-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
Pöttön #64517 üzenetére
Grat! Jó kis konfig, és nem mellesleg egy olyan házban amiről még a nagyvilágban sem találni sok mindent..Szerintem hiánypótló kis beszámoló.
Nem vagyok képen az emulátorokkal kapcsolatban de nem gondoltam volna hogy ennyire bika gép kell nekik, vagy itt nem csak a hűtés hanem a HW-t is szándékosan felül lett tervezve?
-
HookR
addikt
válasz
Pöttön #40542 üzenetére
Itt van két példa 38mm vastag radiátorral szerelt összeállításra:
- hardforum.com
- linustechtips.com -
ttbazs
csendes tag
válasz
Pöttön #34889 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Alaplapnak szerintetek a Gigabyte GA-H170N WIFI
Vagy
ASrock H170M ITX/acAz ASrock-ból csak a digitális hangkimenetet hiányolom bár van egy Xonar U7 hangkártyám így az majdnemhogy mindegy.
Más, a H-s chipsetek max csak 2133-as RAM-ot kezelnek el?
Köszi a válaszokat.
-
shteer
titán
válasz
Pöttön #34871 üzenetére
háááát, nézőpont kérdése
ZOTAC ZT-P10610A-10L GTX1060 3GB GDDR5 PCIE + Paragon Game Ready Pack
64 591 Ft helyett 63 325 Ft -
válasz
Pöttön #34639 üzenetére
Nekem sajnos jelenleg a 173mm hossz felettiek alkalmatlanok már a feladatra...
Lemaradtam valamiről? Adataid szerint Node 202-őd van, abba meg belefér 310mm-es VGA is, szóval...Vagy legrosszabb esetben be kell majd érnem egy EVGA 1060 SC 6gb-al...
Te szegény.
Helyedben inkább sasolnám az aprót, a júzerek jó pénzért szórják most a 970-eket. Asus GTX 970 DirectCU Mini 4GB azért még ma is nagyon jó kis kártya. -
HookR
addikt
válasz
Pöttön #34534 üzenetére
"Ha jól értem, akkor a gyárilag megadott 172.72mm a vga leghosszabb pontját jelenti, magyarán a pci vasalattól a vga burkolat (műanyag) végéig?
"
Mérget azért ne vegyél rá! Van, amelyik gyártó:
- a nyák hosszát
- a hátlapnak a házfalhoz simuló részéig értendő hosszt
- a befoglaló méret szerinti teljes hosszt (hátlap hátsó túlnyúlásával együtt)
...érti alatta. Nagy a kavarás e téren. -
Archttila
veterán
válasz
Pöttön #34345 üzenetére
Thanks!
Összehasonlítani majd akkor tudunk ha már valami ilyesmi köszön vissza belülről:
...csak én C14 helyett Dark Rock TF-et szeretnék, VGA-ból pedig Founders Edition-t kap.
- EK-Supremacy EVO - Nickel
- EK-FC Titan X Nickel+Acetal
- EK-FC Titan X Backplate - Nickel
- EK-CoolStream SE 240 Slim Radiator
- Silverstone FW-121 PWM Slim Fan
- Barrow Fittings and Acrylic Tube - 14mm
- Barrow Flow Meter and Drain Valve
- Magicool MCP180 Pump/Res Combo
- Black Ice Nemesis M92GTX 92mm Radiator
- Noctua NF-A9x14 PWM 92mm Fan
- EK-Ekoolant EVO UV Blue -
törölt tag
válasz
Pöttön #34203 üzenetére
Szia!
Még írnád, hogy mekkora OC van a processzoron (órajel/feszültség), mérted-e a fogyasztását külön a CPU-nak terhelt állapotban, illetve volt-e "kupakolva" a processzor?Mert lehet hogy van költséghatékonyabb megoldás, mint egy bruttó ~90K Huf-os ház, és egy ~25K Huf-os Aio beszerzése, csak azért mert melege van a CPU-nak
Van Itt olyan, akinek van/lesz Ncase M1-e: Sati
-
mrbig25
őstag
válasz
Pöttön #34203 üzenetére
Kizárt hogy felülre radit teszel...max házon kívülre.
Nézz meg egy-két képet és láthatod, hogy az alaplap teteje és a ház teteje között maximum 2-3 cm hely van...oda meg nem fér radi. Arról nem is beszélve, hogy ott van egy tápegység is előtte.De nyugodtan használhatod gyári felállásban...nem 1 embernek van már ilyen háza, ha rossz lenne az elrendezés, akkor már változtattak volna rajta.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Pöttön #33613 üzenetére
ASUS változatát ajánlom a mini VGA szériából. Neki csendes hűtése van.
Nekem GTX670-DCMOC-2GD5 volt és szinte zajtalan volt. Bár egyesek azt mondták a későbbiek nem voltak már ilyen csendesek.Pl van egy ilyen eladó, kérdezd meg tőle milyen hangos volt a hűtése.
De ha gamer célokra lesz a gép, akkor nem oly mindegy milyen hangja van? Úgyis a fejeden lesz a fejhallgató.
Gamer témában amúgy sem jó a régebbi VGA, mert minden friss játékot úgy írnak meg, hogy a legújabb VGA kell neki... -
HookR
addikt
válasz
Pöttön #31904 üzenetére
Például Lian Li PC-Q21. Ugyan nem a legszerencsésebb, hogy az SFX táp a CPU-hűtő fölé kerül, de ha mérsékelt hőtermelésű processzorban gondolkodsz, akkor megfelelő hűtővel ezzel együtt lehet élni.
Valamivel 10 liter fölöttiek például:
- Lian Li PC-Q27
- NCASE M1
- Silverstone ML07
- Silverstone ML08
- Silverstone RVZ01
- Silverstone RVZ02Vagy ha megfelelne külső USB-s DVD-író, akkor a Fractal Design Node 202-t is érdemes megemlíteni. 10l és elfér benne nagyobb dVGA is.
-
lazydog
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest