- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
frankstork
üzenetére
Jogos, a szinkron kábel nem elég, kell vakupapucs adapter is. Vagy még jobb egy rádiós kioldó, én Phottix Astert használok, elég megbízható és viszonylag olcsó.
Ha viszont további beruházás nélkül meg akarod úszni, akkor Lassú Víz kolléga útmutatását kövesd, én soha nem próbáltam a beépített vaku villantásával vezérelni a többit.Ezzel a beállítással amúgy már bőven ki kéne égjen a kép, ha ~1 méterre van a vakuhoz. Nekem 160 Ws-os hobbi stúdióvakuim vannak, ott f2.8-on és ISO200-on ~1/8-ra le kellett vennem a teljesítményt a normál expóhoz. Ez ugyebár alatta van annak, amit a Villanj körte tud. Biztosan az a gond, hogy korán villan el.
Lassú Víz: azért nem teljesen mindegy, én 1/200s alá nem tudtam vinni a záridőt, mert eztán már a redőnyt láttam a fél képen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest