engedhet is a kártya és/vagy az alaplaprögzítő csavarok holtjátéka (az alaplapot síkjában az óramutató járásával ellentétes irányban elforgatva hozhat millimétereket a dVGA végének távolságában).tl;dr -> Szerintem van rá halvány esély, hogyha passzentosan is, de be lehet gyömöszölni a házba. Szvsz a képekről továbbra sem egyértelmű.
-
HookR
addikt
válasz
#16939776 #35669 üzenetére
Az a +15mm honnan jött? (Az 5,5 cm a kártya teljes szélessége, a hátlapi lemez túlnyúlásaival együtt.)
Illetve azért nehéz megállapítani az általad linkelt képről az alkatrészek között maradt távolságot, mert mind az IO portok belső burkolata, mind a dVGA tartókerete ívesen lekerekítettek és ezen íves részek a képen nem verik vissza olyan erősen a fényt, erősen árnyékosak. Ebben a formában megtévesztőek.
-
sb
veterán
válasz
#16939776 #35629 üzenetére
Nem sokat tennék rá, lévén, hogy még láthatóan a Skylake Speedshift is kikapcsolva figyel a legtöbb esetben. Rákerestem neten, elég sok hivatkozás van rá, hogy win, linux alatt is off. Vagy a bios nem engedi (Bizonyos esetekben egy bios frissítés aktiválta, vagy ha a bios engedi (gondolom "auto" státuszt jelent, nem enabled-ed is, a OS opcionálisan nem kapcsolja be. Szóval több helyen elvérezhet. Nekem H110+desktop procikon eddig nem ment, Dell Latitude-ban meg piszkálás nélkül be volt kapcsolva win10 alatt.)
Egyébként nem csak a gyorsaságon múlik a több visszaváltás, ThrottleStop-ban is ott van az EPP érték az SST mellett, Energy Performance Preference. 0-255 között belőhető mennyire legyen pattogós v. visszafogott órajelben/váltásban a rendszer. Ilyen tudtommal nem volt C1E/EIST mellett.
-
sb
veterán
válasz
#16939776 #35620 üzenetére
Ennyire nem akartam belepiszkálni, csak egy SST On kell nekem.
Közben már sikerült, meggyógyult. Beraktam startup service-ként csak az nem ment, hogy magától kilépjen. Leírásban benne van, hogy ini-ben állítható, de nem volt ini. Kézzel gyártottam de az nem volt jó. Azóta viszont generált magának, helyre tettem és megy szépen, elindul, opciókban belőve, hogy SST-t auto ON-ra teszi, majd kilép. Mindezt a háttérben. -
sb
veterán
válasz
#16939776 #35606 üzenetére
Álló lap. És még az álló venti is rajta van nehezítésképp. A ház tetejében van, mellette egy házszellőztető a tetőn, viszont amint írtam, az MB ellentétes oldallapja meg le van kapva a háznak, szóval így még annyit sem ér a kémény venti, mivel onnan, a cpu-val szemközti oldalról simán kap levegőt. Mondhatnám úgy is, hogy jelenleg halottnak a csók kb. a kéményventi.
Nyilván nem ez a végleges elrendezés, csak még nem zártam rá.Szóval a nehezítések ellenére elég jól muzsikált.
Ez csak egy Celeron, papíron 51W TDP, de SSD-vel komplett konfigra 25-28W-ot mértem prime-al, szóval jó lesz az 15-20W-nak is.Persze azt is tudom, hogy elégtelen szellőzésnél nagyjából mindegy a TDP, csak annyi változik, hogy 0.5-1-2 óra alatt melegíti-e fel a házat és magát. Egyensúlyi hőnél a házból leadott hő számít és ahhoz képest a borda hőleadása. Majd lassan lesz időm ráapplikálni a HDD-kre a ventit és akkor rácsukom a házajtót.
Más: Skylake topicban csak az utolsó MHz kifacsarása érdekli a legtöbbeket, Speedshift-ről nem tudsz valamit, hogy lehet aktiválni kulturáltan? Bios ill. bios-win driver együttes nem akarja bekapcsolni magától. Jelenleg Throttlestop-pal lövöm be, de arra meg nem találtam command line-os autó indítás-kilépés lehetőséget. Vmi leírást találtan, de kilépni nem akar. SST-vel többet vesz vissza az órajelből a proci, bár ez gondolom beállíásfüggő, amennyire láttam állítható SST-nél az agresszivitása.
-
F.B.I.
veterán
válasz
#16939776 #35597 üzenetére
Egy hülye kérdés: egyszerűen megoldva, veszek egy micro-atx házat és abba a meglévő Hexa 400W-os tápegységet beszerelem; az vállalható ha a hexából kiveszem a ventit (ebben az esetben nagyon melegedne ettől a konfigtól, vagy a táp részéről teljesen megoldhatatlan, mert az elektronika ilyenkor hibát érzékel és nem indítja be esetleg)?
-
sb
veterán
válasz
#16939776 #35483 üzenetére
Értem, vettem.
Szemét és szemét között is van különbség. Ilyen nem lesz.
@AxBattler: "Én meg dolgozok itt neked..."
Nem volt ez rossz ajánlat, ventit applikálni is egyszerűbb erre, mint a kerek bordára. És legalább egy normális, tisztességes borda.@jim bcs
Megoldani meg lehet, csak nem nagyon akarom. Már írtam miért... itt most a több kevesebb.
Esetleg akkor lehet opció, ha barkácsolok egy magasabb hdd állványt és megint a cpu mellé kerül a 3db hdd. Ez volt a régi felállás is, így kb. 0.5-1cm-ről szívta a hdd-k közül a venti a levegőt a procira. Minden jól érezte magát. -
válasz
#16939776 #35479 üzenetére
Szerintem nem csak a Giga lapjait érinti...
Egy 15-25W-os procira bőven jók, és annyira nem is nehezek, nem kell a rinya. Ha egy Ereboss-t rá lehet rakni a deszkára, akkor ezt is.(#35481) sb
Köszi, nem rossz, de a passzívat nem komálom. Csak lustaságomban jutott szembe.
Én meg dolgozok itt neked... -
törölt tag
válasz
#16939776 #35205 üzenetére
Más: Végre történt valami "izgalmas" dolog! ...
Megfejtettem. Ha indítás után módosítottam a memória beállításain majd elmentettem, akkor hibátlanul lefutott 25 kör LInX teszt. Pár óra kikapcsolt állapot után elindítva, már az első/második körnél újraindult a gép.
Sejtésem szerint korruptálódik a BIOS kikapcsolt állapotban, de nem olyan szinten hogy ezt indulásnál problémát vagy visszajelzést generáljon. Mivel a Hardver monitor résznél nincs visszajelzés az elem állapotára, így Bios-reset és új elem behelyezése után most a második teszt fut 16GB rammal, olyan szűk időzítésekkel, amivel előtte nem lehetett működésre bírni.Szóval a gyengülő elem is okozhat instabilitást, elemre utaló elsődleges jelek nélkül.
-
Gyb001
senior tag
válasz
#16939776 #35205 üzenetére
Köszönöm.
Én is csatlakozok elvileg jövőhéten a mini itx- klubba.
De még kellene egy kis segítség,Nem tudom hogy melyik alaplapot vegyem, Mind a kettő megfelel az igényeimnek, ugyanannyi gari van rá, mind a kettőn megvannak azok a csatlakozók amire szükségem van,
ASUS H110T 26990 Ft
ASROCK H110TM-ITX 21990 Ft
Az 5000 forint különbség nem számít, annyival minőséggibb lenne az asus? Vagy van valami olyan fícsöre ami miatt többe kerül?
Először úgy voltam hogy az asus-t veszem (mert drágább biztos jobb), de az asrock valahogy szimpatikusabb, részletesebb manual, eddig is asrock lapjaim voltam..tanácstalan vagyok,
g4400 Később csere 6400T-re
stock rézmazog i7 hűtő
8Gb ram később bővül még egy modullal
msata ssd, M.2 Wifi.
2 HDD
Végüli egy DA130PE1-00 130W tápot fogok venni, (ugyanaz amit az alaplap manualjaban javasolnak csak más csatlakozóval)Láttam hogy a HTPC-header ben elvileg van egy CEC port, Ezt beüzemelte már valaki hdmi-n keresztül tv-vel?
Ja és , tapasztaltatok már valami komoly inkompatibilitást linuxal hasonló konfigon?
-
-
Csokilama
tag
válasz
#16939776 #34906 üzenetére
Igen az is tervben van. A ventik es bekapcsoló gomb miatt úgyis szét kell szednem. Akkor kicsinosítom a kivágást.
A hőcsövek 1 kivételével szintben vannak.
Előtte egy r9 290x volt bent. Azon hátrébb van a gpu ott még 9-10mm korul volt a kilógás, ráadásul maga a hűtő is feljebb fél centivel(ezért nagyobb arra) Akkor csak kifúrtam 6 lyukat a hőcsöveknek, most pedig egységesítettem.Pontosan úgy csináltam én is ahogy leírtad, csak idő hiányában eddig jutottam
-
Csokilama
tag
válasz
#16939776 #34904 üzenetére
Köszönöm!
Vízzel nem sikerült olyan megoldást találni amit ennyire kompaktra össze tudtam volna rakni
A ventilátorok engem is zavarnak. Szerencsére a slimek elférnek bentre is, azok beszerzés alatt állnak.
Lábaknak az eredetit használom, így csak 20cm magas ami pontosan befér a monitor alá.A hőcsövek miatti kivágás zavar jobban, viszont azzal nem nagyon tudok mit kezdeni.
-
soneec
tag
válasz
#16939776 #34896 üzenetére
Pöttöm
A gap pad jo lenne de ahoz az ajtora kellene felfogassam őket hogy legyen értelme.Duracell ötlete nem rosz van is itthon alu lemezem igaz nem 3 mm hanem 5 de a célnak megfelel :-)
Tegnap volt egy kis időm es a kábeleket elrendeztem egy kicsi plusz a fiokba találtam egy kis 5 cm is ventit arra gondoltam hogy a pci slot és a proci hűtő közé beszerelnék 2 ventit hogy felfelé fújjon ezáltal megnővelve a légmozgást azon a kis részen
így a hűtő bordával vagy az alu lemezel csak lentebb megy a hőfokHa lesz egy kis időm a héten megprobalok alkotni valamit aztan irok a fejleményekről
addigis köszönöm a jó tippeket
-
Tenken
őstag
válasz
#16939776 #34881 üzenetére
Korábban már linkeltem, de ilyen tápot vettem. Ehhez van 2 batár 230W-os HP tégla. Panel maga kb 430W-ig jó 12v-on. Jelenleg egy g3258 és gtx 960 van benne, de ezt bármikor upgradelhetem.
Egyenlőre burkolat marad. Oldallapok kaptak 1 cm-es spacereket, így mégis valamivel jobban jár a levegő, mint azon a kis lyukakon. Hátul meg egy 12cm-es tolja be a frisset. Ezt cserélném pwm-esre, mert alapjáraton feleslegesen megy.
Felmerült, hogy valami sötétebb plexi-re cserélem, meg ledes-re cserélem a ventiket, hogy látható maradjon a belbecs, valamint a tetején gondolkodom, hogy kivágassam esetleg. De amíg nincs konkrét igény, hogy javítani kéne a szellőzésen nagyon nem akarnék belevágni. Egyenlőre hibátlan, majd i5-1060 mellett meglátom kell-e. -
zsoltee10
addikt
válasz
#16939776 #34807 üzenetére
Én nem éreztem feszültséget, maximálisan tiszteletben tartom a szabályokat, írott és íratlant is, csak nem tudtam róluk.
Én úgy éreztem belefér a témába, hátha a topiclakók közül van valakinek MSI lapja, nagy hűtővel és LP rammal. Radi8tor másképp látta, át is mentem a ramos topicba. Csak rosszul esett, hogy kizavart a kedvenc topicomból,
de nem sértődtem meg, tudom, hogy segítő szándékkal irányított máshova, nem is volt szándékomban a nyilvánosság előtt neki esni, vagy ellenszegülni, megsérteni őt, sajnálom, ha így jött le.
Egyébként meg azért ragaszkodtam a topichoz ennyire, mert a régi időket idézte fel bennem, olyan családias hangulata van, ahogy olvasom visszafelé, mint amilyen a PH! fórum volt tizenévvel ezelőtt. Annak idején olyan kevesen voltunk, hogy még házigazda-moderátor talit is szerveztünk, voltunk talán 12-en, néhány ezer user volt, és 4-500 aktív fórumozó. Szóval nem értetlenségből szerettem volna itt választ kapni.
-
zsoltee10
addikt
válasz
#16939776 #34731 üzenetére
Nagyon köszönöm az eddigi tanácsokat ötleteket mindenkinek, rég jártam ilyen jó hangulatú és magas színvonalú topicban.
Megnéztem egy szerelős videót az FT03-ról, és alapvetően nagyon tetszik, de a vga hűtése problémás, mert pont a front mögött van, nincs szellőző kialakítva, egy GTX670 80 fok felett járt benne és a proci pont a táp alatt van, így oda léghűtést korlátozottan lehet berakni, viszont egy kompakt víz mehet az aljába.
Elgondolkodtam, hogy vízhűtéses legyen esetleg mégis a gépecske, de itt a ph-n olvastam pár tesztet és több alkalommal több típusnál megjegyezték, hogy a szivattyú hangja kihallatszik erősen.
Én egy i5 6600-at szánok bele, 16GB ramot, 500GB Samsung SSD-t, vga-ra még nincs ötletem, túl drágát nem akarok, viszont jó lenne, ha idle-ben nem forogna a venti.
-
-
VTom
veterán
válasz
#16939776 #34714 üzenetére
Ilyen nincs
Vagy nincs venti a fronton (prodigy matx) vagy zárt a front panel (phenom) vagy fektetett az alaplap.
Ezek alapján egyébként talán a core v21 tűnik a legjobb választásnak, abban vígan elfér minden, és baromi jól szellőzik, cserébe viszont m kicsi..
Phanteks Enthoo Evolv ITX házzal nincs valakinek tapasztalata? -
Ðávid
aktív tag
válasz
#16939776 #34668 üzenetére
Rendben.
Itt van néhány kép. Nem vagyok egy nagy mágus kábelrejtésben. Még fehér fényű LED-szalagot fogok venni, hogy jobban lehessen látni a gép belsejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest