- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yiggdrasil #37794 üzenetére
Szerintem belefér, de nekem túl személytelen a külseje
.
-
Nocsaknocsak, kezd ez érdekessé válni. A Ryzen procik (starcraft2-játékosként pláne) nem győztek meg 100%-osan, de jöhetnek még ebbe a foglalatba finomságok
-
-
-
-
válasz
KőkorSzaki #37775 üzenetére
Zárt tápkockát úgy 30-40% terhelés körül üzemeltetnék 24/7-ben.
-
-
válasz
Kodiak88 #37758 üzenetére
"Főként játékra szeretném használni" <-> "nem feltétlen szükséges, hogy erőmű legyen" - ez itt a kulcskérdés, milyen VGA+CPU-ra van szükséged? A "főként játék" nálam dVGA-t jelez, legalább egy gtx 1050 magasságában - ami a költségre+méretekre elég komoly kihatással van.
NAS: szükséged van külön NAS-ra, vagy futhat minden a kisgépről? A villanyszámlásnak sztem nem fog sokkal jobban fájni egy kis ITX gép, mint egy NAS.
-
válasz
KőkorSzaki #37756 üzenetére
Jól szellőző LED-tápegységet, ne műanyag kockát
Egy ilyesmi megbízhatóan ki fog szolgálni 90W-on is, míg a zárt kockák nagyon nem szeretik, ha maxon nyúzzák őket.
Persze ha csak egy T-s i3 proci lesz benne, VGA és 3.5"-os winyók nélkül, akkor jó lehet a 90W-os tápkocka (gyakorlatilag <50%-on fűtve).
-
-
-
-
"240mm radiator with a single 120mm fan" - he? szedjem le az egyik ventit a radiról?
-
-
-
Egy merész gondolat: van olyan itx házikó, amiben elfér egy corsair h105-ös hűtő és viszonylag kompakt?
-
-
-
válasz
tomi5244 #37652 üzenetére
Én most üzemelgetem be a giga 1050 ti LP-t, vízhűtés mellett se hallottam a hangját alapon (nyúzni még nem nyúztam), első tapasztalatok alapján valszleg hosszú időre barátok leszünk. Az MSI hasonszőrű karija 18centis, ami elvileg már sok a Metisnek.
A DP1.4 követelmény alapján ugye 3 GPU jöhet számításba: RX 460, Geforce 1050 és 1050 Ti. A radeonokat én a multimonitors blama/többletfogyasztás, a kedvenc Blizzard játékaim Nvidia-pártisága, a 3D vision hiánya és az állítólagos gyengébb driverezés(?) miatt kilőttem. A házam - ahogy a Metis sem - nem igényel LP karit, de ebben a szegmensben annyira ritkán jönnek új VGA-k, hogy simán lehet űj házba költözöm VGA-csere előtt. Ill szeretek spórolni a "légköbméterekkel" ha lehet, ezért maradtam a low-profile karinál.
-
-
-
válasz
Buckey #37627 üzenetére
Bizony
. Nálam 75W-os LED-táp+125W-os pico egy i3-6300T+Asrock 170m-itx/ac+2.5"-os winyó konfit etet. 20W alatt van a tipikus fogyasztás - így nem is melegszik semmi - de tápellátást nem is terveznék sokkal 50%-os kihasználtság fölé, jobb a békesség. (elvben belefért volna a nem-T-s proci is, de inkább maradtam a konzervatívabb darabnál)
-
válasz
tvamos #37624 üzenetére
Ekkora fogyi mellett egy 250-es tápnak nem szabad túlmelegedni, de lehet már elaggott és készül a másvilágra.
Ha a ház rosszul szellőzik, akkor jó 5let kihajítani belőle a táp felét - bár azért a panelek is szeretnek melegedni egy kicsit.
#37625, "Lehet, hogy kell a nagyobb, 100 W-os táp. " - nem lehet, biztosan. A tápellátást túl szokás méretezni.
-
-
válasz
imibogyo #37615 üzenetére
Teljesen átérzem a szitut
. Gépösszerakás nálam se vihet el már fél napnál többet... = nemigen moddolgatok, veszem ami kapható. Vízből is "játékvizet" - a nagygépben van egy h105, ezt mondjuk sajnálni fogom, mert teljesen ventimozgás nélkül vitte 40 fok alatt a 4770k-t.
-
válasz
imibogyo #37612 üzenetére
A ciripelésre kíváncsi leszek, nekem egy Enermax SFX 550 gold van betervezve, 100W alatt tudtommal ez is teljesen passzív. Felette persze nem az, viszont legalább megvan a lehetőség, hogy izmosabb hardvert tegyek a gépbe (még tanulmányozom, bele lehet-e varázsolni a h75-ös hűtőbordát) és kihajítsam a full-ATX tornyot otthonról úgy ahogy van.
#37613: a 250W-os AC/DC már elég combos darab
-
-
válasz
tvamos #37607 üzenetére
Értem. Ha alapból felvesz kb 60W-ot, akkor 100W fölé kell tervezni a LED tápot és a panelt is, jó erős 12V-os ággal a panel részéről. Nem tudom, mennyire vagy elszánt a témában, pl egy ilyen kategóriájú panelt és egy 120W-os LED tápot javasolnék. Csak ez a kettő így drágább, mint egy minőségi gold SFX táp, de te tudod...
Farkán húzott tápegységet én csak laptophoz vagyok hajlandó használni, a tu100-amba beépítettem az AC/DC-t (hogy aztán most kiszedjem
), nekem valahogy lerombolja a "pici gép" imázsát a mellépakolt kilós kocka...
-
válasz
tvamos #37599 üzenetére
Mi van még a gépben? milyen winyó, proci? 3.5"-os winyók induláshoz van, h 20W-ot is kérnek és a proci is full terheléssel szokott indulni.
Amúgy pont azon vagyok, hogy kihajítom a paneltápos ügyességet a tu100-ból, nincs sok értelme: egy 500W-os(!) sfx kocka is belefér, ami ráadásul semmivel se foglal kevesebb helyet az ac/dc-mnél. Ok, lehet 1-2W-al több lesz az effektív fogyasztás, mint egy ideális panel+LED-táp páros esetén, de nem ettől fog bedőlni a családi kassza. Cserébe ott a lehetőség, hogy vga-t, esetleg izmosabb procit tegyek a házikóba, ebbe azért belefér. Így akár a nagygépem is cserélhető lenne otthon.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Mercutio_ #36432 üzenetére
+#36431, köszi! A non-ti valszleg kevesebbet is fogyaszt/melegszik=zajong
.
Még egy sor fejtörés lesz a dologban mindenképp, de valszleg egy nem-annyira apró ITX-házikóba kell költöztetem a cuccot, ha a nagygép tartalmát (i7) komolyan akarom venni. A Phanteks Enthoo-Evolv szimpatikus, ebbe még a mostani CPU-hűtőszörnyem (corsair h105) is elférne - viszont ebbe kb bármilyen VGA-t belepakolhatnék.
-
" LP kártyáknak más a célközönsége, megítélése. Évekkel később is keresettek a használtpiacon." - Ezesetben ha kapható lesz a Giga 1050ti LP...
Én is erősen gondolkodom, hogy kell-e nekem a nagy+hangos 1070 (nálam nem játékra kellene, hanem videofeldolgozásnál a proci kisegítésére CUDA-ban). Nehéz dolog ez a htpc<->nagygép egybegyúrás
-
Korrekt, 10FPS minimumnak már röcögős, és egy generáció nem hiszem hogy világmegváltást hozna. A 1050 vs 750 viszonylatban meg át kell gondolni, mit ér meg a ~20eFt körüli felár. Az tuti, hogy a 1050 lényegesen jobb eséllyel lesz eladható/használható 2-3év múlva, a 750 meg kis szerencsével annyira olcsó, h tökmind1, hogy 0-ra amortizálódik.
-
"ez a ventilátor 1500 rpm-ig ad ki elfogadható zajt magából, legalább is nálam." - értem
. Mondjuk át kell gondolni, zavar-e a zaj, amikor maxon megy a kari? A zaj leginkább mozizás közben probléma, akkor viszont néma. Ha valami combosabb CUDA vagy játékfeladatot kap, akkor nem nagy gond ha kiabál.
-
970-ből nekem gigám volt és annak volt kb a legjobb hűtése a piacon (igaz nem ITX, a nagymelák G1-es kari).
Szemezgetek a 1050-es LP és a 1070-es ITX gigával, utóbbi használhatónak tűnik a teszt alapján.
-
-
-
válasz
Mercutio_ #36408 üzenetére
, én se hajtanék a 270-re - hacsak valaki nem az Optane-t akarja bétatesztelni.
Amúgy mi az hogy H, ill B-sorozat és "gaming"? Tudtommal csak Z-vel lehet tuningolni, meg multi-GPU support is csak Z-n van (ok, tudom, ITX lapba amúgy se megy két VGA - de komolyan, mire a géming jelző???)
-
válasz
#16939776 #36357 üzenetére
Ja, eleve nem műanyagos az AC/DC-m
- VGA esetén a nagytesó 150W-os kéne, ahogy panelből is egy igazi panel, nem picoPSU - ezek már szumma több térfogatot zabálnak, mint egy SFX táp (a jelenlegi ACDC önmagában ~SFX méret...).
Igazából fejembe vettem, hogy a nagy ATX géptől megszabadulnék és a kis TU100 vinne mindenféle bizniszt otthon - ez azért igényelne némi kraftot:
- procicsere 4magos i7-re -> valszleg kéne vmi combosabb hűtő +kupaktalanítás is.
- 1050Ti grafika
- egy db 3.5"-os winyó(! - ennek helyet is kell faragni, pl a doboz aljára a dupla 2.5"-os helyre) -
válasz
#16939776 #36350 üzenetére
Ezt a "belerakom az izmosabb paneltápot" c. ötletet mostanában tervezem kiszuperálni: valóban, a paneltáp gond nélkül belefér a házikómba, de az AC/DC-t csak elég nyögvenyelősen sikerült belefaragni a TU100-ba, ráadásul ami benne van, csak egy minimál, 75W-os modell. Persze, ez simán elviszi a mostani i3-6300T-met, de tervbe vettem egy LP 1050ti videokarit a gépbe, amit viszont már elég macerás panellel etetni
.
Ráadásképp a fogyasztás se úgy alakult, ahogy megálmodtam, 18W alá még így, minimál i3-mal se nagyon megy a konfi, sztem ez meglenne egy SX500-LG-vel is, ráadásul egy ilyen combos táppal kész kis izomPC-vé lehetne fejleszteni a gépezetet, csak bírja az ember hűtéssel.
-
válasz
shteer #36322 üzenetére
Kell
Mondjuk MSI már van egy ideje, ráadásul duplaventis kivitelben... (Igaz, eggyel kevesebb HDMI van rajta)
-
-
válasz
Falcon C. #33580 üzenetére
Az időtartam teljesen irreleváns, évenkénti 20percnyi játék ugyanolyan hardvert kíván, mintha napi 10órában tolnád
. Inkább a bonyolultsági fokra értettem, sok játékossal egy csapatban, összetett pályákon stb.
Én egy ideje már nem Dio-zok, csak SC2 megy néhanéha, viszont az tudja enni rendesen a procit ha összeütközik két nagyobb sereg. A dio motorja elvileg kicsit könnyebb, de tudtommal az se használ 2-nél több magot, úgyh a Braswell/atomféleség vonalat nem erőltetném semmiképp.
-
válasz
Falcon C. #33568 üzenetére
Kollégákhoz hasonlóan: erősebb proci kell. Ahogy tapasztaltam, a Dio3, és általában a Blizzard játékok jobban izzasztják a procit, mint a grafikust, ráadásul csak 2 procimagot használnak ki. Alsóhangon "normális" (Haswell, Broadwell, Skylake) pentium - ha komolyan tolod a játékot. De várjuk Derekas kolléga eredményeit
-
válasz
kisza25 #33517 üzenetére
Ha nem folyamatosan 120%-on nyomatod a gépet, jó lesz a benne lévő SFX-250VS.
gtx 950: <120W még tápcsatival is
i5-6500: <70W
RAM, SSD, Chipset: <20WSzumma <210W, ergo Furmark + prime95 kombóval kb teljesen leterheled a 12V-os ágad 220W-os kapacitását, de bírni fogja, főleg a mindennapi fél-idle fogyasztásoknál. Ránézésre minőséginek tűnik a táp belseje.
Ez is sokmindent elmond a tápról: " We increased the load to the power supply CHIEFTEC SFX-250VS up to 320 W, which equals a gain of +28% to the rated power. After overcoming this mark there was overload protection (OPP). At the same time the values of the voltages on the output lines of the power remained in the normal range."
-
-
Noigen. Hozzátéve, hogy eléggé öszvér igényt szolgál ki (masszív gémer, aki asztali géppel akar utazgatni) meglepő, hogy ilyen gyorsan felfuttatták a kickstarteres projektet.
Amúgy ha már riseres megoldás mint ez, akkor NFC S4 mini kisebb/laposabb/olcsóbb.
-
válasz
Nirvanus #33485 üzenetére
Szép, csak egyelőre elég agyament ára van. És ha már cél a hordozhatóság, egy fogantyúfélét ereszthettek volna rá...
-
-
-
válasz
cinemazealot #33440 üzenetére
, majd postold az eredményt!
-
válasz
cinemazealot #33438 üzenetére
Kiindulhatsz egy meglévő házból, amit "megpatkolsz".
#33437: naja. Nálam is LAN lesz a fő mozgató erő
.
-
válasz
energy4ever #33434 üzenetére
Még fiatalka, de szokott jönni-menni, pillanatnyilag a melóhelyen van
. Persze, ha nem mozgatnám eleve fekvő házat vettem volna. Szívfájdalmam, hogy a tu100-asban nincs 3.5"-os hely, még nem értem rá fabrikálni egyet bele.
-
válasz
energy4ever #33431 üzenetére
A sarokvédők azért vannak, mert ez egy hurcolászós ház. Ha a kocsi hátsó ülésére dobod, nem akarod, h egy élesebb sarok kárt tegyen a huzatban pl...
Amúgy anyaghasználattal (=minden Alu) nincs gond, egyszerűen nem ékszerdoboznak szánták, hanem mobilizálható háznak.
-
válasz
energy4ever #33428 üzenetére
Nekem a fekete elődje van, sztem baba
-
Egyelőre csak kínaiul. TU100, kicsit átvariált belsővel (3.5"-os hely), ablakkal (aminek az előd perforált oldalához képest nem sok értelme van) és perforált fenékkel.
-
-
válasz
t72killer #33373 üzenetére
Gyors undervolt teszt: a lapom sajna csak -100mV-ot enged, konnektorból ezeket mértem:
Alapfesz/-100mV VCORE offset
Asztal(notepad): 18W/17W
zlib: 36W/32W
Photoworks: 40W/36W
Mandel: 46W/39W(Kikapcsolva: 2.5W)
Nem óriási, viszont nagy terhelésnél segíthet. Bár a hőfokaim tökéletesek, most 31 fok van ahol tesztelgetem és 45 foknál nem mértem melegebb procihőfokot
. Igaz, egyelőre nyitott ház+L9i hűtő.
Konfi: i3-6300T, asrock h170m-itx/ac, HGST 2.5"/7200rpm-es winyó, 2x8GB DDR4, m3-ATX picoPSU*, 150W-os AC/DC*.
*: lakatfogóm sajna nincs, hogy ezek hatásfokát ki tudjam mérni.
-
-
Bizony. A súlya nem sok jóval kecsegtet, kb annyi, mint egy gyári i7-es hűtő, bár az i3-asnál nehezebb. Ahogy a képeket nézem róla, egy gramm rezet nem használtak benne, tiszta alumínium
. Ezért kár cserélni a gyárit.
-
-
A Thermalright AXP-100 <50dB zajjal és 60mm magassággal* lehűt neked egy fullos i7-et, ez már elég sok házba befér.
Egy ideig szemeztem anno a PC-Q01-gyel, ebbe elég termetes hűtőt és ATX tápot is berakhatsz, ennek ellenére mégse koffernyi méret. Bár ezt a hűtőmániát tényleg csak 50W felett fogyasztó procinál értem meg, alacsony feszen járatott i3-nál felesleges ezen rágódni. Inkább a házban legyen jó a szumma légáramlás és normálisan legyen pasztázva a(z akármilyen) hűtő. Normális paszta (pl Arctic MX-4) jól elkenve mínusz előre rátrottyantott intel kaki =~5°C.
*ha a proci feletti rész rendesen perforálva van, akkor nem kell sokkal több hely, mondjuk 70mm.
#33343: ámen
-
-
-
válasz
AxBattler #33330 üzenetére
Ezért is tettem offba/írtam a ktg-vetést
. A noki fő előnye, hogy nem hangoskodik, ami médiafogyasztós PC-nél külön előny
. Sajna direkt Silvretta vs L9i tesztet nem találtam, így közvetlen zaj-összehasonlítás nincs. Az én L9-emre egyelőre zéró panasz (igaz, a házventi is segít).
Silvretta teszt (panaszkodik kicsit a zajra, saját tapasztalat nincs).
Ha elfér, a Thermalright axp100 hatékonyabb (a silvrettánál is, ld fentebbi teszt), halkabb és picit olcsóbb.Ahogy nézem, 53mm max hely van az isk 110-ben procihűtőnek, ez eléggé behatárolja a lehetőségeket.
-
-
-
válasz
#63761920 #33312 üzenetére
A jelenlegi igp-k (intel+AMD is) viszik a jelenleg elterjedt 4k tartalmakat, de kevesek a 10bit HEVC-hez, ami ha nem is lesz mindennapos, de fognak bluray cuccokat ilyen formátumban kiadni.
A mostani felhozatalhoz az i3 igp-je is ugyanúgy megfelel, inkább ezt venném + ha idővel újféle tartalmak jönnek amihez sovány, veszel egy low profile rx 460-at mellé.
-
válasz
Jim Tonic #33284 üzenetére
Az alaplapgyártók nagyon tolják. Nyilván jól hangzik, meg régebben elő-előfordult, hogy kondikinyiffanás miatt kellett lapot cserélni, így érdemes azt a laponként ~1$ többletktg-et befektetni.
Amúgy most bontottam egy ~6évet szolgált Dell tápot: természetesen sima elektrolitkondik voltak a nagyobb darabok benne
. Ahogy néztem, inkább nagy hidegben (-20°C v hidegebb) jön elő működési különbség, alacsonyabb kapacitás formájában a folyadékosoknál. Bár szibériai bevetést egyelőre nem terveztem a gépnek
-
válasz
radi8tor #33281 üzenetére
Folyékony elektrolitosból nem láttam még 100 fok fölé ajánlottat, a nálam lévőkre ilyet ír a gyártó:
#33282: Nyilván, de mivel darabja <1$-os alkatrészekről van szó, miért ne vegye az ember a jobbat? Ha az 5év alatt 1% helyett 0.1% az esélye annak, hogy az egyik kondi elszáll, ill ha ennek köszönhetően még 10év múlva is használhatom, akkor miért ne?
-
válasz
Goose-T #33277 üzenetére
Bizony, Nálam pl egy OS-CON SVPC és egy SVPD van.
#33279: láttam én már karón varjút - ok, elég kirívó eset:
-
Csak nekem gyanús, hogy a kis 125W-os m3-ATX carputer tápnál soványabb elektronikát kapott? Szép és jó dolog a hűtőborda, de 100W fölötti fogyinál én távolabb mennék az alaplaptól, pláne hogy a 1151-es lapoknál extrém közel van a tápcsati a RAMhoz.
#33266: Naja. nemhiába tesznek paneltápot a minimálisat meghaladó terhelés esetén, több csatival
-
-
-
-
-
válasz
AxBattler #33227 üzenetére
A régebbi kabinit (A4-5000) valszleg lehagyják CPU-ban, viszont grafikában az AMD lesz jobb. Kérdés persze, ezen a szinten kell-e bármi grafika a mozigyorsításon kívül...
Az 5350-nek viszont ahogy linkelted is, illik jobbnak lennie az "atomos" platformnál. Bármilyen mélyre is süllyedt az AMD prociteljesítményben, azért ennél nem gyengébbek
-
válasz
D1Rect #33217 üzenetére
Audio minőségben mintha az asrock-ot dícsérték volna, ezt nem tudom megítélni (van asrock és asus lapom is, de botfülű vagyok
)
Tuninghoz mindenképp ajánlott a z170, a gyengépp chipseteknél tudtommal már a k-s procik tuningja is macerás.
RAM: én 2666GHz-es Fury-t (CL15) vettem. Dual channelben lefogadom, h elég lesz intel grafikához még egy jó ideig és a frekijén megelégszik a szabvány 1.2V-os DDR4 fesszel. Szolid bordácska van rajta.
-
válasz
Mercutio_ #33205 üzenetére
Nagyon baba ez a kis MSI. Személyszerint ha idővel szűkössé válik a skylake igp, aláteszek majd egy GT 1040-et - bár kétlem, hogy a következő másfél évben agyonnyomnának a 10bit HEVC-es és VP9-es videók.
-
válasz
bambano #33195 üzenetére
+Core2: itt van a szoftveres részhez vágó topic: Home server / házi szerver építése
-
-
-
válasz
energy4ever #33168 üzenetére
Mivel a lapon abból csak 4db van, amiket winyókkal szeretne feltölteni a kolléga, arra bajosan. Esetleg a mini-PCIe-re vagy a pcie-re lehetne adaptálni. Szerencsés esetben az előbbi közvetlen fogad mSATA ssd-ket, ezt ki kell deríteni (az én h170m-itx/ac-m fogad pl)
-
-
válasz
AxBattler #33150 üzenetére
Hú, szoftveresekben nem vagyok jártas, esetleg hwmonitor.
-
-
-
-
válasz
#16939776 #33112 üzenetére
Na az se holnap lesz. Őskőkorszaki cuccokat vagyunk képtelenek kiirtani az IT-ből - ld pörgő optikai lemezes adattárolás, nemhogy olyasmit, aminek a következő generációjára izgul a szakma.
Ha már pcie: szívesen látnék egy passzív mini-pascalt GT 730 méretben, full 10-12bit HEVC/VP9 támogatással
Rendben, hogy az intel IGP játékokban tud ennyit, viszont 10bit hevc videólejátszásra (ami kb a jövő év alap 4k színvonala) a skylake igp kevés.
#33113: Nagyon pöpec házikó
-
válasz
#16939776 #33110 üzenetére
Ez a dual-vga dolog elég limitált, szvsz max akkor ugrik meg a populáció, amikor vmi miatt hirtelen megugrasztja a grafikai igényt - ilyen mostanában az átállás 4k-ra, ill 3-4év múlva VR-ra. A CF/SLI mindíg is megmarad a türelmetlen+sokpénzű masszív játékos rétegnek, aki nem várja ki a következő VGA generációt, amiből ~egy kártya hozna annyit, mint az aktuális (ld 1080 vs 980). Max ha amd-nvidia nagyon megakadna a fejlődéssel, ami szvsz még jópár év. A tömegek inkább a középkategóriát veszik, nem is a csúcskarikat.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- Amazon
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest