- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, azt benéztem
Ami miatt nekem ez kérdéses volt, az az hogy eddig nem túl stabil mindkét foglalatot megtöltve rammal, DC módban, valaki alaplapot, valaki memóriát próbált cserélni megoldás képen.
-
törölt tag
Tessék:
ASUS H170i-plus-D3 DDR3-as!
Gigabyte GA H170n-WiFi
from: (#31341) -
Goose-T
veterán
-
Petrisz
tag
Ez nekem is tetszik. Szólj, ha valamire jutottál. Rákerestem, de nem találtam sehol sem belső fotót, és az elérhető speckókból se derül ki, hogy ez az 5.25" mi is. Annyit adott csak ki a Gugli, hogy ilyen házzal a Point of View kész gépet is szállít, és abban slim DVD drive van.
-
hito
nagyúr
Kill rendszere Codegen MX-31-esben van (300W-os táppal), arra írta hogy 135W az össz fogyasztás
toldy: köszönöm. Elég szimpi a PCIe-s J&W lap, viszont egy picit megijeszt hogy butítva van a slot (valószínűleg csak 4x-es, majd utánajárok). Hiába, semmi nem lehet tökéletes
AMD rendszert költséghatékonyabban lehet kiépíteni.
Egyértelmű Intel lenne, ha nem lenne minimum 20%-al drágább. Szinteén hülye kérdés, de ATI-nál nincs olyan lehetőség mint nVidia-nál hybrid-SLI? Mert akkor elég lenne egy gyengébb ATI is bele, még a butított PCI-e slot se érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged