- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
maglew #106185 üzenetére
Ezt a max. 50e km dolgot nem értem. Állapotot veszünk és nem km óra állást. Szét lehet ütni egy autót 50e km alatt városi használattal és lehet egy ugyanolyan tipusú autó gyárias állapotban ha főleg autópályán toltak bele akár 150-200e km-t.
Ha jól rakom össze akkor egy alsó-közép kategóriás autót keresel ami autómata váltós? Mennyi lenne rá a keret?
G
-
parandroid
félisten
válasz
maglew #106175 üzenetére
Ez már az új Vitara, vagy még a régi? Az összehasonlítást amúgy nemigen értem, az i20 egy kiskategóriás városi autó, a Vitara meg egy fene se tudja, hova tartozó 'terepjáró'. Különösen az új modell. MOndjuk a kereskedő hozzáállása legalábbis érdekes, ebből egyre inkább az jön le, hogy a válság által megtépázott iparágban nem azok maradtak meg, akik értenek hozzá, hanem valami egyéb feltételrendszer érvényesült.
Amúgy ha az i20-at kcisinek találod, de amúgy bevált, és egyébként is valami nagyobb, különlegesebb felé hajlasz, akkor nézd meg az ix20-at is. Vagy akár az ix35-öt, ha bejönnek a suvok.
A 4x4 az teljesen egyéni kérdés, senki nem fogja tudni megmondani, hogy neked megéri-e, ha sokat jársz sárban-latyakban (horgászni, vagy geotrackingelni, esetleg vadakat terelni, vagy ilyesmi), vagy dombtetőn laksz, ahol elfogadható az útminőség, de télen is kell közlekedni, akkor jól jöhet, ellenkező esetben szerintem nemigen lehet rá szükség. Viszont abból kiindulva, hogy a másik opció az i20, az az érzéssem, hogy neked erre nemigen lenne szükséged.
p
-
válasz
maglew #105304 üzenetére
Hyundai i30-ammal az egyetlen bajom hogy alacsony és nem bírja a kátyúkat és fekvőrendőröket... Ha ez aggaszt vidd tesztkörre rossz útra/ fekvőrendőrhöz azt az i20-at.
Nem értek az automata váltókhoz, de az igazán jók szerintem nem ebben az árkategóriában vannak. De a CVT-t sokan utálják (és ezt úgy mondom hogy maga az s-cross szimpi, komolyan gondolkoztam rajta éppen a hasmagassága miatt).
-
8th
addikt
válasz
maglew #105033 üzenetére
CVT? Szívlapáttal verném agyon azt aki a CVT váltót feltalálta. Az egy igazi isten csapása. Nagyobb ccm motoroknál még csak csak megértem de amikor kis ccm nulla nyomatékú szívó motorral szerelt kisautókba pakolják bele a CVT-t na az már morbid humor kategória. Nulla nyomaték vagyis a kívánt tempó eléréséig folyamatosan forgatni kell a motort, hogy gyorsuljon az autó. Előzés meg külön vicc kategória velük. Padlógáz meg üveghang ezerrel és egyszer csak befejezed az előzést. Én 2.0 literes motor alatt biztos nem vennék CVT váltós autót. Pláne nem hitelre, de ez az én véleményem.
-
Gergőke88
addikt
válasz
maglew #105033 üzenetére
Ezust birja szerintem legjobban a "koszt". Feketen minden meglatszik. DSG jelenleg sztem az egyik legjobb automata valto. Gyors, jol fogyaszt vele a kocsi. 4m ft eseten lehet celszerubb lenne venni egy par honapos 1 eves autot.
Evente mennyit mennetek a kocsival? 2 fo fog benne altalaban utazni? -
-
parandroid
félisten
válasz
maglew #104171 üzenetére
Csak arra reagálva, amiről van tapasztalatom:
"- Az ülés és kormányfűtés mennyire hatékony, megér-e +120 ezret?
Bekapcsolás esetén kb fél perc alatt már meleg az ülés vagy lassan percek alatt fűt fel?"Ülésfűtés borzasztó hasznos, és felettéb kellemes dolog, max egy perc kell neki, persze biztosan van különbség az egyes modellek között. Szinte azonnal érezni, aztán folyamatosan melegszik, én pár percnél tovább nem is tudom járatni, viszont borzasztóan komfortos, és jelentősen csökkenti a hidegérzetet.
"- Érdemes-e vonóhorgot felszerelni, hogy a hülye szomszédom aki nem tud beparkolni, ne húzza meg a hátulját?"
Arra azért figyelj, hogy neked is több helyre lesz szükséged parkolásnál, és ha te tolatsz bele valakibe, akkor az drága buli lesz. Viszont az tény, hogy a hátulról tolakodók kétszer is meggondolják menet közben, hogy mennyire jöjjenek közel...
"- Lehet rá kapni valami ajtóvédőt, ami állítólag megvéd, ha pl: a Tesco parkolóban nekicsapnák az ajtót az oldalának, de a kereskedő azt mondta hogy az ajtó felfelé bővül tehát a felső részt nem védi meg szerinte. Nektek mi a tapasztalatotok?"
Ha találsz valami ízléses és szép darabot, az még dobhat is az autó külsején, de mindig van olyan autó, aminek az ajtaja pont elkerüli. Ha már néhány dolgot kivéd, már megérte, de csodát ne várj tőle.
"- R15 vagy R16-os gumiméret a jó (állítólag mindkettő rámegy)"
Mindkettő elfogadható áron megy, a 15-ös már egészen olcsónak is számít, ekkora autóra meg szerintem a 16-os már sok is.
"- Mit takar a jégmentesítő az első szélvédőn? Benyomom és 2 perc után leolvad a hó/jég róla?"
Lásd az ülésfűtést. Modellenként mást-mást értenek alatta, ha fűtőszálas a szélvédő, az azért elég hasznos tud lenni telente.
"- Színezett (nem sötétített) üveg mit jelent?"
Minimális hő- és fényvédelem, csodát ne várj tőle, viszont legalább gyári és legális.
p
-
Laraxior
titán
válasz
maglew #93303 üzenetére
2001tol nem rohadnak a francia autok, ez biztos... teged ezzel nagyon atb**ztak. Ahogy azzal is h nem normalis valto van bennuk. Aisin japan valto van az enyem alatt is. Raadasul nem is olyan rossz. 5+1-es....
a tobbire nem tudok mit mondani. De pl Audinal is van fokozatmentes váltó. Nem tudom mi a gond vele. Ez is egy fajta... -
kalmanchris
tag
válasz
maglew #50446 üzenetére
(haverom a 4 éves autójával a lamdaszondájával szenved már vagy fél éve, meg szétesett a kipofogó, nyekereg az ajtó, - citroen - a másik haverom a 6 éves Peugeottal, harmadik a Fiath-al szenved) tehát ilyen megbízhatatlan típust nem szeretnék venni.
Az én haverom meg a TDI passat-al szenvedett. Minden előjött rajta, ami lehet... Eladta. Ezt csak azért írom, mert nem lehet egyértelműen márkákra kategorizálni, hogy ez meg az szar. A márkán belüli típusokkal már más a helyzet, minden gyártónak vannak gyengébb típusai. Az ajtó nyekergés... tipikus bosszantó típushiba lehet, kb. mint az hogy megáll a por a műszerfalon. Orvosolhatatlan
Hitel? Bátor és biztos jövőkép előtt álló ember vagy... -
Szplöttyy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest