- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
hegegabi80 #44105 üzenetére
VGA: 82-84C
Proci: 63-65C(2-3 ora jatek utan(Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands))
Arrol sajnos nem tudok nyilatkozni, hogy az elozo setup-al milyen volt. Ami uj: proci, lap, ram, proci hutes... De a kartya javult, eddig a 90fokba is bele-bele kostolt. Lehet csak a forditott szellozes miatt, nem tudom. Eddig a tapon keresztul ment ki a meleg, most a tapon keresztul jon be a hideg, es a gephaz hatuljan megy ki a meleg.
Hozzateszem az egesz gep bevan szoritva egy sarokba, es a teteje felett 1cm hezag sincs:
-
energy4ever
addikt
válasz
hegegabi80 #44103 üzenetére
Semmi sem lett kivagva rajta! Asszony gepe, o mondta, hogy Metisnek gyarinak kell maradjon...
-
energy4ever
addikt
válasz
Nerazim #44097 üzenetére
Ez igazabol egy Flex-ATX lap, csak ezt a szabvanyt nem nevezik manapsag neven, hanem Micro-ATX-nek csufoljak.
19,05cm x 22,86cm
Mas: Ugy ment bele minden a gepbe, hogy a gephaz nem lett megvagva, atfurva, modositva sehol sem! A gyari hdd rogzito kerult ki, mert nem fert el a laptol.
-
energy4ever
addikt
válasz
#16939776 #44080 üzenetére
(#44080) Duracellm... :
1db van a gyari Be!Quite prociblokban ami igen gyenge, nem boldogult azzal, hogy lentrol szivja fel a cuccot, szerintem csak ugy kepes mukodni, hogy ha felul van a radi, vagy teljesen feltoltve a rendszer.(#44086) AxBattler:
Asrock H81M-HDS R2.0
(#44087) KaiotEch: A tapot szetszedtem, megforditottam benne a ventit. Igy a tapon keresztul szivja befele a levegot, majd a radi masik felen levo 120-as piranha tolja kifele a meleget.
(#44085) Hegegabi80:
Igen, 1db csavar tartja, de nagyon stabilan.
(#44081) Nerazim:
Asrock H81M-HDS R2.0
-
energy4ever
addikt
Asszem az en baratnom a legelvetemultebb itx tulaj... Avagy Metis epites szokatlanul...:
Elvarasok:
-Metis marad! Metis nem lesz atfurva sehol! Metisbol nem lesz semmi kivagva sehonnan!
-Olcso legyen.
-Szep.
-Jo.
-Uj alaplap kell, mert abbol hasznaltat nem akar.
-Epitett viz kell neki bele, rozsaszin pasztel folyadekkal!Okes. Van 1 gyari feket ablakos metis, amit nem lehet megpiszkalni.
Proci adott 1150-es 4670K...Jo, azt hiszem itt kezdodnek a gondok: Uj alaplap kell. 1150-esbol pedig mar nincsen ITX.A konfig tehat igy nez ki:
Metis ITX (mi mas?
)
Be Quiet Silent Loop 120mm univerzális vízhűtés +ehhez atlatszo cso, Bitspower Z-Multi 80mm Water Tank, rozsaszin folyadek.
ASRock H81M-VG4 R3.0 alaplap Micro ATX
1050TI MSI 4GbSzoval elmeletileg az a Micro ATX lap befog ferni. (megvettem, szoval bekell fernie) Mivel a lapon 2slot van, igy a felso a 16x-es PCI-E. Ha oda dugom a kartyat a lapba, akkor rosszul adja ki, es nem fer be a gephazba, rogziteni se lehetne... Igy azt talaltam ki, hogy a kartyara felcsapom a LOW Profile hatlapot, ugy rakom a gephazba, es a kartya-lap koze egy 16X-es PCI-E risert tolok.
Hogy azt a vizet hogyan rakom bele, meg nemtudom. Amikor megrendeltem azt hittem alap 3cm vastag radi van hozza, erre joval nagyobb.Kovi fizunal cserelem le a gepem, addig marad igy ahogy van az ove is(az en cpu-mat kapja majd meg)
Szerintetek jol talaltam ki mindent, befog ferni, jo lesz igy? Kicsit aggodok...
-
energy4ever
addikt
válasz
AxBattler #42031 üzenetére
Baratnomnek Raijintek Metise van, es olyan lapja ami alulra adja ki a tapcsatijat. Boven elferne meg egy HDD, SSD ott. (neki felul van, de attol meg latszik)
FM2A75M-ITX a lap. Bar hozzateszem, a tapkabel se a megszokott egybe az egesz harisnyazva, hanem laposan van osszefogva. SF600-as a tap.
-
energy4ever
addikt
válasz
#16939776 #41869 üzenetére
Ez nemis lp.
Neki csak 2 slot-os low profile vga-hoz valo lenne a jo. Ez feleslegesen nagy lenne.
Metissel nincsen baja, nagyon szereti, meg szep, meg minden, de feleslegesen nagy.Vegul az elozo kollega megoldasa lesz. Marad az a haz, es az ablakos mod hazilag lesz kivitelezve.
-
energy4ever
addikt
Itthon is kaphato ITX hazat keresek, ami kisebb mint egy Metis, fekete, valamint:
SFX tapot fogad
2 slottos LP kartyat eszikIlyen letezik?
Unveils ML09 ilyen, bar itthon nem kapni ahogy lattam.
-
energy4ever
addikt
válasz
Geller72 #40807 üzenetére
Te olvasol is, vagy csak nezzel? Tudod mit irt?
"Nincs LP ÉS single slot 1050Ti.
Vagy LP, vagy single slot létezik."Segitek:
Nincs LP ÉS single slot 1050Ti. (ebben a sorban az ES azt jelenti, hogy egyszerre LP, es SS)
Vagy LP, vagy single slot létezik. (Igen teis olyat linkeltel ami siman SS, es nem LP)Ispy: Asszonynak ASUS HD6570-je van LP, SS, de nem LP kerettel van bent a metiseben. Egy AMD A10-6800K-val megy hibrid CrossFire-ben.
-
energy4ever
addikt
válasz
hegegabi80 #40770 üzenetére
Atx to sfx atalakotom van. Adtak a Sharkoon QB One gephazamhoz. Ugye az az atalakito jo az osszes sfx taphoz?
-
energy4ever
addikt
válasz
AxBattler #40764 üzenetére
Ezek a tapok sajnos nem modularisak, valamint, neki csak a legkisebbek jok. Ha jol tudom amiket linkeltel azok sfx-L-esek, nem?
Az ablakos verzionk van. A felso csatlakozok kilettek szerelve a gephazbol, mivel olyan helyen van(tv allvany), hogy csak 3mm hely maradt a gephaz tetejetol.(igy kivagni se lenne sajnos ertelme)
Vga: Asus Strix lesz, ha az MSI-t nem lehet mar venni esetleg kovi honapban.
-
energy4ever
addikt
Kozeleg a karacsony, es arra gondoltam baratnom Raijintek Metis=ebe egy kicsit upgredelnem a cuccokat.
Mindenfelekeppen kicsi tapot szeretne(latott kepet egy SFX taprol, ahol egy nagy taphoz volt hasonlitva, es megtetszett neki.)Arra gondoltam, hogy ezek kerulnek a gepebe:
- MSI GTX 1050 TI GAMING X 4G GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 PCIE
- CORSAIR SF Series SF450 450WSzoval a nagy kerdes, ami miatt elore is aggodok mar:
A Metisbe egy venti rakhato, az befele tolja a levegot, es a tapon tavozik a meleg. Birni fogja az a kis tap? (marmint azt, hogy a gep alltal termelt osszes ho rajta keresztul tavozik)
Nagy hotermelo alkatreszek nem mennek a gepbe, 1050 Ti, es egy alacsony fogyasztasu FM2-es proci lenne benne. Vagy van masik SFX+Full modularis tap ami ajanlottabb?A kartya ugye belemegy vagdalas nelkul? Kerdeztem mar egy masik ugyan ilyen hutos kartyarol, es akkor azt irtatok, hogy lekell belole vagni, hogy belemenjen, de a gari miatt nem szivesen vagnam meg a kartyat. Masik meg nem nagyon jatszik, mivel 100%-ban fekete-piros gepet szeretne maganak.
Koszi elore is!
-
energy4ever
addikt
Szerintetek egy MSI AMD Radeon R9 290 Gaming 4GB befer egy Metisbe?
Tudom, kazan, tudom inkabb Nvidia, tudom, AMD, stb... En csak a fizikai meretere lennek kivancsi, hogyan fer el a metsiben. Gyarto oldalan neztem adatokat, Raijintekeknel nagyon rosszul van megadva a vga meret, joval nagyobb kaartyat is belelehet tuszkolni pici tappal. -
energy4ever
addikt
Mi a jo abban, hogy a Metisekben kifele tolja a levegot a venti?
Nem ertem. 2 ponton van bennuk ki, es befele meno levegoag ventifelfogatassal. Az egyik a hatoldalon, a masik a naptan. Namost a tap alabvetoen bentrol kifele tolja a levegot. A ventit olyankor nem ugy kellene belerakni, hogy kintrol tolja befele?
Nem hiszem, hogy artana a tapnak a szobahomerseklet +10fokos levego.
Baratnom gepeben van vga, es a proci igyis szobahomersekleten mukodik benne (A6-4620K OC) egyvraijintek cpu hutovel.Lattam metisekrol kepeket, es ott szinte mindenhol kifele tolja a venti a levegot. Gyarilag is ugy allt benne a venti. Egyszeruen nem ertem...
-
energy4ever
addikt
válasz
Peterhappy #40258 üzenetére
Raijintek Metis?
-
energy4ever
addikt
válasz
hegegabi80 #40212 üzenetére
"Ha a vga-t nem tudod kicsit jobbra húzni, akkor nem marad más hátra, mint a ház moddolása."
Azert nem kellene ezt igy kijelenteni. Metisnel ugyan ez a problema van, en nem vagtam szet a gephazat miatta, hanem a HDMI csatlakozo gumi burkolatat szedtem inkabb le, annyira, hogy odaferjen.
(#40221) Duracellm...:
+1 -
energy4ever
addikt
válasz
#16939776 #40109 üzenetére
Igen. Sot, a gyari merevitot nem tudtam rarakni, mert a lap hatuljan vannak alkatreszek amiket lezuzna, ezert egy gyari EK-s vizesblokk AMD-s merevitojet fogom felhasznalni, ami hozzaerne a lapot felfogato talcahoz.
(#40108) shteer:
Irok, ha aktualis lesz. Baratnom gepe, es mondta csak akkor legyen megcsinalva, mikor az uj proci miatt amugy is szetkell szeddni, -
energy4ever
addikt
XV. kerben van valaki, akinek van Flex-je, es szivesen belevagna egy Metisbe?
(na beletalaltam a topik 2 kedvencebe egyszerre, Metis es a Flex)
Nekem nincsen flexem, es sajnos a cpu hutes X clamp-je (masneven hatlapi merevito talan !? ) nem fer el az alaplap, es az alaplapot tarto gephaz lap kozott. Ezert az alaplapot tarto reszt egy kicsit megkellene nyirni.
Ha nincsen senki, akkor nekiesek furrogeppel, majd csipofogoval, par ora utan talan vegzek vele, es jo igenytelen is lesz majd.
-
energy4ever
addikt
válasz
hegegabi80 #40001 üzenetére
Aldiban lehet venni ilyet. Legalabbis nalunk a 15. kerben van rengeteg fele.
-
energy4ever
addikt
Nem, kivegeztem egy flex-el.
Felulrol a 4. kep. Ott lattni, hogy a qb one elolapja ennek a gepnek egy resze. Pl bekapcsologomb is maradt, meg a ledek is. Illetve az alaplap tartasaert is a QB one alaplap tarto szerkezete a felelos ebben a gephazban is.Am a QB One remek gephaz volt. Szerintem vegul ebben a reinkornacioban jo sorsa lett igyis.
-
energy4ever
addikt
válasz
megema #39962 üzenetére
Gumi nem lesz jo, ha nagyon otthine megoldast akarsz, akkor szivacs. Ha szebbet szeretnel, akkor az a konyhai dorzsi(ami a szivacson van, kb 3mm-es fekete), na olyat lehet venni kulon lapkent. Az fekete, es nem uttne el a geptol annyira.
Az amit en linkeltem, lehet mar nem menne be a ket kiallo resz miatt, amit irtal, viszont a mostani hdd tartod tetejere szerintem passzolna!
-
energy4ever
addikt
-
energy4ever
addikt
válasz
Mercutio_ #39884 üzenetére
"Létezik olyan álló ház nem aranyárban, ami max 37 mély, 36 magas, 17 széles"
Az enyem: 13,5 szeles 12mely, es 30magas. Ez meg joval kisebb is, mint amit te irtal. Csak van egy bokkeno... Ameddig te cm-re gondoltal, addig az enyemet col-ban irtam le.
Amugy az enyem alulrol-hatulrol sziv, es felul-hatra tolja ki a levegot. oldalfalai 1,6cm-es falapokbol, es 3mm vastag uvegbol allnak. -
energy4ever
addikt
válasz
milkabrams #39839 üzenetére
En ilyet hasznalok: WD Purple 2TB 5400rpm 64MB SATA3 WD20PURX Jelenlegi fadobozos gephazban is ultra csendes.
COOLERMASTER GeminII M4 RR-GMM4-16PK-R1 ?
-
energy4ever
addikt
válasz
milkabrams #39836 üzenetére
Igen. A gyari hutovel szerintem nem lesz gond. Az ingyen van, ha megis hangosnak talalnad, akkor majd lecsereled. De nem hangos, hanem forro lesz.
HDD-bol pedig nezzel 5400-asat. (enis Purple 2Tb-osat hasznalok, ami 5400-as es semmi hangja. Jatekok arrol mennek, a rendszer pedig SSD-rol) -
energy4ever
addikt
1 slot-os a VGA. Elvileg oda kellene vinnia a kartyat, ahol a 2. slot van a gephazon. Vagy ez a lap 3 slot meretu lenne?
Szerintem ez a lap csak 1 slottal nagyobb mint egy itx, es igy pont ugy fogja kiaddni, hogy a metis 2. slotjaba lesz a kartya, az 1. 1x-es pci-ba meg kesobb akar mehet hangkartya, vagy wifi, stb.
-
energy4ever
addikt
válasz
AxBattler #39798 üzenetére
Az A8-7650K 768.0 GFLOPS-ot tud. Az A6-4620K HD 6570-el CF-ben pedig 1.280 GFLOPS-ot tud elvileg.
Kesobb meg lehet venni bele valami 4magos procit is, ha keves lenne az a mostani 2magos csoda.
Akkor az a lap lesz benne amit linkeltem. Koszonom a segitseget, enis ugy gondolom, hogy befog ferni. -
energy4ever
addikt
válasz
AxBattler #39794 üzenetére
Amik mar megvannak:
Proci: A6-4620K, de idovel 4magosra lesz cserelve.
VGA: Asus 6570 1GB (Az apuval fog menni hibrid CF-ben)
Tap: FSP 400W ATX
HDD: 2.5 120Gb(idovel SSD-re lesz cserelve)
Ram: 2400Mhz 2x4Gb G.Skill TridentXAmik meg hianyoznak:
Gephaz: Raijintek Metsi fekete ablakos. (ez nagyon tetszik neki, szoval ez lesz)
Alaplap: ASROCK FM2A58M-VG3+ R2.0 (mar ha belefer a metisbe)
Hutes: XILENCE A402 (menni fog a fekete-piros oszkephez)FM2 lesz, az mar biztos, teljesitmeny boven elegendo, csak jatekra lenne hasznalva(abbol is csak a coop multisok), minden masra ott az en gepem.
Szoval az ASROCK FM2A58M-VG3+ R2.0 lapot meg megeszi a metis?
-
energy4ever
addikt
Baratnom minnel olcsobban szeretne egy picike gepet osszerakni maganak.
A Metis tetszik neki nagyon, de FM2-es alaplapbol alig van mar itx. En neztem ezt a Micro-ATX lapot, es ranezesre beleferne a metisbe. Szerintetek? -
energy4ever
addikt
Integralt cpu-s alaplap letezik ami elvisz par regebbi alap jatrkot HD-ban, lowon? Pl CS:GO, Dirt3, stb...
-
energy4ever
addikt
AM4-es ITX lapokrol van valami info?
Remelem lesz beloluk ITX lap, nem ugy mint az AM3/AM3+-bol volt regen. -
energy4ever
addikt
válasz
cinemazealot #36502 üzenetére
most igy hangos. Nincsenek benne uveglapok, mindent lehet hallani. Olyan hangja van, hogy ha felveszem a zart razer fejhallgatot, akkor pont nem hallani, de amugy igen.
Ha benne lesz az uveg, majd csinalok videokat is. -
energy4ever
addikt
-
energy4ever
addikt
válasz
#16939776 #35704 üzenetére
Kabelfesu tervben van, meg lesz meg benne vizes vga is. Ledeket rakok majd az aramlas visszajellzobe, illettve a blokkba is. A Res-meg kap egy koralaku led "övet" az aljara.
Ha majd mennek bele az uvegek, azt kell meg gravirozni, es nem tudom milyen tamaju legyen, ami jol nez ki, es nem rondit bele az oszkepbe se!
Kicsit mas szogbol mar megmutattja magat a radi vastagsaga is
/86mm/
Kicsit fureszporos a gep a vagdalastol, majd letakaritom, es lovok rola ertelmes kepeket is.
-
energy4ever
addikt
válasz
cinemazealot #35701 üzenetére
A tartaly kikapcsolt allapotban televan folyadekkal. Bekapcsolast kovetoen lesz felig, mert a radibol attolodik bele a levego. Igen, van benne egy cso, amibol a falanak tolodik a folyadek.
Mas: Mi szamit ITX-nek? Az en geppem meg belefer? ITX lapom van, de a gephazam a maga kb 75x35x35 cm-es meretevel azert nem mondhato mininek.
-
energy4ever
addikt
válasz
cinemazealot #35698 üzenetére
Gyari EK folyadek. Specko tartaly, Van benne egy cso fentrol lefele, aminek a vegen zaras van, es az oldalan lyukak, amibol jon a folyadek neki a tartaly belso falanak.
Ezert latod "ket retegunek". -
energy4ever
addikt
válasz
cinemazealot #35696 üzenetére
Kivagtam a falapot dekopirral, de hiaba vagtam szeppen, csunya maradt. Utana 3mm-es presfa lapbol megcsinaltam ugyan igy, az lett rarogzitve, de szinten csunya maradt a csatlakozoknal, igy belett vonva "karpittal"(jo minosegu takaroval) a 3milis lap.
Kb 12orat toltottem az alaplapi hatlap megalkotasaval. -
energy4ever
addikt
válasz
#16939776 #34423 üzenetére
A kartya nem futi fel a radit. DC 2-es 390X-em van. A DC II hutes hatul-elol fujja ki a meleg nagy reszet, felul kevesbe jon belole meleg, igy a radit beken hadja szerencsere.
Sokan azt hiszik, hogy ha a res. van legfelul, akkor abba megy az osszes levego, pedig zart rendszernel, nyomas alatt, nem mindig a fizikailag legfelso pont van legfelul.
ITX gepet meg nem vizeztem ilyen komolyan. Alapbol se egyszeru egy ilyen pici gepet osszerakni, egy ilyen osszetettebb viz se egyszeru, de a ketto egybe, valami kegyetlen durva, foleg ha azt akarom, hogy maradjon letisztult is!
Nembaj, vegeredmeny miatt megerte!
Es meg az elejen te mondtad meg, hogy ebbe hova akarok vizet rakni.
-
energy4ever
addikt
válasz
#16939776 #34421 üzenetére
A res. teteje picit feljebb van mint a radi, de zart rendszernel nem mindig legfelelul van a tetopont ahol osszegyulnek a bubik legresnek. Jol kiadott mindent az egesz rendszer. Az elejen meg volt par bubi mikor dontogettem a gephazat, de mar ha megforgatom az egesz gepet, egy kis bubi sem szokik ki, mind a res,-ben van.
Az aramlasmerotol feltem, hog nem fog beferni, meg a raditol is. Vegul az aramlas mero 3mm-re a ram tetejetol, a radira rafekudve jott ki. A radi 90-es csatijai meg hozzaernek a taphoz, szoval ott ha 1mm-el nagyobb lenne az egesz, akkor mar nem lehetne ratolni a gephaz tetejet. Igy pont kiadott mindent. Ennel jobban nem tudtam volna kimilizni az egeszet.Neztem hofokokat, fel ora 100%-os proci terhelesnel 84C fokra meg megy a cpu, 4.4Ghz-ra huzva(4670K).
Pont ennyi volt az Atlas hutessel is(86C fok), csak most joval szellosebb, mert mind a ket venti felfele, kifele a hazbol tolja a levegot, valamint igy az alaplapi chippeken, keletkezo ho is egybol kimegy. -
energy4ever
addikt
válasz
ronati #34312 üzenetére
4670K-t en 2x4Gb-al hasznalom, eddig max 6Gb-ra telt fel a ram jatekok alatt. 2400Mhz-s moduljaim vannak. 1333-rol valltas utan mintha kicsereltek volna a gepet, ugy felgyorsult!
Eroteljes memoria igenyu munkahoz ahogy az elozo kollega is mondta inkabb tobb mint gyorsabb memoria menjen. Jatekhoz felesleges 8GB-al tobb! -
energy4ever
addikt
válasz
cinemazealot #34232 üzenetére
Minimum 2, de 8Gb az ajanlott hozza!
Enis 2x4Gb-al hasznalom a gepem, es egyik jatek, egyik szerkeszto program sem lepte tul eddig a 6Gb-ot!
Feleslegesnek soknak talalom. A tobblet penzt meg masra is tudja kolteni. Vagy vegyen inkabb gyorsabb memoriakat. Nalam az 1333-rol valo 2400-ra valltas jelentossen felgyorsitotta az egesz gepet.BennyRay: Arban mennyit koltenel gephazra?
-
energy4ever
addikt
válasz
Pete55555 #33745 üzenetére
Az az also venti foleg az alaplap szellozteteset fogja ellatni. Azok az uvegek nyithatoak lesznek, igy nem lesz olyan nagyon zart a rendszer, hogy hezitaljanak a kimeneti levegoert felelos ventik.
Kek folyadek lesz, valamint alul-felul hideg-feher ledszallag, ami befele villagit, igy nem fog a feny annyira kivillagitani belole.
"Egyébként pofás terv, jól néz ki szerintem." Jo ezeket a szavakat olvasni!
-
energy4ever
addikt
Reg jartam mar errefele. Elkezdtem gondolkodni masik gephazon. Nagyon szeretem a mostani qb one-om, semmi bajom sincs vele, de szeretnek valami stilusos, latvanyos gephazat. valamint szeretnem ha az asztalon tobb lenne az ures ter, de azert megse a foldon legyen a gep. Igy arra jutottam, hogy megy majd a tv melle, jo dolga lesz ott.
Nekialltam osszeszerkeszteni(eddig meg csak digitalis formaban), egy butorlap gephazat:
Szerintetek meg min kellene rajta csiszolni/hogy nezne ki jobban?
-
energy4ever
addikt
válasz
t72killer #33430 üzenetére
Erre is csak ugyan azt tudom mondani, mint az elozore.
Nemtudom miert, ranezek, es nem egy minosegi valamit latok. Lehet, hogy azok a sarok zaro lemezek, vagy nem tudom, de nem a megszokott kulseju cucc az.Ettol fuggetlenul lehet, hogy jo, meg minden, de nekem nagyon kinai minoseget araszt ranezesre kepek alapjan.
-
energy4ever
addikt
válasz
Mercutio_ #33409 üzenetére
Szerintem maradt itthon PS2 bontasbol, ha nem, akkor majd rendelek mikor a vizhutest hozatom. Ha jol emlekszem tody-nal lehet kapni itthon is. Sot, most megis neztem neked, nala ezek vannak:
Phobya Gappad hővezető csík 120x20x1,5mm-es méretben 7 W/mk 1.900Ft.-
Phobya Gappad hővezető csík 120x20x1,0mm-es méretben 7 W/mk 1.700Ft.-
Phobya Gappad hővezető csík 120x20x0,5mm-es méretben 7 W/mk 1.400Ft.-Szerk:
Most latom van ilyen is:
Alphacool két oldalas ragasztó-Gappad hővezető csík 120x20x0,5mm-es méretben 600Ft.- bar ez szerintem sunikhez valo. (mini hutobordahoz)
-
energy4ever
addikt
válasz
Mercutio_ #33394 üzenetére
Az en M.Satas Kingstone SSD-m 75 fokig ment fel amikor benchmarkoltam a gepet. Kb a proci mogott van az alaplapon, szoval nem csodalkozom rajta.
En azt tervezem vele, hogy berakok az ssd, es a gephaz alja koze egy thermal padot, igy a gephazat fogja asznalni holeado feluletnek.
-
energy4ever
addikt
De. Eloszor volt a gyari hutes. Utana jott az Atlas. Az volt a legjobb, csendes, nagyon jo holeado kepesseg, pont befert, egyszeruen tokeletes volt. Utana jott a viz, na az hangosabb, es rosszabb volt mint az Atlas. Szetkaptam a pumpat takaritani, de osszerakni mar nem lehetett, mert az elozo tulaj telenyomta pillanatragasztoval.
Addigra meg mar az Atlast is eladtam, szoval most ment vissza a gyari hutes, igy felejthetem el a tuningot.
-
energy4ever
addikt
válasz
cinemazealot #33187 üzenetére
Ezzel a hang kerdessel mindenki mashogy van. Jatek/film kozben engem nem zavar ha uvolt a gep, mert fejhallgatoval jatszok/filmezek. Viszont ha este bekapcsolva marad az alu burkolatos kulso hdd-m, mar attol nem tudok aludni, pedig nem egy hangos darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest