- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most volt időm megmérni a kivett elemet: Uk:3.15V Iz:22mA ami még érdekesebbé teszi a dolgot..., gyanítom, le volt rohadva az érintkező és produkált valami furcsa dolgot, az hogy közben nem csinált checksum error-t, az végképp érthetetlen, számomra is.
Másik említésre méltó dolog: 45W-oscpu-val (max. 1V-os Vcore) nem volt 100%-ban stabil XMP-beállítással az új 16GB-s kittel... Kb:2 napot szemeztema linX-el mire rájöttem hogy mi a baja...
Aida-ből kiolvasva kiderült, hogy min. 1,3V-os memória vezérlő kell az XMP profil használatához, így a Cas Write Latency-t (nem CL!, egy 128-ad rangú beállítás) 8-ról 9-re kellett emelni, ennyi volt az eltérés XMP és a normál időzítések között...
De az alaplap XMP/AUTO->(XMP)közott hagyott "választani" de az >XMP< nem volt jó a max.: 1V-os CPU-hozKöszönjük neked hülye-biztos világ, és szabványok!
-
Pgraph
aktív tag
Köszi!
Igen, sejtem, a gyakorlatban Sims3-azás alatt nem nagyon jönnek ki a sebesség különbségek. Na, még meglátom. Saját gépemben Samsung 850 Evo-t használok bő egy éve, de annyit nem akarok adni érte.(#35324) Fleto93: Te vagy a második itt, aki említ anomáliát újabb generációs hardver és a Sims között. Netet bogarászva nem találtam egyértelmű ellenjavallatot, elvileg menni kéne. A Sims4 az biztos fut Intel HD530-cal.
Ez a Metis egyre jobban tetszik, szemre is nagyon patent, milyen kompakt gépeket lehet bele szerelni.
-
jim bcs
nagyúr
A ledeket lelőttük a biosban mert nem kellenek, ez a gép most egy irodai kis mindenes lesz így dvga nem szükséges, karácsonyfa effekt szintén nem.
Részemről röviden, szubjektíven:
ASUS B150I PRO GAMING/AURA:
A bios nagyon rendben van és jobb mint az elődök, jó audio, ahogy írtad az Intel LAN az pozitív és az M.2 az nagyon jó mint variáció. Pluszban a jövőre nézve az USB Type-C sem elhanyagolható szempont, szerintem a 30-35k-s ársávban a felsorolt tulajdonságokkal a lehető legjobb lap.In Win Chopin:
Nem 50k-s ársáv, de én a prémium kategóriába sorolnám. Egybe van de nagyon, az alu is nagyon sokat dob rajta, a rajta lévő perforációk kellő szellőzést biztosítanak, felül a 8pin EPS felett elég hely van pl. az utólagos sata elvezetésre hátra + van még 1-2 hely ahol a kábeleket kényelmesen hátra lehet vinni a tálca mögé. A hdd/ssd tálca kivehető, ugyan csavarral rögzíthető, de klipszes ami stabil önmagában is, így nem feltétlen szükséges a csavarral rögzíteni. Maga a ház részemről nagyon ajánlott kategória.
In Win Chopin táp:
Fentebbi kérdésre válaszolva hangtalan, néma. -
VTom
veterán
Még nem volt időm nagyon kitesztelni, de eddig elég jónak tűnik, 6700K van alatta, tuning nélkül idle-ben 27-28 fok, terhelés alatt (GTA V) 66 fok volt a maximum.
Intel Burn test-re nem emlékszem pontosan, de nem érte el a 80-at, az biztos.4.4GHz-re húzva 1.3V-tal IBT épphogy elhagyja a 80-at, 81-82 fok volt a legmelegebb mag.
Szerintem jó kis hűtő, nálam meg van támogatva hátul 2 F8-cal, oldalt egy másik Ben Nevis ventivel, ill. a ház elejében ott van a gyári 200mm-s.
Hétvégén tudok elidőzni a tuninggal és a venti profilokkal, utána többet tudok mondani.
-
törölt tag
-
eight
senior tag
Még egy dolgot elfelejtettem mondani. Tegnap sehol nem sikerült rezgéscsillapítót kapnom a ventilátorhoz (Artic F14-et kaptam fehér 14cm-esből azonnalra, és ahhoz nem jár). Gondoltam azért mégsem csavaroznám be a házba ventit, olyan szerintem vagy 10 éve nem csináltam, ezért rögtönözni kellett.
A háztartási boltban vettem kicsi fekete kábelkötegelőt (2 Ft/db.) és fekete gumi alátétet (1 Ft/db.). Egy rezgéscsillapítóhoz 2 kötegelőre és három alátétre volt szükségem az alábbiak szerint:
Remélem valakinek segíteni tudtam, ha esetleg olyan helyzetbe kerülne mint én. 7 Ft/db. talán mindenkinek beleférhet, és mégiscsak jobb mint a csavar (szerintem).
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
-
MrDerekas
addikt
Nincs is ezzel semmi gond. Csak hát "sürgős" és "ajánlat" jelzésű volt a hsz-od. Kapásból én is a "nagyobb" házakat ajánlanám, nem tudván mi, mekkora lesz benne neked. (Sharkoon C10, CoolerMaster Elite 120 vagy a 130, stb). Nemrég egy Raidmax Atomic házba cuccoltam be, csak ott az integrált és passzív hűtésű cpu miatt, dvga hiányában táncteremnyi helyem maradt
Az a házikó, a kicsi és a nagy mini pc közé sorolható szerintem. 265 mm-es dvga fér el benne.
-
cinemazealot
addikt
-
cinemazealot
addikt
Én is pont így kezdtem (SSD, bill, egér, monitor). Aztán egy menetben vettem meg az alaplapot, procit, memóriát, további 2 hét alatt futott be a többi aprólék (sőt, jó pár még mindig valahol érkezőfélben van), most meg ott tartok, hogy a házat én fogom megépíteni. Ha nem vigyázol, Te is így jársz.
-
törölt tag
Német ebay-ról is 5-10 nap, korábbra nem vállalják.
(#33744) energy4ever: A radiátort beteheted az alaplap/VGA mögé a hátlapba, kicsit elemelve tőlle, ha a táp, szivattyú egyéb úgy is az alsó részben lesznek.
Az alsó lemezt lecserélném perforált lemezre vagy méhsejt lapra, nem ül rá látványosan a por, mint a bútorlapra ha megvilágítod. Alulról, ezen a rácson keresztül világítanám be, úgy hogy ne látszódjon a fényforrás, és ne tükröződjön az üvegen vagy a falakon, csak a hardver látszódjon benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged