- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rambovits
senior tag
válasz
Kornel #54541 üzenetére
Székesfehérvár, 95-össel 9 liter nyáron, télen 10+, ezzel a maxmotionnel mintha tényleg kevesebbet enne, (vagy csak beképzelem) de így 8-al már el tudok mászkálni. Ami nekem még mindig sok
Azt hozzá kell tennem, hogy rövid távokon, szóval 5-20km max. De ha megyek 40-et városban egy nap, akkor sem kevesebb.
-
Rambovits
senior tag
válasz
Kornel #54529 üzenetére
Elől-hátul Michlenek vannak, típust fejből nem tudok mondani, 185/60-asak, kb 4-5 mm-es mélységgel. Ősszel egy csomó kopó alkatrész ki lett cserélve a futóműben, a kipufogórendszerben a rezgéselnyelő csövem az lukas kicsit
Most hétvégén lesz kicserélve. Az egyetlen bánatom, hogy városban sokat szipkázik, és javarészt itt használom
-
tomcsi23
veterán
válasz
Kornel #54216 üzenetére
Szellő Pistinek bejött.
-
runner 125
nagyúr
-
válasz
Kornel #54147 üzenetére
Ez így van! Azért ennyi idő után jó lenne már realizálni a tényt hogy a vezetés veszélyes üzem!
Ma voltam szüleimnél reggel, és a visszaúton van egy körforgalom. Előttem megállt egy női vezető egy lila daewo lanosszal. És hiába indexelt minden tőlünk balra a körforgalomba be, illetve még a mi bejáratunk előtt kihajtó autós,. nem volt hajlandó elindulni. Pár perc várakozás után a -meg pár felharsanó dudadszót követően- kiszálltam odabattyogtam és megkérdeztem hogy van-e valami műszaki probléma, tudok -e segíteni? Erre teljes nyugalommal közölte h nincs semmi baj, csak várja h ne legyen senki a körforgalomba, amikor ő behajt.... -
Kornel
veterán
válasz
Kornel #54141 üzenetére
egyébként ha nem fontos a renault csoport, illetve a kis méret sem számít, akkor megnézném helyedben az új swiftet/splash-t. a telenornál látom mostanában, hogy cseréli a céges autókat splash-re, eddig 1.4 tdci fiesták voltak.
1.2-es motor városba elég, és nem fogyaszt rosszul:
swift
splash
várható szervizköltségei is alulmaradnak egy dízel és vagy turbos autóhoz képest, főleg városi használat esetén. -
Xero
nagyúr
válasz
Kornel #54122 üzenetére
Nálam nagyobb motorfék használó nem nagyon van. Még "oktató videot" is próbáltam kreálni róla. De az tény, hogy ami 75 kiéheztetett ló van most a kocsiban, azt kihasználom, de ugyan így kihasználtam a 300+-t is.
Egyszerűen csak arra akarok kilyukadni, hogy normálisabb haladáshoz egy alul motorizált gép kevés. A témát ugyebár az MPI Fabia hozta, ami saját tapasztalatból kiindulva erre alkalmatlan klímával vagy megpakolva. A 206-omat is alul motorizáltnak tartom, mivel azonos körülmények között egy 1.6-ból jobb fogyasztást lehet kisajtolni. Az 1.1-esek is kb úgy esznek mint az 1.4, vagy még jobban. Ezt próbáltam kihozni a dologból.
-
válasz
Kornel #54108 üzenetére
Na ne viccelj már! Szerintem már ültek itt páran mellettem és nem hiszem h úgy vezetnék mint Szplötty kolléga
(#54109) neduddki: A faláb két állásos nem? Rólam ez nem mondható el. Viszont az igen hogy a határon is kivárom a soromat, és nem kezdek el sávból sávba ugrálni csak mert 1 autóval kevesebb áll ott...
-
bigmasterg
addikt
válasz
Kornel #54080 üzenetére
Köszi.
Szerintem elég jó vétel volt. 3 millió és 90 ezer. (Ennyiért hirdették, de nem is voltak hajlandóak engedni belőle.)
Van hozzá még 4 téli gumi és gyári mazda ponyva. (plusz van benne immo mágneses gyujtás megszakító cuccal.)(#54081) hdman: Kösz-kösz
1.8.
2.0át akartam, de ennyiért ezt nem volt szívem otthagyni. Egyébként egész fürge ez is. Jobban megy, mint amit ennyi lótól várna az ember.(#54082) zoo8800 :
Nekem is ez volt az első reakcióm a rendszámra. -
Retro DJ
aktív tag
válasz
Kornel #54065 üzenetére
Mindkét autónkban Osram NB+ van. Mindkét fényszóró műszeresen beállítatva. Alap terhelés esetén (fényszóró magasságállító a terhelésnek megfelelően beállítva) nagyon sokszor villognak szembe, hogy őket zavarja a fény.
Amikor rávillantom a távolságit, akkor szerintem jön a csodálkozás.
Érdekes, mindkét autóban ugyanúgy előfordul.
Napi használat mellett kb. egy évet bír az izzópáros, utána érdemes cserélni párban, mert két hét különbséggel szoktak tönkremenni.
A másik autó un. hétvégi autó abban már több mint két éve szolgál.
A kollégám is rábeszéltem, utána a barátnője autójában a teljesen átlagos világítás mellett mindig szitkozódik, hogy a NB után egy ...
Egy hátrányát "látom" de lehet hogy ez csak egyéni adottság, esőben a hideg fehér fénye miatt mintha nem lenne annyira hatásos.
-
-
-
-
Balupapa
senior tag
válasz
Kornel #53774 üzenetére
22e $ tehát 4.4M Huf alku nélkül lista áron.
És a látotered csak a kettöstömegü lendkerékig terjed?
Ez azért kicsit komplikáltabb és drágább technika
arrol nem is beszelve ha esetleg (bar ilyen nem tortenik meg mert toyota) de megmakkan vmi a rendszerében, hova viszed javítani?Toyota mayerhez?
-
Melack
veterán
válasz
Kornel #53553 üzenetére
Ez most kb így néz ki:
- 800 km országút
- 300 km város (Pest, Miskolc, Kiskunhalas, és a többi útba kerülő település)
Pesti araszolgatás mellett sikerült a kuplungot is megismernem, jó móka volt. Ennél kevesebbet egyelőre nem is várok el a kocsitól - meg magamtól se.
Egyelőre MOL 95öst kap, majd meglátom, mi jót kap még. -
-
_NCT
addikt
válasz
Kornel #51983 üzenetére
No igen, de ma néztem pont évi 100k körül van a Casco, és lehet hogy 4 évig nem lesz semmi. 1 évi Casco-ból meg simán megvan a szélvédőcsere.
Persze utólag okos az ember, de 10 éves autóra már nem dobálnak olyan jó feltételekkel Casco-t.
Amúgy mycso faterodét is hasonlóan csúnyán verte el a jég? Mert 1-2 darab horpadást leszarnék, de most úgy néz ki az autó teteje meg a motorháztető, mint a hullámpapír
Az autó otthon volt én meg 4-5 km-re tőle ráadásul gyalog, esélyem nem volt hazaérni letakarni. Mire észbe kaptam hogy hívok gyorsan taxit már hullottak a darabok.... Gyanítom taxis se sietett volna értem...
-
alienpapa
senior tag
válasz
Kornel #51836 üzenetére
Már használtan vettük. Az óra 91k km-nél állt, de az semmit sem jelent, mert ez 100nál átfordul. Lehet szana-széjjel hajtotta az előző tulaj. De igazából mind1, öntögetem utána az olajat, aszt ha meghal a motor veszek bele egy másikat.... vagy nem.
Már ki van nézve az utódja!
Zewa
Lehet ebben is van vagy 500. Ki tudja?
-
Balupapa
senior tag
válasz
Kornel #51823 üzenetére
a vw is tudta a jovot.
Lupo 3L 1999
Start stop rendszer
automata valto
eco gomb
kis suly konnyitett karoszeria elemek
alacsony gordulesu gumik
3hengeres pd tdi 2050baros befecskendezessel ( a legujabb audi a8 tdinek 2000bar)3 literes fogyasztás átlagban
csak bebuktak vele mert drága volt. akkor. -
-
Xero
nagyúr
-
Zewa
senior tag
válasz
Kornel #51128 üzenetére
Klubtárstól veszed pl és az adott szó többet ér. Ha esetleg rossz lenne ad másik/pénz vissza Helyszínen kipróbálod.
Vagy olyan alkatrészt veszel ami nem tud elromlani. Használt kuplung? El akarja valaki adni a 100k-s autóját és nem akar rálocsolni egy csomó pénzt. Oder rövid ideig ideiglenesen kell vmilyen okokból. -
giigz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest