- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
yle_greg
üzenetére
Lehet, hogy nem éri meg anyagilag fejleszteni ilyen objektívet, ezt még tippelni sem tudnám. Panától a két véglet közötti fejlesztést várnék Cine obiból, az olcsó minimál kínai és a milliós profi között. Ami arányban áll a váz árakkal. Én anamorfra hajtok, de az ára megakadályozott eddig. Ha azt nézem, mi kellene, igen, jó lenne a 10-25, 25-50, 100-400, valami anamorf, vagy kettő és nagyon izgat a tilt-shift, amire még nem is találtam igazi megoldást. Ez, azt hiszem két milla felett van már jóval.
Igen, AF nem, de optikai tulajdonságok fontosabbak. Ami nem gond fotónál, videónál zavaró hiba lehet, ezek a fontosabb tulajdonságok. Bár egy focus stacknél sem előny a focus breath és gyenge AF mellett a 45mm-es makrónál ez is jelen van.
Érdeklődésemnél fogva hajlamos vagyok videózásnál a megrendezett jelenetekre gondolni és nem az ad hoc felvételekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest