Hirdetés

  • V Rising teszt

    gp Két évvel ezelőtt nem várt sikert hozott a Stunlock stúdió számára a V Rising, és most minden földi jóval teletömve kiléptek a korai hozzáférés árnyékából is. Nézzük, mit is hoznak a teljes pompájú véres kalandok!

  • HYTE THICC Q60: a legvaskosabb vízhűtés

    ph Extrém megoldásokat és különleges külsőt vonultat fel a fiatal gyártó kompakt hűtője.

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz MrChris #89843 üzenetére

    Persze, nálam se életszerű, hogy ekv. 120 millit fél, meg egy másodperces záridőkkel fotózzak, de még a 24-et se. Inkább lejjebb engedem egy picit, főleg, ha van elég fény, és még nem kell elszállni az ISO-val.

    Néha azért nagyon jól jönnek ezek a brutális stabilizátorok. Pl. amikor fontos a valamennyire elmosódott mozgás, és muszáj kézből megoldani. Lősz egy 5-6 képes sorozatot, abból már valamelyik jó eséllyel éles lesz.

    Amúgy jó ez, amit írsz. :K Mármint, hogy adott esetben túlságosan a mozgástér szélére kerül a szenzor, és ez bekavarhat a stabilizálásba. "Ellenkormányzás" - ez is jó. :DDD

    (#89830) hibavissza: No most már én is letesztelem mégegyszer a G80-on, mert még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez az, amire gondolok, és amire szükségem van. :) Amúgy a G80-on sincs auto ISO full manuál videónál. De hogy miért, azt nem értem. :F

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Panasonic G9 + 12-35 II + Sigma 10-20 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

Új hozzászólás Aktív témák