- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
Dluinet #78180 üzenetére
a végét olvastam rosszul elnézést
akkor én is eszközölök ilyen garit szerintem, ha jól látom Pécsen amúgy is van ilyen szervíz/gumis
szóval annyi a menete, hogy megjön ide a gumi, elmegyek oda ott felteszik és akkor úgy él a gari? meg azt a kis kártyát magamnál tartom, gond esetére.... okés ez így stimm
köszönöm
-
-
sNORh
addikt
válasz
Dluinet #77571 üzenetére
Köszi, nagyon gondolkodtatóba ejtett, mert télen alig birom tankolni, emiatt el is kezdtem hirdetni, viszont barátnőm felvetette az ötletet, hogy gázosítsam el
, 230körül lenne a 6hengeres, viszont hajdúságban lakom, ukránba meg 140ft az lpg. Szeretem nagyon, így tudnám csak megtartani, nem keresek százezreket, és utána minden szép és jó lenne.
Még ami a gondom a tartály. Ha pótkerékbe rakatom, pótkereket hova a p* rakjam? Ha hengerest, útban lesz, kombi, szeretem pakolni, ha viszek valamit kiégek..(nehéz eset vok)
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Dluinet #75124 üzenetére
HI!
megnyugtatlak egyik sem aszinkronos csak szar, tessek szipenkenegetni es olajozni opel mintara /lasd vissza/ erdeme slitiumos olajat/zsirt hasznani
elmelteket meg ne tessek gyartani:- )))udv
neduddki
mod: over: me hajtas zmint a zallat:- ))) bocsika aszittme mercien kipben vagy, most gondokozhatok ki van mercinel...
-
neduddki
nagyúr
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Dluinet #74111 üzenetére
HI!
"Ez az európai szabvány előírja a nagy- és kiskereskedelemben forgalomba hozott ólmozatlan motorbenzin minős égi követelményeit és vizsgálati módszereit. A szabvány olyan ólmozatlan motorbenzinekre vonatkozik, amelyeket ólmozatlan motorbenzinnel működő benzinmotoros gépjárművekre terveztek. Ez az európai szabvány két típusú ólmozatlan motorbenzint ír elő, az egyik az 1. táblázat szerinti, legfeljebb 3,7% (m/m) oxigén- és legfeljebb 10,0% (V/V) etanoltartalomú, a másik pedig a 2. táblázat szerinti, legfeljebb 2,7% (m/m) oxigén- és legfeljebb 5,0% (V/V) etanoltartalmú. Ez utóbbi azokban a régebbi gépjárművekben használható, amelyek esetében nem garantált a nagy biohajtóanyag-tartalmú ólmozatlan motorbenzin használhat ósága. 1. MEGJEGYZÉS: A két típus az európai irányelv [3], [4] követelményein alapul. 2. MEGJEGYZÉS: Ebben az európai szabványban a "% (m/m)" tömeghányadot, µ-t, és a "% (V/V)" térfogathányadot, fi-t, jelent. " MSZ EN 228:2013
udv
neduddki
p.s. en meglepodnek ha ne mlenne bennuk
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dluinet #73595 üzenetére
telefonról a jobbra igazítottat nem láttam, már épp be akartam olvasni, hogy nyilván nem arra gondoltam, hogy addig a garázsban (nincs is) hagyom, hogy majd kitolatok ha bekopott már, hanem hogy nagyjából hány kilométer megtett út (ez könnyebben becsülhető) vagy hány fékezés kell hozzá
deamúgykabbe
más: amúgy elég kopott a fékem, tárcsa csere is lesz márciusban. Addig mi a "legrosszabb" ami történhet, ha teszem azt elkopik? A fékerő csökkenésen kívül várható valami? Szétesni gondolom nem fog, de hangja lehet, vagy esetleg összeakadhat valami, vagy a pedálon érezni valamit?
-
sNORh
addikt
válasz
Dluinet #73005 üzenetére
powerflex egy elvileg mocskosjó szilent.
hdman ebay televan vele, sőt aukció is szokott lenni.
Ehhez mit szóltok?:
Liqui Moly Top Tec 4100 5W40 4+1 liter
gépkönyv VW505.00-t ír elő. Tehát jó hozzá. -
törölt tag
válasz
Dluinet #70975 üzenetére
Rám vigyáz a Szem, a múltkor a tekintete erejével fogyasztotta ki a benzinem az utolsó cseppig, ezzel akadályozva meg, hogy a trafi elkészítse rólam a drága portfóliót, amitől szívkatétergörcsöt kaptam volna azonnal, akkorát, hogy a pacemakeremben lemerülne rögtön az gombelem...
Ja, a Szem, a jóságos, ki beszél hozzám s vigyázza, felül bírálja mozdulataim (vagy épp vezet helyettem, ha túl sok az anyag az agyamban).
Én meg továbbra is jól érzem magam, erőm teljében...:
További részletekért hívd a 0691-es emelt díjas számot. -
válasz
Dluinet #69975 üzenetére
trololo man
Ez nagyon magas volt uh riszpekt
-
raczger
őstag
válasz
Dluinet #67812 üzenetére
Nem tudom, ő dolga, de eddig 600.000 km alatt 3-4x volt (pontosan nem emlékszem már mennyit mondott, de kb ennyiszer volt cserélve) cserélve benne kuplung, ami elég jónak mondható egy oktatásra használt autónál.
(#67810) neduddki: szívesen elolvasnám amit írtál, csak sajnos neduddki szótár nélkül esélytelen, ha szeretnéd, hogy mások is értsék a gondolataidat, dobod Rejtőt
(#67815) !Overdose!: köszönöm sajnos a tolmácsolásért nem tudok fizetni
-
footy
addikt
válasz
Dluinet #67628 üzenetére
Én nyuggereket látok vele nagyrészt, ők új autót akarnak, mert nekik az új egyenlő a megbízhatóval, nem olvasnak teszteket hogy mennyire jó motor/váltókonstruckió vagy az üregvédelem. A felsőközéposztályt X1-gyel vagy X3-mal látom inkább.
(#67629) hdman
Tegnap elmentem tankolni vele. Mondom beindítom egy kicsit hadd járjon aztán beültem és rácsodálkoztam újra, hogy mennyire jó ülés van benne, méghozzá annyira, hogy a rendszámot el is felejtettem felrakni
Szerintem a kategória egyik ha nem a legjobb ülése van benne. -
hdman
őstag
válasz
Dluinet #67630 üzenetére
Tudom, az utolsó mondatot részben footynak, részben általános érvényűnek értettem, hogy nem is olyan rossz az, nem hiába vesz boldog-boldogtalan eszjúvít.
Ilyen dászter,kaskáj méretek elmennek, de amikor a multkor megláttam egy tagot escaladedel meg chevy suburbannal a városban pörögni, akkor azért néztem egy nagyot. Kb igy: 'nyád
-
TaaT
nagyúr
válasz
Dluinet #66962 üzenetére
Kéne bele E minősítés ha jól emlékszem, szal elméletileg nem, de kipörgésgátlót sem azért vágták meg mert nem volt E jel az izzón hanem mert kék(es) volt a fénye
"Ér valamit a gagyi LED?"
Helyzetjelzőnek tökéletes
[link]
Melack: 2005-ös gumit vettél?
vagy rosszul olvastam vmit?
vendingo: A féltengely recseg, ropog? Annak akkor harangoztak...
-
lsc
nagyúr
válasz
Dluinet #66194 üzenetére
Mutass tesztet 3 év használat után, az is jó ha Te csinálod, csak normális legyen. Ha nincs ilyen akkor a többi csak duma. Legjobb példa két corollám van, egyiken conti 830 van, a másikon sportiva, ugyanazon az úton a sportivával semmi gond nem volt, a contival másnap csúszkáltam, a különbség s kocsikon kívül a párásabb levegő volta continál, mégse mondanám a sportivát jobbnak, ennyi. Majd ha ugyanazon az autón ugyanolyan körülmények között mérsz ötödik kerékkel nem érzésre akkor OK a dolog, addig mint írtam csak duma az egész, vagy maradnak a tesztek.
-
-
-
-
AMD Power
titán
válasz
Dluinet #66016 üzenetére
Ha melóba mennék vele az is max 10km távolság kb. De pl ha már csak Auchanba, temetőbe stb... az már csak 4km kb. Jó persze heti 1x lenne mondjuk egy aránylag "hosszabb" út is min 20km , de lehet akár 250km is, de az esetek nagy részében rövidebb úton lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest