Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Mellette lerontják az előzőket és kész is a termékpolitika.
-
jUUh
addikt
10%-kal nő az akksiidő, akkor szerintem a töltést tegyék vissza 18W-ra, elég az
Samsung Galaxy S23+
-
Hát, reméljük nem fog az AI csajozni alvó módban, és átvenni a hatalmat a telefonom felett. Jobban tetszik az a megoldás mikor ugyanakkora méretű akku több energiát tud tárolni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
mrlujoak
veterán
...kezdem úgy érezni, hogy az AI az új "okos".
Ugye, ha ma mondjuk egy fogkefe kap bt kapcsolódási lehetőséget, már okosfogkefe is lett.
Ugyan ezt érzem az AI kapcsán.
Ehhez - akkufelügyelet, akkumód, fogyasztásfigyelő(...) - tényleg AI kell?
Miben fog ez megnyilvánulni?
Vagy manapság már minden app AI lesz?
Minden funkció AI lesz?Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
toronyhaz
aktív tag
Nyugodtan lehetnének 3mm-rel vastagabbak a mobilok és hopp 20-30%-kal nagyobb akku férne el. Nem értem miért erőltetik ezt a minél vékonyabb dolgot. Vagy legyen power széria ami vastagabb,cserébe akkut növelnek. Kíváncsi lennék mennyire lenne piacképes egy ilyen széria.
-
Segal
veterán
Vagy a vásárlók is kiléphetnének a telefonzombi módból és AI nélkül is meglehetne a 30%+ akksiidő...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jacis
nagyúr
Lehet, hogy egy gyorsabb töltésnek nagyobb haszna lenne végre már mint minden hülyeségre rásütni az AI nevet.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
klaya86
senior tag
Mehet bele egy 5500mah aksi és mellé mondjuk 65w töltés meg is vagyunk. Ai bohóckodás nélkül.
-
TODI1111
veterán
Nagy lesz samsungéknál az innováció. Ezután jön az NFC AI, Bluetoth AI.........
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Nem hetekig tarto akku kell, hanem fix 5-6 ora SoT a legrosszabb korulmenyek kozott, amit tud a telo minimum 3 evig, amig garis, de inkabb 4-7 evig, amig supportaljak. Azaz tegyenek bele nagyobb akkut, de egy reszet mondjuk 3 ev mulva kapcsolja be, az addig hasznaltat meg kapcsolja le.
-
jacis
nagyúr
-
Ricardo
titán
válasz hardver1985 #15 üzenetére
Ha tényleg szilártest akkuk lesznek, akkor nem lesz rá szükség.
Kevesebb, mint 10 perc alatt tölt fel a Samsung új akksija
"A cég által bemutatott új szilárdtest szuper gyorsan, alig 9 perc alatt kapacitásának 80%-ára képes feltöltődni."
"A Samsung ugyanis azt állítja, hogy számításaik szerint az új technológiával előállított akkumulátoraik akár 20 évig is képesek megőrizni működésképességük. Ez pont szembe megy az ipar jelenleg ismert tézisével, miszerint lehet gyorsan tölteni egy készüléket, ám az az életciklusának rövidülésével jár. "
Majd kiderül. Mindenesetre én személy szerint kíváncsi vagyok mi fog ebből megvalósulni.
-
Segal
veterán
Mobiltelefonban szerintem ez minimum 8 év...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
ddaydome
senior tag
Én komolyan nem értem, hogy miért b.sz.kodnak itt a 25W-al nagy átlagban, fejlesszék fel 67 wattra és mindenki boldog.
A másik pedig, lehet, hogy a OnE UI-t újra kéne gondolni, mert borzalmasan erőforrás igényes.
Egy olyat el tudnék képzelni, hogy a55-ig bezárólag van valamilyen "szegényebb" verzió, amiben nincsen minden benne, mert az tök jó, hogy mindent tud, de a userek hány százalékát érdekli ennek a tudásnak a nagy része?
Sajnos a középkategóriában nem pörög annyira a felület.
A feleségemnek a53 van nekem Nokia X30. Az enyém a gyengébb soc, de érezhetően gyorsabb a sima felület.[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest